WE GAAN NAAR HET EINDSPEL TOE – 21/05/2021

” De dictatuur, testmaatschappij én politiestaat is een feit in Nederland! “

THE ENDGAME IS COMING

Al jaren hou ik de economie in de gaten. Niet dat mijn kennis héél groot is op dit gebied maar mijn gevoelsfactor geeft uitstekende signalen.
De signalen staan op donker rood. We zitten eigenlijk al in het eindspel. Sinds de coronacrisis zijn alle ogen en ook middelen gericht op het bestrijden ervan. Dat komt sommige financiële instellingen (zoals banken) zéér goed uit. De aandacht is nu even op andere zaken gericht.
Maar nu gaan een aantal zaken enorm opvallen (en niet alleen in Nederland).
Stijgende prijzen van vele grondstoffen (zoals hout), halffabricaten en ook eindproducten.
Huizenprijzen die door het dak heen schieten. Banken die geld gaan vragen voor spaarrekeningen. Overal stijgende prijzen. Soms wel met tientallen procenten. De hyperinflatie is in aantocht. Wat er op lange termijn allemaal staat te gebeuren durf ik eigenlijk niet eens hier allemaal op te schrijven.
Als ik even in Nederland blijf: op 17 maart 2021 had het volk een andere route kunnen kiezen. Dat heeft ze niet gedaan. Een gemiste kans die een desastreuze uitwerking zal hebben. Niet dat de verkiezingen iets hadden kunnen veranderen aan de grote reset maar ze hadden wel een nieuwe positieve impuls (en dus een fikse lading positief denken) voor de Nederlanders kunnen geven. Dat is nu niet gebeurd en alles bleef zoals het was.
Pinokkio Rutte met dat verschrikkelijke D666 gaat gewoon op de oude manier door maar zal zijn termijn niet afmaken schat ik zo in. Want we hebben géén 4 jaar meer voor de great reset grote crash. Het Nederlandse volk komt niet gauw in opstand, dus in het buitenland gaan de eerste grote onlusten ontstaan schat ik zo in. In Nederland zal de onderlaag van de samenleving alles als eerste gaan voelen. Dus er gaat zeker hier ook wat gebeuren. Ik zie het nu al om mij heen. Kleine ruzietjes die ik normaal nooit of zelden zie. Mensen die er helemaal doorheen zitten. Corona heeft ze de nekslag gegeven. Ondernemers die hun bedrijfje zien omvallen. Er zijn ook opvallend meer branden waar te nemen in de MKB bedrijven.

Contant betalen wordt steeds meer uitgebannen. Dat komt door besmettingsgevaar volgens de bedrijven. Dat is natuurlijk onzin.
Als het contant geld verdwijnt gaan er grote problemen ontstaan. Contant geld geeft wat smering aan de (lokale) economie.
Je geeft wat gemakkelijker geld aan hen die het minder hebben. Digitaal overschrijven kan hen echter in de problemen brengen. Want het UVW kijkt mee. Dus het is weer de onderlaag die hiervan de dupe zal worden.

We steven af op een ongekende economische en humanitaire crisis. Ik hoop niet dat deze uit zal monden in een enorme oorlog. Want die kans is er zeker.
Ondertussen klopt de natuur in de vorm van een klimaatcrisis ook aan op onze deur. Het klimaat redt het nog wel even, echter we zullen rigoureus moeten stoppen met het wegkappen van vele hectares bos. Elke 6 seconden verdwijnt er ergens op aarde een voetbalveld vol bomen. Niet alleen om onze houtvoorraad (en toenemende vraag) op peil te houden maar ook voor de voedselproductie vanwege de toenemende bevolking en vraag naar sojaproducten en oliën.
Bij de bouwmarkten zie ik al vele maanden een tekort aan de standaard maten bouwhout. En zelfs bij de groothandel zie ik soms een tekort aan voorraden. Dat is een slecht teken, net als al die stijgende prijzen.

Sommige mensen noemen al deze crises fake. Ik kan me ergens nog wel indenken dat de coronacrisis gebruikt wordt om andere crises te verbloemen. Ik neem zelf ook vaak het woord NEP PANDEMIE in mijn mond. Daar sta ik geheel achter, maar niet alleen om de bovengenoemde reden. Er is meer aan de hand. Maar daarvoor verwijs ik naar mijn andere corona berichten.

De mensheid kan deze crises niet meer alleen oplossen, vrees ik. Er moet een doorbraak komen op het gebied van ruimtevaart en energie.
Er worden nu massaal windmolens en zonnepanelen geproduceerd. Dat kan een aardige bijdrage gaan leveren voor de korte en middellange termijn. Als ik tenminste de berichtgeving mag geloven. Toen het vorige maand enkele dagen mooi weer was las ik in de krant dat de groene energie een aandeel had van 40-43%. Maar een lange termijnoplossing voor onze energiebehoefte (kernenergie?) blijft dringend nodig. Dus gas blijft ook nog wel even belangrijk.

De mensheid heeft gefaald. Agenda2030 zal alleen maar meer onrust gaan geven. Want ik denk dat Agenda2030 een dwangmatig laatste economisch redmiddel is. De coronacrisis wordt aangewend om mensen te laten wennen aan lockdowns, avondklokken en veel minder mensenrechten. De vorming van een totalitaire staat is aardig op weg.
De muilkorven zijn, denk ik, ingezet om mensen een gedragsverandering te laten ondergaan. Het antwoord is inmiddels bekend. 80% is nog steeds bang voor het virus dat slechts, net als de griep, een gemiddeld IFR van 0.15% – 0,20% heeft. Maar het regime Rutte is blij met hun testcases en proefballonnetjes. Ze denken precies te weten tot hoever ze kunnen gaan. Echter ze vergeten één ding: de mens is in staat om onverwachte dingen te doen. Er hoeft maar één trigger te zijn en de complete massa kan een onverwachte zet doen. Regimes komen en gaan. Dat is altijd zo geweest.

De grens is bereikt. Het wordt een lange hete zomer. Zo rond juni tot december verwacht ik een aantal grote en/of interessante gebeurtenissen.


Nick

Bronnen: ad.nl, nu.nl, youtube.com en telegraaf.nl

Similar Posts