MONA KEIJZER ONTSLAGEN NA UITSPRAKEN CORONAPAS – 25/09/2021

” De dictatuur, (QR) testmaatschappij, tweedeling én politiestaat is een feit in Nederland! “

Vanmiddag is demissionair staatssecretaris Mona Keijzer per direct ontslagen door het regime Rutte wegens haar uitspraak in de Telegraaf dat ze kritiek heeft op de Coronapas. Het aantal wisselingen in het regime zegt genoeg over de narcistische houding van Rutte en De Jonge en is tevens een grote aanwijzing dat we in een medische dictatuur zijn aanbeland. De volgende stappen kunnen gezet gaan worden.
Dit nieuws komt voor mij als een verassing en slaat in als een bom. Normaal zou zo’n uitspraak leiden tot een spoeddebat met de bijbehorende consequenties. Maar nee, dit keer ontslaat het regime Rutte Mona Keijzer direct. Op de radio hoor ik van al die mainstream NEP journalisten dat ze dit volkomen logisch vinden. Nou, er zijn staatssecretarissen voor ergere zaken weggestuurd maar altijd via een spoeddebat. Maar nee, nu is het direct ontslag. Een bizarre situatie en voor mij een nieuw event.

Dan het CDA. Hoe staat die partij hierin? Ik neem aan dat Wopke Hoekstra (en natuurlijk ook clown Hugo de Jonge) het volledig met Rutte eens is en bij het ontslag betrokken was. Want Mona Keijzer is immers lid van het CDA. Maar als Wopke in dubio zit, dan gaat het allemaal nog véél meer gevolgen hebben. Dan komt de formatie van een minderheidskabinet ook in ernstig gevaar. Ik hoop het maar…

Mona Keijzer sprak voor de ondernemers én met haar hart. Nu wordt ze per direct figuurlijk afgevoerd en terechtgesteld. In de Tweede Wereldoorlog zou ze nu ook letterlijk terechtgesteld zijn. Dus Gideon van Meijeren…. jouw vergelijking met WW2 gaat inderdaad gelukkig toch (nog) niet helemaal op 🙂

Dat directe ontslag….dat zegt iets over de situatie. Pinokkio Rutte gaat gewoon door met zijn indoctrinatie. Zijn narcisme neemt de overhand en zal hem uiteindelijk ten val gaan brengen, hier of in de Europese Unie.
Er is echt een hoop mis. De schapen die nu nog steeds niet zien dat deze coronapas een opmaat is voor meer (China 2.0) die zijn echt geblinddoekt.

Vanavond gaat het misschien wel los in de horeca. We zullen zien. Ik ga volgende week weer demonstreren in Amsterdam. Op 3 oktober is er weer een mega demonstratie op de Dam. Mijn TV in de etalage draait al meer dan een week met protestbeelden. Ik ontvang veel complimenten van mensen uit de buurt. Mijn gevoel zegt nog steeds dat de vaccinatiegraad zo rond de 70% is en dat véél mensen helemaal klaar zijn met die kut corona maatregelen en passen. Ik ga, hoe dan ook, steeds meer gelijk krijgen betreffende mijn voorspellingen.
De volgende uitbreiding op de Coronapas zou zo maar kunnen zijn het Hoger- en Wetenschappelijk onderwijs. Studenten moeten dan hun geldige Coronapas laten zien of dagelijks testen. Het grote event komt steeds dichterbij…

Ik begrijp uit de reacties geplaatst op de website van Maurice de Hond dat Staatsrechtsgeleerde Wim Voermans zegt dat Mona Keijzer terecht is ontslagen omdat een regering met één mond dient te spreken. Zoiets staat ook in de grondwet. Dat neem ik dan voor kennisgeving aan. Maar ik snap Mona Keijzer héél goed.

UPDATE – Mona Keijzer schijnt al langere tijd tegen het Coronabeleid van het regime te zijn.
Rutte zat hier op te wachten en heeft haar meteen na haar artikel in de Telegraaf op staande voet ontslagen. Die oetlul wil zo graag doorregeren dat hij zelfs een minderheidskabinet wil vormen. Waarom? Hij moet van boven (een onbekende entiteit) want anders…

Hugo de Jonge zegt hier in de krant dat er géén tweedeling in de maatschappij is en de overgebleven maatregelen (waaronder de coronapas) geen eindtijd kennen. Ik voorspel u: deze pas gaat niet meer weg. Sterker nog: er komen de komende maanden vele aanpassingen die nog meer richting vaccinatiedwang gaan. Zie het buitenland. Later wordt de Coronapas vervangen door een Europese variant. Want dat is gemakkelijk voor iedereen. Deze pas is een test om te kijken hoeveel mensen dit pikken. De bruikbare idioten zijn zó blij dat ze weer uit kunnen gaan en dus vergeten ze dat deze pas hen in de toekomst weldegelijk gaat kooien. Daarmee zijn we dan definitief in de China 2.0 dictatuur beland.

Ik moet ook wel een pas op de plaats maken. Met bruikbare idioten & schapen bedoel ik vanaf nu mensen die voor 100% achter het beleid van het regime staan. Dit zijn mensen die alles geloven wat de regering zegt en graag gestuurd willen worden. Als de regering zou zeggen dat een cirkel vierkant is vinden zij wegen om dat beleid hoe dan ook te steunen en zullen anderen daarvoor desnoods uitsluiten. Over dat soort mensen heb ik het. Niet over mensen, familie, kennissen of vrienden die keuzes maken omdat ze een passie hebben voor horeca of graag naar een cultuur festival gaan. Wel jammer dat ze die keuze (moeten) maken om mee te doen met het systeem. Maar de echte NSB’ers, want zo noem ik ze, zijn dus diegenen die het regime 100% steunen omdat hun angst voor een neppandemie boven alles uitstijgt en anderen daardoor in hun rechten willen beperken. Of NSB’ers die hun buren verraden omdat ze in een schuurtje klanten knippen.
En natuurlijk ook oma’s & opa’s die eisen dat hun kleinkinderen worden gevaccineerd (anders géén bezoek) vallen wat mij betreft daaronder.

Mensen moeten op zéér korte termijn hun ogen gaan openen anders eindigt dit alles met een (burger)oorlog of een grote volksopstand waarbij veel geweld zal worden gebruikt.

UPDATE – Ik krijg steeds meer complimenten voor de beelden op mijn TV in de etalage. Zie hieronder voor wat voorbeeld foto’s die op de TV van 75″ (190 cm diagonaal) worden gepresenteerd. Ik laat de TV nu dag en nacht aanstaan. Door veel zwart te gebruiken spaar ik ook nog op de energiekosten, ha, ha.


UPDATE 26 SEPTEMBER 2021 – Maurice de Hond schrijft op zijn website een mooi stukje over de onzin van de huidige maatregelen en de coronapas.
Hij vergelijkt de situatie met een vliegtuig dat kapot is en het vliegveld probeert te bereiken. Maar onderweg desintegreert het toestel steeds verder. Eén van die onzin regels van die coronapas is bijvoorbeeld dat iemand zonder coronapas of negatieve test niet bij een horeca gelegenheid naar binnen mag om van het toilet gebruik te maken maar wel bij een winkel naar het toilet kan gaan.
Mensen, word wakker. Deze coronapas gaat ons allen uiteindelijk opbreken. Nu wordt de pas ingezet om een breed publiek over te halen om zich te laten vaccineren, later wordt het nog breder ingezet (onderwijs, werk? zie hieronder) en is de malaise compleet. Nederlanders pikken dit gewoonweg niet.


UPDATE 27 SEPTEMBER 2021 – Mona Keijzer verlaat de politiek.
vanochtend werd bekend dat Mona Keijzer de landelijke politiek definitief zal verlaten. Ik had ook niet anders verwacht. Ze geeft haar CDA 2e Kamer zetel terug. Een bizar einde van een event dat ik niet zag aankomen. Dat is ook niet zo gek want ik kijk géén TV meer en ben niet op de hoogte van de mainstreammedia. Wel sla ik alle corona berichten op van de geschreven mainstream media. Maar daar heb ik nooit iets over de afvalligheid van Mona Keijzer gehoord. Ik wens haar het beste en ik denk dat ze er goed aan doet om van deze misdadige clan weg te blijven.

Er is ook onrust over haar tweet ontstaan. Weet Mona Keijzer meer over de uitgestippelde beleidskoers dan officieel bekend is? Zal het kabinet ‘langzaam overgaan naar een G2-systeem’, waarbij zelfs een negatieve test geen toegang meer geeft aan het sociale leven? Op basis waarvan? En hoe denkt het OMT (de grootste NSB’ers) hierover? ROOD ALARM!


UPDATE 27 SEPTEMBER 2021 – RUTTE BEDREIGD EN WORDT EXTRA BEVEILIGD
Rutte wordt bedreigd. Goh, waarom moet dit nepartikel nu verschijnen zo direct na het ontslag van Mona Keijzer?
Dat is natuurlijk géén toeval. Hiermee wordt Rutte zielig gemaakt én is er een afleiding van het ontslag van Mona Keijzer.
Jensen heeft het er ook over in zijn show nummer #392. Maar ook Huib Plug (klokkenluider) valt op dat Rutte gewoon op de fiets aankomt op het binnenhof. Natuurlijk zal hij, alleen al vanwege de Coronacrisis extra beveiligd worden, maar dit artikel is gewoon een bliksemafleider.
Wéér een teken dat de mainstream media een verlengstuk is van de politiek. Huib Plug merkte ook op dat de microfoon van een NOS verslaggeefster een RTL Nieuws plofkopje had. Hij sprak haar daar op aan en de hoofredacteur zei dat ze aan poelvorming deden. Dus ze delen content en apparatuur met elkaar. Maar even later is het plofkapje vervangen door een zwarte NOS variant. Hmm, dus het ene item NOS en het andere RTL Nieuws. Ik vind het ongeloofwaardig. Er spelen vreemde zaken in deze wereld en het wordt steeds gekker.

UPDATE 27 SEPTEMBER 2021 – Mona had het dus over een geleidelijk systeem van verandering betreffende de Coronapas. Dat zou inhouden dat het regime Rutte dus ook langzaam richting de QR code maatschappij zal gaan. Ongeacht wat er met het virus gebeurt. De getallen zijn echt héél laag. Morgen is er weer een rechtszaak. We zullen zien waar dat op zal uitdraaien. Ik vrees het ergste met al die D666 rechters…..

Bioscopen voelen met de coronapas al een grote terugloop van publiek. En terecht.
Andere horecabedijven voeren actief actie. In Utrecht is er een restaurant (Waku Waku) dat zich verzet tegen de Coronaregels. En de klanten ook. We zouden massaal naar Utrecht moeten gaan en de mensen daar steunen.
We gaan dit soort zaken veel meemaken, hoop ik. Als het bij mij in de buurt is dan sluit ik aan.
De kans dat ik zal worden aangehouden wordt steeds groter. Maar het is nodig voor het behoud van ons aller goed, namelijk onze vrijheid.
We zullen dus allemaal tegelijk “NEE” tegen dit regime en haar NSB’ers moeten zeggen. Dan is het gelijk afgelopen en kunnen we een tribunaal oprichten.
Sharon Dijksma (burgemeester Utrecht) doet de zaak ook géén goed. Natuurlijk is zij van de PVDA. In mijn ogen linkse verraders.

Ik ben nu zó boos (en emotioneel beschadigd) dat ik tijdelijk voor de doodstraf ben. Juridisch zal dat lastig liggen maar ik hoop op een tijd dat de veroorzakers en ook de verraders, NSB’ers, zoals ook de meeste reaguurders van nujij.nl van deze NEP pandemie voor het tribunaal verschijnen en de zwaarst mogelijke straf zullen krijgen bij veroordeling. Ik kijk er naar uit.
Ik zal ze nooit kunnen vergeven. NOOIT!

De stickers van 1,5 meter worden verwijderd. Ha, ha. Voor hoelang?


STOP DEZE WAANZIN EN STOP DE DISCRIMINATIE!

Het is 12.05 uur. Het is zover… Het is te laat!
Is er nog hoop?

Nick

Bronnen: diverse media, ad.nl, nu.nl, telegraaf.nl, maurice.nl, wikipedia.nl, volkskrant.nl, Nick Govaart, etc.

Similar Posts