WE KRIJGEN LOONSVERHOGING! OW WACHT – 23/09/2021

Vandaag het bericht dat de economische groei toch hoger zal worden dan verwacht na de coronacrisis.
Op Prinsjesdag het bericht dat bijna niemand in koopkracht zal stijgen.
En vandaag dan weer het bericht dat het salaris toch minder hoog uitvalt dan gedacht.
Maar de beurskoers AEX rijst de pan uit. Allemaal berichten die elkaar tegenspreken. Ook in China zijn er grote problemen.
De Chinese overheid is niet van plan om de in grote problemen verkerende vastgoedprojectontwikkelaar Evergrande financiële steun te gaan geven. Dat kan zomaar het einde betekenen van dit grote bouwbedrijf en kan wereldwijd verstrekkende gevolgen hebben.

Ondertussen worden alle producten veel duurder (en sommige schaars!!!) terwijl ons salaris slechts 10 euro per maand zal stijgen.
Gelukkig hebben we Cojona zodat bovenstaande bijna niet opvalt.
Maar er broeit wat. Onze pensioenen zullen vele malen minder waard gaan worden. En misschien valt de gehele klerezooi wel om.
Superinflatie is hier en blijft hier totdat de mensheid wakker wordt en zich realiseert dat alles één grote leugen blijkt te zijn.
Ik kan hier mijn ogen niet voor sluiten. We gaan de meest ongekende crisis tegemoet die we sinds WW2 niet meer hebben meegemaakt.
Zojuist weer een mooie documentaire “HeadWind 21” gezien die gaat over de farce van groene energie. Ook een grote leugen.
klik op de link en kijk deze mooie documentaire van Marijn Poels.
Er zijn mensen die zeggen dat iedereen het goed bedoelt maar ik geloof daar niet zo in. Ik heb wel het gevoel dat een negatieve spiraal meer kwaad in de wereld brengt dan een positief gevoel van hoop. Vandaar dat ik heilig geloof dat een technologische doorbraak op energiegebied (kernfusie) deze hoop gestalte kan geven. Tot die tijd wordt het crisis. Wind- en zon energie gaan ons niet redden.
Ja, de Sahara zou wat verlichting kunnen brengen maar daar is een instabiele politieke situatie. Dus er is géén stabiele energievoorziening mogelijk.

Ik wacht met een glimlach op de grote crisis (event) en zal hopelijk voorbereid zijn op wat komen gaat.
Er gaan vele, vele doden vallen. Het is te laat om het nog in goede banen te leiden. Er zijn teveel schapen op deze wereld.
Ze blaten en ze blaten maar doen niets. De wolven worden grimmiger en slimmer. Zij eigenen zichzelf steeds meer toe.
Als de schapen echt wakker worden dan is het te laat en gaat het los. Met vele slachtoffers tot gevolg. In welke vorm dan ook.
Mensen zonder geld of huis, mensen in psychische nood en mensen die verbitterd zullen zijn.
Elke dag verspeel ik 2 uur van mijn leven met het lezen van corona en economisch gerelateerde berichten. Maar ik heb één voordeel: ik weet wat er gaat gebeuren en ik weet hoe het zal eindigen. Follow the Money en je weet hoe we ervoor staan.
De beurzen staan sky high. Ondanks de aankomende superinflatie, tekorten aan producten en halffabricaten. Het is net zo’n situatie als in 2007/2008. Toen vielen de banken en verzekeraars bij bosjes om. We gaan deze situatie weer krijgen met als verschil dat het MKB nu ook meegaat in deze val en daardoor ook het volk. De vraag is alleen nog maar wanneer gaat dit gebeuren, want de getallen (statistieken) zijn niet meer goed te interpreteren. Beurskoersen worden meer gemanipuleerd dan ooit tevoren. Quants zorgen daar wel voor in plaats van hun natuurkundige kennis in te zetten voor de energietransitie. Ze moesten zich schamen!


Nick

Bronnen: telegraaf.nl, nu.nl, rtlnieuws.nl, en ad.nl

Similar Posts