LOSLATEN CORONAREGELS NA VACCIN ONVERSTANDIG- 21/05/2021

” NEDERLAND IS FEITELIJK EEN DICTATUUR, TESTMAATSCHAPPIJ EN POLITIESTAAT GEWORDEN “

Ons allerbekende Ab ‘Whiskey‘ Osterhaus zegt in de Telegraaf dat het loslaten van de Coronamaatregelen na de vaccinaties onverstandig is. Mijn haren gaan recht overeind staan bij dit soort berichten.
Ik ga natuurlijk alwéér gelijk krijgen met mijn voorspelling dat de maatregelen zonder revolte niet zullen verdwijnen.
De bangmakerij gaat maar door. En het erge is dat het Nederlandse volk, dat voor 70-80% uit bruikbare idioten bestaat, hier gewoon in mee gaat. Alleen één of ander groot event kan hierin nog een kentering veroorzaken.
Ik hoop dat er, na de oprichting van een tribunaal, vele arrestaties zullen volgen. Oh wat zou ik graag de grondwet opzij zetten om lui zoals Whiskey Osterhaus te kunnen berechten maar dat zou mij even slecht maken. Dus de juridische weg met de huidige wetgeving is de juiste. Want ook Osterhaus is mede verantwoordelijk voor de situatie (NEP PANDEMIE) waar wij nu inzitten.
Hem opjagen zoals die ex militair in België doet deed met Marc van Ranst is absoluut een NO GO!
Na deze crisis dienen dit soort lui als Osterhaus, van Dissel, Rutte en de Jonge naar mijn mening echter wel voor de (internationale) strafrechter te verschijnen. Dat is de enige manier die stand houdt in deze “verloren” maatschappij! Van mij mogen ze vele jaren achter de tralies.

UPDATE – In Engeland zijn er verregaande plannen met de vaccinatie-app. Onze toekomst als vrij mens staat op het spel. China 2.0 is coming. Het is nog niet te laat maar de klok slaat bijna 12 uur. Ik word als wappie weggezet maar heb deze voorspelling al in eerdere berichten geuit. En nu gaat het de waarheid worden. Een gewelddadige revolutie is helaas onafwendbaar!
Maar ook Viruswaarheid heeft het over dit Social Credit system. Dat lijkt mij géén toeval meer.
We worden geregeerd door een vreemde entiteit. Een nieuwe wereldorde wordt opgezet. En dat is niet die van George Bush sr. De riemen mogen vast. Dit artikel wordt binnenkort vast wel vervolgd.

Nick

Bronnen: ad.nl, nu.nl, telegraaf.nl en blckbx.tv

Similar Posts