Here we go again – 20/06/2022

Ongeveer 1 jaar geleden schreef ik hier en hier over de opkomende corona (vlak voor de zomervakantie). Ik had toen niet verwacht dat het aantal infecties zo (sterk) aan het toenemen waren. Dit jaar is er weer hetzelfde liedje.
Ook nu een toenemend aantal infecties, echter met andere, veel minder gevaarlijke mutaties van Covid19 zoals omikron.

En nu schreeuwen de werkgevers weer moord en brand en eisen ze de basisregels terug. Basisregels die niet zullen werken. Ja, het ‘lucht’ deel wel. Maar ze willen dat geeneens ventilatie noemen, want dan krijgt Maurice de Hond gelijk. En dat zullen ze nooit toegeven. Ook zijn er in de klas nog steeds géén CO2 meters te vinden, terwijl die wel beloofd waren door het ministerie van Onderwijs. Nou, ze stikken er maar in.

Ik zal mij niet meer houden aan de basisregels (behalve goed ventileren, dan). Dat deed ik toch al niet echt, maar ik volgde nog wel braaf de pijlen op de grond. Dat zal ik nu ook niet meer doen.
Ik ben helemaal klaar met het regime én de werkgevers. U als VVD, CDA, GL, D666, PVDA stemmer heeft ook jammerlijk gefaald in de sturing naar een betere toekomst. 17 maart 2021 (verkiezingen) had een omslag of een revolutie kunnen zijn in ons doen en denken, maar helaas.
Echter, ik zal van foute beslissingen van het stemvee géén slachtoffer meer zijn.
Voor mij géén muilkorven en spertijd meer. Ook de coronapas zal ik nooit en te nimmer accepteren, evenals (thuis)testen. Ik doe er gewoonweg niet aan mee. Straks in het griepseizoen wordt het allemaal nog wat erger en komen alle maatregelen gewoon weer terug. Natuurlijk zal dan een aanzienlijk deel van het volk zijn ogen eindelijk hebben geopend en zullen ze ageren tegen het regime, maar die heeft ondertussen de politie uitgerust met tasers en BOA’s mogen tegen die tijd een wapenstok en pepperspray handboeien dragen, toch?
Ai, hier komt een stukje rancune uit mijn vingers, maar ja dat vult de tekst ook lekker op.

Nee, deze herfst/winter komt de coronapas met 1G, 2G of 3G gewoon terug, evenals de vaccinatiedruk.
Maar ondertussen heb ik al vele overlijdensberichten gezien van vooral jongeren. Vandaag weer één.
Het is nog te vroeg om conclusies te trekken maar de aandacht zou gericht moeten zijn op de bijwerkingen van de prikjes.

Het beste is om deze mutant van Covid19 (weer) over ons te laten komen en daarna zijn we weer immuun.
Je merkt ook steeds meer dat de wetenschap er nog niet met elkaar over uit is hoe corona aan te pakken. En dat zegt genoeg. Dus muilkorven, afstand houden, etc. is wetenschappelijk niet bewezen en zou dus niet verplicht gesteld moeten worden. Duitsland denkt er nu al over na om tijdens de herfst en winterperiode muilkorven verplicht te stellen, jaar op jaar. Weg vrijheid. Je zal de gehele dag met zo’n muilkorf moeten lopen. Het is te bizar voor woorden Ik zal er dus NOOIT aan meedoen. Ik ga nog liever dood. Want leven in angst is géén leven meer.

Ondertussen gaan in Nederland de elektriciteitscentrales weer meer kolen stoken nadat Poetin de gastoevoer naar Nederland en andere Europese landen heeft dichtgedraaid. Tja, dat had ik al eerder kunnen voorspellen. Maar Poetin heeft hier toch slechts een kleine rol in, want de energieprijzen waren vorig jaar (ruim voor de oorlog uitbrak) al erg hoog. En ook de energietransitie was toen al gedoemd te mislukken. Zeker met het feit dat de zonne- en windcentrales nooit constante energie afleveren waardoor ons distributienet instabiel kan worden. Dáár is weinig rekening mee gehouden (ook door mij). Dus ja, crisis op crisis in Nederland de hele wereld. De energieprijzen zullen nog véél verder omhoog gaan, net als de prijs van een pilsje op het terras en in de winkel.
We zitten nu in een superinflatie periode maar die gaat op den duur over naar hyperinflatie. Dat is als de prijzen met 50% zijn gestegen. En daar gaan we zeker naartoe. En dan? Een brood kost dan 4 of 5 euro? Dat is het einde van onze beschaving. De laagste inkomens zullen als eerste in actie gaan komen, gesteund door de middenstand. Het regime kan dan géén kant meer op denk ik zo. Ik hoop echter dat het nooit zover zal komen. Maar als we doorgaan zoals nu, wordt het een circus.

WE GAAN EEN ONGEKENDE WINTER TEGEMOED MET ONRUST, OORLOG, DEMONSTRATIES, DODEN EN GEWONDEN.

Ik hoop dat de mensen tot bedaren komen en in gaan zien dat we alleen maar met elkaar alle crisissen de baas kunnen. Zo niet, dan grijpt de natuur of een derde/vierde macht in.
Hiermee wil ik niet zeggen dat ik vóór de stikstofreductie ben. In tegendeel. De boeren zijn broodnodig. Zeker in de toekomst. Vergeet de stikstof. Dat is een verzonnen crisis om de Nederlanders onder de duim te houden. We moeten wel stoppen met massale bomenkap. En heel veel bomen bij gaan planten. Oh, maar al die vluchtelingen dan? Tja, het regime heeft ervoor gekozen die op te vangen terwijl we ze niet kunnen huisvesten. Weer een crisis erbij.

ONZE GRONDWET BESCHERMT ONS TEGEN DE OVERHEID

Nick

Bronnen: ad.nl, telegraaf.nl, nu.nl, nos.nl, lifesitenews.com en maurice.nl

Similar Posts