|

OUDEREN KRIJGEN DREIGBRIEVEN VANUIT DE GEMEENTE – 04/10/2021

De gemeente Leusden laat een proefballonnetje los op ouderen. Zij gaan 60 plussers een brief sturen om te peilen of ze wel genoeg bewegen. Indien de 60 plussers géén antwoord terug sturen komt er iemand langs voor een gesprek.
Als er iets duidelijk maakt van wat ik al lange tijd bedoel met dictatuur, dan is het deze brief wel.
De bruikbare idioten die dit een goed initiatief vinden laat ik nu even links liggen want die zullen nooit snappen dat dit weer een opmaat is naar een totalitair en een door de staat gecontroleerd systeem. Oftewel, gecombineerd met fascisme de vorming van een dictatuur.

Het frisdrank convenant met de overheid (minder suiker in frisdrank. Alle dranken zijn zowat aangepast behalve de A-merken cassis en Coca Cola. Pepsi is ook al géén Pepsi meer.
Het toestaan van meelwormen als menselijk voedsel, de suikertax, rookwaar afdekken, alcohol verboden en de coronapas. Noem maar op.
Het regime is bezig om onze gezondheid dwangmatig te bevorderen en straks wordt het dus in de toekomst verplicht om je gezondheidspas te laten zien bij het kopen van bijvoorbeeld snoep of alcohol én komt er een coach langs als je niet op een sport zit.

ik vind dat het de overheid geen hol aangaat wat ik als burger doe of laat. Ik heb al eerder gezegd dat ik weet hoe dit gaat eindigen. Onze maatschappij beweegt in golven. Elke keer als bepaalde mogendheden de macht krijgen volgt er suppressie. In dit era zitten we nu. Deze era’s worden bevrijd door een hoop onrust en geweld. Ook dat zal nu weer gaan gebeuren. Ik geloof niet meer in vredelievende oplossingen, want daarvoor is het te laat.

Zo’n wethouder Wim Vos uit Leusden zal vast wel een fanatiek sportief type zijn. Hij wil anderen meenemen in zijn strijd om overgewicht terug te dringen en dus sport bij iedereen te brengen. Op zich prima als je zaken onder de aandacht brengt. Echter het wordt eng en zelfs crimineel als je zaken op gaat dringen zoals nu het geval is. Doe je niet mee dan komen we bij langs.
Ze hoeven niet bij mij langs te komen want dan ontstaan er problemen. Ik zal gaan schelden met hele lelijke woorden, net zo lang totdat ze opgerot zijn. Dit soort lui horen niet in mijn maatschappij thuis. Nu niet en nooit niet.

Ik doe ook niet mee aan de vorming van totalitaire trekjes. Elke keer draaien ze de duimschroeven verder aan. Op gemeentelijk, landelijk of Europees niveau. Maar ze spelen met vuur. Mensen zullen niet begrijpen waarom ik mij zo opwind over het bovenstaande.
De gemeente wil mensen in beweging houden, nou en, zou je denken. Maar het gaat dieper. Ook al is de reden goed, vroeg of laat eindigt dit soort proefballonnen in wetgeving en zit het volk er aan vast. Denk maar eens aan de tijdelijke spoedwet. Niets is zo permanent als deze tijdelijke spoedwet. Uit dit soort initiatieven ontstaat vroeg of laat uitsluiting en een social credit systeem.
We gaan de verkeerde kant op en de ogen van de meerderheid gaan pas open als het veel te laat is en dat stoort mij. Want ik zie dit soort zaken al in het beginstadium. En daardoor word ik erg gefrustreerd. De komende maanden zal de waarheid zich gaan openbaren. Vóór het einde van het jaar zal duidelijk worden waar onze maatschappij heen gaat.
Gezien het feit dat de meerderheid van het volk braaf zijn Coronapas, QR code en ID laat zien aan iedereen die er om vraagt lijkt het mij duidelijk waar we naar toe gaan bewegen. Alleen de massale weigering van een eventueel boostershot kan nog wat roet in het eten gaan gooien. Maar ik ben bang dat we nog meer naar het totalitaire systeem gaan opschuiven. Uiteindelijk worden we wakker in een (Europese) dictatuur. Maar ook al zie ik géén hoop meer, onbekende krachten of een big event kunnen het tij alsnog doen keren of versterken.


UPDATE 05/10/2021 – GELUKKIG IS ER KRITIEK OP DE BRIEF.
Gelukkig is er ferme kritiek op de brief gekomen en inmiddels heeft de betreffende wethouder sorry gezegd.
Toch vind ik dit niet genoeg. Dit soort proefballonnetjes zijn zéér gevaarlijk voor onze rechtsstaat (die toch al broos is) en de verantwoordelijke wethouder dient wat mij betreft zo snel mogelijk opgepakt en berecht te worden wegens ondermijning van de rechtsstaat.
Een jaartje of 2 gevangenisstraf zal zo’n narcistische idioot leren dat je niet voor dictator moet spelen. Ook zou hij wat mij betreft nooit meer in de politiek werkzaam mogen zijn. Door dit soort idioten (zie schoenenprins De Jonge & Rutte) zitten we nu ook al zo’n 18 maanden vast in die belachelijke NEP pandemie.


UPDATE 11/10/2021 – LEUSDEN BIEDT DE 60+ BEWONERS EXCUSES AAN.
Toch nog gerechtigheid! Leusden biedt zijn 60+| burgers excuses aan voor de dreigbrieven.
Voor mij persoonlijk is het niet genoeg. Ik vind dat de betrokken wethouder en andere grondleggers van dit beleid ontslagen en aangehouden moeten worden wegens ondermijning van de democratie. Van mij mogen dit soort figuren juridisch keihard worden aangepakt. KEIHARD!
Zover zal het helaas niet komen maar ik verwacht wel dat de betrokken wethouder op enig moment ontslag zal nemen of krijgen.

Nick

Bronnen: ad.nl, Twitter en Nick Govaart

Similar Posts