RIVM KAN AVG VERZOEKEN NIET AAN – 21/05/2021

” NEDERLAND IS FEITELIJK EEN DICTATUUR, TESTMAATSCHAPPIJ EN POLITIESTAAT GEWORDEN “

Vandaag kreeg ik een mail van het RIVM (zie onder). Ik had namelijk via 2 wegen gevraagd om mijn gegevens in het kader van de AVG wet compleet te verwijderen. Dat werd toen netjes bevestigd. Ik moest wel een kopie van mijn paspoort of ID meezenden. Toch wel raar aangezien je met het beveiligde DigiD moet inloggen. Ik denk dat ze dat gedaan hebben om mensen te ontmoedigen hun gegevens te laten verwijderen.
Maar goed, vandaag kreeg ik een mail dat het door de toename van het aantal verzoeken tot verwijdering van gegevens het langer gaat duren voordat ze deze procedure hebben afgerond. Ha, ha.
Uit deze mail haal ik dan ook het feit dat er dus best wel veel mensen zijn die niet alleen géén vaccinatie willen maar ook willen dat hun gegevens compleet verwijderd worden door het RIVM.
Gegevens die het RIVM illegaal hebben doorgekregen vanuit de basisgegevensadministratie en dus vanuit het regime.

Nick

Bronnen: ad.nl, nu.nl, telegraaf.nl en blckbx.tv

Similar Posts