DISCRIMINATIE IS TOEGESTAAN – 01/10/2021

” De dictatuur, (QR) testmaatschappij, tweedeling én politiestaat is een feit in Nederland! “

Het regime heeft ons hele leven op zijn kop gezet. Veel schapen denken dat het allemaal wel meevalt want er moeten ons immers aan de regels houden. Ik was ook altijd van de wet. Totdat Corona in ons leven kwam.
Vanavond heb ik mij weer eens erg boos gemaakt. Ik doe de komende 2 weekenden mee met een openbare kunstuiting. Vanavond was de opening. Tot mijn stomme verbazing werd er om een Coronapas gevraagd! Alleen de QR code werd gescand. Dat was ook al tegen de regels maar goed ik stond te trillen. Ik had zelf géén QR code maar ben goed op de hoogte dat standhouders niet verplicht zijn om hun QR code te moeten laten zien. Ik mocht dus doorlopen maar 2 oude dames niet. Ik werd boos en zei hier wat van. De organisator werd erbij gehaald en die zei dat hij alles met de gemeente had doorgesproken. De gemeente Vlaardingen handelt hier naar mijn mening op criminele wijze want deze openbare kunstmanifestatie (hoe je het ook noemt) is niets meer dan een soort van museumbezoek in combinatie met verkoop.
Een doorstroomlocatie dus. Niets meer en niets minder. Ik probeerde dat uit te leggen maar het kwam niet over.
Het even via de computer laten zien was ook niet mogelijk. Ik heb vanavond wel meteen een mail gestuurd naar de organisatie waarom ik gelijk heb en de gemeente Vlaardingen niet. En als dit dan een coronapas evenement zou zijn dan was de organisatie ook in overtreding want er was géén (gratis) kaartverkoop, er werd niet om een ID gevraagd en er werd ook niet geregistreerd voor bron & contactonderzoek. Dat is, volgens mij, zeker verplicht als het om een coronapas evenement gaat. Maar dat was dit natuurlijk niet!

Sinds vorige week is discriminatie op medisch gebied dus legaal geworden. Een kort geding werd natuurlijk weer eens verloren. De D666 rechters zijn wijdverbreid verspreid in dit nep democratisch land. Maar ik merk heus wel dat er een breder verzet is. En dat is maar goed ook!

Ik moest heel erg lachen toen ik op internet de onderstaande poster zag.
Wat een creativiteit, wat een juiste blik op het verleden en het heden:

Bron: Internet

Die pleuris bruikbare idioten gaven in de mainstreram media reacties aan dat ze deze vergelijking schokkend vonden en dat mensen zich toch ook konden laten testen? Ik vind het hilarisch dat zij de gelijkenis van toen en nu niet willen zien. Pas als deze coronapas een EU ID gaat worden met bijbehorende uitsluitingen, dan gaan ze misschien de waarheid zien en zullen ze zeggen dat ze het niet geweten hebben.
Zo ging het in de jaren 30 ook. Mensen werden er massaal ingeluisd. Toen was er nog geen massamedia. Nu wel. Nu kan iedereen het zien en beoordelen. Er is géén weg terug. Als het aan mij ligt wordt in de toekomst iedere verrader en ontkennende bruikbare idioot zeer streng gestraft (na veroordeling natuurlijk). Deze waanzin ontkennen staat bij mij gelijk aan hoogverraad jegens de menselijkheid.

Er is gelukkig een breed verzet. Echter nog niet goed zichtbaar. Ja, restaurant ‘Waku, Waku“. De eigenaren zijn wat mij betreft Ridders en zullen in de toekomst ook zo geëerd gaan worden. De nieuwe democratische regering zal publiekelijk excuses aanbieden voor al leed dat dit soort mensen is aangedaan, en de echte daders benoemen en berechten. Enige herstelbetalingen zijn er waarschijnlijk dan niet meer (economische collapse is dan bezig), maar juridische wraak op het regime en de andere verraders zal de pijn zeker verzachten.

Dus vanavond was mijn eerste encounter (aanvaring) met de beveiliging van deze kunstuiting. Eigenlijk wilde ik omdraaien en wegwezen maar ik was te nieuwsgierig wat voor soort publiek hier op af was gekomen. En volgende week ontvang ik misschien wel veel van deze mensen bij mij in de winkel. Dan wil ik ze graag laten zien wat vertrouwen en gastvrijheid nu echt betekend.
Gevaccineerd of ongevaccineerd, ik zal nooit iemand uitsluiten. Nou ja, vraag mij niet om direct naast een Ebola patiënt te gaan staan.
Dan zal ik zeker twee keer nadenken. Maar Cojona? Ha, ha. NEVER! Daar ben ik niet bang voor mits ik goed ventileer!
Ik zal mijn TV volgende week ook inzetten om duidelijk te maken dat ik tegen discriminatie ben. Gelijke gevallen gelijk behandelen!

De cojonacijfers dalen voor nu en zijn onder de drempel terecht gekomen waar de coronapas voor nodig is. Maar het regime geeft géén krimp. Deze misdadigers gaan de komende weken, maanden de druk nog meer opvoeren door de regels voor de coronapas aan te scherpen. Bijvoorbeeld toepassen in het MBO, HBO en WO onderwijs. We zullen zien maar ik denk dat de ogen van de schapen dan eindelijk open gaan. Het is tijd voor actie. Het is tijd om dit land compleet plat te leggen en controle terug te nemen.
3 Oktober ga ik weer demonstreren in Amsterdam. U ook?


STOP DEZE WAANZIN EN STOP DE DISCRIMINATIE!

Het is 12.05 uur. Het is zover… Het is te laat!
Er is steeds minder hoop.

Nick

Bronnen: diverse media, ad.nl, nu.nl, telegraaf.nl, maurice.nl, wikipedia.nl, volkskrant.nl, Nick Govaart, etc.

Similar Posts