|

BERICHTEN VAN WEEK 51 – 24/12/2022

Ik ga de komende tijd de berichten per week opsparen want elke dag updaten kost teveel tijd én zaken gaan elkaar nu zó snel opvolgen dat er anders updates op updates blijven komen.

Trots op de boeren!

Het is alweer bijna einde 2022. Dit jaar zal wat mij betreft de boeken ingaan als het jaar dat het einde van ons Westerse systeem inluidde. Natuurlijk begon dit alles al in 2020 met de coronacrisis, maar er was toen tijd genoeg om in te grijpen en de juiste maatregelen te nemen. Nu is het te laat en zal het Europese volk in een sociaal krediet systeem terecht gaan komen. Natuurlijk niet meteen, maar langzaam aan. Hoe meer verval, hoe meer onderdrukking.
Ik zie nog steeds de mensen om mij heen kalm aan doen, zich van géén kwaad berust. Maar het kwaad is inmiddels overal om ons heen en dat gaat grote ellende betekenen. Hier een link naar een fantastische uitzending van de Nieuwe Wereld met Ab Flipse. Die vertelt het echte verhaal. Nederland lijkt rijk, maar onze rijkdom rust eigenlijk maar op 2 pijlers, namelijk ons pensioengeld én een beetje spaargeld. En die zijn invalide. Waarom? Omdat de Euro zo goed als kapot is én ons pensioengeld allang in het buitenland is gestald. Bij Blackrock en Vanguard. Of te wel: het is weg. We krijgen trouwens ook nog eens een nieuwe pensioenwet.

Jan Brouwer, hoogleraar algemene rechtswetenschap, uit zijn verbazing over het feit dat David Icke 2 jaar lang géén Schengenland in mag komen omdat hij wordt gezien als een onruststoker. Hij vind dat het hek nu van de dam is. Ik vind dat ook en verbaas mij dat niemand, maar dan ook niemand het hier verder over heeft. Als ik het over de waanzinnige coronamaatregelen heb, valt het stil. Al merk ik dat een enkeling nu wel vindt dat het allemaal te ver is gegaan. Maar als ik het heb over onze economie en het verval blijft het wel stil, anders dan dat Putin de schuld krijgt en het allemaal zo duur is geworden. Alleen bij de boerenbedrijven merk ik de woede. Het aantal omgekeerde vlaggen lijkt alleen nog maar toe te nemen. Heerlijk!

De propaganda gaat maar door. Voor 2023 lijkt het voor de Nederlander ietsje beter te gaan zegt het AD. Dit is de grootste bullshit. De Retail heeft nog niet eens alle kosten aan de burger doorberekend. Dat gaat de komende weken/maanden gebeuren. De energie blijft permanent duur en ons systeem is kapot. We gaan de grootste crises beleven sinds de Tweede Wereldoorlog. En de triggers daarvoor zijn reeds afgegaan.
Ook de voordelen van het energie prijsplafond zullen voor veel mensen tegen gaan vallen, want die worden dagelijks bepaalt. Het regime heeft weer eens een verschrikkelijk systeem bedacht. En ook zitten zij er zelf warmpjes bij, terwijl ik in een koud huis met één elektrische kachel mijzelf warm probeer te houden. Maar ik zal het wel gaan redden, echter ik maak mij zorgen om al die mensen die straks energierekeningen van vele duizenden euro’s per maand niet meer kunnen betalen.
In 1973 was er ook een energiecrisis. Dat kwam door een olieboycot. Nu is er een gasboycot, maar er is meer aan de hand. Het klimaat en EU regelgeving speelt nu een grote rol in energie beslissingen. En dat gaat voor veel problemen zorgen.

Het wagenpark van de politie heeft een slechte onderhoudsstatus. Onderhoud is te duur aan het worden en dus komen daar vroeg of laat problemen van. Ook hier is het verval goed zichtbaar. Maar Nederland reserveert wel al 2,5 miljard Euro voor Oekraïne. Ik vind dit onbegrijpelijk!
En diezelfde politie krijgt van de Autoriteit Persoonsgegevens een boete van 50.000 Euro opgelegd wegens het schenden van de privacy van burgers. Burgemeester Aboutaleb van Rotterdam had het idee om de 1,5 meter regel te handhaven met scanauto’s. Ik heb er vast wel in het verleden over geschreven. Ook heeft hij een muilkorfplicht in het leven geroepen en mag hij zich dus scharen naast burgemeester Lamers van Schiedam als coronamaatregel idioten. Ik hoop van ganser harte dat deze heren zich ooit voor een tribunaal mogen verantwoorden.
De politiebond kwam ook even in het nieuws met de proefballon om Eredivisie voetbalwedstrijden voortaan maar zonder publiek te spelen. Dat scheelt de politie een hoop tijd en geld. Ergens is hier best wel wat voor te zeggen, maar vanuit het hart is zoiets natuurlijk schier onmogelijk.

De Marechaussee richt een nieuwe eenheid op om bekende personen (zoals ministers, etc.) te beveiligen. Dit omdat ze zien dat bijvoorbeeld burgers en boeren steeds meer gaan protsteren tegen het beleid dat er gevoerd wordt.
Voer een menselijk beleid en je hebt géén beveiliging meer nodig. Wéér een nieuwe veiligheid laag die de echte criminelen dus nog beter zal beschermen.

Er komt een nieuwe wet (vooral door D666 & Volt) die politieke partijen kan verbieden welke de democratie in gevaar kunnen brengen. De huidige coalitie vind ik trouwens een goede kandidaat om verboden te kunnen worden.
D666 is gelukkig wel op zijn retour. Ze zijn dé grote verliezer van 2022. Maar ze kunnen nog héél wat schade veroorzaken tot de volgende verkiezingen.

In de VS is het ontzettend koud. Komt vast door klimaatverandering. De stroom valt ook uit en de temperatuur ligt onder de min 40 graden Celsius. Dat wordt een koude Kerst voor de Amerikanen. Tenminste, in sommige staten.

Er wordt ook alarm geslagen over het vertrek van de (zware) industrie uit Europa. Dat is niet zo gek gezien de verstikkende regelgeving die over dit soort bedrijven wordt uitgestort. En welke landen profiteren hiervan? China, Afrika en misschien ook wel de VS.

Zorgorganisaties zien meer agressie vanuit patiënten. Dat komt voor een groot deel omdat er medicijntekorten zijn. En die nemen ook nog eens toe. Ook hier zie ik een aanstaande crisis opdoemen.

Een vuurwerkverbod ligt toch nog niet zo voor de hand, want handhaven lukt nu al niet. Echter ik denk dat het regime volgend jaar wel met iets zal komen om het mensen nóg lastiger te maken om aan vuurwerk te komen of af te steken.

Er is véél kritiek op de nieuw in te voeren Witwas wet. Bedragen boven de 100 Euro moeten daarbij centraal geregistreerd gaan worden. Een opmaat voor een totale controle van de burgers. Vandaar dat we gewoon contant moeten blijven betalen waar het maar kan. Maar helaas: er is meer gepind dan ooit. En ik doe er ook aan mee. Ik schaam me rot. Dus ben ik ook niets anders dan een soort deugburger die ervoor zorgt dat we over niet al te lange tijd alleen nog maar digitaal kunnen betalen met geprogrammeerd geld.

Een protestleus met de zin “Rutte = Game Over” die zich langs de A4 bevond is na een melding weggehaald. Steeds meer mensen vinden dat Rutte zijn houdbaarheidsdatum is bereikt. Eindelijk! Bij de volgende Tweede Kamer verkiezingen zal Rutte in ieder geval niet meer van de partij zijn, denk ik zo. Maar deze gladde aal blijft mij verbazen met zijn schimmige trucs.

Omroep Ongehoord Nederland moet zich elke twee maanden verantwoorden bij de NPO. Natuurlijk om deze recalcitrante omroep in het gareel te houden. Dat gaat niet lukken, denk ik. Veel mensen kijken en luisteren naar het ON nieuws en krijgen daar informatie voorgeschoteld die ze niet bij de andere mainstreammedia krijgen te zien.
Oh ja, hier en hier nog wat ontluisterende beelden vanuit de politiek.

Na een bezoek aan een Kerstmarkt in Duitsland zijn 120 scholieren uit Nederland de trein uitgezet omdat een aantal weigerden of niet wisten) muilkorven te dragen in het OV. Dat is in Duitsland nog verplicht. Ongelofelijk dat die Duitsers nog steeds niet doorhebben dat ze massaal genaaid zijn door hun overheid regime.

Het regime Rutte aast op de miljoenen van Sywert van der Lienden inzake de mondkapjesdeal. Echter minister De Jonge moet gevrijwaard blijven en de coalitie hield dan ook een voorstel tegen om De Jonge zijn verhaal te laten doen. Zelfs de SGP vond dit ontluisterend.

Pieter Omtzigt is trouwens boos omdat nog niet alle WOB stukken betreffende Corona zijn vrijgegeven. Hugo de Schoenenprins Het ministerie van VWS houdt die nog steeds achter terwijl het regime ze van de rechter vrij moest geven. Daar stonden ook dwangsommen op. Over het tegenwerken van de democratie gesproken: dit <vloekwoord> regime dient onmiddellijk aangehouden en uit onze maatschappij verwijderd te worden!

Er heerst momenteel een griepepidemie in Nederland. Het AD heeft het nu opeens over griepklachten die héél erg veel lijken op die van Covid19. Dast is ook iets wat Robert Jensen al jaren roept.
Maar tijdens Corona was er géén woord of vraag over de vergelijkbare klachten. Mosterd na de maaltijd. De mainstreammedia heeft zó gefaald dat repareren onmogelijk is. Ik vergeet en vergeef niet.

Ook Japan gaat zijn militaire kracht verstevigen en gaat omvormen van defensief naar offensief. Weer een schakelaartje dat wordt omgezet naar de Vierde Wereldoorlog.

De Corona APP die werd gebruikt om mensen te waarschuwen als ze in de buurt waren van een positief getest persoon, wordt nu in een aantal landen ingezet als massa surveillance om de burgers te controleren. Natuurlijk had ik hier 2 jaar geleden ook al voor gewaarschuwd. Bij ons was die APP ook een oefening om te peilen hoever de schapen wilden gaan. Die oefening is gelukt en dus wordt binnen afzienbare tijd de Digitale Euro en het Digitale ID ingevoerd die uiteindelijk dezelfde zaken kunnen (en meer) als de Corona APP.

Het aantal verdachte doden en gewonden door de prikjes (althans, dat denk ik), stijgt nog steeds. Hier weer een verdacht geval maar op individueel niveau kan dat natuurlijk ook een andere oorzaak hebben. Mij valt wel op dat er verdacht veel berichten over onverwachtse doden of bloedsomloopstoornissen in de kranten staan de laatste 1,5 jaar.

TWITTERFILES
Sinds Elon Musk Twitter heeft overgenomen, komen er mooie onthullingen vrij. Denk aan de Biden tapes, maar ook de invloed van de FBI op social media. Of zelfs hoe regimes een direct lijntje bij Twitter hadden lopen en zo zaken konden sturen of censureren. Maurice neemt u mee voor een kijkje achter de schermen bij Twitter.

En dan nog een zéér opmerkelijk doch belangrijk bericht: de kijkleeftijd van de film Pietje Bell (uit 2002) is na 20 jaar omhoog gezet van familiefilm (alle leeftijden) naar 12 jaar. Dit naar aanleiding van één klacht. Dit is nu een groot voorbeeld van betutteling én de veel te grote invloed van NGO’s zoals kijkwijzer. De deugburger die het lef had om een klacht in te dienen mag wat mij betreft met pek en veren…… Laat maar. Ik word er zo moedeloos van.
Weg met de NGO’s, weg met de betutteling en weg met de SDG’s!


FIJNE KERSTDAGEN!
Voor Woke en Inclusief: FIJNE LICHTJESDAGEN!

DE TOESTAND IS ZËÉR KRITIEK; ER IS GÉÉN WEG MEER TERUG

Nick

Bronnen: youtube.com, maurice.nl, trouw.nl, telegraaf.nl, nu.nl, cnbc.com, opinieZ.com, bnr.nl, rijnmond.nl, fvd.nl, zerohedge.com, tweakers.net, maurice.nl, rtlnieuws.nl, twitter.com, wikipedia.com, viruswaarheid.nl, arnowellens.eu, videowaarheid.nl, blckbx.tv, parool.nl, eenvandaag.nl, ad.nl, nieuwnieuws.nl, Schiedam24.nl, powned.nl, nature.com, guldencourant.nl, hartvannederland.nl, bnr.nl, fvd.nl, nspublieksprijs.nl, nemokennislink.nl, msm.com, thesun.co.uk, knack.be en nos.nl.

Similar Posts