DE CORONAPAS BLIJFT NOG EVEN – 08/10/2021

” De dictatuur, (QR) testmaatschappij, tweedeling én politiestaat is een feit in Nederland! “

Zojuist nog even in de webversie van de Telegraaf: Kabinet durft nog geen afscheid te nemen van de Coronapas.
Natuurlijk verbaast dit nieuws mij niets, ik had het al verwacht. De argumenten van het regime zijn onder andere dat nog 17% niet is gevaccineerd (ik denk zelf zo’n 30%), seizoensinvloeden en de situatie in de ziekenhuizen nog te onzeker is.
Nou, kut regime: deze invloeden zijn óók blijvend. We hebben elk jaar een herfst en een winter, we hebben en houden ongevaccineerden (maar de meeste van hen zijn op natuurlijke wijze immuun en de ziekenhuizen zijn bijna kapot bezuinigd en zullen dus altijd vol liggen want anders zijn ze niet economisch rendabel.

Oftewel: De coronapas gaat alleen nog maar weg via een gewelddadige revolutie. Een andere oplossing zie ik niet meer. Er moeten alleen nog wat triggers geïnitieerd worden zoals uitbreiding van de coronapas. Daarna gaat het los. En ik kan niet meer anders concluderen dat het voor nu, naar mijn mening, de enige weg is om van deze discriminerende pas af te komen. Er is genoeg gewaarschuwd. Er is genoeg vergeleken met de jaren 30. De praktijk zal uitwijzen dat er NIETS is geleerd van het verleden en de gewelddadige zaken zich zullen herhalen.
Ik weet één ding zeker. Zaken zullen in een stroomversnelling terecht gaan komen. Het regime kan niet anders meer dan hun criminele activiteiten te verhullen met nog meer kletskoek en onzinnige maatregelen. Maar eens vergalopperen ze zich en is het klaar. Buckle UP!


STOP DEZE WAANZIN EN STOP DE DISCRIMINATIE!

Het is 12.05 uur. Het is zover… Het is te laat!
Het zal eindigen in een poel van geweld.

Nick

Bronnen: diverse media, ad.nl, nu.nl, telegraaf.nl, Nick Govaart, etc.

Similar Posts