RIVM IS OM – AEROSOLEN ZIJN TOCH BELANGRIJK! OF TOCH NIET? – 19/05/2021

” NEDERLAND IS FEITELIJK EEN DICTATUUR, TESTMAATSCHAPPIJ EN POLITIESTAAT GEWORDEN “


Het RIVM is om en geeft toe dat aerosolen toch een belangrijke rol kunnen spelen in de verspreiding van het corona virus.
Natuurlijk zitten ze verder nog in de ontkennende fase en gaan de leugens van het RIVM en van Dissel gewoon door.
Ze proberen het verhaal zó te spinnen dat het nét lijkt of het RIVM dit altijd al had gezegd maar dat kan ik meteen weerleggen.
De 3 basisregels Handen wassen, afstand houden en testen zijn niet doeltreffend genoeg om verspreiding van aerosolen tegen te gaan. En dan zeg ik het nog netjes…
Naar mijn mening dienen de basisregels dan ook veranderd te worden in:

1) Ventileer uw woning, instelling of bedrijf door minimaal ramen en deuren tegen elkaar boven te zetten of door een adequaat ventilatiesysteem.
2) Let op de luchtvochtigheid (hoge vochtigheidsgraad) en installeer in binnenruimtes een CO2 meter. Een CO2 waarde tussen de 500 – 800 is goed (groen).
3) pas op met langdurig face2face contact. Vooral binnen maar ook buiten als het windstil is.
4) Laat uw actieve ventilatie minimaal elk jaar vóór de herfstperiode nakijken door een erkende installateur.
5) Blijf niet te lang in niet geventileerde afgesloten ruimtes.

Bovenstaande regels zouden dé coronaregels moeten zijn. Want corona gaat nu langzaam weg door het lenteseizoen maar over 6 maanden zitten we gewoon weer met de terugkeer ervan. Ondanks de vaccinaties. Zitten we dan weer in een lockdown?
Alle lockdown maatregelen kunnen weg. Evenals de muilkorven en afscheidingswanden. Maar het eindspel gaat hard gespeeld worden.
Mark Rutte en Jaap van Dissel zullen hun niet werkende maatregelen blijven propageren want toegeven is einde carrière.
Dat gaat trouwens toch wel gebeuren want de waarheid komt vroeg of laat uit. En karma is a bitch…

En dan nog dit: na het verschijnen van de eerste video van Maurice de Hond over de aerosolen, werd deze door YouTroep verwijderd vanwege het feit dat de WHO deze theorie niet ondersteunde. Dat had tot gevolg dat er vertraging ontstond over de acceptatie van deze aerosolen theorie. YouTroep is dus mede verantwoordelijk voor de vele onnodige doden ten gevolge van aerosolen, net als de WHO.
Wéér een reden dat censuur fataal is. Er moet een wet komen dat censuur verbiedt. Het kan niet anders meer. Anders overwint het fascisme. Vroeg of laat.

Hugo de Jonge
Mijn grote vriend Hugo de Jonge heeft wéér eens een grote fout gemaakt. Hij heeft zo’n 5,1 miljard euro (of meer?) uitgegeven aan allerlei corona gerelateerde zaken maar het blijkt allemaal nogal schimmig te zijn, aldus de Rekenkamer. Zijn die bestelde zaken wel geleverd en waar zijn de bonnetjes? Deze clown kan werkelijk alles verkloten. Het wordt nu echt tijd dat hij ontslagen wordt.Marc van Ranst
Viroloog Marc van Ranst (de Jaap van Dissel van België) wordt door één of andere gek losgeslagen militair bedreigd vanwege zijn desastreuze beleid inzake corona. Hij noemt onze Willem Engel een ‘MAFKEES‘ omdat Willem via Twitter heeft geroepen dat Marc er zelf wel een beetje om gevraagd heeft.
Ik ben niet van haat of geweld, maar Marc van Ranst is niet zuiver op de graad.
Niet zo lang geleden zag ik bij BLCKBX.TV een uitzending waarbij Marc van Ranst via een workshop met/aan andere virologen (waaronder Ab Oosterhaus) uitlegt hoe je een volk voor de gek kunt houden en bang kunt maken met een pandemie. Ook toonde hij geen enkele empathie toen een jongeman om het leven kwam tijdens een val om een coronaboete te ontlopen.
Een foute vent die, net als Jaap van Dissel, het land in een greep houdt en wat mij betreft ook voor het tribunaal mag verschijnen.
Dat vindt deze arts ook en doet een boekje open over Marc van Ranst.

UPDATE 20 mei 2021 – Ondertussen blijft Marc van Ranst wel met modder gooien naar Willem Engel, maar durft geen confrontatie (debat) aan. Hij vergelijkt zo’n debat met een wedstrijd Ajax-Sliedrecht. En dat terwijl Willem Engel toch wel degelijk als wetenschapper is afgestudeerd op Microfluidics aan de Technische Universiteit Delft en ook Analytical Bioscience (PhD) aan de Universiteit Leiden heeft gedaan. Als ik deze studies bekijk dan kan ik toch wel indenken dat Willem Engel een specialist is op het gebied van verspreiding van micro/nanodeeltjes. Dus hoe durf je Willem Engel als dansleraar aan te spreken, Marc van Ranst? En dan arrogant Willem Engel vergelijken met een plaatselijke amateurclubje terwijl jij het Ajax team vertegenwoordigd. Maar geen discussie aan durven gaan en je verbergen achter je status. Ik vind dat een afgang en een topviroloog onwaardig.
Een internetondernemer plaatste de twitterberichten op elektronische billboards met als doel om Viruswaarheid in diskrediet te brengen.
De virusmedia springt er meteen op in en slaat weer eens toe met sensatie. Het begrip hoor en wederhoor is compleet uit het oog verloren. De virusmedia is niet meer onpartijdig en is een gevaar voor onze rechtsstaat geworden.

UPDATE 22/05/2021 – Bekende wetenschapper steunt Maurice de Hond openlijk in Twitterbericht; RIVM past website aan maar ontkent nog steeds de grote rol van aerosolen met betrekking tot het verspreiden van het corona virus. Aan de basisregels is er dan ook tot op heden nog niets aangepast. Er gaan, door de schuld van het RIVM, nog steeds onnodig veel mensen dood aan Covid19. Zet ventilatie in de basisregels en beken dood door schuld, van Dissel. Dan kun je in ieder geval met opgeheven hoofd voor de rechter verschijnen.

Het NRC heeft een interview met de Amerikaanse fysicus Daniel Bonn. Bonn benadrukt het belang van ventilatie en zegt:

„Het heeft levens gekost dat we niet al veel eerder en veel meer op zulke extra maatregelen hebben gehamerd.”

Ik vergeet niet en ik vergeef niet.

Nick

Bronnen: ad.nl, nu.nl, nrc, telegraaf.nl en blckbx.tv

Similar Posts