|

BERICHTEN VAN WEEK 13 – 27/03/2023

Trots op de boeren!


ALGEMEEN
Er is een nieuwe CAO in de zorg afgesproken. De lagere lonen krijgen er totaal 15 procent bij. Ik gun het die mensen van harte, maar 15 procent is bizar en zal de loon- prijsspiraal géén goed doen. En waar komt het geld vandaan? Ook hier is goed zichtbaar dat ons economische systeem op hol geslagen is.

Gemeente Arnhem heeft Jandino Asporaat gecanceld als gastspreker op scholen vanwege zijn mening over 11 september 2001 én de maanlanding. Asporaat heeft nooit bewijzen van beide zaken gezien en hij is van mening dat het verhaal dat verteld wordt niet de gehele waarheid is. Ik denk er net zo over. Raar dat je om een afwijkende mening tegenwoordig meteen uitgesloten wordt. Dat doen alleen fascisten, lijkt mij.

Het regime gaat de belasting op frisdrank met 196 procent verhogen. Ik heb hier al eerder voor gewaarschuwd. Maar nu blijkt na Kamervragen van Partij voor de Dieren dat deze belasting niet voortkomt vanuit gezondheidsredenen, maar puur om meer inkomsten voor het regime te genereren. Maar ik weet nog héél goed dat de Partij voor de Dieren één van de initiators van deze belasting was. Zij wilden die belasting invoeren om mensen gezonde keuzes te laten maken. Maar we weten allemaal dat overheidsbemoeienis uiteindelijk vervalt in winstbejag óf een totalitaire honger naar controle. En dat neem ik de Partij van de Dieren dan ook héél kwalijk. Het zijn helaas ook vooral vrouwen die dit soort proefballonnen opgooien. Van die Yogatypetjes die géén flauw idee hebben hoe het echte leven en economie werkt.

Er is een alarm uit de Tech sector waarneembaar sinds de invoering van ChatGPT van Open AI. De ontwikkeling van AI gaat zó snel dat vele mensen zich zorgen gaan maken. Wat als Ai straks een IQ van 180 heeft? Wat dan? Of een AI die zelf code kan schrijven en het internet kan manipuleren of andersoortig kan beïnvloeden. Ik geloof nog steeds niet in AI, want een zelfdenkend systeem kan in mijn ogen niet zonder een biologische oorsprong. Maar wat als ik fout zit en er toch algoritmes ontwikkeld kunnen worden die héél dicht in de buurt komen? Wat dan?
Ik vind Chat GPT een geweldige ontwikkeling en heb pas nog beelden gezien van open AI die realtime mensen gezichten maakt die 3D beweegbaar zijn. Het gaat inderdaad zó snel. De ontwikkelaars weten volgens mij ook niet meer precies hoe de algoritmen werken. En dat baart inderdaad zorgen.


BINNENLAND
Met de invoer van de zelfscankassa’s is de winkeldiefstal erg toegenomen. Zelf denk ik dat de hoge inflatie de grootste rol hierin speelt, want de prijzen in de winkels rijzen de pan uit.

Er zijn mogelijk miljoenen Nederlanders slachtoffer van datalekken. Fijn als uw persoonlijke informatie in de handen van criminelen valt. Ik moet er echt niet aan denken dat het regime onze paspoortgegevens én biometrische kenmerken centraal wil opslaan. Dat gaat zeker weten een keer gehackt worden en dan bent u als individu in groot gevaar. Criminelen kunnen dan uw biometrische gegevens bij een plaats delict achterlaten én zo de opsporingsdiensten vertragen of nog erger: uw kant opsturen. Deze drang naar Big Data moet stoppen.

De Schoenenprins heeft grote plannen om veel huizen bij te bouwen, maar het geheel stokt nogal. Deze meneer blijft zichzelf steeds maar weer voorbijlopen en schuwt het gebruik van drang en dwang totaal niet. Welke post hij ook betreedt, hij is in staat om alles te slopen of te laten disfunctioneren. Echt ongelofelijk dat zo’n <vloekwoord> ons dagelijkse leven kan besturen.

Het regime gaat stoppen met de P2000 politiemeldingen voor journalisten. Dat had ik al eerder aangekondigd. Nu is het zover. Binnenkort géén meldingen meer. Hiermee kan het regime dus zaken naar haar eigen hand zetten.
UPDATE – Het regime gaat nog niet alle P2000 persmeldingen blokkeren. Voorlopig worden alleen de ambulancemeldingen voor de pers geblokkeerd. Hmm, dat vind ik helemaal verdacht. Niet meer kunnen bewijzen dat er sinds de coronavaccinaties een flinke toename is te zien van het aantal ambulance meldingen. Het regime heeft deze slag ook gewonnen. Voor nu, althans.
UPDATE – Het kan ook zo zijn dat de meldingen wel zichtbaar blijven. Vanaf april zal dat bekend worden.

De burgers van Nederland gaan binnenkort zelf de regie nemen in de voorloper van het sociale kredietsysteem door hun energietarief per uur af te rekenen. Zo denken ze dat ze slim zijn en kunnen reageren op dagelijks veranderde uurtarieven voor stroom (komt door windmolens en zonnestroom). Daarmee laten ze hun energiebedrijf (en deels dus ook het regime) toe om te kunnen manipuleren met tijden en stroomverbruik. Stel dat om 14.00 uur de stroom het goedkoopste is, dan stimuleren ze dus mensen om op die tijd hun was te doen. en dus kunnen slimme narcisten mensen manipuleren om op gezette tijden energieverslindende zaken te laten doen. Een enge gedachte. Mijn stroomtarief veranderd 1x per maand. Dat is nog te overzien en leidt niet tot plotselinge gedragsverandering van mij. Het werken met uurtarieven wél. Een doodenge ontwikkeling waarvan mensen de gevolgen gewoonweg NIET overzien. Voor winkeliers kan dit uurtarief echter wél interessant zijn. Want tijdens openingstijden kunnen ze dan anticiperen op veranderende energietarieven. Maar voor de gewone burger blijf ik het géén goed idee vinden.

Er is weer een milieuclubje (een NGO) die naar de rechter stapt en eist dat de vergunningen van 40 boeren wordt ingetrokken. De politiek speelt zich steeds meer af in de rechtszaal. Een hele gevaarlijke ontwikkeling.

In Nederland zijn steeds meer aanslagen met explosies. Ik heb het gevoel dat jongeren steeds verder in de armoede terecht komen en dus tot dit soort waanzinnige acties overgaan. Net als die uithalers van zeecontainers. Het is een logisch gevolg van de verwaarlozing en bezuinigingen op de jeugdzorg vanuit het regime. Het is tijd voor een radicale vernieuwing van de politiek. Dus in ieder geval zonder VVD, D666, CDA, CU, PVDA en GL.

Nederlandse gemeenten nemen steeds meer de schulden over van hun inwoners. Op deze manier blijft er voor die inwoners dan één schuldeiser over: de gemeente zelf. Het scheelt veel papierwerk en is dus een positief iets, maar ik ben voor de toekomst, bang voor een soort van lijfeigene situatie, waarbij de gemeente allerlei eisen aan hun inwoners met schuld gaan stellen op het gebied van inkopen, gedrag, gezondheid, etc. Bijvoorbeeld dat de gemeente een schuldenaar zal verbieden om nog langer een jointje te roken. Ik noem maar wat. Met dit regime is alles mogelijk. De totalitaire controle over haar burgers is naar mening de grote doelstelling van het regime (en dus ook gemeenten).


POLITIEK
Vorige week had ik het er al over: het regime wil de consumenten belemmeren om te over consumeren of te verspillen. Daartoe gaan ze waarschijnlijk over naar een soort van CO2 budget. We zullen ons hier tegen moeten gaan verzetten, maar er zal nog véél meer verzet gaan komen als ons Westerse (economische) systeem omvalt.

Rutte IV is er nog steeds. Na de tegenvallende verkiezingen was er dinsdag 28 maart een beraad. Maar Rutte gaat met opgeheven hoofd door en zo zijn wij als volk nog steeds niet bevrijd van deze narcistische en leugenachtige dictator.
UPDATE 30 maart – Vanavond weer een vervolg beraad. Uitkomst wordt laat verwacht. Ik blijf er niet voor wakker.
Dit regime gaat vallen. Vroeg of laat. Ik hoop vroeg.
UPDATE – Rutte probeert de gemoederen te kalmeren na de Provinciale verkiezingen door te stellen dat de gemeenten van het platteland te weinig geld krijgen. De modellen kloppen niet, zegt Rutte. Nee, nu zijn kop figuurlijk in de strop hangt gaat meneer uitspraken doen die we op zijn best Ruttiaans kunnen noemen. Altijd dezelfde onzin. En de toeslagen gedupeerden? Die wachten al héél lang op gerechtigheid. Rutte, het wordt tijd om op te Rutten!
UPDATE – Inmiddels is er een uitgelekte brief uit Brussel (overigens niet met de kenmerken ervan) die Nederland vasthoudt aan de 100% stikstofreductie. Vreemde zaak. Zou het regime deze brief naar zichzelf hebben gestuurd?
In ieder geval zijn de ministers van die brief geschrokken, want er is géén ruimte om te schuiven, zeggen ze.
UPDATE 31 MAART – Het regime gaat in slow motion vallen. Net zoals alles in slow motion gaat in deze tijd. Bizar. Er is wat tijd gekocht door de stikstofstrijd tijdelijk te bevriezen. Maar uiteindelijk moet er gewoon geluisterd worden naar Europa. Stel dat het Nederlandse volk bij de Tweede Kamer verkiezingen van 2025 massaal FvD zou stemmen. Wat zou er dan gebeuren? Gaan we dan uit de EU? Ik begin daar aan te twijfelen, De tentakels zijn inmiddels zó groot en eng dat ik er van uit ga dat de EU ons land desnoods met geweld in de EU zal houden. Engeland was te groot, maar Nederland is een gemakkelijke prooi (en proefland) van dit kwaadaardige gezwel.
UPDATE 1 APRIL – Dit regime stelt alleen maar uit. Er is nu totale chaos. Diverse NGO’s gaan zich er ook mee bemoeien, net als de boeren. Rutte, rut gewoon op. Het is tijd voor een NEXIT. Een andere keuze is er gewoonweg niet. De EU heeft ons land tot aan de afgrond gebracht en de macht bij de Tweede Kamer weggenomen.


BUITENLAND
De Fransen zijn nog steeds aan het protesteren tegen het regime en de pensioenverhoging. En dat gaat er niet zachtzinnig aan toe. Fransen knokken letterlijk voor hun rechten. Op zich vind ik dat een rechtvaardige zaak. Ex bankier Macron moet voorgoed van het toneel verdwijnen.

Ook in Israël is het gerommel. Crimineel Netanyahu wil juridische hervormingen zodat zijn corrupte regime nog meer macht kan grijpen. Maar het volk is erg boos geworden. Het is complete chaos waarbij essentiële voorzieningen stilvallen. Er staat daar ook een groot event op de stapel, denk ik.


KLIMAAT
De afgelopen natte winter heeft in Nederland het grondwaterpeil hersteld. Dat is goed nieuws. Echter weet ik nu al dat over een paar maanden er weer sombere berichten de wereld in worden geslingerd over tegenvallende oogsten van bijvoorbeeld aardappelen en de prijs van een patatje dus weer omhoog moet. Elk jaar hetzelfde verhaal.


CORONA
Een nieuwe clown en mafkees op het toneel van het post Corona tijdperk. Ene John Jacobs blijft pleiten voor zelftesten en vaccinaties omdat corona onder ons blijft. Deze <vloekwoord> heeft niets begrepen van de uitwerking. Corona is niet meer dan een neusverkoudheid geworden. Zelftesten? Dan kun je dus net zo goed ook testen op de griep. Dat gaat niets worden. Voorzichtigheid met ouderen is geboden, als je het niet vertrouwt: VENTILEREN!

Nanodeeltjes van de Corona vaccinaties blijken toch in alle organen terecht te kunnen komen. En dat terwijl dit altijd ontkend werd. Maar Big Pharma (ook medici en politici) wist dat lang voordat de vaccinaties grootschalig werden toegepast. Voor mij is het steeds meer duidelijk waar de oversterfte vandaan komt. En waar ik al bang voor was: het proces gaat maar door. Niet alleen de prikjes, maar wellicht ook de groei van de spikes (van de rmna vaccines) in de gevaccineerden?

Hier een brief van een ambulante verpleegkundige die veel oversterfte of andersoortig leed heeft gezien dat te maken heeft met de Corona vaccinaties.

Hier weer een verdacht jong overlijden. Komt het door de prikjes?


OORLOG RUSLAND – OEKRAÏENE
In Rusland is een Amerikaanse Journalist opgepakt. Hij wordt beschuldigd van spionage. Ik weet niet wat de waarheid is in dit verhaal. Maar journalisten moeten met uiterste middelen beschermd worden. Ook in oorlogstijd. Echter, er zijn meer verhalen over Amerikaanse journalisten die opeens in vreemde landen worden opgepakt. Ik geloof zeker ook dat de Amerikaanse inlichtingendienst CIA erg diep in landen over de gehele wereld aanwezig zijn.


ECONOMIE
Nadat de Zwitserse bank UBS de omgevallen bank Credit Suisse had overgenomen, leek alles in kannen en kruiken. Echter de topman van UBS, Henk Lamers, stapte enkele dagen ná de overname onverwachts op. En nu blijkt dat UBS vele tienduizenden werknemers gaat ontslaan. Natuurlijk wordt er na iedere overname bezuinigd. Maar zoveel ontslagen? Dat zegt genoeg, lijkt mij. Het is spel nog niet over, en gaat langzaam maar zeker naar zijn hoogtepunt.

De beurzen staan weer op groen. Alles lijkt weer normaal. Echter ik hoorde op van Jeremiah Babe dat de FED afgelopen 2 weken zo’n 500 Miljard dollar helikoptergeld heeft gegenereerd. En dus is dat een garantie voor een langdurige hoge inflatie. De rente zal dus ook steeds verder omhoog gebracht moeten worden. En zo wordt de VS (maar ook Europa) langzaam gekookt, ook door de BRICS landen.

Inmiddels zit de helft van de sportverenigingen in ernstige financiële problemen, stelt het Register voor Verenigingsbestuurders (RVVB). Ook hier een langzame achteruitgang en instabiliteit. 

De inflatie daalde flink in maart, zegt het CBS. Het is nu zo’n 4,4%. Echter de winkelprijzen blijven stijgen. Zeker in de supermarkten. Ik heb maar zelden gezien dat supermarktproducten goedkoper werden. Dat gaat ook niet gebeuren. Ook de huismerken zijn flink duurder geworden. Eigenlijk is alles weer duurder geworden en dat gaat nog wel even zo door. Ook hier zal ons systeem voorlopig nog in slow motion omvallen. Echter er komt een punt waarbij dat niet langer gaat en dan valt het gewoon direct om, met chaos tot gevolg. Dat zal een hele hoop mensen gaan verbazen.

Het wordt voor huisjesmelkers bijna onmogelijk om nog wat te verdienen op het verhuren van panden. Schoenenprins De Jonge heeft dat mogelijk gemaakt met diverse wetten. Niet dat ik vóór huisjesmelkers ben, maar ik ben in ieder geval wel tegen het regime en haar daden. Ook hier komt het sociaal krediet systeem dichterbij. U zult niets bezitten en toch ongelukkig zijn.

In ieder geval had ik weer eens een keer ongelijk en is een groot event in het eerste kwartaal van 2023 achterwege gebleven (als we het omvallen en redden van een aantal banken even niet meenemen). Onze verrotte economie is er nog steeds en dus heb ik gewoon ongelijk (voor nu althans).

KIJK EN LEESTIPS
“V ” for Valentine – Een AI gegenereerde nachtmerrie.
Video Weekjournaal met Jeroen Pols en Willem Engel – Week 13.

DE ZWARE TIJDEN ZIJN AANGEBROKEN

Nick

Bronnen: youtube.com, maurice.nl, trouw.nl, telegraaf.nl, vrt.be, nu.nl, cnn.com, cnbc.com, opinieZ.com, bnr.nl, rijnmond.nl, fvd.nl, zerohedge.com, tweakers.net, medischcontact.nl, rtlnieuws.nl, twitter.com, msn.com, wikipedia.com, viruswaarheid.nl, nieuwrechts.nl, arnowellens.eu, videowaarheid.nl, blckbx.tv, parool.nl, eenvandaag.nl, ad.nl, indepen.nl, nieuwnieuws.nl, powned.nl, nature.com, guldencourant.nl, hartvannederland.nl, bnr.nl, fvd.nl, cafeweltschmerz.nl, nemokennislink.nl, sp.nl, msm.com, thesun.co.uk, knack.be en nos.nl.

Similar Posts