ZELFTESTEN OP SCHOLEN – 21/05/2021

” NEDERLAND IS FEITELIJK EEN DICTATUUR, TESTMAATSCHAPPIJ EN POLITIESTAAT GEWORDEN “

Vandaag had ik een vreemd voorval op mijn werk (school). Mijn teamleider (overigens een aardige man) kwam naar mij toe en nam mij apart. Hij zei dat een ouder had gebeld voor een zaak maar dat die ouder ook nog had gezegd dat ik een weddenschap met een aantal leerlingen had afgesloten.
Dat klopte inderdaad. Ik had tijdens de avondklok periode een discussie met hun over de rechtspositionele gevolgen van de coronamaatregelen. Mijn leerlingen hadden mij gevraagd wat ik van de mondkapjes en avondklok vond. Ik had hen uitgelegd dat wetenschappelijk de werking van géén van beide aangetoond was en dat ik vanuit de mensenrechten tegen de avondklok én mondkapjes (ik noem ze muilkorven) was. Zelfs van Dissel en Hugo noemden het dragen van mondkapjes onzin want ze werkten niet. Dus ik een weddenschap dat de avondklok tot zeker juli zou blijven bestaan. Helaas verloor ik en moest ik ze trakteren.
Mijn teamleider vond dat een vreemde gang van zaken en zei dat ik niet meer mocht hebben over mondkapjes, avondklok en ook géén weddenschappen meer mocht afsluiten. Ik vond dat veel te ver gaan ik zei dan ook dat ik nooit maar dan ook nooit mijn mond zal houden en géén discussie uit de weg zal gaan. Hij bedoelde zeker niet om mij de mond te snoeren, maar de facto komt het wel zo over. Maar ik zal dus nooit mijn mond laten snoeren. NOOIT.

Mijn dag was helemaal stuk toen ik 3 pallets met Covid19 zelftesten zag binnenkomen. Ongelofelijk wat een geld daar in zit. En die pleuris de Jonge maar denken dat onze leerlingen zich 2x per week zullen testen. Nou, ik kan hem uit de brand helpen. Deze dozen zullen gaan verpieteren. Ons beleid is, dacht ik, dat leerlingen die willen een zelftest mee naar huis kunnen nemen om onder toezicht van ouders te kunnen testen. Voor zover ik weet worden ze niet zomaar uitgedeeld. Daar gaat dus 1 miljard euro naartoe. Weggegooid geld.
Ik vind het werkelijk schandalig. De ondernemers die niet open mochten krijgen een schijntje. Er is 75 miljoen uitgetrokken voor de 5e periode van steunhulp.
Echt, mijn broek zakt ervan af. Wat een onrecht. Ik word door dit soort mensen en beslissingen steeds radicaler maar de waarheid moet gezegd worden. Zou het regime hier ook ergens met een vriendje van de Jonge een deal hebben gemaakt?

Vanuit mijn gevoel snap ik dat er mensen zijn die ziel en lichaam opofferen om deze corona waanzin te stoppen. Ik wil zeker nooit zover gaan (daar ben ik te laf voor), maar ik vind het jammer en misdadig dat het overgrote deel van het Nederlandse volk hun ogen nog steeds niet open hebben.
Ná de corona komt de klimaat crisis. Ook hier zullen vele maatregelen worden genomen die tegen onze grondrechten in gaan.
Pas als de bruikbare idioten wakker worden stopt deze waanzin en valt het doek. De rechtsspraak is ook al vergiftigd en is dus niet meer functioneel. Het wordt tijd voor een toekomst zonder het RIVM en zonder het regime Rutte.

Een pallet vol met grote dozen Covid19 zelftests.

Nick

Bronnen: ad.nl, nu.nl, telegraaf.nl en blckbx.tv

Similar Posts