|

BERICHTEN VAN WEEK 10 – 06/03/2023

Trots op de boeren!

BREAKING NEWS

Silicon Valley Bank is omgevallen. Daarbij zullen de banken in Europa zo’n 4% van hun geld verliezen. De beurzen reageerden wereldwijd negatief op dit nieuws. Het eindspel is in volle gang en het is wachten op een groot event…
UPDATE – Ook Nederlandse banken staan in de vuurlinie door de problemen bij Silicon Valley Bank. Is dit het begin van een heftiger crisis zoals in 2008 gebeurde?
Het kan zomaar gebeuren dat u op een maandagochtend nog maar maximaal 25 of 50 Euries per dag uit de pinautomaat kan trekken. Maar wees gerust: aankomende week zal er gewoon gepint kunnen worden (maximaal 200 Euro per dag, dacht ik), omdat het verkiezingsweek is. Dan zal het regime zeker géén rem op de geldopnames zetten 🙂


ALGEMEEN
Ruim 600.000 migranten uit Libië staan klaar om de oversteek te maken naar Italië, staat er in de Televaag. Het is een premium artikel dus ik weet niet wat er verder in staat. Maar als ik deze kop lees, schrik ik mij rot. 600.000? Dat kan toch niet waar zijn? En hier een artikel dat naast bovenstaand artikel staat in dezelfde krant, over verdronken migranten. Is dat artikel ernaast gezet om medelijden op te wekken en zo die 600.000 migranten naar Europa te kunnen billijken? Ik weet het niet, maar het is verschrikkelijk! De oorzaak van al deze ellende is echter onze bondgenoot de VS (en NAVO). Die heeft in het verleden (maar ook nu nog) zoveel schade aan dit soort landen toegebracht. Het is ongekend! We are doomed.

Autofabrikant Ford is van plan om in de toekomst de elektrische auto’s van wanbetalers op afstand uit te schakelen. Een toekomstscenario dat ook voor foute regimes van pas kan komen in het sociaal kredietsysteem. Stel de 15 minuten stad is overal ingevoerd en u als recalcitrant burger wil een keer teveel met de auto de stad uit- of in, dan kan het zomaar zijn dat het lokaal regime of een AI robot besluit om op afstand uw auto uit te schakelen of in functies te beperken. Alles kan tegenwoordig.

Een toenemend aantal mensen is boos op de Europese propagandistische reclamespotjes die worden uitgezonden op TV. Zelf heb ik nog géén spotje gezien, want ik kijk géén TV. Kosten: bijna 35 miljoen Euro. En dat terwijl steeds meer mensen in de EU in geldnood zitten of zelfs niets meer te vreten hebben.

Medicijngroothandels slaan alarm. Er komt een groot tekort aan medicijnen als de vergoedingen voor de distributie niet meestijgen met de prijzen. Dat er een tekort is weet ik al héél lang. Er is stijgende vraag uit het buitenland en de hoogste bieder krijgt nu eenmaal de meeste medicijnen. Dat is vraag en aanbod. En de productie van medicijnen is ook al voor 99 procent in buitenlandse handen. Dus dit is allemaal niet zo verwonderlijk. De vraag is of dit een gecreëerd probleem is of een structureel probleem. Het laatste is inderdaad een groot probleem.


BINNENLAND
Zaterdag 11 maart is er de grootste demonstratie in Den Haag tot nu toe georganiseerd: “Samen voor Nederland”. Burgemeester Van Zanen is angstig voor deze demonstratie. Het thema: “#STEM ZE WEG!“. Ik denk dat ik ook maar weer eens ga. Het is namelijk tijd voor actie!
UPDATE – Het regime heeft ingegrepen en voorwaarden aan de demonstratie gesteld. Zo mogen er maar 2 symbolische trekkers komen én maximaal 25.000 demonstranten. PARDON? Een regime dat een maximaal aantal demonstranten mag bepalen? Wat is dat nu voor onzin? En dit is ook niet de eerste keer dat zoiets gebeurt. Nee, ik ben nu witheet en ik hoop dat ik genoeg energie heb om zaterdag erbij te kunnen zijn. Ik ben helemaal klaar met dit <vloekwoord> regime. Verschillende landbouworganisaties steunen het boerenprotest op 11 maart NIET. Ik vind dat eigenlijk wel een vorm van verraad en zie ook dat vakbonden en organisaties in deze tijd veel te veel gelieerd zijn aan de politiek. Caroline van der Plas (BBB) gaat ook niet, want die voelt zich bedreigd.
De politie is trouwens bezig om illegaal en op grote schaal gegevens van demonstranten te verzamelen. Ik herinner mij nog een vorig protest in Den Haag, waar het veld waarop ik stond op afstand door diverse politieauto’s in de gaten werd gehouden. Op die auto’s stonden grote cameralenzen gemonteerd. Wellicht dat ze mijn gezicht hebben kunnen scannen via mijn rijbewijs pasfoto of iets dergelijks. Het zou mij niets verbazen. Het regime Rutte IV is vele malen gevaarlijker voor de vrijheid van meningsuiting dan de Stasi vroeger was, mede doordat ze beschikt over geavanceerde (AI) digitale surveillance apparatuur.

Bron: Twitter.

UPDATE 11 MAART 2023 – De demonstratie was vandaag en werd bezocht door zo’n 35000 demonstraten. Ik besloot om toch maar niet te gaan en de demonstratie live te volgen op BlckBx.tv. Ik miste Willem Engel & Jeroen Pols op de video en heb het vermoeden dat de wappies het onderling ook niet altijd met elkaar kunnen vinden. Dat is jammer, want er telt maar één ding: het terugvorderen van het ouderwetse Nederland van de echte criminelen (politici).
De Klimaat activisten terroristen hielden een demonstratie op de A12 bij Den Haag en er werden daar uiteindelijk 700 mensen gearresteerd. Ik noem ze terroristen omdat ik ze een beetje gekscherend wil benoemen. Op een gegeven moment werden ze verdreven door geleende Duitse waterkanonnen. Een zéér bedenkelijke zaak, vind ik.
Maar goed: iedereen heeft recht om te demonstreren, vind ik. Echter de coronamaatregelen waren feitelijk onjuist én maakten inbreuk op onze vrijheid en democratie. De Klimaatactivisten strijden om zogenaamd het klimaat te redden. Maar er is géén enkel bewijs dat de mensheid verantwoordelijk is, of grote invloed heeft op de klimaatverandering. De site van de rijksoverheid geeft 4 mogelijke oorzaken van klimaatverandering aan:
1. De invloed van de zon
2. Vulkaanuitbarstingen
3. Meteorietinslagen
4. Broeikasgassen zoals CO2 en methaan (waaronder uitstoot veroorzaakt door de mens)
Van die 4 oorzaken heeft de mensheid de hand in slechts één, namelijk de uitstoot van broeikasgassen, maar nooit veel denk ik zo. Want bijvoorbeeld een actieve vulkaan stoot enorm veel CO2 en andere gassen uit. Daar kan de mens gewoon niet aan tippen. En in de tijd van de dinosauriërs was het ook erg warm op de aarde door een grote hoeveelheid CO2 in de atmosfeer. Dus vandaar dat ik het totaal niet eens ben met de klimaatactivisten. Zij zijn er dan ook de oorzaak van dat onze vrijheden steeds verder worden ingeperkt door stikstof- en CO2 budgetten met hun gejank over het klimaat. De klimaatactivisten zijn de oorzaak van het toekomstige sociaal kredietsysteem. En als dat er is, gaan ze nog meer janken.


POLITIEK
De Europese Unie is hard op weg om overal desinformatiehubs (EDMO) te installeren. Hier die van Nederland. Met als doel om desinformatie op te sporen en te factchecken. Dat klinkt goed, toch? Want we willen de burgers van de EU beschermen tegen onjuiste informatie. Echter, terugdenkend aan het coronatijdperk werden de waarschuwingen van tegenstanders in de wind geslagen en zelfs weggezet als desinformatie. Denk aan de verspreiding van het virus van mens tot mens. Je zou géén corona kunnen krijgen als je het vaccin nam. Nou, dat was de grootste leugen die door het regime (ook president Joe Biden) werd verspreid. Corona bleek gewoon doorgegeven te kunnen worden, ook door de gevaccineerden! En zo zijn er nog vele voorbeelden van overheidsinformatie die later toch desinformatie bleek te zijn. Nee, deze desinformatiehubs zullen in de toekomst elke andere mening de kop indrukken, bijvoorbeeld via de Woke- en Cancelcultuur. Maar het kan ook nog erger, zoals opgepakt te worden voor bijvoorbeeld opruiing. Het overheid narratief is het enige dat nog de juiste informatie zal zijn. Een hele gevaarlijke ontwikkeling, die ik verafschuw! Afspraken tussen wetenschap, overheid en mediabedrijven zijn een gevaarlijke cocktail die juist tot desinformatie zullen leiden! Die desinformatie hubs klinken dus een beetje als activistenclubs. Ze zijn straks overal en hebben een hele grote invloed op informatie dat de argeloze Europese burgers bereikt. Helaas is dat toch de schuld van die burgers zelf (zo’n 70 procent), want die zouden elke dag wat tijd moeten besteden om nieuws tot zich te nemen via verschillende media, ook de alternatieve! Maar dat doen ze niet en laten zich dus voorliegen of misleiden door de mainstream media. En daar zit het grootste gevaar. De indoctrinatie van het regime via dat soort kanalen. Sinds ik géén TV meer kijk zie ik verwonderd toe hoe mensen zich laten beïnvloeden door diverse desinformatie vanuit dat regime. Ook de laatste peilingen laten zien dat de VVD, met al die affaires die het leven van burgers heeft verwoest, gewoon weer de grootste partij van Nederland wordt bij de provinciale verkiezingen. Ik kan het mij gewoon niet voorstellen, dus ik blijf hopen dat 15 maart 2023 de dag van de afrekening zal worden.

Er zijn speculaties over een mogelijke val van het regime Rutte IV. Dat die gaat vallen staat voor mij wel vast. Maar is dat gecontroleerd of gaat het in vrije val en dan ook nog vóór de Provinciale Staten verkiezingen? Dat denk ik dus niet, want dan verliest de VVD mogelijk héél veel zetels. Dus ik verwacht dat ze nog proberen te wachten tot ná 15 maart. Ik hoop echter dat het regime nog vóór de verkiezingen zal vallen. En anders: #STEM ZE WEG!

Er is weer eens een emotioneel Kamerdebat gevoerd betreffende de toeslagenaffaire. En er is nog steeds géén uitzicht op een oplossing. Pieter Omtzigt roept Rutte hierin ook op om direct naar de Tweede Kamer te komen. Maar Rutte is in géén velden of wegen te zien. En het kartel (VVD, D666, CU en CDA) blokkeren elke motie. Het eind van het betoog luidt dan ook dat een Parlementaire Enquête over de toeslagenaffaire steeds dichterbij komt. Van Houwelingen (FvD) noemt de Staat een monster.
Als men op 15 maart 2023 nog steeds gaat stemmen op één van de vier bovenstaande kartelpartijen, dan weet ik het echt niet meer. Het lijkt er steeds meer op dat ik in een krankzinnig land leef, waar onrecht de boventoon voert.

De VVD is bezig met een propaganda offensief dat ook nog eens héél polariserend is. Ze komen met een filmpje van demonstranten (die notabene TEGEN VVD beleid protesteren) en hebben een leus met de woorden: “Ga Stemmen. Laat ze niet winnen. Kies 15 maart VVD“. De arrogantie druipt er vanaf. Dit is nu een typische VVD propaganda uiting. Minstens net zo erg als die van D666. Maar veel VVD leden hebben gelukkig ontstemd geageerd op het filmpje. En dan daarna nog even snerend en polariserend: “Zij gaan stemmen. U toch ook?“. Nou, als er ergens trouw gestemd wordt, zijn het wel die verdraaide VVD’ers. Daarom hoop ik dat nu eens iedereen gaat stemmen. #STEM ZE WEG!
UPDATE – De VVD heeft het video materiaal in het filpmje gewoon gestolen. Een partij die zo focust op regels neemt het zelf niet zo nauw met die regels.
Voordat u gaat stemmen op woensdag 15 maart, kijk dan eens op deze website. Hier ziet u de rampzalige gevolgen van 12 jaar Rutte.

Bron: Twitter


Tijdens een plattelandsdebat werd D666’er Tjeerd de Groot uitgelachen door een deel van het publiek. En dat is nu wat we vaker moeten doen. Lach ze uit en negeer ze daarna. Woensdag 15 maart is het afreken dag!

Vooral het CDA stevent 15 maart 2023 af op een ongekend verlies, wat natuurlijk voor een groot deel te wijten is aan de opkomst van de Boeren Burger Beweging (BBB). Maar het CDA blijft optimistisch. Ha, ha. ik ook. Als ze voorgoed opgerot zijn, samen met de VVD, CU en D666!

In de EU wordt hard gewerkt aan een digitaal rijbewijs. Vorige week had ik het er al over. In het AD nu wat meer details. Te hard gereden en boete niet betaald? Dan wordt je rijbewijs gemakkelijk ongeldig gemaakt via het sociaal krediet systeem.

Het Westland is niet blij met posters Stem ze Weg die bij of over bestaande verkiezingsposters worden geplakt. Deze posters worden verspreid door Farmers Defence Force, zegt men. Ik vind het geweldig. En dat er boosheid is merk ik dagelijks. Overal in het land hangen vlaggen ondersteboven. De boeren zijn dit regime helemaal zat. Maar er is te weinig steun vanuit het volk. Tenminste, nog wel. Er komt een tijd dat het volk wakker wordt en in opstand zal komen. Ik blijf wel er wel bang voor dat zoiets nog lang kan gaan duren. Maar ik hoop ongelijk te hebben. Een opstand komt er zeker, bijvoorbeeld als het Sociaal Krediet Systeem wordt ingevoerd of als mensen niets meer te eten hebben. En die kans is groot als het regime al onze boeren wegjaagt.

Bron: FDF


BUITENLAND
Spanje volgt toeristen door middel van hun mobiele telefoons. Zo kan het regime inzicht krijgen hoeveel toeristen Spaanse steden of dorpen bezoeken en waar ze precies verblijven. Een gevaarlijke ontwikkeling en ook tegen de AVG, denk ik maar zo. Is het een proefballon om te kijken hoe een toekomstig sociaal kredietsysteem opgetuigt en onderhouden kan worden? Of wordt het gebruikt om te kijken wat toeristen doen en daar op inspelen? Ik vind het tegen alle privacy wetten ingaan en ik hoop dat dit experiment snel eindigt.

Anders dan in Nederland, gaan de Fransen wél de straat op en dat doen ze met miljoenen tegelijk! En dat voor het behouden van hun pensioenleeftijd van 62 jaar. Nou in Nederland gaan we al richting de 68 jaar. Wat een ongelijkheid in de EU. In dit geval zit Nederland fout met die absurd hoge pensioenleeftijd. Maar wij staken als volk niet zo snel. Jammer. ik heb overigens in het verleden wél eens gestaakt tegen het verhogen van de pensioenleeftijd. Ik wil overal wel voor staken. Want zoals het nu gaat is het game over voor ons Nederlanders. We zullen toch echt uit de EU moeten, willen we als land verder kunnen en zelfredzaam kunnen zijn.

Canada onderzoekt of China de huidige Canadese premier Trudeau door verkiezingsbeïnvloeding in het zadel heeft geholpen. Dat zou wat zijn. Trudeau heeft in ieder geval héél wat communistische trekjes, gezien het blokkeren van betalingen aan corona truckerdemonstranten in het verleden. Dit mannetje dient dan ook zeker voor een tribunaal te verschijnen. Hij was trouwens onlangs ook nog eens door de Chinese leider te kijk gezet en beschuldigd van roddelen.

In Duitsland is bekend geworden dat er zo’n 200 journalisten betaald krijgen vanuit de overheid. Bijvoorbeeld voor het maken van reclame of het geven van presentaties. Maar ik vind dat moreel zéér bedenkelijk. Want wie zegt dat het niet verder is gegaan, bijvoorbeeld tijdens de Coronacrisis? Hebben journalisten toen misschien betaald gekregen als ze het narratief van het regime naar het volk overbrachten? Nee, ik kan er niet bij. Ik vind dat journalisten TOTAAL onafhankelijk dienen te opereren en dus géén schnabbels kunnen accepteren. Hetzelfde vind ik gelden voor perskamers in het gebouw van de Tweede Kamer. Ik vind dat absurd en deze dienen direct gesloten te worden. Een algemene perskamer waar de journalisten wat uit kunnen werken of koffie kunnen halen is tot daar aan toe. Maar eigen werkkamers. NEE, dat vind ik dus echt niet kunnen. Dit soort zaken bedreigen onze democratie op een directe manier. Net als rechters die een bijbaantje hebben of lid zijn van een politieke partij. Het kán gewoon niet. Maar het mag en kan nog steeds. Ik merk dat ik sinds de coronacrisis géén vertrouwen meer heb in de politiek én wetenschap. Zelfs de verkiezingsdebatten (waar ik altijd zo gek op was) negeer ik compleet omdat ik weet dat links en rechts niet meer bestaan en Rutte niet met de echte oppositie in debat durft te gaan. GL en PVDA zijn ook géén oppositie meer , want die zijn gelieerd aan het regime. Kijk maar naar de Coronastemmingen in het verleden. Vandaar dat ik naast D666 ook heel erg tegen de SP, PVDA en GL ben. Maar ook de Partij van de Dieren komt er niet heel goed vanaf. Het zijn in mijn ogen allemaal collaborateurs.

ASML mag van het regime géén ultramoderne chipmaker machines meer naar China exporteren. Een aantal reaguurders uit China reageren op dit nieuws met “Nederland zal bedelen om voedsel“. Niet dat Nederland véél voedsel uit China importeert, denk ik zo, maar de overige goederen wel. Dus wellicht dat die Chinese reaguurders gewoon gelijk hebben.

De EU wil 2 miljard Euro vrijmaken voor het aanschaffen van wapens en munitie. Natuurlijk is dat om Oekraïne te steunen en de eigen voorraad op peil te brengen. Allemaal zinloze investeringen. Want een derde partij, de VS zal er natuurlijk het meeste van profiteren. Het leveren van wapens aan een land in oorlog is trouwens bij internationale wetten verboden, voor zover ik weet.

Twitter wordt onder druk gezet om snel meer moderators in te zetten. Want de VS en de EU zien dat er véél meer gezegd mag worden op Twitter en dat willen ze natuurlijk niet. We zitten allang in een communistisch systeem, waarbij onderdrukking ook nog eens toeneemt en het volk géén vragen meer stelt. Of is het de propaganda?


KLIMAAT
Elon Musk heeft gereageerd op een Tweet van Eva Vlaardingerbroek betreffende het opdoeken van duizenden boerderijen rond 2030. Elon Musk noemt het sluiten van boerderijen gestoord en zegt ook dat het voor het klimaat niets uit zal maken. Ik denk dat ook. Sterker nog: het is een truc van het regime om ons land verder om te bouwen tot een omgevolkte metropool voor de EU.


CORONA
Helaas weer twee verdachte prikjes doden (1) en (2), en ook erg jong. Verschrikkelijk! Komt het echt door de cojona prikjes? Dat zullen we voor nu niet weten, maar ik begin steeds bozer te worden op de mensheid. Stop met dat vaccineren!

(NEP) Viroloog Marion Koopmans heeft de werkgever (politie) van een werknemer gevraagd om eens naar een kritische tweet te kijken. Een ongekende daad van deze nep viroloog. Iemand die kritisch is op coronabeleid aangeven bij haar werkgever? En ik lees nu ook nog eens een ander bericht waarin ze oproept tot censuur van een Europarlementariër ook wegens kritiek. Ik hoop dat Koopmans in de toekomst voor een tribunaal zal moeten verschijnen wegens haar vele onvergefelijke fouten en daden.

Er zijn vorige week fors meer patiënten op verpleegafdelingen opgenomen met Cojona. Ik ben er steeds meer van overtuigd dat deze patiënten geprikt zijn en in het ziekenhuis zijn gekomen door een totaal ontregeld immuunsysteem. Ook het fenomeen Long Covid wijt ik aan een totaal ontregeld immuunsysteem. Niet veroorzaakt door Covid19 of mutaties, maar door de prikjes.

Ik heb het er wel eens eerder over gehad, dacht ik, maar nu was er weer in het nieuws dat Hugo de Jonge zijn SMS/APP verkeer betreffende het Coronatijdperk niet vrij wil geven. Want dan zou onze Staat in ernstig gevaar komen, was zijn antwoord. Nou, nu ben ik wel héél benieuwd naar dat SMS/APP verkeer. Ik hoop dan ook dat één en ander snel vrijgegeven zal worden. Hier het artikel over de weigering tot openbaring van BlckBx.tv.

3 Leden van BPOC2020 (Buiten Parlementaire Onderzoek Commissie) zijn aangehouden wegens vermeende witwassing, verduistering en oplichting. Het zou gaan om de familie Kuit die een eigen parlementair onderzoek Corona namens het volk deed. Ik heb er in het verleden zeker over geschreven. Echter toen er in 2021 een waarschuwingsbericht verscheen van Café Weltschmerz, BlckBX en Blue Tiger Studio dat er een rapport BPOC2020 maar niet uitkwam, kreeg ik argwaan en heb ik verder ook géén aandacht meer aan deze commissie besteedt, voor zover ik dat weet. Nu zijn Pieter en Jade (en moeder) dus aangehouden. Wat wél vreemd is: ze zijn met veel vertoon in hun huis aangehouden door een arrestatieteam. Ik heb begrepen dat je in dit soort gevallen een brief thuis krijgt met het verzoek om je te melden. Maar hier dus een arrestatie met veel machtsvertoon. Het regime laat zich ook hier gelden. En dat blijft mij bevreemden.

Er is de laatste jaren nog niet zoveel ziekteverzuim geweest als in 2022. Vooral in de Zorg was er veel verzuim. De reden? Wellicht die verplichte 5 dagen verzuim na een positieve test. En dat ging tot op de dag van vandaag door. Nu eindelijk is dat dan ook verleden tijd. Corona is history (behalve voor het WHO).


OORLOG RUSLAND – OEKRAÏENE
De VS denkt dat een PRO Oekraïense groep achter de aanslag op de Nordstream pijplijnen zit. Ja, dat zou ik ook zeggen als de blik op mij gericht was. Nee, deze complexe operatie is uitgevoerd door de VS (of met hulp van). Een andere conclusie is gewoonweg absurd in mijn ogen. Fijn zo’n bondgenoot die de energie leveringszekerheid heeft aangetast, en daardoor ook de voedelleveringen in gevaar heeft gebracht. De <vloekwoord>.


ECONOMIE
De meeste huishoudens in ons land zijn financieel ongezond. Een schrikbarend bericht voor diegenen met een blinddoek voor hun ogen, maar helaas niet voor mij. Het is nu wachten op een groot event. Dat kan bijvoorbeeld het massaal uitstel van betaling zijn, een bankrun of een escalerend conflict. Hoe dan ook, we gaan nog steeds op het tempo van een stoomlocomotief richting de grote crash.

Klaas Knot van De Nederlandse Bank (DNB) wil dat de Europese Centrale Bank (ECB) er alles aan doet om de inflatie terug te brengen naar zo’n 2%. De DNB voorspelt voor 2023 een kerninflatie van 4,8% en voor 2024 een inflatie van 2,8%. Daarbij laten ze de energieprijzen en voedselprijzen buiten beschouwing. En hier gaat de berekening dus mank. 4,8% en 2,8% zijn dus al te hoog. Laat staan als we die hoge voedsel- en energieprijzen er wel bij nemen. En natuurlijk is het rente op rente, dus met dit economisch systeem verliezen we héél snel koopkracht. De grote uitdaging voor de ECB is dus de noodzakelijke renteverhoging die nodig is om de inflatie te drukken. Daarbij komen de Knoflooklanden zoals Italië met hun hoge rentestanden en hun kortlopende schulden in zware problemen omdat ze de financiële lasten niet meer kunnen voldoen en dus zomaar failliet kunnen gaan. Devaluatie van de Euro kan niet zomaar vanwege de koppeling met de andere EU landen. Komt er dan een Noordelijke Euro en een Zuidelijke Euro? Wellicht, maar dat betekent dan ook dat naar mijn mening dat één EU niet meer mogelijk is en dus valt het hele zooitje vroeg of laat uit elkaar. Wat er nu gebeurt is dat knappe koppen steeds maar weer proberen om de situatie te redden, maar daardoor worden economische regels en principes met voeten getreden (zoals het maximale begrotingstekort van 3%). Het is nu wachten op grote ontslagrondes. In de Big Tech is dat al aan de gang. Nu nog bij andere sectoren. Onze economie is oververhit. Het is game over, de Euro is straks niets meer waard, onze pensioenen zullen verdampen én er zal enorme werkloosheid zijn. Dus het EU regime gaat ons een digitale ID én digitale Euro verplichten en daarbij zullen we alles verliezen. Onze bezittingen, onze democratie én onze vrijheid.

De Zorgpremie zal aankomend jaar tientjes per maand duurder worden aldus het Centraal Plan Bureau (CPB). En de jaren daarna zal het exploderen. Natuurlijk was dit al voorspeld en heb ik het er vorig jaar ook al over gehad, maar nu gaat het echt gebeuren. Alle kosten, van de autoverzekering & woonverzekeringen tot aan de Zorgpremie, gaan de pan uit rijzen. Dat, gecombineerd met een stagflatie (economische krimp en stijgende inflatie) zal ons Land in een recessie doen terechtkomen. Maar ik denk dat het een sneeuwbaleffect zal worden. Dus het wordt in mijn ogen een depressie, met als uitkomst een sociaal kredietsysteem om het tij proberen te keren. Maar dat gaat dus helemaal niet lukken.

Tienduizenden bedrijven moeten hun coronaschuld nog terugbetalen. Wel vreemd gezien de zinloze lockdown maatregelen die het regime heeft genomen. Daarmee hebben ze vele bedrijven om zeep geholpen of gaan ze nog op zeep helpen. De belastingdienst klopt eerdaags bij deze bedrijven op de deur om het geld terug te eisen. Er gaan de komende maanden vele bedrijven (alsnog) failliet, denk ik.


KIJK EN LEESTIPS
Nieuws Blckbx.tv – Maandag 6 maart 2023.
Nieuws Blckbx.tv – Woensdag 8 maart 2023.
Nieuws Blckbx.tv – Vrijdag 10 maart 2023.
“V” for Valentine – #98 – The Lockdown Files.
Weekjournaal met Jeroen Pols en Willem Engel – Vrijdag 10 maart 2023.
De Nieuwe Wereld – Lockdown files, bestorming Capitool en verkiezingen.

DE ZWARE TIJDEN ZIJN AANGEBROKEN WANT HET REGIME IS DE REGIE KWIJT.

Nick

Bronnen: youtube.com, maurice.nl, trouw.nl, telegraaf.nl, vrt.be, nu.nl, cnn.com, cnbc.com, opinieZ.com, bnr.nl, rijnmond.nl, fvd.nl, zerohedge.com, tweakers.net, medischcontact.nl, rtlnieuws.nl, twitter.com, msn.com, wikipedia.com, viruswaarheid.nl, nieuwrechts.nl, arnowellens.eu, videowaarheid.nl, blckbx.tv, parool.nl, indepen.nl, eenvandaag.nl, ad.nl, indepen.nl, nieuwnieuws.nl, powned.nl, nature.com, guldencourant.nl, hartvannederland.nl, bnr.nl, fvd.nl, cafeweltschmerz.nl, nemokennislink.nl, sp.nl, msm.com, thesun.co.uk, knack.be en nos.nl.

Similar Posts