DE CORONAPAS BLIJFT NOG EVEN DEEL 2 – 12/10/2021

” De dictatuur, (QR) testmaatschappij, tweedeling én politiestaat is een feit in Nederland! “

Het OMT durft meer versoepelingen niet aan. Dit advies was natuurlijk al door de politiek zelf ingegeven en zal natuurlijk naar de burgers worden gecommuniceerd. Het OMT geeft de 1,8 miljoen ongevaccineerden de schuld, want die gaan de IC’s samen met vele grieppatiënten, totaal overbelasten. Nee natuurlijk niet! De gevaccineerde mensen gaan, denk ik, massaal ziek worden door onbekende (lange termijn) bijwerkingen óf door bijwerkingen van de derde boosterprik.

Oh ja, er is ook een griepprik voor alle kinderen nodig zodat de kans minder wordt dat ze die griep naar volwassenen kunnen overbrengen.
Ben je dan gek in je hoofd of niet? Tevens kunnen ze nooit de juiste griepstam voorspellen dus er is altijd besmetting. ALTIJD!
Beter kunnen ze inzetten op goede ventilatiesystemen en CO2 meters in scholen, ziekenhuizen, verpleeghuizen én het advies naar de mensen thuis upgraden naar goede ventilatie met een CO2 meter.

De wereld om mij heen wordt steeds gekker en gekker. Als dit zo doorgaat moet men op den duur elke maand geprikt worden. Dat is toch niet natuurlijk?

Jeroen Pols bespreekt in Café Weltschmerz wat er mis is met de vaccins.

In dagblad Trouw wordt besproken of een grote griepgolf kan leiden tot nieuwe lockdowns. “NEE” is het antwoord van rechtsgeleerden.
Echter de mensen die kritisch zijn op het Coronabeleid, weten, net als ik, dat er wel degelijk een nieuwe lockdown gaat komen (of soortgelijke maatregelen zoals muilkorven, avondklok, thuiswerken, horeca dicht, etc.) Het gaat gewoon komen. Maar inderdaad, griep was er altijd al en daar deden we nooit wat mee. Tijd dus om dat in de spoedwet op te nemen. En als GRIEP=CORONA of CORONA=GRIEP, dan zijn we helemaal zwaar de klos en gaat het los.

Ik heb deze situatie al vele maanden geleden voorspeld en tot op heden zie ik géén enkel signaal dat de spoedwet wordt opgeheven.
Dat gaat ook niet gebeuren tenzij het volk dit doet. Maar dan zitten we helaas in een spiraal van geweld (noem het maar oorlog) en is ons economisch systeem omgevallen. WW3 is al bezig (met weinig geweld). Maar het interbellum en WW4 zullen, als deze tot volle wasdom komt, desastreus zijn.
Er is dan wel een voordeel: overbevolking is dan géén issue meer. De Vierde Wereldoorlog kan nog steeds voorkomen worden. De rest niet.
China heeft naar mijn mening de sleutel in handen. Als China Taiwan binnenvalt komt er gedoe. De VS zal niet ingrijpen want er zal een deal komen met China. Europa zal daar trouwens niet beter van worden. Sterker nog… wij worden de dictatuur ingetrokken. Mede door de val van het economische systeem en de overbelasting op de gezondheidszorg.


STOP DEZE WAANZIN EN STOP DE DISCRIMINATIE!

Het is 12.05 uur. Het is zover… Het is te laat!
Het zal eindigen in een poel van geweld.

Nick

Bronnen: diverse media, ad.nl, nu.nl, telegraaf.nl, triuw.nl, Cafe Weltschmerz, YouTube, Nick Govaart, etc.

Similar Posts