BERICHTEN VAN WEEK 16 – 17/04/2023

Trots op de boeren!


ALGEMEEN
De NPO vraagt de staatssecretaris om omroep Ongehoord Nederland uit het bestel te zetten wegens schending van de journalistieke code en het verspreiden van desinformatie. Natuurlijk zat dit eraan te komen. Want in deze tijd leven we in een omgekeerde wereld. De Woke- en Cancelcultuur doet haar werk goed. Voor nu, althans. We gaan nog steeds in de stoomlocomotief richting het einde van onze vrijheid en democratie.
Zo ook het nieuwe wetsvoorstel van minister Dilan Yeşilgöz-Zegerius dat organisaties wil aanpakken die de openbare orde of democratie bedreigen. Nou, dan kunnen eindelijk organisaties zoals het WEF, WHO, IMF, D666, NCTV en NAVO vervolgen. Oh, wacht… Ik denk dat deze wet op andere organisaties zal worden toegepast. Denk aan FvD, Ongehoord Nederland, Voorwaarheid, Robert Jensen en natuurlijk BlckBx.tv. We gaan het zien.

Willem Engel (bekend Corona scepticus) zou deelnemen aan een debat over complot denken op de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Maar zijn uitnodiging werd ingetrokken. Volgens Willem Engel heeft dat te maken met het ingrijpen van de NCTV. Ik denk dat deze invloed inderdaad het geval is. Langzaam maar zeker wordt de democratie onderuit gehaald door dit soort overheidsorganen.


BINNENLAND
Trouw en het AD hebben het over obesitas. 2 keer obesitas in 2 verschillende kranten. Dat is wel toevallig, toch? Oh nee, toch niet. Trouw en AD zijn beide van DPG Media. Dus pure propaganda om mensen in het land rijper te maken voor een aankomend sociaal krediet systeem waarbij dikke mensen gecanceld zullen worden. In dit premium artikel van het AD heeft een columnist het erover dat dikke mensen de gemeenschap 11.500 Euro per persoon per jaar kosten, en dat er best wel eens wat meer drang mag komen om dikke mensen aan te pakken. Deze Thijs zal wellicht lid zijn van D666, want die willen dat iedereen meedoet en niemand achterblijft (via drang en dwang). Maar Thijs maakt een enorme denkfout. Ik ken genoeg gezonde en sportieve mensen die tijdens de sportvakantie hun benen of armen breken (of erger: zwaargewond raken). Deze mensen kosten mij als obesitas belastingbetaler ook héél veel geld, want deze ADHD figuren of Yoga typjes nemen vaak ontzettend veel risico en hebben dus grote kans om gewond te raken. Terwijl ik persoonlijk dat soort risico’s onaanvaardbaar vind. Dus Thijs, hou je bek en bemoei je met je eigen leven. Oh ja, nog een ‘feit’: dikke mensen en rokers leven toch korter (ik vraag het mij af)? Dat scheelt ook heel veel (pensioen) geld. En Ik blijf ook mijn principes altijd trouw: leven en laten leven. Solidariteit is daarbij ook belangrijk. ik betaal voor die <vloekwoord> sporters en zij betalen voor mensen met obesitas. En nog wat: de wetenschap veranderd constant. Volvette kaas bijvoorbeeld is gezonder dan tot nu toe werd aangenomen. Zo zal het ook met obesitas zijn. Mensen zoals Thijs vind ik een gevaar voor onze vrijheid en democratie. Ik moet hierbij denken aan die wethouder die ouderen brieven stuurde om meer te gaan bewegen en indien ze niet reageerden op deze brief, zou er iemand langskomen.


POLITIEK
Pieter Omtzigt confronteert een VVD’er met het feit dat het regime binnenkort je huis mag binnenvallen. Het gaat erover dat een rechter in Nederland niet op de grondwet mag toetsen. Dat gaat dus in vele gevallen een probleem opleveren. Het regime wil wil gemakkelijker een woning kunnen binnenvallen (Artikel 12 – huisrecht) om diverse redenen. Ik zie niet waarom dat nodig is. Nou, ja. Ik zie het eigenlijk wel. Bijvoorbeeld tijdens een pandemie of mensen die tegen het regime zijn (zoals ik) en hun mening kenbaar maken via pamfletten, vlaggen of websites. Ik heb het nog niet gedaan, maar ik denk erover om 2 of 3 omgekeerde vlaggen aan de gevel te hangen (ook op 4 en 5 mei). Er moet geprovoceerd worden voordat het te laat is.

Het regime voelt nattigheid en wil bepaalde zaken versnellen. Zo ook het rekeningrijden. Voordat het regime valt willen ze nog even snel deze nieuwe wet gaan invoeren. tenminste, zo lijkt het.

Volgens de Televaag en Maurice de Hond is de VVD niet meer de grootste partij in Nederland. Dat zal eens tijd worden. Ik heb nooit in mijn hele leven op VVD gestemd. Wel eens op D666 meen ik mij te herinneren. Maar dat was nog in de tijd toen Van Mierlo nog aan het roer stond. Nou, in ieder geval staat de VVD laag omdat het vertrouwen in de politiek ook erg laag staat op dit moment. Maar het regime trekt zich daar niets van aan en gaat lekker door. De slow motion val van dit regime gaat helaas ook echt slow.


BUITENLAND
Italiaans huisvuil wordt in Nederland verbrand. Ook een manier om CO2 emissies naar het buitend te migreren. Wat een farce is dit toch. Die buitenlanders hebben het goed voor elkaar. Wat is de EU toch fijn! Ik ben wat dat betreft een echte nationalist. Nederlands afval eerst 🙂


KLIMAAT
Een vakantietour door Londen kost een Britse vakantieganger 3000 Pond in eigen land. Hij reed met zijn dieselcamper rond maar vergat dat er milieu zones in Londen aanwezig zijn. Gevolg: 3000 Pond boete. En dat terwijl zijn camper gewoon een legaal object is en in vroegere tijden bestond zo’n milieu zone niet. Ik ben tegen diesel voertuigen, maar een boete omdat je in een legaal voertuig in een grote stad rijdt? Het gaat véél te ver en ik vind het zelfs een criminele daad vanuit de overheid of gemeente. Wanneer rekent het volk nu eens hard af met deze milieugekkies?

Over klimaat gesproken: het is in Nederland op dit moment erg koud. In 2022 was dit wel anders. Toen werd het meest zonnige weerrecord ooit gemeten. Nou, dat is in 2023 wel anders, denk ik zo. We hebben al 172 dagen géén warme dag meegemaakt. In Spanje schijnt het op sommige plaatsen al 39 graden Celsius te zijn. Een record. Maar komt dat door de mens? Ik denk het niet. Klimaatverandering? Ja, het klimaat verandert al zolang de aarde bestaat. Maar de mens heeft daar geen noemenswaardige invloed op, denk ik. Maar we zullen wel onderzoek moeten doen hoe we plaatselijk ervoor kunnen zorgen dat het niet te warm of te koud wordt. Hadden we maar kernfusie, dan was er genoeg energie om zaken te kunnen regelen. Maar helaas….kernfusie is nog zo’n 30 jaar van ons verwijderd, schat ik zo in.

Het CO2 budget komt eraan. Nu nog in de vorm van extra Europese belastingen, maar de volgende stap is gewoon een limiet. Kom je daar overheen? Dan nog meer betalen of er worden rechten ontnomen. Maar de extra belastingen door de hogere klimaateisen zijn een eerste aanzet tot deze criminele stappen van de EU. Het gaat niet lang meer duren voordat grootschalig verzet op gang komt.

Klimaatwetenschappers hebben een groot adembenemend koraalrif ontdekt bij de Galapagos eilanden. Weer een bewijs dat het helemaal niet slecht gaat met het klimaat als wordt gedacht. En D666 maar drammen op meer en meer maatregelen.


CORONA
Ik heb géén bijzonderheden gezien deze week.


OORLOG RUSLAND – OEKRAÏENE
De zinloze oorlog gaat maar door. Er lijkt géén einde aan te komen.


ECONOMIE
Er is een miljarden gat in de begroting van het regime. Logisch, want Hugo de Schoenenprins heeft tijdens corona zo’n 5 miljard Euries weggetoverd om straks het digitale ID en Euro mogelijk te maken. Maar voor nu dus grote zorgen. Ach, dan doet het regime toch de benzineprijs omhoog?

Regimeadept nu.nl bericht dat de koopkracht van de Nederlander tot de hoogste in de EU behoord. Ik moest erg lachen toen ik dit las. Natuurlijk is dit propaganda. Maar de CBS gelooft er heilig in omdat hun model dit gewoon zegt! En het model heeft altijd gelijk. Want de computer zegt het. Nou, met het hierboven staande artikel over het begrotingsgat in de hand, kan het regime aan de slag. Koopkracht nog verder naar beneden zal de volgende kop in de krant zijn.

De suiker taks die ingevoerd gaat worden zal niet alleen zorgen voor de hogere prijs op alle suikerhoudende producten. nee, de suikerprijs wordt ook steeds hoger vanwege schaarste. Want Oosterse landen willen ook genieten van meer welvaart. Dus die beperken de export van suiker. Ook suiker heb ik genoeg op voorraad. Zo’n 25 kg om precies te zijn.

De medicijntekorten nemen steeds grotere vormen aan. In heel Europa zijn er tekorten. Ik denk dat de situatie binnenkort wellicht kritiek zal worden. En dan is er weer een crisis erbij. Het wordt echt tijd dat dit regime opstapt.


KIJK EN LEESTIPS
Voorwaarheid.nl – Weekjournaal van Willem Engel en Jeroen Pols.
Column – Ik ben een gevaar voor de Nederlandse samenleving.
BlckBx.tv – Nieuws van vrijdag 21 april 2023.

DE ZWARE TIJDEN ZIJN AANGEBROKEN

Nick

Bronnen: youtube.com, maurice.nl, trouw.nl, telegraaf.nl, vrt.be, nu.nl, cnn.com, cnbc.com, opinieZ.com, bnr.nl, rijnmond.nl, fvd.nl, zerohedge.com, tweakers.net, medischcontact.nl, rtlnieuws.nl, twitter.com, msn.com, wikipedia.com, viruswaarheid.nl, nieuwrechts.nl, arnowellens.eu, videowaarheid.nl, blckbx.tv, parool.nl, eenvandaag.nl, ad.nl, indepen.nl, nieuwnieuws.nl, powned.nl, nature.com, guldencourant.nl, hartvannederland.nl, bnr.nl, fvd.nl, cafeweltschmerz.nl, nemokennislink.nl, sp.nl, msm.com, thesun.co.uk, knack.be en nos.nl.

Similar Posts