THE SYSTEM COLLAPSE – 29/09/2021

Ik begin dit bericht met een groot rood alarm.

Het is tijd. De grote systeemcrash is aanstaande. Als ik al de berichten lees dan ben ik bang dat eerder maanden dan jaren, nee, eerder weken dan maanden zal duren dat er een grote (financiële) crash uitbreekt. Er is géén pijl meer op te trekken, maar ik beschouw de situatie als zéér ernstig. CNN waarschuwt voor een system collapse (in Engeland).
benzineprijzen gaan door het dak. In China zijn er grote stroomtekorten en in Engeland vallen grote energiebedrijven om vanwege de hoge gasprijs. Ook daar is er een tekort aan brandstof en daardoor ook aan andere goederen. Het gevolg van Peakoil of een tekort aan chauffeurs? Maar er is natuurlijk véél meer aan de hand. Beurskoersen zijn wispelturig. Er is een tekort aan vele goederen en medicijnen. Prijzen stijgen. Ook in Duitsland. Huizen in Nederland zijn schaars en onbetaalbaar geworden. Mensen het is een grote klerezooi geworden.
Maar het is (deels) jullie eigen schuld. Dit is de oogst van vele kabinetten Rutte. VVD, CDA, D666 en PVDA hebben zoveel kapot gemaakt.
Toch hebben de meeste van u op 17 maart weer keurig op deze partijen gestemd. Misschien omdat u een angsthaas bent? Of u stemde omdat het allemaal stabiel leek. Maar u was daarmee ook vóór de Europese Unie. Een unie die weldra zal versmelten tot één groot communistisch bolwerk met een social credit systeem. U heeft mijn land kapot gemaakt. Uw keuze van toen zal de verdere toekomst van Nederland bepalen. Maar, zult u zeggen, dat is onzin want Europa bepaalt de koers.
Ja, klopt! En dat is het schandalige eraan. U heeft onze soevereiniteit verkwanseld toen Bakellende nog aan de macht was. We zijn verkocht aan de Europese Unie. We kregen de Euro en we waren allemaal gelukkig met ons envelopje met Euromuntjes die we van minister Zalm (nu verdacht van criminele zaken) kregen.
In ieder geval verloopt de formatie heel erg stroef. En dat is ook de bedoeling. Want het demissionair regime kan gewoon door en behoudt dus de absolute macht. Rutte is niets anders dan een trekpop van de elite.

Dit era loopt op zijn eind en ik weet dat we er voorlopig géén mooie toekomst voor terug gaan krijgen. We krijgen zelfs te maken met een totalitair systeem. Dankzij corona? Nee, natuurlijk niet! Dit systeem stond al lang op de planning. De grootbanken en multinationals zijn al vele jaren de echte machtshebbers die ons besturen. Daarboven zit nog een onbekende laag. De wereld wordt opnieuw overgenomen (gereset) door deze elite. De oude wereld werkt niet meer. Groene energie, dat was de oplossing volgens velen. Totdat men erachter kwam dat biobrandstof uit vele gezonde gekapte bomen bestond. Maar gas moest weg want Putin is gevaarlijk. En nu hebben we in Nederland te weinig gas om de winter door te komen. De schoonste fossiele brandstof werd stopgezet. We hadden schone kernfusie kunnen hebben als we dit 40 jaar geleden hadden opgepakt. Maar toen was de elite al bezig met het nemen van de totale controle. U en ik hebben dat laten gebeuren. Ons systeem gaat crashen, hoe dan ook. Gaat het langzaam? Dat is in ieder geval wat ze zullen proberen zodat het niet opvalt.
De berichten op internet doen het ergste vrezen. Engeland zal de schuld krijgen want ze verlieten de EU. Maar het probleem is wereldwijd. Zie Evergrande in China.
Onze overheden zullen misschien wel weer nieuwe bail-outs doen. Net zoals bij de corona. We pompen er miljarden in. Waar komt dat geld vandaan? Uit het niets gecreëerd, natuurlijk. Maar dit keer gaat het allemaal niet meer werken. Het volk voelt de prijsstijgingen en ziet de lege schappen. Zelfs op internet zie je steeds meer producten die niet op voorraad zijn. Dat is géén toeval meer. Het is menens. En er is géén escape. Onze Westerse wereld welvaart komt op korte termijn ten einde. Een totalitair systeem komt ervoor terug. China 2.0 zal ons nieuwe leven zijn.
De mensen zullen dan hopelijk wel boos worden. De bestuurders weten dit en hebben dus al een nieuwe angst klaarstaan. Het volk blijft hierdoor bang en zullen hun vrijheden nog verder beperkt zien worden voor hun veiligheid. Pantservoertuigen rijden door de straten / wegen en het volk sluit met een fijn gevoel de gordijnen want ze zijn veilig dankzij het regime. Ook de jongeren zullen snel aan de nieuwe situatie wennen. De coronapas hebben ze ook al want ze kunnen na het prikje gehaald te hebben, ook weer naar de Mac Donalds. Principes? Daar hebben ze niet van gehoord. Scholen volgen slaafs het regime en leggen het begrip vrijheid helemaal verkeerd uit.
Zo zal ik, samen met een kleine minderheid, het regime ontwijkend, verder proberen te leven. Tot de dag komt dat het regime mijn leven gewoonweg onmogelijk maakt (de EU coronapas die dan green ID pass heet zal alles gaan bepalen). Mensen om mij heen zullen mij verachten en zeggen dat eigenwijs ben, dat ik niet meewerk en daardoor in de problemen ben gekomen. Ze zullen mij aangeven verraden indien dat vereist is.
De veiligheidsdiensten zullen mij dan ook uiteindelijk oppakken wegens het in gevaar brengen van de democratie, want ik mag mijn eigen leven niet leiden en zal dus als terrorist behandeld gaan worden. We zullen allemaal moeten meedoen aan een mass surveillance control system waarbij je aan de leiband van het regime zit. CO2 belasting, afbetaalde huizen in Box 3, energierantsoen, voedsel rantsoen (op de bon) en opgeven van alle bezittingen. Het staat allemaal te gebeuren. Maar ik zal hier nooit aan mee doen. Ik zal nooit mensen verraden (vriend of vijand). We zullen zien hoelang ons Westers model nog in stand gehouden kan worden. Ik vrees niet lang meer.

Het wordt oorlog…

UPDATE 02/10/2021 – ONS (ECONOMISCH) SYSTEEM OSCILEERT

Jaren geleden, toen Nujij nog open en vrij was kon ik mijn meningen vrij verkondigen.
Ik heb toen eens gezegd dat er een grote energiecrisis aan zou komen veroorzaakt door Peak Oil.
Peak Oil is het moment dat er nog maar net genoeg olie per dag opgepompt kan worden om aan onze dagelijkse energiebehoefte te kunnen voldoen. Dat betekent de facto dat ons economisch systeem bij een Peak Oil niet verder kan groeien. En dus zijn er trucs nodig zoals het bijdrukken van geld (uit het niets creëren). Ook is de energievoorziening instabiel geworden door de dreigende conflicten tussen landen onderling. Denk aan Rusland, China, Verenigde Staten en Europa die onderling ruziën waardoor energieleveranties worden geboycot of in gevaar komen.

Wat is er aan de hand?
Stel er is economische groei. Er is bevolkingsgroei en de welvaart neemt iets toe. Echter China groeit ook. Er is meer olie nodig dan er eigenlijk geproduceerd kan worden. Gevolg: stijgende (energie) prijzen. De economische groei zakt af en er is weer wat meer olie beschikbaar. Dan gaat de economie weer wat groeien en er komt weer een piek. De terugval gaat weer in werking.
Maar ondertussen komen er allerlei trucjes uit de black box zoals corona waarbij iedereen thuis blijft en de economie terugzakt.
Maar nu de corona minder is gaan mensen weer naar het werk en neemt de economische groei toe. Echter er is zoveel geld bijgedrukt dat er een superinflatie ontstaan is. Dat geeft weinig vertrouwen voor de toekomst. En in vele landen is er een tekort aan energie. Dat gaat nu opvallen. En de schoen gaat nu wringen.
We zitten in een economische oscillatie. Het gaat heen en weer. En dat is een teken van overbevolking, scheve economische groei, tekort aan grondstoffen en de boven genoemde (energie) onrust tussen landen.
Vergelijk het met een hartstilstand. Het hart fibrilleert heftig maar uitwendig is de patiënt overleden.
Het hart moet via een AED eerst stil worden gezet om daarna via borstcompressie weer tot pompen gebracht te worden.
Het is met onze economie ook zo. Die oscilleert (gaat op en neer) op het ogenblik en is dus de facto overleden.
Agenda 2030 is de AED die ingezet wordt, samen met deze neppandemie die wordt uitgemolken om ons kapotte economische systeem nog even te reanimeren. Maar zelfs als de patiënt succesvol wordt gereanimeerd dan zal deze een ander leven krijgen.
Zo ook met ons. Ons leven zal drastisch veranderen. Ik ben zeker niet tegen verandering. Dat is zo nu en dan nodig.
Maar ik ben wel tegen veranderingen die door deze huidige, inhalige en kwaadaardige elite wordt ingebracht. Dáár zit het probleem. Oude wijn in nieuwe zakken.
De bevolking zal dus nog steeds een slaaf zijn in het nieuwe systeem. Klaus Schwab van het World Economic Forum heeft het zelf gezegd: “You will own nothing but you will be happy“. De EU wil bezittingen in de toekomst gaan onteigenen en/of registreren. Vandaar dat ik ook wantrouwend ben naar de deelauto’s en scooters die ik steeds meer op de weg zie. ook daar zitten grote bedrijven achter die tot die verdomde elite behoren.
Ons leven wordt in de toekomst dus communistisch en totalitair ingedeeld. Vandaar de QR codes. Een digitale manier om ons leven totaal te controleren. Nu voor vaccinaties (zoals de EU al ruim voor de corona had voorbereid), in de toekomst voor digitaal geld en het social credit system via het digitale ID.
Ik geloof zelfs dat China actief bezig is om dit systeem over de gehele wereld in te voeren. Zij hebben immers de macht. De Verenigde Staten hebben ontzettend veel schuld bij de Chinezen. They are owned. Ik blijf erbij: zolang de schapen niet wakker worden is het game over en zijn we op weg naar een grote (burger)oorlog.


UPDATE 9 OKTOBER 2021 – CHINA BELOOFT VREEDZAME HERENIGING MET TAIWAN
Dit is nu zo’n bericht dat mij boos maakt. China belooft een vreedzame hereniging met Taiwan. Alsof dat land van hun is en wordt.
Het zou mij niets verbazen als China een inname aan het voorbereiden is. En misschien wel met medeweten van de Verenigde Staten.
Een soort van uitruil. Ik denk dat al langer. China laat het Westerse systeem niet imploderen in ruil voor Taiwan en misschien wel wereldwijde digitale ID met China 2.0 specificaties. Als de VS Taiwan laten vallen is het gebeurd. Ik hou zeker rekening met dit mogelijke scenario.
De expansiedrift van China kent géén grenzen. En aangezien ze nu op de eerste plaats staan in de wereld van economische machten, zal het militaire deel niet lang uitblijven. Ook daar staan ze erg hoog. Plaats 2 of 3 schat ik zo in. China is de nieuwe wereldorde, de nieuwe politiemacht. Vandaar de QR codes, vandaar het totalitarisme dat nu over ons wordt uitgestrooid. Het is allemaal één groot plan van verdeel en heers techniek. De elite zal zich bij China aansluiten en zal de wereldbevolking op een technocratische manier leiden. En van een technocratisch systeem komen we vanzelf via een totalitair systeem in een dictatuur terecht. China 2.0 wacht op ons en zal ons naar de ondergang leiden.
Maar: vrijheid zal altijd prevaleren. Macht is van korte duur. Beter kunnen we onze energie steken in het ontwikkelen van kernfusie en daarmee in de nabije toekomst de vrijheid van iedereen garanderen.


Nick

Bronnen: telegraaf.nl, nu.nl, rtlnieuws.nl, cnn.com, ad.nl en Nick Govaart

Similar Posts