BERICHTEN VAN WEEK 17 – 24/04/2023

Trots op de boeren!


BREAKING NEWS – 27 april 2023
Ik zag het al bij een YouTube uitzending van Jeremy Babe; het schijnt dat er weer banken in de problemen zitten in de VS. Nu is het First Republic, en wie volgt daarna? Het is weer (of nog steeds) foute boel. Wanneer komt de big crash nu eens? Jeremy noemde nog meer banken waarvan de aandelenkoers van honderden Dollars gedaald was tot tientallen centen!
Het systeem is zo dood als een pier! Maar de Westerse regimes onderdrukken hun volk nu nog met bijdrukken van geld en allerlei wetten. Als het straks echt onverwachts uit de klauwen loopt, zal het Digitale ID en Euro versneld hun intrede gaan doen, met alle gevolgen van dien. Weg vrijheid, weg pensioenen en weg Westerse waarden en normen.
UPDATE 28 APRIL 2023 – Wie gaat de bank “First Liberty” redden? Er zal in het weekend vast wel weer een oplossing gevonden worden. Dat is vaak zo. En de beurskoersen? Die doen alsof er niets aan de hand is.
UPDATE 1 MEI 2023 – First Liberty bank is overgenomen door JP Morgan Chase bank. Wie volgt?


ALGEMEEN
Maandenlang onderzoek heeft uitgewezen dat omroep Ongehoord Nederland (ON!) desinformatie én complottheorieën verspreidt. Tenminste dat zegt het AD (DPG Media). ON! zal van de buis moeten verdwijnen volgens de NPO. Prima, doe maar. Echter als de waarheid uitkomt óf de publieke omroep haar leden niet meer vertegenwoordigd, is er uiteindelijk géén plaats meer voor het gehele omroepbestel. Naar mijn mening zijn het allemaal collaborateurs die (des)informatie vanuit het regime naar de argeloze burgers verspreiden. Het is eigenlijk hetzelfde liedje als met FvD. Die partij is niet bang om het te hebben over belangrijke zaken zoals digitaal geld en ID, maar wordt door de Slaapkamers (Eerste en Tweede Kamer) geboycot omdat ze zogenaamd desinformatie verspreiden. Echter na maanden of jaren blijken ze gewoon gelijk te hebben. Zo ook met ON!

In het Westland voldoet de helft van de bedrijven en instellingen niet aan energielabel C. Daardoor mag er niet in gewerkt worden of mag het gebouw niet verhuurd of verkocht worden. Maar gelukkig lachen de Westlanders (tuinders) het regime keihard in hun bek uit. Zou ik ook doen. Genoeg is genoeg. De wet die dit verplichte energielabel “C” voor bedrijven en instellingen regelt is 1 januari 2023 van start gegaan. Nog steeds weten veel mensen niet dat hiermee ook eigenlijk het sociaal kredietsystem van start is gegaan. Dit corrupte en fascistische regime draait de duimschroeven steeds verder aan. Nu nog bij bedrijven, straks ook bij de burgers. Met de wet Verplaatsing Bevolking in de hand kan het regime gemeenten bijvoorbeeld dwingen om asielzoekers op te nemen. In de toekomst kan het regime via deze wet ook mensen uit hun huis zetten of asielzoekers verplicht bij de mensen thuis gaan plaatsen. Als ik van Hugo de Jonge dan toch asielzoekers in huis moet nemen, doe dan maar die gekke vent (zie hieronder bij Binnenland). Dan kan hij het woord “logeren ies graties” op mijn gevel projecteren.

Boeren liggen aan alle kanten onder vuur van het regime. Niet alleen de veestapel moet halveren, maar ook de akkerbouw krijgt met strenge regels te maken. Ik heb het er al in een eerder bericht over gehad. Het regime heeft een soort lijstje met wat wel en niet gepoot of gezaaid mag worden in in welke tijd van het jaar (kalenderlandbouw) dat wel of niet mag gebeuren. Zo zullen bijvoorbeeld bepaalde aardappelrassen zoals de Agria niet meer op grote schaal geteeld mogen worden omdat deze meer bestrijdingsmiddelen nodig hebben. En sommige groenten moeten vanwege nitraatgehaltes bijvoorbeeld later worden ingezaaid. Ik noem maar wat. Ook hier is er ongekende bemoeienis. Dit regime regeert op dit gebied ook al vanuit WEF en/of EU.
UPDATE 1 MEI 2023 – Nederlandse frietaardappel in het geding door die belachelijke stikstofregels. Hoelang pikken we dit nog? Dit (EU) regime gooit ons over de afgrond.

Er komen dit jaar komen waarschijnlijk 77.000 asielzoekers naar Nederland. Een aantal dat groter is dan het aantal inwoners in mijn stad Vlaardingen. Waar laten we al die mensen toch (want uiteindelijk krijgt zo’n 80 procent een verblijfstatus)? Oh ja, ik weet het al. We kopen boeren verplicht uit en de grond is dan geschikt om huizen op te bouwen. Hugo de Jonge zorgt wel voor de benodigde noodprocedures en vergunningen. En de uitgespaarde stikstof kan dan gebruikt worden voor de daadwerkelijke huizenbouw. Dat onze voedselzekerheid in de verlegenheid komt is een probleem of crisis voor later. Oh ja, het regime trekt zo’n 8,7 Miljard Euro extra uit om deze asielzoekers op te vangen. O N G E K E N D !

De agent die vorig jaar gericht schoot op een 16-jarige jongen die met een trekker uit een blokkade wilde rijden, wordt vervolgd aldus een bericht van de Televaag. videobeelden pleitte de jongen die van poging tot doodslag werd verdacht, vrij. Maar ik blijf benieuwd wat er was gebeurd als er géén videobeelden beschikbaar waren geweest. Dan had deze jongen, denk ik, met opzet vervolgd geweest. Maar de politieman in kwestie heeft verkeerd gehandeld en wordt nu dus vervolgd. Ik vind het ergens ook wel sneu voor die agent. Maar op de beelden was duidelijk te zien dat de boerenjongen géén enkele aanleiding had om op agenten in te rijden. Wellicht is de betreffende agent in paniek geraakt. Over niet al te lange tijd zal dit zich gaan herhalen, denk ik. Maar dan grootschaliger. De woede van de boeren en bevolking bouwt zich langzaam steeds verder op. Een toekomstige gewelddadige escalatie is, naar mijn mening, onafwendbaar.


BINNENLAND
De politie in Polen heeft een man opgepakt die er van wordt verdacht de tekst “Balpen” op het Anne Frank huis heeft geprojecteerd. Daarmee suggererend dat het Dagboek van Anne Frank met balpen is geschreven en daarmee nep zou zijn omdat de balpen toen nog niet verkrijgbaar was. Ik vind het knap dat ze zoveel geld en speurwerk erin hebben gestoken en nu een verdachte in beeld hebben, maar is dat het waard? Bij de reacties lees je natuurlijk weer de Woke commentaren over holocaust en dergelijke. Maar deze misdaad heeft natuurlijk niets met de holocaust te maken, tenminste als “Balpen” het enige is dat was geprojecteerd. En daar ga ik maar even vanuit. Ik heb toen op mijn blog gezegd en ik zeg nu het zelfde: is dit strafbaar? Ik vind van niet. Het ontkennen van de holocaust is volgens mij wel een strafbaar feit. De holocaust is een feit en een zwarte verschrikkelijke bladzijde in onze geschiedenis, dus ontkennen heeft géén enkele zin! Dat het dagboek met balpen zou zijn geschreven komt doordat vele wetenschappers dat boek hebben gelezen en er aantekeningen via inlegvelletjes bij hebben gemaakt met balpen! Duh, logisch toch? Die Pool heeft géén hersens en is misschien ook wel een holocaust ontkenner, maar het woord “Balpen” projecteren op de muur van het Anne Frank huis strafbaar? Kom op, er is meer te doen in dit land!

De suiker taks én extra belasting van 196 procent komt eraan. Maar nu gaan sommige fabrikanten steigeren. Er is maar één oplossing. Trek al jullie producten (waaronder soja- en havermelk) terug en het volk + Yogameisjes zullen het voelen. Want die zijn uiteindelijk toch de oorzaak van dit soort belastingen. Ik overweeg om een slow juicer aan te schaffen en deze in te zetten om mijn eigen frisdrank of sap te gaan maken. Die heb ik dan zo terugverdiend. Ik ben echt helemaal klaar met dit <vloekwoord> regime, gezondheidsfreaks en de Yogameisjes.
Nog even over de suiker taks: die komt er, maar tegelijkertijd hebben bijna alle frisdranken veel minder suiker dan voorheen. En die lekkere suiker is vervangen door die afschuwelijke zoetstoffen. Onlangs is Hero Cassis ook aangepast (zonder notificatie, natuurlijk). Er zijn voor nu nog maar enkele echte suikerhoudende dranken over: Coca Cola (original), Bitter Lemon (original) en AA drink + wat sportdranken van een ander merk. Die suiker taks komt dus bovenop de al minder bevattende suiker in die frisdranken. We worden aan alle kanten belazerd!

Pink Floyd icoon Roger Waters mag nu toch optreden in Frankfurt. De rechter gaf hem gelijk en seponeerde de aanklacht dat hij antisemiet zou zijn. Een prima beslissing. Maar ik zou niet eens meer willen optreden. F… Frankfurt, zou ik denken.

Volgens de politie neemt het aantal winkeldiefstallen weer toe. Geenstijl spreekt zelfs van het hoogste aantal diefstallen in 11 jaar tijd. Niet zo gek in deze tijd, denk ik. Maar ook de komst van zelfscan kassa’s kan een factor zijn. Zelf denk ik dat de flink gestegen winkelprijzen door graaiflatie de grootste oorzaak zijn. Volgens experts zullen die hoge prijzen de komende maanden weer wat gaan dalen. Als dat al zo is dan verwacht ik géén wonderen. De winkelprijzen zullen asociaal hoog blijven. Net zo lang tot er een keer deflatie optreedt.

Nederland mag asielzoekers niet terugsturen naar Italië waar de aanvraag tot asiel oorspronkelijk was ingediend. Ook hier worden dus wetten met voeten getreden, immers asielzoekers waar hun oorspronkelijke aanvraag wordt afgewezen dienen terug te keren naar land van herkomst. Maar, zegt de rechter, in Italië heerst momenteel een noodtoestand waardoor het terugsturen van asielzoekers niet kan, want basisbehoeften kunnen dan in gevaar komen. Wat een puinhoop is het toch. De VS en NAVO zijn naar mijn mening de grootste schuldigen. En dus het gehele Westen indirect ook. De situatie is naar mijn mening zó ernstig dat het mij niet zal verbazen als eerdaags grote militaire conflicten tussen landen onderling gaan uitbreken. En dat is de opmaat naar WW4. Nu zitten we nog in WW3, de economische Derde Wereld oorlog. Maar escalatie ligt dus in het verschiet door al die crisissen.

Vandaag is het Koningsdag en dan gaan veel mensen erop uit. Echter het is in sommige gemeenten zó druk dat er wordt opgeroepen om weg te blijven. In Breda hebben ze zelfs de toegangswegen naar de binnenstad voor iedereen afgesloten. Daarbij is er geweld tegen een BOA gebruikt. Absurd dat een BOA wordt mishandeld, maar ik vind het ook absurd dat een binnenstad wordt afgesloten voor publiek. Ik hoop dat men gaat inzien dat Nederland gewoon VOL is. Misschien niet technisch vol, maar wel gevoelsmatig vol. Het is op deze manier niet leuk meer. Het is dat ik geen avonturier ben, anders zou ik er misschien ook over gaan denken om hier weg te gaan. Nederland is Nederland niet meer. Het Coronatijdperk heeft iets definitiefs kapotgemaakt. Maar ik kan niet precies aanwijzen wat. Het is vooral een gevoel. Een gevoel van onbehagen.
Over Koningsdag gesproken. Omdat Willem Alexander 10 jaar Koning is heeft de Munt een NUL Euro biljet uitgegeven voor verzamelaars. NUL Euro! Dat zegt toch wel wat over hoe er over onze Koning wordt gedacht, denk ik maar zo. Wat een onzin. Doe dan nog een 2 euro munt of zoiets. Er komt ook steeds meer kritiek op de Koning. En ik hoorde het ook op de TV zeggen. Men vind Willem Alexander teveel op ons, het volk lijken. Wat een bizarre uitspraak is dat. Maar helaas wel de realiteit. mensen willen nu eenmaal liever genaaid worden door criminelen in een mooi pak dan door een straatcrimineel. Ook hier de omgekeerde wereld. Ik heb liever iemand van de straat aan de macht dan zo’n Pinokkio narcist als Rutte. Maar ook hier sta ik vrijwel alleen in. Oh ja, ik ben al heel mijn leven tegen het Koningshuis en dus niet de ene keer wel en andere keer niet.


POLITIEK
Het Nederlandse stikstofbeleid is vertraagd omdat Brussel langer de tijd nodig heeft om het Nederlandse voorstel om boeren uit te kopen, te onderzoeken en aanvullende informatie daarover te verwerken. Maar er wordt ervan uitgegaan dat Nederland boeren mag blijven uitkopen. Een flinke knauw voor onze toekomstige voedselzekerheid ligt in het verschiet denk ik maar zo.

Geenstijl heeft een satirisch bericht op haar website over de NPO en D666: “Wat zal er vandaag weer worden verboden?”. Steeds meer mensen gaan inzien dat het regime onder leiding van D666 steeds meer burgerrechten onder druk zet afneemt.

Ik zet dit berichtje met opzet neer bij de kop ‘politiek’, want het gaat over D666’er Tjeerd de Groot. Dit heerschap is compleet losgeslagen met zijn uitlatingen. Zo wil hij de veestapel halveren, huisdieren weghebben vanwege de stikstof en heeft hij tijdens een rondleiding door de Tweede Kamer tegen zijn gasten gezegd dat medewerkers van omroep Ongehoord Nederland (ON!) fascisten waren. Daar is een klacht over ingediend, maar het OM heeft dat nu voorwaardelijk geseponeerd. D666 is overal in het rechtssysteem aanwezig. Als Thierry Baudet zoiets had gezegd, dan was hij allang vervolgd. Peppijn van Houwelingen (FvD) is trouwens wél vervolgd vanwege het fotoshoppen van een Nazivlag achter minister Kuipers. Dus ook hier meten met 2 maten. En dan vind ik het uitsluiten en smaad & laster plegen tegen medewerkers van de pers nog een standje hoger. Ik vind het dus onbegrijpelijk dat deze <vloekwoord> hiermee wegkomt.

Bij het CDA is het politieke uitverkoop. Het ene na het andere Kamerlid stapt op en zoekt een andere baan. Ook een gave van Pinokkio Rutte. Eerst Pieter Omtzigt proberen weg te werken, Mona Keijzer (ook CDA) weggewerkt en nu andere Kamerleden. het lijkt zo alsof alle ellende vanuit het CDA komt. Maar dat is natuurlijk niet zo. De grootste ellende is nog altijd VVD’er Rutte zelf. Deze narcist hou ik, samen met D666, verantwoordelijk voor ALLE ellende die in de laatste 12 jaar tot ons is gekomen. Van de Woke ellende naar de toeslagenaffaire tot de stikstofcrisis. Alles komt door Rutte en zijn VVD. Oh ja, D666 maakt het af als slagroom op de taart. En dit is nog maar het begin. Er komen vele events op ons af. Laat eerst dit <vloekwoord> regime maar eens omvallen. Dan volgt de rest vanzelf.

De klimaatplannen van Frans Timmermans zijn erdoor. Burgers en bedrijven gaan meer betalen voor hun brandstof én energie. Alleen Polen stemde tegen deze onrealistische plannen. We zijn hiermee weer een stapje dichterbij het sociaal kredietsysteem gekomen. En die SDG doelstellingBetaalbare en Duurzame energie?”? Dat kan de prullenbak in, net als die overige 16 SDG doelstellingen. Uiteindelijk zal dit naar mijn mening leiden tot grote opstanden zoals we nu ook nog steeds in Frankrijk zien. Het is onafwendbaar.

Hier de plannen van het regime om de burger en bedrijven nog verder uit te knijpen. Belasting op belasting. Het houdt niet op. Niet vanzelf. Benzine duurder, energie duurder en CO2 belasting. Robot Jetten lacht zich suf.

De EU waarschuwt platforms als Twitter voor zware tijden. Ze doelen hiermee op de nieuwe censuurwet die eraan komt. De nieuwe regels voor social media moeten desinformatie gaan bestrijden. De vraag is natuurlijk wat desinformatie is. onjuiste informatie? Nee, dat niet. Mijn definitie van desinformatie is dat een grote groep de politiek volgt die zegt dat er een wetenschappelijke consensus bereikt is over de waarheid, terwijl een kleine groep het hier niet mee eens is. Wie betaalt, bepaalt! De inmenging van de overheid of bedrijfsleven op wetenschap is schrikbarend toegenomen. En dáár zit nu het probleem. Neem Corona. Bijna alle maatregelen blijken achteraf (WOB verzoeken) politiek ingegeven te zijn, en dus niet wetenschappelijk onderbouwd. Joe Biden had ingefluisterd gekregen dat je na vaccinatie géén Covid meer kon krijgen. Nou, de waarheid weten we nu wel. Of een Hugo de Jonge die tot het laatste toe heeft beweerd dat er géén coronapas zou komen. Oh ja, en dan dat Dansen met Janssen bullshit verhaal. Dat valt zeker onder desinformatie. En dus is deze nieuwe EU wet gewoon een censuurwet. Vroeg of laat krijgt iedereen hier mee te maken. En dan niet zeuren dat je het niet geweten hebt. Vandaar dat ik dus TEGEN deze wet ben. Want vroeg of laat gaat het regime er met deze wet vandoor en worden andere meningen dan die van het regime als desinformatie bestempeld. Nu.nl heeft de reacties onder het artikel stopgezet. Ook hier censuur, want er kwamen te veel reacties binnen die tegen het wetsvoorstel waren, en dus tegen het narratief van het regime. Ook het nu.nl lemmingvolk gaat langzaam maar zeker doorzien wat voor spel het (EU) regime aan het spelen is. Helaas wel te laat.
Ik waarschuw platforms als nu.nl voor zware tijden. Er komt een moment dat het Nederlandse volk keihard afrekent met dit soort nieuwssites. Maar persoonlijk ben ik tegen censuur en wat mij betreft wordt nu.nl dus nooit verboden. Laat nu.nl maar lekker desinformatie propaganderen en verspreiden. De waarheid zal het vroeg of laat achterhalen!


BUITENLAND
Nederlandse militairen hebben Nederlanders uit Sudan geëvacueerd. In dat land zijn het leger en een rivaliserende groep in gevecht met elkaar om de macht. Volgens BlckBx.tv is dat omdat Rusland er een basis wil hebben, maar de VS zit er ook al. Ik vermoed ook een groter plot dan alleen maar strijd om de macht. Er is zoveel gaande op deze wereld. De VS wil koste wat het kost haar macht in stand houden. Echter dat zal niet meer lukken. De BRICS nemen de macht over. En ik ben daar ook niet blij mee, natuurlijk. Het zijn ongekende tijden.

Tucker Carlson van Fox News heeft plotseling de zender moeten verlaten. Carlson is een zéér kritische nieuwscommentator en nu er overal crisis is, moet hij weg. Omdat hij niet Woke is? Of omdat hij te kritisch is op het Amerikaanse beleid? Maar ook de verloren verkiezingen van Trump kunnen een oorzaak zijn. Fox News noemde de stemmachines frauduleus. Voor nu blijft het gissen, maar ik vermoed ook hier politieke invloed van buitenaf.

Jensen heeft een artikel op zijn website gezet waarin wordt beweerd dat CIA rekruten verantwoordelijk waren voor de aanslagen op 11 september 2001. Wel, ik heb ook zo mijn bedenkingen bij 9/11. En ik sluit deze beweringen zeker niet uit. Maar ik zou deze beweringen graag vanuit het Witte Huis gehoord hebben. Dan weet ik het zeker. Maar ik zie Joe Biden niet zo snel op TV zeggen dat de VS zelf achter de aanslagen zit.

In het Italiaanse kustplaatsje Portofino mogen mensen straks niet meer stilstaan of rondhangen. Even een selfie maken van dit mooie dorp mag dus niet meer, want dan sta je stil. Een belachelijke wet die de vrijheid van het individu weer verder beperkt. Aan de andere kant snap ik ook dat al die toeristen zorgen voor rommel en drukte. Het lijkt wel of de wereld gek is geworden.

Joe Biden heeft zich officieel weer kandidaat gesteld voor een tweede termijn om zijn land te dienen als president van de Verenigde Staten. Vooropgesteld: ik ben tegen leeftijdsdiscriminatie, maar deze opa van 80 jaar nog een termijn? Dat vind ik geen goed plan. Een president dient relatief jong te zijn. En met zijn leeftijd liggen ernstige lichamelijke of geestelijke gebreken of zelfs de dood op de loer. Gun jezelf nog even een fijn leven zou ik zeggen. Een goede opvolger en presidentskandidaat voor de Democraten zou ik Robert F Kennedy jr. vinden.


KLIMAAT
De Noordzee wordt de grootste groene energiecentrale ter wereld hebben de leiders op een top afgesproken. Ze gaan hierbij voorbij aan het feit dat die windmolens het zeeleven ernstige schade toebrengt. De voor de mens bijna onhoorbare geluiden worden onder water zeer sterk hoorbaar door de resonantie die optreedt. Daarbij zullen, denk ik, vele verschillende harmonische trillingen het zeeleven ernstig gaan verstoren. Dus een groene oplossing? Ik denk het niet. Ik vrees zelfs het ergste.

Het Gardameer in Italië heeft zijn laagste waterniveau bereikt door de grote droogte die er heerst in dat gebied. Een vervelende zaak. Maar ik ben benieuwd of het elders ook zo slecht gaat. Vorig jaar had Venetië problemen, weet ik nog. We zullen moeten blijven investeren in groen, echt groene energie en ruimtevaart om problemen van nu en in de toekomst aan te kunnen pakken.

Koningsdag wordt dit jaar kouder dan Nieuwjaarsdag. Een vreemde zaak, toch? Maar ja, aan de andere kant is het in Spanje op sommige plaatsen al ver boven de 30 graden Celsius. Daar worden warmterecords gebroken. Maar in Nederland zijn dat dus eerder koude records. Klimaatverandering is er altijd al geweest. We moeten nu zoeken naar manieren om de temperaturen onder controle te houden. En de natuur biedt daarvoor de beste mogelijkheden. Meer groen, meer temperatuur controle!

We hebben de natste maand april sinds 1998 en voor mei is het weer nog onzeker. Zal het nog een beetje warm worden? Het klimaat is en blijft onvoorspelbaar.

Mede-oprichter van Greenpeace, Dr. Patrick Moore: “Er is geen wetenschappelijke bewijs dat koolstofdioxide de aarde opwarmt.”
“De hysterie over klimaatverandering is een compleet verzinsel.“


CORONA
De Parlementaire Enquête over de aanpak van de Corona crisis zal pas in 2025 van start gaan. Dan mogen mensen zoals Hugo de Jonge en Jaap van Dissel uitleg komen geven over de onzinnige maatregelen die zijn genomen. ik hoop dat tegen die tijd alle leugens zijn achterhaald, zodat deze idioten op den duur voor een tribunaal kunnen verschijnen. De oversterfte gaat ook maar door. Daar moet nu ook eens eens goed onderzoek naar gedaan worden.

Op Geenstijl vond ik een artikel dat gaat over Justin Trudeau (premier van Canada). Deze <vloekwoord> Klootzak heeft tijdens het coronatijdperk diverse misdaden tegen de menselijkheid begaan. Onder andere het pushen (en zelfs verplicht stellen) van vaccinaties (ook voor toeristen) en de betaalrekening geblokkeerd van de (trucker) demonstranten. En nu zegt die lul dat hij de vaccinaties nooit gepushed of verplicht heeft? Dit is echt ongekend. En hierom ben ik nu zo voor internationale tribunalen. Dit soort leugenaars dienen voorgoed uit onze maatschappij verwijderd te worden. De afrekening met dit soort narcisten komt eraan. Ik weet het zeker.

In dit artikel beschrijft een NRC journalist (twee jaar te laat!) hoe uit WOO/WOB onderzoeken is gebleken dat het regime via een denktank van ambtenaren tijdens het coronatijdperk toegang had tot social media en berichten laten verdwijnen, gebruikers kon laten blokkeren/verwijderen of berichten lager zetten in de zoekresultaten. Dit om zogenaamde desinformatie over het coronavaccin te bestrijden. Een eenzijdig ingrijpen van het regime dat natuurlijk in onze democratie volledig krom en onwetenschappelijk is (hoor- en wederhoor werden ook de kop ingedrukt). Ongeruste huisartsen die twijfels hadden bij het vaccin (was op dat moment niet langdurig getest) werden door de denktank besproken en kregen een dreigbrief van de inspectie. Hier in dit Twitterbericht gaat ex Neuroloog Jan Bonte er nog wat dieper op de materie in. Sterker nog: hij gaat los, ha, ha.

Weer een jonge sporter overleden aan Myocarditis (is een ernstige bijwerking van het coronaprikje). Slechts 18 jaar geworden. Wat is er toch aan de hand?

Hier de WOB documenten over het Janssen vaccin. Het gaat over politiek, het vaccin & inzet daarvan en de aansprakelijkheid.


OORLOG RUSLAND – OEKRAÏENE
Het voorjaarsoffensief van de Russen is mislukt zeggen experts. Maar ook Oekraïne had plannen om een aanval op Moskou te plegen. Die is natuurlijk niet doorgegaan. Ik denk nog steeds dat Rusland deze oorlog zal winnen. Alleen de VS kan het tij nog keren door Zelensky terug te fluiten.

Het Deense leger claimt een Russisch schip met mini onderzeeër te hebben gezien, daags voor het opblazen van de Nord stream pijpleidingen. De Televaag komt met dit bericht én een willekeurige foto uit een beeldbank van een Russisch oorlogsschip zodat het de suggestie opwekt bij de lezers dat de Russen het hebben gedaan. Als dat al zo was, waarom heeft de Deense marine dan niet dat schip goed in de gaten gehouden én een eigen onderzeeër ingezet om te kijken wat er werd uitgespookt? Nee, dit is allemaal desinformatie en propaganda om de waarheid te kunnen sturen. Onze haat naar de Russen moet immers toenemen, toch? Dan kan er op een later moment ook echt actief worden meegedaan met de oorlog. En daarbij totaal negeren dat de Russen gewoon de grootste kernmacht op onze Aarde zijn. Als dit zo doorgaat, zal deze proxy oorlog een echte worden en de eindtijd voor de mensheid in gaan luiden.
UPDATE 28 APRIL 2023 – Hier een nieuw artikel (en foto’s) dat meer licht werpt op het Russische schip. Nu ga ik zelfs twijfelen. Zouden die Russen het dan toch zelf gedaan hebben? Maar dat blijft onlogisch gezien dat ze gewoon de pijpen dicht hadden kunnen draaien.


ECONOMIE
Ruim 100.000 huishoudens vragen steun aan voor de energierekening. Dat is boven het energie prijs plafond. Het zegt allemaal genoeg. Het is game over. We hadden nooit onze banden met Rusland moeten verbreken. We worden nu meegesleurd in het kielzog van de VS. Als de Dollar uiteindelijk valt, zal de VS Europa om financiële hulp vragen. Die zal het waarschijnlijk niet kunnen (of willen) geven. Reken dan maar dat de VS wellicht hun Economic Hitmans onze kant op zullen sturen met als doel regime change. Ach, het WEF is toch al hier de baas (en in de EU). Dus de VS heeft de facto al controle over ons land. En last but not least: de energierekening gaat nog verder omhoog. Niet alleen door prijsstijgingen en hogere belastingen, maar ook door hogere kosten voor distributie. Riemen vast!

Wat ik al eerder had voorspeld gaat nu toch echt gebeuren: het aantal vacatures neemt af. Het begin van de grote recessie of zelfs depressie is begonnen met de afkoelende economie. Onze wereld staat stil. Veel zaken lijken nog steeds goed te gaan, maar de vele (onnodige) crisissen strooien steeds meer roet in de gang van zaken. De stoomlocomotief dendert maar door richting de afgrond. Vandaag betaalde ik 9 Euro (bijna 20 Gulden!) voor een grote patat pindasaus en een flesje cola. Het zegt allemaal genoeg.

Brussel wil de begrotingsregels versoepelen. Dat is gunstig voor de knoflooklanden maar ongunstig voor de Noordelijke landen zoals Duitsland en Nederland. Duitsland heeft Nederland dan ook om steun gevraagd om deze voornemens te gaan blokkeren. Wat er ook besloten wordt, de uitkomst is altijd negatief. Want doet de EU niets, dan komen de Zuidelijke landen in gevaar wegens de alsmaar stijgende rente, maar als de begrotingsregels worden versoepeld, dan wordt er tijd gewonnen, echter gaat het helikoptergeld of leven op geleend geld gewoon door en gaan we allemaal vroeg of laat allemaal door het riool. Dus het is uitstel of afstel.

De benzineprijs is bijna overal terug naar boven de 2 Euro de liter. Ongekend. En dat dan nog zonder de toekomstige belastingverhoging. De inflatie daalt (ha, ha -> bullshit), maar de prijzen blijven stijgen. De BRICS landen draaien de duimschroeven steeds verder aan.
UPDATE – De gestegen benzineprijs komt toch (ook) door accijnsverhoging. Wat een land.

Kaag klaagt steen en been. De overheidsbegroting piept en kraakt. En er gaat allemaal geld naar doelen die de Nederlanders niet zullen helpen: asielinstroom, stikstof en klimaatgekte. China bouwt op dit moment 2 kolencentrales per week. En wat doet Nederland? Dat moet van het gas af. Totaal onzinnig.


KIJK EN LEESTIPS
BlckBx.tv – Nieuws van maandag 24 april 2023

DE ZWARE TIJDEN ZIJN AANGEBROKEN

Nick

Bronnen: youtube.com, maurice.nl, trouw.nl, telegraaf.nl, vrt.be, nu.nl, cnn.com, cnbc.com, opinieZ.com, bnr.nl, rijnmond.nl, fvd.nl, zerohedge.com, tweakers.net, medischcontact.nl, rtlnieuws.nl, twitter.com, msn.com, wikipedia.com, viruswaarheid.nl, nieuwrechts.nl, arnowellens.eu, videowaarheid.nl, blckbx.tv, parool.nl, eenvandaag.nl, ad.nl, indepen.nl, nieuwnieuws.nl, powned.nl, nature.com, guldencourant.nl, hartvannederland.nl, bnr.nl, fvd.nl, cafeweltschmerz.nl, nemokennislink.nl, sp.nl, msm.com, thesun.co.uk, knack.be en nos.nl.

Similar Posts