DEMONSTRATIE TE AMSTERDAM – 03/10/2021

” De dictatuur, (QR) testmaatschappij, tweedeling én politiestaat is een feit in Nederland! “

Vandaag was ik weer in Amsterdam bij de demonstratie tegen de QR code de overheid en zijn coronamaatregelen. Het was naar mijn idee iets drukker dan op 5 september. Ik deed er ruim 2 uur over om van Vlaardingen naar de Dam te komen. Ik had het gevoel dat de gemeente Amsterdam met opzet wat toegangswegen had afgesloten. Mijn navigatiesysteem wist in ieder geval niet meer hoe te rijden. Vorige keer reed ik er in één keer naartoe.
Jammer dat het regende, anders had het zo maar vele malen drukker kunnen zijn. De oproep om meer mensen mee te nemen was voor mij noodzakelijk. Mijn overbuurman, zijn vriendin en dochter wilden graag mee. En zo deed ik dus mee met meerdere mensen. Goed voor de telling. Om de drukte weer te vermijden ben ik zo’n beetje op dezelfde plek gaan staan als vorige keer. De gehuurde heli van Flavio Pasquino (Blckbx.tv) heb ik op mijn plek niet gezien, maar dat was waarschijnlijk te wijten aan de aanvliegroute van Schiphol. Hier de link naar de registratie van Blckbx.tv.

Er schijnt ook een galg in de optocht meegenomen te zijn. En natuurlijk is dat voorpagina nieuws van die corrupte virus mainstream media.
Net als de gele sterren die door sommige demonstranten gedragen werden. De mainstream media gilt moord en brand vanwege die galg en de sterren. Dit om de aandacht van het echte probleem af te leiden, namelijk: discriminatie tussen gevaccineerde en ongevaccineerde mensen. Maar het regime en de bruikbare idioten hebben last van tunnelvisie.
De vacature voor projectleider van de QR pas die door het regime is uitgezet doet het vermoeden rijzen dat we in ieder geval tot 1 januari 2022 met deze QR codes en pas te maken hebben. Maar ik weet nu al dat het daarna ook gewoon blijft.
De sleutel ligt in onze handen, namelijk een verenigd volk. De angst bij velen zorgen voor grote verdeeldheid. En in plaats van in te lezen blijven deze idioten braaf luisteren naar de overheid en worden ze richting de afgrond geduwd. Want ik denk dat de discriminatie niet stopt en zelfs andere wegen zal inslaan. Maar goed, hier wat foto’s:

Bij de plaatselijke Mac Donald’s stond een bord met de mededeling dat voor afhalen géén QR code nodig was en voor eten in het restaurant wel. Ik zag echter géén QR controle en samen met mijn buren probeerden we binnen te gaan eten. Er werd ons géén QR code gevraagd en natuurlijk toetsten we op het touchscreen ‘afhalen’ in. Maar we kregen gewoon een plateau met het eten. We gingen zitten en verder werd ons niets gevraagd. Ik denk dat alle restaurants in de buurt niets hebben gevraagd, want de demonstraten waren in grote getale aanwezig.
Het helpt dus echt: met elkaar massaal weigeren om een QR code te laten zien. Dit is de oplossing voor de korte termijn.
Op de lange termijn moeten alle verantwoordelijken voor deze nepcrisis worden aangehouden en berecht.

Hieronder de foto’s bij de Mac: De foto linksonder geeft aan dat er een QR code nodig is om binnen te kunnen eten. Wat een collaborateurs zijn dit soort restaurants eigenlijk. De grote ketens zouden moeten opstaan tegen deze uitsluiting, niet de kleine MKB’ers.
Mac Donalds als multinational is medeschuldig aan deze situatie.UPDATE 5 OKTOBER 2021 – HET GAAT MIJ NU OOK STEEDS MEER PERSOONLIJK RAKEN

Ik ben naast docent ook decaan op mijn school. Als decaan help ik leerlingen met het maken van een goede keuze betreffende een vervolgopleiding. 1 keer per jaar is er een grote bijeenkomst voor decanen, de zogenaamde MBO markt in regio Rijnmond.
Dit jaar staat deze gepland in het Nieuwe Luxor Theater. Deze bijeenkomst was al vele maanden geleden door de organisatie vastgelegd.
Vandaag kreeg ik een mail dat toegang tot deze dag gepaard gaat met een QR code, herstelbewijs of negatieve test in combinatie met een ID. Als u mijn columns vaak leest dan weet u dat ik NOOIT zal meedoen met deze vorm van discriminatie en testmaatschappij.
Dus ik heb zojuist een mail gestuurd met mijn afmelding. Natuurlijk met een begeleidend schrijven.
Deze dag was zo’n dag waar ik echt naar uitkeek. Een dag om contact met anderen te maken en kennis op te doen. helaas ben ik, door het waanzinnige beleid van clown en schoenenprins Hugo de Jonge, uitgesloten van deelname. Ik zal hem dit nooit vergeven. NOOIT.
Zie onder voor de ingekomen mail en mijn reactie daarop.

Ingekomen bericht betreffende de organisatie van de MBO markt

Mijn reactie op de ingekomen boodschap:

Afmelden MBO dag

Nick Govaart, Di 5-10-2021 00:01

Aan:  info@mborijnmond.nl

Goedendag,

Ik meld mij hierbij af voor de MBO dag op 14 oktober.
Mijn geweten laat niet toe om aan deze discriminatie en uitsluiting mee te doen. Ook weiger ik me te laten testen. Ik doe niet mee aan een QR- en testmaatschappij. Dus bij deze meld ik mij af voor de MBO dag.
U heeft misschien, net als ik, verder niet doorgedacht over de consequenties om deze dag in een theater plaats te laten vinden.
Ik vind het schokkend dat eenmaal gemaakte afspraken zomaar aangepast kunnen worden.
Het zou uw organisatie sieren als u besluit om het gehele evenement te verplaatsen naar een andere locatie of af te gelasten wat mij betreft.
Ik snap dat het lastig is, maar u bent natuurlijk ook door derden in een lastig parket gebracht.

Met vriendelijke groet,

Nick Govaart


STOP DEZE WAANZIN EN STOP DE DISCRIMINATIE!

Het is 12.05 uur. Het is zover… Het is te laat!
Maar vandaag was er hoop.

Nick

Bronnen: diverse media, ad.nl, nu.nl, telegraaf.nl, Nick Govaart, etc.

Similar Posts