|

BERICHTEN VAN WEEK 52 – 31/12/2022

Ik ga de komende tijd de berichten per week opsparen want elke dag updaten kost teveel tijd én zaken gaan elkaar nu zó snel opvolgen dat er anders updates op updates blijven komen.

Trots op de boeren!

2022 was in vele opzichten een klotejaar. Bijna iedereen is erop achteruit gegaan en in 2023 zal het nog meer ellende gaan worden. DNB baas Knot verwacht dat de rente verhoogd zal blijven worden. Daardoor zal de inflatie af gaan nemen, maar komen (nieuwe) huiseigenaren en zuidelijke landen in ernstige betalingsproblemen. Wat men ook zal doen, in dit economische systeem zijn er géén goede oplossingen mogelijk.
Door de armoede die door de inflatie is ontstaan, kunnen veel kinderen niet meer meedoen aan sociale activiteiten zoals een sportclub. Gemeentes doen wat ze kunnen, maar het geld raakt overal op.
Hier nog een artikel over de oplopende rentes.

Sinds Elon Musk Twitter heeft overgenomen, Komen er steeds meer verhalen los over het feit dat er politieke inmenging was op social media. Dat is niets anders dan de communisten deden. We leven nog steeds in de omgekeerde wereld.

Vaccinatieschade is een woord dat in Nederland niet gebruikt mag worden. Pieter Omtzigt wilde weten waar de aanhoudende oversterfte toch vandaan kwam. Maar kreeg géén antwoord omdat het aantal doden gewoonweg uit de vrijgegeven documenten weggelaten zijn. Een doodzonde en een misdaad tegen de menselijkheid. De oversterfte wordt door het regime Rutte willens en wetens weggeduwd naar de achtergrond, want ze weten de waarheid al lang. Maar de waarheid kan in dit geval niet langer worden verstopt. Er zullen (jonge) mensen blijven overlijden of zwaargewond raken en dus moet er vroeg of laat antwoord op de vraag van de oversterfte worden gegeven. Hoe langer men wacht, hoe hoger de straf zal zijn.
Uitvaartondernemers zien ook in december weer grote drukte.
Dit document geeft aan dat er door de vaccinatie inmiddels miljarden mensen een zéér verzwakt immuunsysteem hebben. Als dit waar is, hebben wij als mensheid een groot probleem.
Waren er deze week weer verdachte doden? Ja, meerdere. Maar ik ben er een beetje klaar mee om alles op te noemen. Deze viel echter op.
Long Covid komt ook veel voor. Ik ben géén medicus maar ik zou graag onderzocht willen hebben of mensen die Long Covid hebben wel of niet gevaccineerd zijn.

De mainstreammedia lijkt nu wel griep en corona met elkaar te vergelijken. Beide zijn niet fijn voor je gezondheid. Tijdens het coronatijdperk werd er echter nooit vergeleken. Langzaam gaan de ogen open. Ik durf zelfs bijna te stellen dat corona=griep.

Kinder IC’s liggen nog steeds vol met zieke kinderen die last hebben van het RS virus.

De Europese gasprijzen zijn terug op het niveau van vóór de oorlog. Dat is goed nieuws. Echter mensen met de meeste variabele contracten zullen pech hebben, want hun prijs zal voorlopig dezelfde blijven. Ik ga per 1 januari 2023 ook naar een variabel tarief toe. En dan betaal ik ongeveer 1 euro per kilowattuur. Dat is ongekend. Daarom ga ik overstappen op een energieleverancier die maandprijzen hanteert. Daarmee kan ik dan voordeel halen. In ieder geval voorlopig. Mijn tropische vissen zijn opgehaald door het vissenasiel. Ik ben daardoor, als het goed is, voorlopig een beetje uit de financiële zorgen. Maar het regime zal wel weer aanvullende belastingen verzinnen om iedereen klem te zetten. Ze zullen zich echter héél erg gaan vergissen in de vergelding van het Nederlandse volk. We pikken veel, maar de grens is inmiddels overschreden. Gelukkig is het ook warm voor de tijd van het jaar. Dat scheelt ook in de energie kosten.
Een Shell topvrouw zegt overigens dat het gas voor volgende winter wel eens lastig te krijgen zal zijn. Dan zullen de kosten voor de burgers nog eens exploderen, denk ik maar zo.

Spanje doet trouwens wel wat om de kosten voor haar burgers te drukken. Maar misschien betelen de noordelijke landen er wel voor. Want wij krijgen het steeds zwaarder, zo lijkt het wel.

De Nederlanders zijn moe van de polarisatie en hoe het land erbij staat. Echter, 70 procent van de Nederlanders heeft dit zelf veroorzaakt. Door verkeerd te stemmen maar vooral door de brede acceptatie van de coronamaatregelen in het verleden. Met name de coronapas en 3G waren zó discriminerend voor de ongevacineerden, dat er een kloof is ontstaan tussen de wakkeren en de schapen. En dat is toch aan ons zelf te danken. Ik behoorde gelukkig tot de wakkeren en heb nooit iemand afgewezen als hij of zij een andere mening had en ik liet iedereen in zijn waarde. Echter anderen lieten mij niet in mijn waarde. Ik moest tegen mijn zin in (ik wist dat deze maatregelen zinloos waren) een muilkorf dragen op mijn werk en in de winkel. Wilde ik naar de dierentuin of horeca? dan moest ik in het bezit zijn van een coronapas of een testbewijs. Ik heb daar niet aan meegedaan. Wel droeg ik in het begin een muilkorf, maar dat kwam omdat ik te slap was om te protesteren. Dat is nu voorbij. Ik zal nooit meer meedoen met deze onzin. NOOIT! Ik heb de laatste 2 jaar veel geleerd over democratie en vrije meningsuiting. Nederland is Nederland niet meer en ik vraag mij of of ons land nog te redden is. Maar het is eigen schuld, dikke bult!
Nog even over die muilkorven: ze zijn zinloos. Waarom? Kijk maar naar China waar 95 procent van het volk binnen én buiten een muilkorf draagt. En toch breidt de corona zich uit, nadat de mensen niet meer verplicht opgesloten werden. Dus hiermee is gewoon aangetoond dat ze niet werken.
Europese landen willen dat Chinezen een coronatest afleggen voordat zij het land binnenkomen. Spanje vindt een geldig vaccinatiebewijs ook voldoende. Maar wellicht geldt dit ook voor de andere landen. Hiermee laat Europa weer zien dat ze het nog steeds niet hebben begrepen. Ook gevaccineerden geven het virus gewoon door. Dus vaccineren (maar ook testen) heeft géén enkele zin. En ik vind het ook nog eens onwettig om te vragen naar een vaccinatiebewijs, want corona is bij ons uitgedoofd en veroorzaakt géén gedoe meer vanwege volks immuniteit.

Over China gesproken. Ik vond een artikel op Tweakers.net
over de (internet)censuur in China en dat het veel complexer ligt dan wij denken te weten. Het gevoel na het lezen van dat artikel was een gevoel van boosheid. Mijn visie op vrijheid en democratie is zó anders dan hoe het in China gaat dat ik mij ook niet kan indenken dat ik ooit anders erover zou kunnen denken. Het regime in China vind ik kwaadaardig en ik hoop dat het regime daar snel ten onder zal gaan. Mijn grootste angst is dat het sociaal kredietsysteem van China op termijn ook in Europa terecht zal komen. Ik zie de tekenen elke dag. Anderen zien die niet en noemen mij een wappie of complotter. Maar ik zal de dag heugen dat ik mijzelf vrij verklaar (als Nederland China 2.0 is geworden) en de strijd aan zal gaan met het dan regerende regime. Zelfs de Nederlandse mainstream media gaat nu langzaam het gevaar zien van de toenemende invloed van China op de rest van de wereld.

Als ik dit schrijf is het inmiddels 1 januari 2023. De steden blikken terug op de oudejaars nacht. Er zijn evenveel gewonden als vóór de coronatijd schrijft de mainstream media. En dus moet er een vuurwerkverbod komen.
De politie had al gewaarschuwd dat als men zich niet zou gedragen ze bij de politiek voor een vuurwerkverbod zullen gaan pleiten. Neem van mij aan dat er allang is besloten tot een vuurwerkverbod. Het regime Rutte wil géén plezier meer toelaten. In sommige steden zoals Amsterdam, Schiedam en Rotterdam was al een vuurwerk afsteekverbod. Maar dat werd natuurlijk massaal genegeerd. Dat vind ik ook geheel logisch en heerlijk nieuws. Het volk is immers uiteindelijk de baas. Het regime is doodsbang en ontzettend dom. Ze zullen ervoor gaan boeten. De vraag is wanneer.
Tieners dragen ook steeds meer wapens bij zich en begaan steeds meer op jongere leeftijd zware misdrijven. Hoe komt dat toch? Ik denk dat het komt doordat het regime laf is. En deze lafheid straalt uit op een groot deel van het volk en jongeren. Dat is mijn korte antwoord. Het lange, meer onderbouwende antwoord zal ik u voor nu besparen.
UPDATE – De roep vanuit de mainstream media wordt groter om een vuurwerkverbod af te kondigen. Dit is weer het werk van NGO’s en hoge functionarissen.
De burgers willen nog steeds met grote meerderheid de vuurwerktraditie behouden. Tip aan het regime: zorg dat het consumentenvuurwerk weer aantrekkelijker wordt en het zware spul dus verdrijft. Tweede tip: treedt af en rot op!
In andere landen is het ook onrustig geweest. Dit kan niet anders zijn dan een wanhoop uiting van de volkeren. We stevenen af op een nieuw en groot event. De duisternis komt steeds dichterbij. Het is wachten op één of andere noodtoestand.
UPDATE – Volgend de NOS waren er tijdens oudjaar 2022 géén grote ongeregeldheden maar pleiten de burgemeesters toch voor een vuurwerkverbod. Het zegt genoeg. De elite is bezig met een oorlog tegen de burgers. Ze zullen echter van een koude kermis thuiskomen. Volgend jaar (eind 2023) wordt er gewoon weer massaal vuurwerk afgestoken. En is de kans op rellen alleen nog maar toegenomen. Dat komt dan voor het grootste deel door de enorme onrust in de maatschappij (energieprijs & inflatie) en deels door het vuurwerkverbod. Genoeg is genoeg!
UPDATE – Voor zover ik weet zijn er dit jaar op oudejaarsdag géén vuurwerkdoden gevallen (wel één met carbid schieten), maar is de elitaire burgemeester Halsema nooit tevreden en wil nog steeds een verbod op vuurwerk. Een verbod dat ze niet kon handhaven in Amsterdam, want het volk heeft blijkbaar schijt aan haar en het verbod. Trek je conclusies en rot op zou ik zeggen. Naast D666 ben ik ook géén voorstander van Groen Links.

Hier nog 3 kijktips:
Weekjournaal van voorwaarheid.nl
– Late night jaarsoverzicht van Blckbx.tv
Eindejaars uitzending van de Nieuwe Wereld.

Ik wens u een gezond 2023 toe. Wordt het ook een gelukkig 2023? Dat betwijfel ik ten zeerste, want de duisternis is in aantocht. Maar we weten allemaal dat ná de duisternis het weer licht zal gaan worden. En dan zal onze wereld opnieuw gaan opleven.

DE ZWARE TIJDEN ZIJN AANGEBROKEN

Nick

Bronnen: youtube.com, maurice.nl, trouw.nl, telegraaf.nl, nu.nl, cnbc.com, opinieZ.com, bnr.nl, rijnmond.nl, fvd.nl, zerohedge.com, tweakers.net, medischcontact.nl, rtlnieuws.nl, twitter.com, wikipedia.com, viruswaarheid.nl, nieuwrechts.nl, arnowellens.eu, videowaarheid.nl, blckbx.tv, parool.nl, eenvandaag.nl, ad.nl, nieuwnieuws.nl, Schiedam24.nl, powned.nl, nature.com, guldencourant.nl, hartvannederland.nl, bnr.nl, fvd.nl, nspublieksprijs.nl, nemokennislink.nl, msm.com, thesun.co.uk, knack.be en nos.nl.

Similar Posts