|

BERICHTEN VAN WEEK 11 – 13/03/2023

Trots op de boeren!


BREAKING NEWS
Cristine Lagarde (ECB) heeft het er in dit filmpje over dat Nederlanders graag de CBDC willen én dat er boven de 1000 Euro straks niet meer cash betaald mag worden. Maar met de CBDC mag je misschien wel een paar honderd Euro anoniem overmaken.
Neem van mij aan: alle bedragen worden gemonitord. En zelfs uw spaargeld kan bijvoorbeeld slechts tijdelijk houdbaar zijn in het CBDC systeem.
We zitten de facto nu al in een totalitair (financieel) controle systeem.

VERKIEZINGEN 15 maart 2023
21:00 uur – BBB grote winnaar. FvD grote verliezer, samen met het CDA.
Maar VVD en D666? Op dit moment zijn de verliezen beperkt. Ongelofelijk!
Als dit zo doorzet, denk ik dat er uiteindelijk niets zal veranderen. BBB zal in de toekomst uiteindelijk gewoon een vazal van de VVD666 blijken te zijn.
22:00 uur – EXITPOLL – CDA en FvD grote verliezers, VVD verliest fors, D666 verliest, maar beperkt volgens mij. PVDA&GL zijn winnaars. Ongelofelijk!
BBB – grote winnaar, maar staan gelijk met PVDA&GL in procenten. Dat zegt echter nog niets over de uiteindelijke zetelverdeling, want die wordt in april bepaald en is afhankelijk van het aantal inwoners per provincie.
17 MAART – CDA en FvD grote verliezers, VVD verliest, D666 verliest veel, PVDA&GL zijn winnaars maar zéér beperkt.
18 MAART – Dinsdag 21 maart is er topoverleg bij het CDA. Ik hoop dat CDA leider Wopke Hoekstra dan valt (opgerut). Einde coalitie? Ik hoop het van ganser harte. En ik hoop niet dat het CDA Pieter Omtzigt terug zal vragen.
19 MAART – De combinatie GL/PVDA heeft toch zetels verloren en zal ook niet de grootste worden. Daarmee zijn ze niet langer relevant. Het kakelkuiken heeft zichzelf weer eens voor gek gezet.

De grote winst van BBB brengt de stikstofdoelen van 2030 in gevaar, kopt de Televaag. Ik vind op dit moment alles leuk dat het regime dwars zit. Maar Rutte zal gewoon doorgaan, zelfs als het regime zal vallen door het eventueel afhaken van het CDA. Want Rutte heeft in het verleden als eens meer gezegd dat een demissionair kabinet de facto meer macht heeft. CDA leider Hoekstra (nog wel…) stuurt aan op koerswijziging na de winst van BBB, die zelf in alle provincies hebben gewonnen. Rutte zal dit natuurlijk niet accepteren, of hij negeert het gewoon, want het dictaat uit Brussel schrijft toch alles voor.

UPDATE – De rancune over de verloren verkiezingen wordt door het kwaadaardige regime nu direct op het bord van de burger gedeponeerd. Het regime maakt daags na de verkiezingen bekend dat het stopt met de aanleg van wegen en spoorlijnen vanwege de stikstof. Eigen schuld domme burger zullen ze denken. Had u maar niet massaal op BBB moeten stemmen. We zullen u krijgen!
Ik denk echter dat het volk het regime te grazen heeft genomen om hun (stikstof) beleid jegens de boeren. De burgers zijn dat NEP stikstof gezeur beu. Niet dat BBB alles is, want ze zijn het ook vaak eens met het regime, maar het is een eerste stap. Alleen de partijen FvD, PVV en BVNL zouden op dit moment echt een verandering kunnen forceren, want die weten precies welke spelletjes er worden gespeeld. Maar voor hen geldt: zij zijn de helden die worden opgejaagd door het regime en die het Nederlandse volk verdient, maar nu niet nodig heeft (een soort van quote van de film: The Dark Knight).
Zijn we nu veilig en gaat het stikstofbeleid in de ijskast? Dat durf ik niet te zeggen. Want we worden geregeerd vanuit Brussel (ook al staat stikstof daar niet in de wetgeving), maar BBB kan tegen dit soort regelgeving optreden. Dat zie ik ze echter (nog) niet doen. Verder zijn er D666 rechters die NGO milieuclubs bij eventuele rechtszaken gewoon gelijk geven en stikstof beleid forceren, ook al zijn die dus op niet op enige EU wetgeving gebaseerd. Dus er is wat meer hoop, maar we zijn er nog niet. De volgende stap staat al klaar: het Digitale ID.
UPDATE – Er is nu ook al een ijzige sfeer merkbaar in de coalitie, volgens de Televaag.

ALGEMEEN
In Utrecht is er een kunstwerk in de open lucht dat lijkt op een gravel pad. Het is echter een flinke waterplas met rode waterplantjes (of zoiets). Er zijn al veel mensen in het water gevallen die dachten dat ze op een pad gingen lopen. Een gevaarlijke situatie. De gemeente gaat nu dranghekken om het kunstwerk zetten. De kunstenaar was al boos over het plaatsen van waarschuwingsborden, lees ik. Nou, ik ben boos op die NEP kunstenaar. Dit soort kunstwerken mogen nooit het openbare leven van burgers aantasten. Weg met die rotzooi!


BINNENLAND
De energiecrisis heeft het afgelopen jaar de CO2 uitstoot omlaag gegooid. Nu blijkt zelfs het Urgenda doel behaald, zo lijkt het. Voor het regime zal dit, denk ik, een aanleiding zijn om nog meer pressie te zetten op de burgers en de doelen nog hoger te zetten. Want Nederland is gidsland. Echter is Nederland maar voor 0,4% van de mondiale uitstoot van CO2 verantwoordelijk. Nihil dus.

De woningmarkt staat op klappen in Nederland. Dat is natuurlijk niet alleen door het wanbeleid van de Schoenenprins, maar ook door de steeds maar toenemende immigratie. De statushouders hebben immers recht op een woning en krijgen die met voorrang.

De repressie gaat door. Het regime wil een onderzoek gaan doen naar de (her)invoering van een alcoholslot in de auto. Eerst blazen, dan start de auto pas. Ook hier een sociaal krediet systeem.

De gemeente Deventer gaat drones inzetten om te controleren of burgers zich houden aan de omgevingswet. Met deze drones kunnen daken en tuinen worden gecontroleerd op illegale zonnepanelen of schuurtjes. Ook hier de uitrol van het Chinese sociaal krediet systeem. Het komt angstig dichterbij!


POLITIEK
Vandaag, op 15 maart heb ik bij de Provinciale Verkiezingen gestemd op FvD en voor de Waterschappen op BVNL. Twee vliegen in één klap. En nu hopen dat het kartel wordt weggestemd!
UPDATE – Bij de prognose van 21.00 uur zegt Maurice de Hond dat de politieke partij BBB met overmacht zal winnen. En die <vloekwoord> partijen GL en PVDA schijnen het ook goed te doen.

Het uur “U” nadert voor de Wet Publieke Gezondheid. Deze wet wordt de nieuwe Coronawet en zal onze vrijheden sterk gaan inperken. Bij een griepgolf kan de minister zomaar besluiten dat er muilkorven gedragen moeten worden. Deze wet is een gedrocht.

Het EU gedrocht wil het in de toekomst mogelijk maken om als consument 2 soorten energiecontracten af te sluiten. 1 regulier en 1 variabel per uur contract voor elektrische auto’s. Dan kan men op gezette tijden de auto opladen als de APP aangeeft dat de stroomprijs goedkoop is. Ook hier de invoering van het sociaal kredietsysteem én de invoering van wéér meer rekenwerk voor de burger. Dan heeft die minder tijd om te protesteren tegen het regime. Wat een ongelooflijke dombo’s zitten er toch in de EU. De oplossing is simpel: De nutsbedrijven weer terug naar de overheid. Nee, de SDG doelen zullen verder van ons af gaan drijven. Niks goedkope energie en niks géén armoede meer. De burgers onder controle, dát zijn de SDG doelen!

Brussel stelt steeds hogere bouweisen. En dat gaat z’n tol kosten. Er kan simpelweg niet langer aan de regelbrij worden voldaan. Sterker nog: Nederland zou moeten stoppen met de drang en dwang uit Brussel en ze gewoon moeten uitlachen en negeren. Desnoods uit de EU, want dat is wat wellicht nodig is.

Er komt géén apart debat meer in het Europees Parlement over de invoering van het Digitale ID. Maar dat wist ik natuurlijk al. Dit “vrijwillige” digitale ID wordt er gewoon doorheen geduwd voor alle Europese burgers. Hier nog een link naar een krantenbericht over de Digitale ID. Dat Digitale ID moet in 2025 al gebruiksklaar zijn. Tegenstanders zoals ik zijn bang dat het ID commercieel wordt misbruikt, programmeerbaar is en in het buitenland als enige optie ingezet zal worden. Dus een papieren ID zal op den duur niet meer geldig zijn. Dan blijft er weinig over van de vrijwilligheid.

Het regime gaat Vliegvelden een CO2 plafond opleggen. Dat gaat bijvoorbeeld gelden voor vertrekkende vluchten. Naar mijn mening kan het dus zomaar kunnen dat vliegmaatschappijen hun consumenten een ‘NEE‘ voor hun vlucht moeten verkopen. Het kan ook zo zijn dat Schiphol op die manier gaat krimpen (minder passagiers), dat regelmatige (zakelijke) klanten voorrang gaan krijgen op bepaalde vluchten of dat minder populaire bestemmingen worden geschrapt. Ook hier is een sociaal krediet systeem in opkomst. En in de nabije toekomst? Dan zal het regime bepalen dat burgers een CO2 budget krijgen en dus keuzes moeten maken. Twee keer vliegen per jaar? Dan mag je géén auto meer rijden of slechts een beperkt aantal kilometers dat bijvoorbeeld gemeten kan worden via het rekeningrijden.
Daarom heb ik besloten om het ingevoerde energie prijsplafond ook te gaan negeren en gewoon mijn apparaten aan te zetten die ik wil. Kost me 150 tot 200 Euro per maand meer, maar het is niet anders. Want ook dit energie prijsplafond zou zomaar een blijvertje kunnen zijn, als voorbode voor een definitief sociaal krediet systeem. Dit regime Rutte IV is niet relevant (<vloekwoord> wijf) voor mijn beslissingen en leven.
Ik lees ook dat een reeks van rechtszaken (waarschijnlijk aangespannen door niet relevante NGO’s) de toekomst van Schiphol ernstig kunnen schaden. De klimaatgekte maakt ons allemaal langzaam maar zeker kapot. De oplossing naar mijn mening zijn de volgende maatregelen:
– NGO’s terug in hun hok schoppen. Lobbygroepen de toegang tot parlement en regering ontzeggen.
– Wetgeving zo aanpassen dat niet behaalde doelstellingen juridisch niet aangevochten kunnen worden.
– Terug naar het gas uit Groningen en de mensen daar ruimschoots compenseren.
– Investeren in kernenergiecentrales (voor de midden- en lange termijn).
– Investeren in onderzoek naar ruimtevaart en kernfusie (wereldwijd en versneld).
– Investeren in distributie van elektriciteit. Daar kunnen we de miljarden uit de verkoop van Duitse tak TenneT voor gebruiken, toch?
– Bevolkingsgroei stoppen. Kinderbijslag maatregelen.
– Héél veel bomen planten ter compensatie van de CO2 uitstoot.


BUITENLAND
Het Franse regime hebben hun pensioenplannen erdoorheen gedrukt zonder instemming van het parlement. Dat kan volgens de Franse grondwet. Dit arrogante regime zal vallen, want Franse burgers zijn altijd bereid om ergens voor te staken, en dan niet met tienduizenden, nee met miljoenen! Ik hoop dat Macron door zijn volk terecht wordt gewezen. Dit soort dictatortrekjes vind ik onaanvaardbaar. Er zijn inmiddels al grote protesten losgebroken. Gaat hier in Nederland ook een keer gebeuren, denk ik. Hier wordt een paspop gelijkend op Macron in de brand gezet. De onrust houdt ook nog in het weekend aan. Maandag komen er twee moties van wantrouwen tegen de regering van Macron. Meer dan terecht. Want zo’n belangrijke pensioenwet zonder het parlement erdoorheen drukken is meer dan dictatoriaal.


KLIMAAT
Het regime Rutte IV moet steeds meer maatregelen gaan nemen om de klimaatdoelen te halen. Dus nog minder vee en dus nog meer boeren lastigvallen. En voor de burgers nóg meer belastingverhogingen. Het wordt steeds gekker hier in Nederland.

Klimaatorganisaties (NGO’s) hebben direct na de eerste uitslagen van de verkiezingen gezegd dat BBB ervoor gaat zorgen dat Nederland vast gaat lopen met het stikstofbeleid. Ik zou zeggen: Mooi! Het volk moet jullie niet, dus hou gewoon je bek.


CORONA
De oversterfte komt weer op. Dat had ik al voorspeld. Zo vlak voor de verkiezingen waren er correcties en nu neemt het aantal weer explosief toe.
Trouwens, hier weer een verdachte dode. Wellicht door de prikjes, maar misschien ook niet.
Hier een wat ouder YouTube interview met een huisarts over een dode ná vaccinatie.

De opgenomen OMT discussies mogen niet openbaar gemaakt worden. Minister Kuipers heeft dat tegengehouden, aldus het niet zwart gelakte antwoord van een WOB (WOO) document. Thierry Baudet had ook al een grote aanvaring met minister Ernst Kuipers, die zich op eenvoudige vragen van Baudet verschuilt achter vage antwoorden.

In China worden coronademonstranten tot op de dag van vandaag nog steeds opgepakt en dwarsgezeten door het dictatoriale regime. Voor mij weer een teken dat ik nooit voor China en haar sociale kredietsysteem zal zwichten.

De Duitse minister van Volksgezondheid Lauterbach heeft nu dan toch toegegeven dat de bijwerkingen van de Coronaprikjes groter zijn dan gedacht. Het FvD eist een spoeddebat met Rutte IV. Dit heerschap dient wat mij betreft direct af te treden en getransporteerd te worden naar het Internationale Hof in Den Haag, net als Rutte en de Jonge.

Bron: Twitter


OORLOG RUSLAND – OEKRAÏENE
Putin zegt dat de vernieling van de Nordstreampijplijnen op staatsniveau is gedaan. Hiermee ontkent Putin ook dat hij de veroorzaker is. En ik denk ook dat hij het niet is geweest.

Een buitgemaakte Russische tank en een kapotgeschoten Oekraïense ambulance worden tijdelijk in Groesbeek tentoongesteld.

Het Internationale Strafhof in Den Haag heeft een internationaal arrestatiebevel uitgevaardigd tegen Putin vanwege oorlogsmisdaden in Oekraïne. Die zouden vooral betrekking hebben over het onwettelijk deporteren van kinderen van Oekraïens naar Russisch grondgebied. Een zware aanklacht.
Ik vraag mij ook trouwens meteen af waar al die uit huis geplaatste kinderen zijn van de gedupeerde toeslagen ouders hier in Nederland? Die zijn in vele gevallen ook onwettig uit hun ouderlijk huis weggevoerd naar opvanglocaties (maar gelukkig niet naar Rusland, toch?).
En komen er ook internationale arrestatiebevelen vanwege de illegale coronamaatregelen én prikjes die gevaarlijk waren?


ECONOMIE
De Zwitserse bank Credit Suisse staat ook op omvallen. Enkele maanden geleden waren er al geruchten maar die werden onder het tapijt geveegd. Maar nu zijn er toch weer problemen (ook op de beurzen). Na de Silicon Valley Bank nu dus weer een bank in de problemen. Is dit het grote event dat ik had voorspeld? We zullen het zien.
UPDATE 18 maart 2023 – Er komen Zwitserse noodmaatregelen voor versnelde overname Credit Suisse. Dat zegt genoeg. Wetten en regels worden opzij gezet om een verdere financiële crisis te voorkomen. Maar ik denk dat deze ‘veen‘ brand zich verder zal voortzetten. We gaan een ongekende tijd tegemoet.
UPDATE 19 maart 2023 – Credit Suisse, bank in problemen, is dit weekend overgenomen door UBS. Natuurlijk moest dat snel, dus wetten en regels zijn opgerekt of genegeerd. Zo gaat dat bij een bank in nood. Dit zijn de zelfde spelletjes zoals in 2007/2008. Dus de problemen zijn zeker NIET opgelost. Ik ben benieuwd welke bank er aankomende week gered moet worden.

Een aantal Amerikaanse banken hebben een branchegenoot van geld voorzien om te voorkomen dat deze bank ook om zou vallen. Maar dit kan natuurlijk ook zomaar weer een seintje zijn dat er iets niet pluis is in het financiële systeem. De aandelenkoersen sprongen ná de redding toch nog in het rood, regionale banken verloren ook veel op de beurzen. Is dit het begin (of eigenlijk voortgang) van de bankencrash die in 2007/2008 begon? YELLOW ALERT.


De ECB verhoogd de rente met 50 basispunten, ondanks de problemen die er nu zijn met banken. Maar niet alleen banken kunnen hierdoor in de problemen komen, ook de zuidelijke Knoflooklanden!

Melk wordt gezien als de grote (witte) motor achter de inflatie, want melk is zo’n 30 procent duurder geworden.
Zelf thuis een boterkoek bakken weegt bijna niet meer op tegen het kopen van een boterkoek in de supermarkt.

Alles wordt duurder, dus ook de vaste netkosten voor de klant. Energiedistributiebedrijf TenneT gaat de prijzen verhogen. Weer een stapje dichterbij de armoede voor veel mensen.

Elektrisch rijden is véél te duur. De laadkosten rijzen de pan uit. Zelf merk ik er nu nog niet zoveel van, maar ik vrees voor de toekomst.

De salarissen blijven stijgen en vestigen zelfs een eeuwrecord. Deze loonstijgingen wakkeren tevens de inflatie aan. Als docent pies ik naast de pot, want de nieuwe CAO was nét voor de prijs – salaris spiraal afgesloten. Dus mijn koopkracht gaat sterk achteruit. Maar op den duur gaan we allemaal achteruit, want dit is natuurlijk niet houdbaar. Bij een afzwakkende economie, hoge inflatie met daardoor stijgende rente, gaat het goed mis. Zie ook de omvallende banken. En uiteindelijk zijn de consumenten de dupe, want die gaan voor alle producten en diensten steeds meer betalen (rente op rente). Het is een exponentiele lijn naar boven. Het is einde verhaal.


KIJK EN LEESTIPS
BlckBx.tv – Today #152 – Winst BBB
Videowaarheid.nl – Weekoverzicht week 11 van Willem Engel en Jeroen Pols
Arcadia – Serie op NPO 3 – Vanaf zondag 19 maart 2023 – Een serie over het (toekomstig) opkomende sociale krediet systeem – 20.22 uur op NPO 3

DE ZWARE TIJDEN ZIJN AANGEBROKEN

Nick

Bronnen: youtube.com, maurice.nl, trouw.nl, telegraaf.nl, vrt.be, nu.nl, cnn.com, cnbc.com, opinieZ.com, bnr.nl, rijnmond.nl, fvd.nl, zerohedge.com, tweakers.net, medischcontact.nl, rtlnieuws.nl, twitter.com, msn.com, wikipedia.com, viruswaarheid.nl, nieuwrechts.nl, arnowellens.eu, videowaarheid.nl, blckbx.tv, parool.nl, eenvandaag.nl, ad.nl, indepen.nl, nieuwnieuws.nl, powned.nl, nature.com, guldencourant.nl, hartvannederland.nl, bnr.nl, fvd.nl, cafeweltschmerz.nl, nieuweoogst.nl, sp.nl, msm.com, thesun.co.uk, knack.be en nos.nl.

Similar Posts