THE SYSTEM COLLAPSE II – 06/10/2021


RED ALERT. RED ALERT. RED ALERT.

Het economische systeem staat aan de rand van de afrond. We gaan zo’n 1000 euro meer aan gas betalen. Arme gezinnen kunnen die 1000 euro nooit opbrengen. Dus is onze koopkracht ook in direct gevaar. Alles is duurder geworden. ALLES!
Voedsel wordt duurder, Netflix wordt per direct duurder, Air France moet geherkapitaliseerd worden, etc. Het houdt niet op. Er komt een hele snelle superinflatie aan. Misschien wel gevolgd door een deflatie. De rapen zijn gaar… En de beurzen? Die staan nog steeds skyhigh! Een vreemde zaak.
De telers in het Westland zitten met hun handen in het haar. Hoe kun je nog winst draaien als de energierekening zo hoog oploopt?
En hoe kunnen we straks nog economisch rendabel voedsel verbouwen? Want als dat niet kan zitten we binnen 2 á 3 jaar met een groot voedseltekort. Putin heeft de gaskraan helemaal opengedraaid. Maar het zal allemaal niet veel gaan helpen. De EU zal binnenkort spoedmaatregelen moeten gaan nemen. Het kan allemaal zomaar eindigen in een soort van EUSSR. Ik hou mijn hart vast.
We staan aan de vooravond van een groot event, een grote omslag. Dit is waar het altijd om ging. Niet Cojona. Dat was de bliksemafleider.
Hoewel sommigen het op personeelstekort houden. Ik geloof daar echter niet in. Er is veel meer aan de hand.

Het zal een zware tijd voor ons allemaal (behalve de rijke elite) gaan worden. Op een gegeven moment zal het regime Rutte de noodtoestand gaan uitroepen en gaat het los. Alles gaat tot nu toe redelijk volgens plan. Het merendeel van het volk is angstig gemaakt via een NEP pandemie en ze hebben niet door dat binnenkort deze grotere economische crisis op ze afkomt, namelijk de economische systeem crisis. Misschien gaat deze weer gepaard met hoge Cojona of hoge griepcijfers maar in ieder geval zal het regime Rutte (en de EU) de dictatuur nog dichterbij gaan brengen. Deze week lagen Facebook, Wattsapp en Instagram er een aantal uren uit. Dat geeft al paniek en is mogelijk een testcase voor een wereldwijde cyberaanval.
Naar mijn mening is het te laat voor corrigerende maatregelen. Het big event dat The Great Reset gaat veroorzaken is aanstaande.
Ik ga maar eens nadenken over uitbreiding van mijn voedsel en watervoorraad. Oh ja, ik moet niet vergeten om eerst WC papier in te slaan. Dat heeft absolute prioriteit 🙂

Mensen, het gaat nu menens worden. Natuurlijk kan er nog een klein wondertje gebeuren voor de korte termijn. Maar deze crisis is er en blijft er totdat we in gaan zien dat we genaaid zijn door de elite. Het is wachten op nieuws zoals op deze website te zien is. 1929 MARKET CRASH.


UPDATE 06/10/2021 – Pepijn van Houwelingen (FvD) legt nog maar eens uit wat er de komende tijd staat te gebeuren op economisch vlak.
Precies zoals ik ook al maanden (nee, al jaren) loop te verkondigen. De vraag is wanneer ons economisch systeem implodeert.
Dat gaat gebeuren als de eerste grootbank in het openbaar gaat aangeven dat er betalingsproblemen zijn.
Hooguit dagen erna gaan de pinautomaten op slot en is het gebeurd.

Oei, in Polen heeft het hooggerechtshof bepaald dat de Poolse wetten gaan boven de Europese wetten. Dus geen bindende wetten meer vanuit de EU in Polen. Dit kan zomaar flinke gevolgen hebben, zoals het uiteenspatten van de gehele EU. Dat is trouwens ook precies wat ik hoop. Laat de bom maar barsten. Uiteindelijk zal dat goed zijn voor ons allemaal.

BUCKLE UP! RED ALERT!

Nick

Bronnen: telegraaf.nl, nu.nl, ad.nl en Nick Govaart

Similar Posts