|

BERICHTEN VAN WEEK 12 – 20/03/2023

Trots op de boeren!

BREAKING NEWS

Rutte roept dinsdag 28 maart zijn gehele regime bij elkaar voor een crisisberaad. Gaat het over de verloren verkiezingen zoals de krant denkt, of is er méér aan de hand? Gaat het over ons financiële systeem? We zullen zien, maar er gaat binnenkort een event gebeuren. OPRUTTEN zou ik zeggen. RED ALERT!
Het gaat (vooral) over de verloren verkiezingen. Er is grote onvrede binnen de VVD.

Een bloedbad op de Europese beurs, vrijdag 24 maart 2023. Deutsche Bank verloor veel van haar waarde. Maar ook andere Europese banken hebben de afgelopen maand veel verloren en worden dus onder een vergrootglas gelegd. En natuurlijk is dit weer op vrijdag, dus bij grote paniek kan er in het weekend geageerd worden door de politiek. Natuurlijk wordt het volk gerustgesteld, maar de situatie is naar mijn mening zéér kritiek en dat zou kunnen betekenen dat het door mij voorspelde grote event aanstaande is. Ik hoop dat ik ongelijk heb, want anders is het echt game over voor het gehele Westen. Een gamechanger? De digitale Euro, Digitale ID en wellicht één EU. Maar dat is dan ook meteen het einde van onze democratie én vrijheid. Dan voor mij persoonlijk maar liever het omvallen van alle banken. Maar er is eigenlijk géén goede oplossing meer te bedenken.

Website Geenstijl heeft het over een toekomstig sociaal kredietsysteem dat ‘Planeet Punten‘ zal heten. Hiermee wil het regime overconsumptie terugdringen. Klinkt ergens wel aannemelijk en logisch, toch? Echter zal het onze vrijheden totaal wegnemen en eindigen met bruut geweld en vele doden. Hier de site van de overheid (Planbureau voor de Leefomgeving). Daar staat het ook op. Het is gewoon waar, het is de waarheid. De wappies hebben weer eens gelijk. WORD WAKKER!
Ik zal een sociaal krediet systeem NOOIT accepteren en zal mijn en uw vrijheid met mijn leven verdedigen. De klok tikt door. Het is nu al te laat voor een vredige oplossing, denk ik. Een revolutie zal nodig zijn om idiote ideeën van idiote partijen zoals D666, VVD en CDA tot stoppen te dwingen.


ALGEMEEN
Door die <vloekwoord> NGO’s wordt onze leefstijl steeds verder beïnvloed. Nu gaan ook grote fastfoodbedrijven over naar gezondere producten. Die komen er niet bij, nee, die gaan in plaats van, komen. Dus Mc Donalds gaat bijvoorbeeld hun bestaande burgers gezonder maken (met insectenmeel?). Neem van mij aan dat de kwaliteit daardoor achteruit gaat. Ook hier zullen in de toekomst burgers in verzet gaan komen. Hier lees ik dat gemeentes en NIET de NGO’s ervoor hebben gezorgd. Dat is nog erger, politieke beïnvloeding.

Gideon van Meijeren (FvD) heeft van de rechter 60 uur taakstraf en één week voorwaardelijk gekregen voor het door rood rijden met een bromfiets én het zonder rijbewijs rijden op een bromfiets. Ik heb wel een beetje het gevoel dat Van Meijeren niet de gehele waarheid heeft verteld over zijn drankprobleem, waardoor hij zijn rijbewijs tijdelijk kwijt is. Maar dat speelde bij deze rechtszaak dan ook géén rol. Hopen dat hij zijn les heeft geleerd en géén druppel meer drinkt.

De oven bitterbal is niet gezonder dan de gewone, gefrituurde bitterbal. Nieuws dat ik al eerder had verwacht. Net als dat Soja vleesvervangers ook niet zo gezond schijnen te zijn. Dus weg met die onzin en terug naar de normale bitterballen, normale frisdrank en al die andere lekkere snacks en drinks. NGO’s: hou jullie bek dicht en rot op. Door jullie zijn de lekkere producten zowat allemaal vervangen door inferieure kwaliteit. En dat noemt de foodindustrie dan ‘INNOVATIE‘. Laat mij niet lachen.

Er zijn kwaadaardige personen bezig om het stemrecht van ouderen (65+) ter discussie te stellen, want ouderen hebben de toekomst niet meer en zouden dus ook niet mogen meebeslissen is de mening. Je kunt zien dat de kwaadaardige politieke ideeën van D666 hierin vertegenwoordigd zijn. Als jongere vond ik ook dat de oudjes hun bek moesten houden, want zij wilden géén vooruitgang, vond ik. Nu ik ouder ben, weet ik wel beter. De ouderen zijn nodig om de ervaringen uit het verleden door te geven aan de toekomst en deze ook een klein beetje te sturen. Want als jongeren het voor het zeggen krijgen, mist de ervaring en is binnen de kortste keren de gehele maatschappij geradicaliseerd en gepolariseerd. Dat wordt de ondergang. Geen goed idee dus om ouderen hun stemrecht te ontnemen. Ik stoor me al aan het feit dat het überhaupt ter sprake komt! Willen we de jongeren meer invloed geven? Verlaag dan het stemrecht van 18 naar 16 jaar en geef de jongeren ook een plaats in de lokale politiek zoals de gemeenteraad of waterschappen. Dat vind ik wél een goed idee. Maar mensen uitsluiten? Bizar.


BINNENLAND
Volgens Trouw vinden Nederlanders de hoge pensioenleeftijd helemaal niet erg en zelfs nuttig. Ik kan van boosheid wel de ruiten bij Trouw ingooien. Ze hebben waarschijnlijk een paar fitte en rijke 65 plussers gevraagd of ze langer doorwerken erg vinden. Vraag het maar eens aan de bouwvakkers of docenten. Ik ga zelf zeker niet tot mijn 67e in het onderwijs werken. Dat ga ik niet volbrengen en dat wil ik ook niet. Pensioen heb ik waarschijnlijk niet meer tegen die tijd, dus ik hoop er eerder uit te kunnen gaan. En dat zal ook de trend van de toekomst zijn.

Gemeenten weigeren steeds vaker om de energietoeslag voor lagere inkomens uit te voeren. Want de regeling trekt een te zware wissel op het personeel, volgens de gemeenten. Ik snap dat wel. Maar persoonlijk ben ik ook tegen subsidies en toeslagen. Het regime moet ervoor zorgen dat iedereen een fijn leven in dit land kan hebben. Zonder toeslagen en zonder voedselbanken.


POLITIEK
De anti witwaswet dringt steeds verder het leven van de normale burgers binnen. Banken die hun klanten een brief sturen waarin uitleg voor een bepaalde transactie wordt geëist. Of het betalen met een cadeaubon van maximaal 50 Euro. Het zijn allemaal maatregelen die bedoeld zijn tot een totale controle van de burger.

Daags na de verkiezingen heeft het CDA beraad gehouden. De uitslag was dat CDA leider Hoekstra kan aanblijven. Maar de gemoederen in de coalitie worden steeds heter. Ze zijn met elkaar op ramkoers.

Rutte heeft persoonlijk een belastingdeal met Uber gemaakt. Nederland is inderdaad een belastingparadijs voor grote multinationals. Rutte zelf is een door en door corrupte leugenaar.

Rutte verwacht zegt dat het regime niet zal vallen, want er is géén crisis in de coalitie. Dus het gaat vallen. Vroeg of laat.

D666’er Tjeerd de Groot wil naast van de boeren en veestapel ook van huisdieren (honden en katten) af. Deze gek is zó geradicaliseerd door de stikstof gekte dat hij compleet aan het doorslaan is. En hij is ook nog eens zó dom dat zelfs mijn vrienden van het CDA twijfelen aan zijn verstandelijke vermogens.

Het regime weet nog steeds niet hoe het nu verder moet na de verkiezingsoverwinning van de BBB, en wil eerst verder onderzoek naar het waarom. Het is ongelofelijk dat deze elitaire <vloekwoord> maar niet in willen zien dat hun beleid niet langer door een groot deel van het volk wordt gepikt. En natuurlijk zijn er nog steeds mensen die hebben gestemd op VVD, D666 of CDA. Ik vind dat onbegrijpelijk, maar dat zullen waarschijnlijk de meer vermogende mensen zijn geweest. Mijn conclusie: het regime moet gewoon oprutten zonder verdere vragen.


BUITENLAND
Xi heeft tegen Putin gezegd: “Er komt verandering zoals we in geen 100 jaar tijd hebben gezien“. Waarschijnlijk bedoelt Xi dat de hegemonie van de VS ten einde is gekomen en de BRICS landen de nieuwe economische macht in de wereld zullen worden. Ik kijk er echt naar uit (NOT).

De protesten in Frankrijk worden grimmiger en heftiger. Een prima zaak, denk ik. Waren Nederlanders ook maar zo. Want in de nabije toekomst zullen we letterlijk moeten gaan vechten voor onze vrijheid.
UPDATE – Het blijft heftig. Zeker 1 miljoen mensen hebben geprotesteerd. Ook eenheden van politie en brandweer sluiten zich bij het protesterende volk aan. Het loopt uit de klauwen, daar. Ook één van mijn voorspellingen. Het gaat natuurlijk niet alleen om de pensioenverhogingen, maar ook om andere zaken zoals oud zeer (gele paraplu beweging) en een afkeer van het regime Macron.


KLIMAAT
Met de nieuwe milieuplannen van het regime, kan autorijden in de toekomst héél duur gaan worden. Het rekeningrijden gaat daarvoor zorgen. De wegenbelasting zal, denk ik, niet verdwijnen. Nee, het rekeningrijden komt erbij. Benzine en diesel auto’s gaan de hoofdprijs betalen.

Ronald Plassterk heeft het over stikstof paniekzaaiers in de Televaag (premium). Ik begin ome Roon steeds meer te waarderen. Ik weet niet of hij nog steeds PVDA lid is. Ik denk het niet. Dit is nu een politicus waarvan de ogen echt open zijn gegaan. KLASSE!

Een klimaatrapport zegt dat de aarde slechts 2 graden Celsius zal opwarmen aan het einde van de eeuw als we doen wat we beloven. Er worden steeds meer terugtrekkende bewegingen gedaan. Het valt allemaal wel mee met het klimaat. De kaart bij het artikel is door de mainstream media echter weer donkerrood weergegeven. Dit om burgers bang te maken en te houden. Die 2 graden opwarming? Is slechts een model. Ik heb op dit moment géén enkel vertrouwen meer in de wetenschap, want ze komen niet met feiten maar met modellen én zijn politiek gestuurd. We zijn aanbeland in een corrupte technocratie en dat kan de voorloper zijn van een fascistisch systeem.
Sommige wetenschappers denken dat we het klimaat kunnen redden met behulp van technologie.

Een rechtszaak tegen het stikstofbeleid van het regime is verloren. De (D666?) rechter heeft de eis afgewezen en gezegd dat er géén beter rekenmodel is dan dat er nu wordt gebruikt. En zo maken rechters beleid en verdedigen op deze manier slechte rekenmodellen.


CORONA
Het grote straatjesvegen is begonnen. Alle voorstanders (zoals wetenschapsjournalist Maarten Keulemans van de Azijnbode) van de niet werkende coronamaatregelen (zoals avondklok, lockdowns, muilkorven, etc.) draaien nu 180 graden om en zeggen “Met de kennis van nu…“. Maar die kennis was er toen ook al. Dat was de kennis van echte wetenschappers (zoals Theo Schetters, Jan Bonte en Maurice de Hond) die kritisch waren op het coronabeleid, maar die werden kaltgestellt door het regime, media en de meerderheid van het volk. Ik heb hier in het verleden al voor gewaarschuwd. Nu is het wachten op de grote afrekening in de vorm van tribunalen. Zover is het nog (lang) niet, maar het gaat gebeuren.

De oversterfte neemt weer flink toe. Herman Steigstra houdt dit al sinds de uitbraak van Corona bij. Hij schrijft de oversterfte toe aan de lange termijn bijwerkingen van de corona vaccinaties.

Er zijn 5 spelers van Oranje ziek geworden door een virus. Geen Corona, maar misschien door besmet eten? Ik denk dat sommige mensen een sterk verzwakt immuunsysteem hebben (op bepaalde gebieden) en dus vatbaar zijn voor bepaalde ziektes. ik hoor veel over schurft, turbo kankers en auto immuun ziektes. Virgil van Dijk heeft in elk geval lekker gegeten en is NIET ziek. Ach, misschien is het allemaal uiteindelijk niets anders dan een gevalletje buikgriep.

Hier ook een verhaal over dodelijke schimmels in de VS. De waarheid rondom de uitspraken van Schoenenprins de Jonge over de veiligheid van de prikjes zal zeker uit gaan komen, denk ik. Het Artsencollectief bericht er ook over. Steeds meer artsen worden wakker.

Er zijn veel zorgen om het stijgend ziekteverzuim. Een naloper van Corona? Of toch een verzwakt immuunsysteem bij de geprikte mensen? Ik weet het niet, maar de trend is zorgelijk.

Ook deze week weer een jonge voetballer getroffen door kanker. Het is géén toeval meer. De corona of HPV prikjes hebben hier, naar mijn mening, een grote rol in. En hier een jonge dode TikTok influencer. Komt dat ook door de prikjes? Ik denk van wel, maar het kan ook een andere oorzaak zijn. Echter ik heb sinds de corona vaccinaties nog nooit zoveel zieke en dode mensen in het nieuws gezien.


OORLOG RUSLAND – OEKRAÏENE
<Deze week géén bijzonderheden>


ECONOMIE
Steeds meer ondernemers stoppen met hun zaak. Gedwongen door de absurde regelgeving of door bijvoorbeeld de geleende coronagelden terwijl het regime de zaak had gesloten wegens besmettingsgevaar. Stagflatie is al aan de orde van de dag. Producten of diensten stijgen nog steeds in prijs, terwijl de koopkracht van de meeste mensen er op achteruit gaat.

De zorgen in bankenland worden gesust maar nemen zeker toe. Wordt 2023 het jaar van de financiële crisis én de instortende hegemonie van de VS en vazallen?

Klaas Knot denkt dat de prijzen nog wel even blijven stijgen maar het ergste is achter de rug denkt hij. Hoe kan deze <vloekwoord> zo’n uitspraak doen terwijl we aan de rand van de afgrond staan? Ik vind het ongelofelijk. Ja, de digitale Euro zal wellicht ons tijdelijk gaan redden, maar met verschrikkelijke gevolgen zoals het sociaal kredietsysteem én inperking van onze vrijheid en rechten.
Hier denkt Klaas Knot dat de omgevallen banken een geval apart zijn. Ik denk dat niet. Maar we zullen het gaan zien.
Hij is wel erg veel in het nieuws de laatste dagen. Nu weer met het bericht dat ons begrotingstekort te hoog is. Nou, Klaas, kijk eerst maar eens naar Italië. Dat zal wat worden met de kortlopende leningen. De knoflooklanden gaan het moeilijk krijgen met de stijgende rente.

Kattenvoer van Whiskas is 44 procent duurder geworden. Bizar. ik merk het nog niet, want ik heb een flinke voorraad, maar die slinkt met de dag. Het lijkt wel of mijn katten het ook weten, want ze eten steeds meer om mij te pesten 🙂


KIJK EN LEESTIPS
“V” for Valentine #100 – De financiële crisis van 2023.
BlckBx.tv – Jandino Asporaat kijkt terug naar de Coronatijd.
Weekjournaal (deel 1) – Jeroen Pols en Willem Engel – Week12

DE ZWARE TIJDEN ZIJN AANGEBROKEN

Nick

Bronnen: youtube.com, maurice.nl, trouw.nl, telegraaf.nl, vrt.be, nu.nl, cnn.com, cnbc.com, opinieZ.com, bnr.nl, rijnmond.nl, fvd.nl, zerohedge.com, tweakers.net, medischcontact.nl, rtlnieuws.nl, twitter.com, msn.com, wikipedia.com, viruswaarheid.nl, nieuwrechts.nl, arnowellens.eu, videowaarheid.nl, blckbx.tv, parool.nl, eenvandaag.nl, ad.nl, indepen.nl, nieuwnieuws.nl, powned.nl, nature.com, guldencourant.nl, hartvannederland.nl, bnr.nl, fvd.nl, cafeweltschmerz.nl, nemokennislink.nl, sp.nl, msm.com, thesun.co.uk, knack.be en nos.nl.

Similar Posts