MOOIE DOCUMENTAIRE- 16/05/2021

” NEDERLAND IS FEITELIJK EEN DICTATUUR, TESTMAATSCHAPPIJ EN POLITIESTAAT GEWORDEN “


Zojuist heb ik een mooie Corona documentaire “CORONA, op zoek naar de waarheid” gezien op BLCKBX.tv.
Deze documentaire stond ook op YoeTroep maar is na 1 uur al verwijderd.
Ik begrijp nog steeds niet dat hier niet wordt ingegrepen. Ze dienen hun Section 230 artikel te verliezen. Dat artikel zegt dat Social media zich als een open discussie platform dient te gedragen. En dat gebeurt in deze niet meer. Dus ook YoeTroep wacht hopelijk een tribunaal in de toekomst.

Maar goed. Weer veel van geleerd van deze documentaire.
In deze “must see” documentaire komen allerlei medische professoren aan het woord die u een andere kijk geven op het coronavirus.

Enkele zaken uit de documentaire die ik zo goed als mogelijk hieronder weergeef zijn:
– Corona is met 99,8% waarschijnlijkheid een door mensen gemaakt lab virus.
– Er moeten internationale regels komen betreffende het manipuleren van virussen en bacteriën. Want anders zijn nieuwe uitbraken een kwestie van tijd.
– Corona gaat (bijna) altijd gepaard met (long)trombose.
– Corona gedijt beter in vetweefsel.
– Patiënten die sterven lijden vaak aan schimmelinfecties, bacteriële infecties én longontsteking. Dit zijn de oorzaken van de sterfte, niet zozeer covid19 zelf is de doodsoorzaak.
– Mensen gaan dood met corona, niet aan corona. Dus ze gaan dood aan secundaire oorzaken zoals onderliggend lijden.
– Mensen worden een coronadode genoemd als ze doodgaan met een positieve PCR test.
– Mensen testen in Nederland zonder symptomen is zinloos en draagt bij tot angst en vele, onterechte positieve uitslagen. Ook is de gebruikte CT waarde te hoog en wordt er maar getest met 1 sequentie.
In Thailand testen ze alleen bij bepaalde symptomen én met een lage CT waarde én met 3 sequenties in plaats van 1 in het Westen. Dit geeft minder positieve uitslagen en deze zijn ook nog eens vele malen betrouwbaarder.
Oftewel: de PCR test wordt in Nederland niet goed uitgevoerd en is dus invalide. Maar dat wist ik al.
– Medicijnen (zoals corticosteroïden maar ook Ivermectine) kunnen helpen om het immuunsysteem te versterken tegen corona.
– Zweden had géén lockdown of avondklok en had relatief gezien zeker niet meer doden dan Nederland. Conclusie: lockdowns en avondklok leveren niets op. Zweden heeft de verantwoordelijkheid bij de mensen zelf gelegd. Met als om zo snel mogelijk kudde immuniteit te bereiken.
– Er is veel incompetentie bij de overheden, WHO én de rijks gezondheidscentra.
– Het OMT zou niet alleen uit virologen moeten bestaan maar ook uit experts op andere gebieden. Dit om tunnelvisie uit te schakelen.
– (Grond)rechten worden onterecht en onnodig opgelegd uit angst voor vele doden en mutaties van het virus.
– Het virus is onder ons en blijft onder ons.
– De WHO basisregels werken niet, Ivermectine wel maar werd door het WHO genegeerd. Opzet? In december 2020 werd dit ook in de Amerikaanse Senaat besproken. Maar het medicijn werd verworpen behalve in wat klinische studies.
Het medicijn Ivermectine zou voor nu wereldwijd de standaard behandelwijze moeten worden.
– TIP van Nick: Sla wat Ivermectine in via het internet. Altijd handig om in je medicijnkastje te hebben.
– Mensen moeten minder bang zijn en de risico’s van het coronavirus niet te hoog inschatten. Leef je leven en pluk de dag!
– STOP DE LOCKDOWN en ga verstandig met deze ziekte om.
– Er wordt verder niets over de vaccinaties gezegd in deze documentaire.
Echter de conclusie kan zijn dat als er een medicijn tegen corona is, namelijk Ivermectine, dan zijn experimentele vaccinaties niet nodig en zelfs niet meer wenselijk.
– Ga terug naar het ‘oude’ normaal, wees niet bang, stop de paniek, geef liefde in plaats van eenzaamheid en help elkaar hier doorheen te komen.

Ik begrijp uit deze documentaire dat er in een volgend deel wordt ingegaan op de vaccinaties en nevenschade. Daar ga ik met smart op wachten!

OPEN YOUR EYES!

Nick

Bronnen: blckbx.tv

Similar Posts