ABOUT ME


Mijn naam is Nick Govaart en woon aan de Hoogstraat te Vlaardingen.
Sinds 1997 tot op heden ben ik altijd werkzaam geweest als docent techniek op diverse scholen in Schiedam en Vlaardingen.
Sinds 1 augustus 2022 ben ik docent op een school in Naaldwijk.

Mijn doel is om creativiteit en (technisch) inzicht bij mijn leerlingen te vergroten en hun te leren om eigen keuzes te maken en hier verantwoordelijkheid voor te dragen. 
Mijn hobby’s zijn catering, video filmen & fotografie, bloemschikken en schilderen.
Voor mijn werk ben ik altijd bezig met techniek, robotica en Dienstverlening & Producten.  

Mijn 2 katten. Links zit Sjo Sjo en rechts zit Guus.

DIEREN

In mijn woning word ik vergezeld door 2 katten.
Guus (rechts) is vaak buiten en zit dan vaak voor de deur. Hij is een echte mensenkat en vindt het fijn om aangehaald te worden. Maar als hij het zat is krijg je een zachte tik van hem of loopt hij weg. Vele mensen uit de buurt kennen Guus.
Sjo Sjo (links) was tot 2021 wat mensenschuw maar laat zich nu steeds meer aan de mensen zien en geeft ze zelfs koppies.
Ik had tot januari 2023 ook nog een tropisch aquarium. Maar dat moest ik wegdoen omdat het regime Rutte IV het nodig vond om de energieprijzen te laten exploderen.

Mijn voor Kerstmis ingerichte etalage.

ETALAGE

Ik woon in een voormalig winkelpand op de Hoogstraat te Vlaardingen. Dit winkelpand heeft 4 grote ramen waarin ik goed kan etaleren. Zo rond Halloween is er een Horrorscene te zien en met Kerst probeer ik altijd een leuke Kerstetalage in te richten.
Als er géén bijzondere gelegenheid is, vul ik de etalage vaak met design- of kunstobjecten die door mij of vrienden zijn gemaakt.

bijzonder design in de etalage van Theatreart.nl