BERICHTEN VAN WEEK 14 – 03/04/2023

Trots op de boeren!


ALGEMEEN
Het Rode Kruis opent een gironummer om Nederland voedselhulp te kunnen geven. Het aantal mensen dat voedselhulp nodig heeft, is van 20.000 naar 40.000 gegaan. Ongekend in een land als Nederland. Rutte zal alles wel weer bagatelliseren en weglachen. Deze clown is vér over zijn houdbaarheidsdatum heen.

Ik zit op dit moment even naar de halve finale bekervoetbal te kijken tussen Feyenoord en Ajax. Daar was op een gegeven moment een opstootje tussen twee spelers. Een ‘supporter’ vond het vervolgens nodig om een aansteker of iets dergelijks op het hoofd van de Ajaxspeler Klaassen te gooien. Die had een gapende wond op zijn achterhoofd. Ongelofelijk dat er zulke eencelligen bestaan die dit doen. Ik heb ooit in een kwade bui wel eens gezegd dat we hooligans nodig hadden tijdens de Coronaperiode als bijval voor de heldhaftige strijd tegen dit regime. Dat neem ik nu volmondig terug. We zullen de strijd tegen dit kwaadaardig regime moeten winnen via de stembus of door ze gewoonweg te negeren. Dit soort voetbal hooligans zijn gewoon volslagen idioten die permanent uit onze maatschappij verwijderd zouden moeten worden. Als die <vloekwoord> aangehouden wordt, zal hij (of zij) wel aankomen met de smoes dat er niemand geraakt had moeten worden. Voor mij is dat géén excuus. Exit uit de maatschappij.
UPDATE – De eencellige is aangehouden. Opsluiten en de sleutel weggooien.


BINNENLAND
In Utrecht ging het luchtalarm maandag om 12.00 uur niet af omdat de centralisten het té druk hadden met meldingen. Is dit te wijten aan de oversterfte of is er wat anders aan de hand? In ieder geval lijkt het of Nederland een stapeling van crises op crises op haar bord heeft. En dat is naar mijn mening géén toeval. Het gehele Westen staat op omvallen.

Een enorme Paasfile van wel 1500 kilometer in Nederland. Ongelofelijk dat zoiets kan gebeuren in dit kikkerlandje. Ik was een keer vroeger klaar en ja hoor: ik zat ook in de file rondom Rotterdam.

Sinds 1 april is er de REGISTRATIEPLICHT voor winkels zoals kringloop, etc. Mensen die bepaalde categorie goederen daar gratis langsbrengen moeten verplicht geregistreerd worden, evenals wát ze langsbrengen. Dit in het kader van witwassen, heling en dergelijke. Een ongelofelijke idiote wet van het regime. Veel kringloopwinkels weigeren echter aan deze registratie te beginnen. Een goede zaak. uitlachen en negeren. Dat is wat ze moeten doen. BOA’s moeten deze nieuwe registratieplicht gaan controleren. Die laten zich overal voor misbruiken en zijn gewoon staatsclowns geworden. Als ik BOA was, zou ik dit soort zaken gewoonweg weigeren uit te voeren.

In Frankrijk worden de demonstraties steeds grimmiger. De mainstream media hier in Nederland zwijgt…

Amsterdam raakt steeds voller. Zo vol dat de gemeente toeristen of dagjesmensen (met de auto) wil weren. Het zou mij niets verbazen als Amsterdam een 15 minuten stad gaat worden. Dan wordt het pas echt onrustig daar. Ook hier het wanbeleid van Rutte en voorgangers.


POLITIEK
Er is vandaag (5 april 2023) een debat met de kamer over de winst van BBB bij de Provinciale verkiezingen. In principe liggen D666 en CDA op ramkoers betreffende hun stikstof standpunten. Rutte zal alles wel weer goed gaan liegen, maar een politiek conflict is niet meer te stoppen, denk ik. Tijd is de vijand van dit regime. Het wordt een slow motion val van dit regime. Maar voor dit moment gaan ze gewoon door met het vernielen van Nederland.

Van Houwelingen (FvD) heeft een boete van 450 Euro gehad wegens belediging. Hij had een Nazivlag gefotoshopt bij minister Kuipers als argument dat het WEF en de SDG doelen gelijkstaan aan een Naziregime. De Nazivlag vind ik véél te ver gaan, maar een boete wegens belediging? Dat vind ik toch wel een beetje raar.

De Nederlandse Tulpenhandel wordt ernstig bedreigd door strenge milieuregels vanuit Brussel. Ik voorzie nog steeds een hele zware periode die ons land zal treffen omdat wij een EU gidsland zijn. “The computer says NO” wordt steeds meer het credo. We laten ons leven te veel beïnvloeden door algoritmes. De keerzijde van AI en de EU.


BUITENLAND
Nog niet eerder vertoond: een ex president van de VS aangehouden en ondervraagd. Trump is zeker niet braaf, maar ik heb mijn twijfels of dit de VS goed zal doen. Het land staat immers aan de afgrond. En Trump weet dat ook.

Roger Waters, ex lid van de bekende band Pink Floyd mag niet optreden in Frankfurt vanwege zijn vermeende antisemitische uitspraken. Je mag eigenlijk nooit kritiek hebben op Israël, want dan ben je automatisch een antisemiet. Echter er is wel degelijk een soort van apartheid gaande in dat land. De Joden behandelen de Palestijnen als een tweede rang volk. Roger Waters ziet Israël dan ook als een Apartheidsstaat.

De Fransen zijn weer (of nog steeds) de straat op gegaan om te demonstreren tegen de nieuwe pensioenwet (en veel meer). Er schijnt daarbij ook een gebouw van vermogensbeheerder Black Rock aangevallen te zijn. Black Rock behoort volgens velen tot de elitaire 1 procent van de vermogenden en onderdrukkers. Volk, niet opgeven en staak het land en Black Rock kapot!

China heeft vlakbij de grens met Taiwan grote militaire oefeningen gehouden om te provoceren maar ook om hun kracht aan de buitenwereld te laten zien. Met China valt niet te spotten. De invasie van Taiwan zal worden gedaan vlak nadat de VS (financieel) is omgevallen. Ik verwacht dat nu binnen een jaar of 2, maar mogelijk nog wel eerder.

De betutteling van de regimes uit verschillende landen gaat maar door. Nu is het Duitsland dat na Nederland ook suiker- en vetreclame op radio en televisie gaat verbieden. Dan alle reclame maar verbieden. Dan ben ik voor. We worden als volk steeds meer onderdrukt. Als we niet oppassen is het te laat en zitten we in een dystopische Arcadia wereld.


KLIMAAT
Schiphol moet in de nacht op slot om lawaai te beperken. Echter deze maatregel zal vele vakantiereizigers treffen en die zullen hier erg boos om worden. En tegelijkertijd moet Schiphol ook nog eens verder krimpen, ook al heeft een rechter hier tijdelijk een stokje voor gestoken. Gelukkig maar. Die Klimaatgekkies kunnen niet altijd hun zin krijgen vind ik.

Het RIVM waarschuwt dat er snel actie nodig is om een tekort aan drinkwater in 2030 te voorkomen. Ook hier waarschijnlijk berekend met malafide computermodellen net zoals in de Coronatijd. Ik heb er persoonlijk géén boodschap aan. Er is altijd een tekort aan drinkwater. Kwestie van prioriteiten stellen en onderzoek doen naar echt schone energie zoals kernfusie. zodat we genoeg drinkwater kunnen maken uit bijvoorbeeld zeewater.

Over zeewater gesproken: deskundigen zijn bezorgd over de temperatuur van de stille oceaan. Deze week werd op de oppervlakte een temperatuur gemeten van 21,1 graden Celsius. Een record. Ik ben benieuwd op welke diepte is gemeten. Als ik zo lees aan de oppervlakte. Wat als de zonneactiviteit hoger is dan normaal? Dan stijgt de oppervlaktetemperatuur van het water toch ook? Ik blijf er bij dat de zon de grootste oorzaak is van de temperatuurstijging en wellicht ook CO2 stijging van dit moment, door grotere zonneactiviteit. En die deskundigen, zijn dat wetenschappers? Ik vermoed gewoon weer klimaatangst bij mensen kweken. En kom er bij mij ook niet aan dat het koraal in het Groot Barrièrerif afsterft, in tegendeel: het is juist (voor een deel) goed aan het herstellen!
Onze ZON is de grootste invloed op ons klimaat en daar kunnen we (voorlopig) NIETS aan doen.


CORONA
Het CBS meldt in maart meer overledenen dan verwacht, maar noemt het géén oversterfte (hmmm?). Blue Tiger Studio geeft aan dat er sinds 2020 veel meer mensen zijn overleden dan normaal. En dat gaat in 2023 nog steeds door. Staticus Herman Steigstra geeft de oversterfte weer in een Twitterbericht.

Het aantal ambulanceritten in Gelderland is met 12 procent gestegen. Dus gaat de meldkamer de procedures aanpassen om die ritten naar beneden te krijgen. Problem-Reaction-Solution.

Ook deze week weer 2 verdachte coronaprikjes doden, waaronder onze Bokito. Zou dit dier uiteindelijk ook de prikjes hebben ontvangen? gestorven aan hartfalen op jonge leeftijd. De andere verdachte dode is Paul Cattermole van S Club 7. Natuurlijk ook hier weer de disclaimer dat het niet aan de prikjes hoeft te liggen, maar ik blijf het in ieder geval verdacht vinden.

Via diverse WOB (WOO) verzoeken is nu uitgekomen hoe onze grondrechten tijdens corona onder voorwaarden werden gesteld. De vaccinatiedrang en QR Coronapas zijn al aan het begin van corona moedwillig in gang gezet.


OORLOG RUSLAND – OEKRAÏENE
Volgens de Televaag is het Oekraïense leger uit de stad Bachmoet verdreven, maar is het Russische offensief mislukt volgens experts (en dus klopt dat niet). In het Westen worden wij nog steeds op het verkeerde been gezet door het regime, experts en de mainstream media. Rusland is nog steeds aan de winnende hand. Deze bloedige oorlog was echter niet nodig geweest als de NAVO had ingebonden. Zowel Putin als de NAVO zijn oorlogshitsers en oorlogsmisdadigers in mijn ogen. Maar de Westerse mainstream media is bezig met het uitzenden van pure propaganda. En dat begon in 2014 al. Het staat al elders op dit blog, een bewijs dat de NOS ook meedoet met de manipulatie door video zó te knippen dat het lijkt of Putin wegloopt bij kritische vragen.

Er zijn ook geheime Westerse plannen uitgelekt om de Oekraïners te helpen. Weer een bewijs dat we als Westen de facto in oorlog zijn met Rusland. Dit kan zo maar grote gevolgen voor de gehele wereld gaan hebben. Zeker als China zich er mee gaat bemoeien óf een andere strategische zet gaat doen zoals een aanval op Taiwan. Dan is het klaar met het Westen, ook gezien de chipproductie die zich voor een groot deel in Taiwan bevind.
UPDATE – Wéér geheime Pentagon documenten gelekt vanuit het Westen. Er is daar iemand met gewetensnood. Een nieuwe Edward Snowden wellicht. Iemand met een geweten die informatie naar buiten brengt dat het bewijs vormt voor een gevaarlijke proxy-oorlog tegen Rusland. De VS geeft Rusland de schuld van het lek. Ha, ha wat een afgang weer van de VS. Wel logisch, want de inhoud van de documenten bewijzen dat de VS zich onrechtmatig bemoeit met de oorlog middels steunplannen. Ik hoop dat Rusland het hoofd koel houdt.
UPDATE – Hier weer een bericht over de geheime documenten. Daarin wordt ook geschreven dat de VS ook haar bondgenoten scherp in de gaten houdt. Ik heb dit altijd al gezegd. Het kankergezwel VS is zó enorm groot geworden dat dit land een bedreiging voor ons allemaal is geworden.
UPDATE – Hier een ander artikel waarin wordt gemeld dat de Amerikanen diep zijn doorgedrongen tot hooggeplaatste Russische bronnen.
UPDATE 13 APRIL 2023 – Er is in Amerika een National Guard van 21 jaar aangehouden die wordt verdacht van het lekken van de hierboven genoemde documenten. Waarom? Ik hoop dat hij de plannen zó bizar vond en wellicht in moest grijpen om een wereldoorlog voor nu te voorkomen. Het zou mij allemaal niets verbazen. Voor aandacht?


ECONOMIE
Alles lijkt rustig. Mooie cijfers op de beurzen. Het gaat deze week prima met alles. NOT. Dit is gewoon stilte voor de storm.

Een pakje boter of smeerkaas kost in Engeland al bijna 6 Pond. Het is zó duur geworden dat er vaak proletarisch gewinkeld wordt. Vandaar dat de Aldi heeft besloten om er netten met een slot overheen te leggen. Weer een bewijs dat ons financiële systeem ten einde is gekomen.

Ik kwam onderstaande grafiek tegen op Twitter. Daar staat dat de VS er 215 jaar over deed om 7 biljoen Dollar schuld op te bouwen, maar deze schuld kon verdubbelen in slechts 27 maanden (het Coronatijdperk). Dus de totale schuld van de VS bedraagt nu zo’n slordige 14 biljoen Dollar.
UPDATE – Volgens de realtime debtclock is de totale schuld van de VS op 9 april 2023 al bijna 30 biljoen Dollar. HEFTIG!


KIJK EN LEESTIPS
BlckBx.tv – Oud NOS-directeur Bauke Geersing grillt NPO, media en kabinet.
Videowaarheid – Weekoverzicht nr. 14 van Jeroen Pols en Willem Engel.

DE ZWARE TIJDEN ZIJN AANGEBROKEN

Nick

Bronnen: youtube.com, maurice.nl, trouw.nl, telegraaf.nl, cbs.nl, vrt.be, nu.nl, cnn.com, cnbc.com, opinieZ.com, bnr.nl, rijnmond.nl, fvd.nl, zerohedge.com, tweakers.net, medischcontact.nl, rtlnieuws.nl, twitter.com, msn.com, wikipedia.com, viruswaarheid.nl, nieuwrechts.nl, arnowellens.eu, videowaarheid.nl, blckbx.tv, parool.nl, eenvandaag.nl, ad.nl, indepen.nl, nieuwnieuws.nl, powned.nl, nature.com, guldencourant.nl, hartvannederland.nl, bnr.nl, fvd.nl, cafeweltschmerz.nl, nemokennislink.nl, sp.nl, msm.com, thesun.co.uk, knack.be en nos.nl.

Similar Posts