BERICHTEN VAN WEEK 15 – 10/04/2023

Trots op de boeren!


ALGEMEEN
De WOKE agenda gaat steeds verder uitgezet worden. Docenten mogen straks géén jongens en meisjes meer zeggen in de klas, maar alleen nog maar leerlingen als het aan LAKS ligt. Genderneutraal is hot tegenwoordig. In de toekomst is er misschien wel een kliklijn. Als docenten een fout maken door jongens en meisjes te zeggen,, zal de WOKE jeugd een klacht indienen én zal de docent een lagere score (in een eventueel sociaal krediet systeem) krijgen, gecanceld óf ontslagen worden.

Waar enkele maanden geleden werd gezegd dat er genoeg gas was voor 2023, zei ik dat er juist te weinig gas zou zijn voor 2023. De afgelopen winter was mild dus mijn voorspellingen dat er in 2022 ook te weinig gas zou zijn kwam niet uit. Echter ik had toch een beetje gelijk, want door de hoge inflatie werd er minder geproduceerd en werd er dus ook gas bespaard. Als er géén inflatie zou zijn geweest hadden we wellicht een gastekort gehad met alle gevolgen. Maar nu geeft het regime aan dat er toch onzekerheid is over de gasvoorraad voor dit jaar. En dus moeten we van minister Rob Jetten nog meer bezuinigen op gasverbruik.


BINNENLAND
De asielproblematiek wordt steeds groter en groter in Nederland (en in de EU). Rutte zegt het nu ook zelf. Hij had echter een hele tijd geleden aan zijn eigen partij (en tassendrager Sofie Hermans) beloofd dat het aantal asielzoekers een halt zou worden toegeroepen. Weer een leugen van Pinokkio Rutte.

Het Openbaar Ministerie is een strafrechtelijk onderzoek gestart naar Pegida voorman Edwin Wagensveld wegens het verscheuren van een Koran bij een demonstratie. Hij vergeleek de Koran ook nog eens met Mein Kampf van Adolf Hitler. Hoe verwerpelijk ik dat allemaal ook vind, iemand wegens groep belediging vervolgen dat gaat over een geloof of religie, vind ik een grens te ver gaan. Als hij een boek van Thierry Baudet zou verscheuren had er niets aan de hand geweest. En wat met het verscheuren van een bijbel? Dan had er waarschijnlijk ook niets gebeurd. Maar met de Koran is er opeens wel wat aan de hand. En dat vind ik vreemd. Er is dus wel degelijk klasse justitie in Nederland. En dat is de ondergang van ons rechtssysteem en opent de deuren voor andere gevaarlijke juridische wegen. Het Coronatijdperk is ook een voorbeeld van hoe fout het kon gaan. En nog is er niets van geleerd. Wagensveld werd jaren geleden ook opgepakt toen hij met een varkensmuts rondliep bij een demonstratie. Ook een voorbeeld van klassenjustitie. Gelukkig zijn er nog juristen die dit sterk afkeuren, net als ik. De vrijheid om te mogen provoceren en choqueren vind ik belangrijk voor onze democratie in Nederland.


POLITIEK
Het ministerie van Financiën wil dat prinses Maxima zich minder uitlaat over de Digitale Euro. Er worden namelijk steeds meer Nederlanders wakker betreffende digitaal geld. Juist de programmeerbaarheid daarvan zet mensen tot nadenken. Maar wellicht dat de complotdenkers en de serie Arcadia ook wel een rol spelen of hebben gespeeld in dit verhaal. In ieder geval ben ik blij dat dit onderwerp steeds meer in de mainstream media terecht komt.

Het regime staat weer miljarden in het rood en moet dus gaan bezuinigen. In mijn gehele werkzame leven heb ik volgens mij alleen maar bezuinigingen gekend, alleen tijdens paars was er een kleine plus, meen ik. Voor de rest heb ik alleen maar economische neergang gezien. En dat klopt ook, want vroeger kon één kostwinner een heel gezin onderhouden. Dat is nu gewoonweg onmogelijk geworden.


BUITENLAND
Italië heeft de noodtoestand uitgeroepen wegens het grote aantal vluchtelingen die naar het land toekomen. De asielcrisis breidt zich steeds verder uit.

In Frankrijk gaat de Franse Grondwettelijke Raad uitspraak doen over de pensioenhervormingen die door het regime via een geitenpaadje is ingevoerd. Miljoenen betogers hebben de afgelopen weken op krachtige wijze geprotesteerd tegen de pensioenplannen. Maar het gaat natuurlijk om meer.
UPDATE – De pensioenhervormingen zijn goedgekeurd door de raad met als resultaat rellen in meerdere steden.

In Duitsland gaan de laatste kerncentrales sluiten. Vele Duitse wetenschappers vinden dit echter een absurd plan en gingen in beroep tegen de sluiting. Maar ik denk dat hun pleidooi te laat is. De ‘schone’ centrales gaan dicht. Hier in Nederland zet minister Rob Jetten vol in op wind- en zonne-energie. Een domme zet, want zonlicht is niet zo rendabel in Nederland en windmolens hebben veel onderhoud nodig en zijn niet zo groen als wordt verondersteld. Nederland gaat wel kerncentrales bouwen, maar je bent al gauw 10 tot 15 jaar verder voordat zo’n centrale in bedrijf is. Ik voorzie al met al grote energieproblemen in Nederland met het afschalen en sluiten van de fossiele centrales. En dat leidt gegarandeerd tot het verlies van welvaart in Nederland, want we zullen verder moeten gaan met energieverbruik verminderen.


KLIMAAT
Ome Roon Plassterk komt weer met een column in de Televaag met als titel “Stikstofbeleid berust op drijfzand. De Nederlandse natuur staat helemaal niet op omvallen“. Ik denk er precies hetzelfde over. Sterker nog: heel veel diersoorten die uit Nederland weg waren (zoals de Wolf), zijn weer terug. Dat betekent dat de natuur iets te bieden heeft dat er eerst niet meer was. Dus nee, kom bij mij niet aan dat het slecht gaat met de natuur. Ik geloof dat gewoon niet. Het kan natuurlijk wel zo zijn dat bestrijdingsmiddelen en aangestoken bosbranden een zware wissel trekken op de natuur. En daar is de mens (meestal) wél verantwoordelijk voor.


CORONA
Lang lopend onderzoek toont aan dat iedereen Long Covid kan krijgen en dat verandert je leven. Zelf denk ik dat Long Covid in de meeste gevallen een directe relatie heeft met de prikjes. Ik ben dus benieuwd hoeveel Long Covid patiënten zijn geprikt en hoeveel niet. Het RIVM heeft in het verleden van iedereen de NAW gegevens gekregen en ze houden dus bij wie geprikt is en met wat. Je kon daarvoor afmelden, maar er zijn maar weinig mensen die dat hebben gedaan. Dus er is naar mijn mening snel te onderzoeken wie Long Covid heeft en wat de prikstatus is. Zelf heb ik mijn gegevens helemaal laten verwijderen bij het RIVM, want ik wilde géén prikjes maar ook géén vaccinatiebrieven ontvangen. Ze kunnen de long <vloekwoord> krijgen.

Hier weer een jonge dode die naar mijn mening een onderdeel is van de wereldwijde oversterfte. Ook hier de disclaimer dat het natuurlijk niets met de corona prikjes te maken hoeft te hebben, maar het valt mij tegenwoordig zo op. Hier een speler van FC Twente die onwel is geworden. Het gaat maar door. Er klopt iets niet. Er is naar mijn mening iets groots aan de hand. Wereldwijd.


OORLOG RUSLAND – OEKRAÏENE
Waar ik al bang voor was is gewoon ook waar. Het buitenland (ook Nederland) zit met diverse militaire specialisten (commando’s) in Oekraïne om daar te ondersteunen. Als ik Putin was, zou ik dat niet anders zien dan inmenging.


ECONOMIE
Amerika heeft veel van zijn oliereserves verkocht. Maar nu gaat de OPEC de olieproductie verminderen met als gevolg dat de ruwe olie weer in prijs zal stijgen. Betalen we straks weer 140 Dollar per vat? We gaan een hele spannende tijd tegemoet. Ik heb dan wel géén gelijk gekregen betreffende een groot event in het eerste kwartaal van 2023, maar we zijn allerminst in een financiële balans. Hoewel Klaas Knot (president van de Nederlandse Bank) nog even pocht dat als we in 2008 géén maatregelen we hadden genomen, de crisis en chaos van de pas geleden gevallen banken nog veel erger uitgepakt zou hebben.

Suiker wordt ook steeds duurder, want de aanvoer vanuit het buitenland is minder. Goh, hoe zou dat nu komen? Ik denk dat er veel suiker tegenwoordig richting het Oosten gaat. China en India zijn (economisch) aan het groeien en dus is er ook meer suiker nodig. Ook hier gaan we ongekend op onze bek.


KIJK EN LEESTIPS
“V” for Valentine – De geopolitieke aardverschuiving.
Videowaarheid – Weekjournaal #15 met Willem Engel en Jeroen Pols.
BlckBx – BlckBx Today #164.
Cafe Weltschmerz – BBC presentator (44) overleden na Corona vaccinatie. Censuur op YouTube.

DE ZWARE TIJDEN ZIJN AANGEBROKEN

Nick

Bronnen: youtube.com, maurice.nl, trouw.nl, telegraaf.nl, vrt.be, nu.nl, cnn.com, cnbc.com, opinieZ.com, bnr.nl, rijnmond.nl, fvd.nl, zerohedge.com, tweakers.net, medischcontact.nl, rtlnieuws.nl, twitter.com, msn.com, wikipedia.com, viruswaarheid.nl, nieuwrechts.nl, arnowellens.eu, videowaarheid.nl, blckbx.tv, parool.nl, eenvandaag.nl, ad.nl, indepen.nl, nieuwnieuws.nl, powned.nl, nature.com, guldencourant.nl, hartvannederland.nl, bnr.nl, fvd.nl, cafeweltschmerz.nl, nemokennislink.nl, sp.nl, msm.com, thesun.co.uk, knack.be en nos.nl.

Similar Posts