|

BERICHTEN VAN WEEK 1 – 03/01/2023

Ik ga de komende tijd de berichten per week opsparen want elke dag updaten kost teveel tijd én zaken gaan elkaar nu zó snel opvolgen dat er anders updates op updates blijven komen.

Trots op de boeren!


De eerste week van 2023 begint al goed met het bericht van de nationale ombudsman dat het regime haar beloften niet nakomt. En ook weet hij dat het regime meestal tegenover de burgers zit, in plaats van ernaast. Er is een permanent wantrouwen van beide kanten. Dit is nu typisch de Rutte doctrine in een notendop. Wat zal deze Pinokkio diepe wonden achterlaten als hij eindelijk eens opgerut zal zijn.

Diverse economen verwachten voor de komende tijd een dipje in de economie (lichte krimp) maar verwachten zeker géén recessie. Zo is de werkgelegenheid op dit moment 5 procent hoger dan vóór de pandemie volgens deze economen. Ik vind het bizar dat deze mensen zich economen mogen noemen. Praktisch overal zijn er aanwijzingen dat onze economie sterk zal gaan krimpen. De ongebreidelde geldcreatie vóór en tijdens de (nep) pandemie keert zich nu tegen ons en heeft laten zien dat ons Westerse economisch systeem totaal kapot is. Dus ik verwacht in 2023 zeker géén positivisme. Nee, we gaan een depressie in die zijn weerga niet kent. Alleen weet ik niet precies wanneer en hoelang deze zal gaan duren. Depressie geeft grote kansen op oorlog. Wat zal er gebeuren als China Taiwan gaat tarten/aanvallen? Dan dondert wereldwijd de chip productie in elkaar en gaan er héél veel economieën plat.
Op het nu.nl zijn de eerste reacties alweer positief (die volgen braaf het regime narratief). De slaapkoppen hebben nog steeds niet door dat de situatie zó ernstig is dat er maar bij het geringste incident de prijzen nog meer zullen stijgen. De meeste lonen lopen op dit moment praktisch al 25 procent achter. Dus de meeste mensen hebben een koopkrachtverlies van 25 procent. En dat gaat voorlopig niet veranderen door de blijvende dure energieprijzen. Als ik kijk naar mijn eigen situatie, dan worden mijn maandelijkse energiekosten 3,5 keer zo hoog (zonder energieprijs plafond). En dan zit ik dus misschien nog te laag met mijn schatting van 25% koopkrachtverlies. Het energieprijsplafond zal mij nu een klein beetje gaan helpen (mijn tropisch aquarium is leeg, de vissen zijn elders ondergebracht) maar ook hier is de oplossing een tijdelijk lapmiddel. Ik heb nu bijna alle apparaten bij mij thuis uit gezet. Er staan nu nog slechts 3 routers, 1 boiler, 1 plantenlamp (paar uur per dag), wat apparaten op standby mode en één zuinige nieuwe koelkast én vriezer altijd aan. Als ik achter de computer zit heb ik nu een klein 400 Watt elektrisch kacheltje op mij gericht en het licht staat zoveel mogelijk uit. Ook de kerstverlichting in mijn etalage heb ik 2 januari al helemaal uitgezet en ik ben nu al bezig met opruimen van de kerstspullen. Het plezier en de warme uitstraling van de Kerstperiode is er voor mij niet meer. Het viel mij trouwens op dat héél veel mensen zelfs hun kerstversiering helemaal hebben weggelaten dit jaar. Het is gewoonweg te duur.
Ook hier heeft het regime Rutte compleet maar dan ook compleet gefaald! En ook hier zal ik ze nooit vergeven.
Ze hebben ons leuke Nederland uitverkocht aan het buitenland en ook nog eens compleet uitgewoond.

De Telegraaf komt met het bericht dat er een historisch verlies van koopkracht is. Nederlandse burgers gaan er zo’n 6 procent op achteruit. Dit bericht klopt niet met de schatting die ik in het bericht hierboven heb gedaan. Maar zover ik weet is de berekening van de koopkracht tegenwoordig zonder de energie en hypotheken erin verwerkt en is ook het Europese model erin verwerkt. 6 procent klopt dan ook totaal niet naar mijn mening. Ik heb zoveel moeten afschalen om mijn hoofd boven water te houden dat ik niet meer op vakantie kan, mijn ruimtes thuis niet meer kan verwarmen en ook niet meer al mijn apparaten tegelijk aan kan zetten. Let maar op: over een aantal maanden komen er echte cijfers en dan blijkt dat we in de grootste (koopkracht) crisis allertijden zitten.
Ook is in veel sectoren een loonsverhoging afgesproken die nét voor de grote inflatiesprong was gemaakt. Bijvoorbeeld in het VO en MBO onderwijs. Daar loopt het loon nu weer sterk achter bij de inflatie, en dus extra koopkrachtverlies! De winkelprijzen blijven ook nog steeds stijgen. Maar loonstijgingen zullen de inflatie ook weer gaan verhogen, dus wat je ook kiest, de oplossing pakt nooit goed uit. Het systeem is kapot.

De energiecrisis is er nog steeds in 2023, maar de prijzen zullen niet meer zo hoog zijn als in 2022 zegt de Staatscourant nu.nl. Dan weet je al dat het fakenews zal blijken te zijn. Energieprijzen blijven namelijk hoog in het jaar 2023. Maar de prijs van gas was toch op het peil van begin 2022? Stroom blijft dus ook duur, want die staat gekoppeld aan het gas. Hoe kunnen ze dan zeggen dat energie duur blijft? Antwoord: omdat ze allang weten dat het duur blijft. Dat is opzet. Want de burgers moeten klem gezet worden en straks massaal gaan kiezen voor een sociaal krediet systeem. Het aanbod blijft schaars. Dat komt echt niet (alleen) door Putin. Nee, dit zijn politieke en strategische spelletjes. China wil de nieuwe wereldmacht worden en spaart/koopt dus alle grondstoffen die ze kunnen krijgen. Onze bondgenoot en “vriend” de VS wil best wat leveren, maar dan wel tegen woekerprijzen.

De NOS kwam met het bericht dat er ook in 2023 nog steeds personeelskrapte zal zijn. We hebben nu zo’n 18 miljoen bewoners in Nederland. En er is krapte? Ik geloof er niets van. Nee, er is iets anders aan de hand. Het regime heeft meer ambtenaren in dienst dan ooit. Die zijn nodig om het toekomstige sociaal kredietsysteem te gaan onderhouden. Dat kan een oorzaak zijn, net als de uitbreiding van de semi ambtenarij. Maar bovenal denk ik dat de krapte op korte termijn zal omslaan in overtolligheid (in de andere sectoren). We gaan een depressie tegemoet die zijn weerga niet zal kennen. Grote ontslagrondes staan voor de deur.

Een gebouw met overheidsinstanties is op 2 januari 2023 beschoten. De politie doet nog onderzoek. Is dit het begin van een oorlog tegen het regime? Ik hoop het niet. Geweld is in mijn ogen pas het laatste redmiddel. in Iran is dat wellicht nodig. Niet in het huidige Nederland. Maar mijn voorspellingen zullen helaas gaan uitkomen. Dit was nog maar een waarschuwing denk ik zo. Als het echt menens wordt, berg je dan maar. Ik heb een hekel aan wapens. Met omgekeerde vlaggen en demonstraties kunnen we zoveel meer en ook nog eens geweldloos protesteren tegen dit verschrikkelijke regime Rutte IV!

Op MSM een artikel dat onze zorg in de knel komt en als we niets doen dan zal gaan lijken zoals de zorg in de VS. Ook hier krijgen de 80 plussers de schuld en vind men dat die eigenlijk géén recht meer hebben op levensreddende operaties. Hoe durf je zoiets te zeggen. Elk jaar telt. ik zou maar eens sommige van die onnodige cosmetische operaties aanpakken. Of niet voor elk wissewasje naar de huisarts. Ja, een eigen bijdrage voor de huisarts vind ik een goed idee. Maar allereerst moeten we af van ons vreselijke zorgstelsel. Dat moet terug naar de staat. Al die managementlagen en zogenaamde marktwerking ertussen uit halen. Dát gaat veel geld opleveren.
Ziekenhuizen zijn nog in onderhandeling met de zorgverzekeraars maar sommigen verwachten er niet vóór februari uit te komen. Dat is fijn voor verzekerden. Want je moest per 1 januari 2023 overgestapt zijn. En als dan later blijkt dat de ziekenhuizen in de buurt géén contract hebben met de zorgverzekeraar kun je zomaar in de problemen komen zal je zelf moeten bijbetalen. Heel goed gedaan die zorg in Nederland. FAAL! FAAL! FAAL! En ook hier geef ik de VVD en vooral die kwal Hoogervorst de schuld van.

Ik schrijf elke week over het opkomende sociale kredietsysteem. Nu nog voor velen een ver van mijn bed show, maar voor mij is het al 5 over 12. China 2.0 is in mijn ogen al aangekomen in de Europese Unie. En Nederland is op vele gebieden koploper. Denk aan de aankomende digitale ID en digitale Euro. Er is nu een 2 uur durend interview op BlckBX.tv te zien waarin Flavio Pasquino Telegraaf columnist en schrijver Leon de Winter heeft geïnterviewd over zijn nieuwste boek. Hier een korte teaser met als conclusie dat onze vrijheid ernstig bedreigd zal worden door de klimaatagenda. En vele Nederlandse deugburgers zullen het systeem en de uitwerking (onderdrukking vrijheid) nog prima vinden ook.

Een prachtig interview met Leon de Winter over zijn nieuwe roman die wel eens werkelijkheid kan worden.

Als je kijkt naar de Woke- en Cancelcultuur, dan zijn dat typische voorlopers om een selectie te maken van wie wél en wie niet geschikt is voor het toekomstige sociaal kredietsysteem. Want dat systeem vereist medewerking van alle burgers. Vandaar ook de digitale controlemiddelen die ermee verbonden zijn. Andersdenkenden met een mening die niet aan het narratief voldoet, zijn immers rechtsextremistisch en gevaarlijk volgens het regime. Daar hoor ik dus ook bij want ik ben anti-overheid in hun ogen. Maar ik ben natuurlijk helemaal niet anti-overheid. Ik ben tegen deze overheid, het regime Rutte zoals ik ze noem.
Waarschuwen voor wat komen gaat heeft in mijn ogen helemaal géén zin meer, het is simpelweg te laat voor actie. De alternatieve omroepen, mensen als Edward Snowden, Julian Assange, David Icke, Alex Jones, Huig Plug, Robert Jensen, Willem Engel en Jeroen Pols waarschuwen al 2 jaar of véél langer voor het opkomende fascisme en sociaal kredietsysteem. En slechts 30% van alle burgers in de Europese Unie pakken het op en zijn redelijk op de hoogte van zaken die ons te wachten staan. De rest weet het niet of interesseert het gewoonweg niet. Sterker nog: misschien willen ze graag deugen en meedoen. Maar zo zijn oorlogen begonnen. Door verspreiding van fakenews vanuit de mainstreammedia en fascistische handelingen vanuit het regime. De riedel “We hebben het niet geweten.” is altijd achteraf weer het massa-excuus voor alle begane oorlogsmisdaden of misdaden tegen de menselijkheid.
Hier nog de maandagavond uitzending van BlckBX.tv over de digitale Euro en meer.

De nieuwe Braziliaanse president Lula heeft het fonds tegen ontbossing nieuw leven ingeblazen. De vorige president, Bolsonaro had dat fonds bevroren. Ik blijf van mening dat de vorige president Bolsonaro weinig invloed heeft gehad op de ontbossing van de Amazone. Die was namelijk in handen van de grote multinationals en NGO’s. Dus ik denk dat de ontbossing gewoon doorgaat. In de loop van dit jaar weet ik vast wel meer over dit onderwerp. Mijn gevoel zegt dat de ontbossing in hetzelfde tempo blijft doorgaan. De corruptie viert namelijk hoogtij.
Bolsonaro aanhangers hebben op 8 januari het Braziliaans parlement bestormd. Op de foto is te zien dat het heel veel aanhangers zijn. Boze tongen beweren dan ook dat ex president Bolsonaro door gemanipuleerde verkiezingen buiten spel is gezet. De mainstream media in Nederland vergelijkt de bestorming met die van het Capitool in de VS waar Trump de schuld van gaat krijgen.

Tijdens oud en nieuw was er een projectie van woorden op de Erasmusbrug te zien. Het waren zinnen als “White lives matter” en “Vrolijk blank 2023“. Het OM heeft nu in al haar “wijsheid” besloten om een strafrechtelijk onderzoek in te stellen wegens racisme. Door nu.nl werd gemeld dat het om rechtsextremistische groeperingen zou gaan. Maar ja, dagblad Trouw noemden een jaar geleden andersdenkenden zoals ik ook al rechts extremisten, zeker als je ook nog FvD lid bent. Ik neem dit dan ook totaal niet serieus. En die leuzen? White lives matter? Die boeien me niet, want: ALL LIVES MATTER! Dat is mijn credo. Maar “Black lives matter” mag toch ook gezegd worden? Waarom zwart wel en wit niet? Dát is pure discriminatie, toch?
Er waren trouwens véél minder particuliere vuurwerk schademeldingen dan vóór het corona tijdperk. Dit jaar slechts 10 miljoen euro. Vorig jaar was dat 9 miljoen euro. Op 18 miljoen Nederlanders is dat een schijntje 🙂 Het RD schrijft dat er juist méér schade is dan vorig jaar. Dat klopt inderdaad (1 miljoen verschil). Maar moet dat met zulke grote koppen in de krant?
Het totale vuurwerkverbod blijft op tafel liggen en wordt zelfs vergeleken met het rookverbod. Welk rookverbod? Oh ja, er zijn ook plannen voor een totaal rookverbod in de toekomst. Het regime weet dat de meerderheid tegen zo’n vuurwerk verbod is, maar deze technocraten gaan toch doorzetten denk ik zo.

Artsen waarschuwen alweer voor een zorginfarct. En de gevolgen van de feestdagen moeten daarbij nog komen. Ik ben benieuwd of er maatregelen getroffen gaan worden en welke. Muilkorven terug in de verpleeghuizen en ziekenhuizen? Het zou mij niets verbazen. Natuurlijk gaat dat niet werken. ventilatie wel, maar dat is een hele dure zaak in deze tijd waarin energie onbetaalbaar dreigt te worden. Neem daarbij de bezuinigingen van de zorg mee en je kunt zomaar weer een probleem hebben. ook hier zal het falen van het regime Rutte goed zichtbaar worden als de artsen gelijk gaan krijgen. En ook hier zijn de symptomen gelijk aan die van Covid lees ik in het artikel. Zou ik dan vorig jaar toch gewoon griep hebben gehad? Of was het corona?

Over corona gesproken: minister Kuipers wilde deze week de Eerste Kamer bij elkaar roepen om nog even snel de nieuwe Coronawet erdoorheen te jassen. Dat mislukte jammerlijk, want de senaat hield stand en vond haast niet nodig. Maar die wet zal vroeg of laat erdoorheen komen en dan zijn de rapen gaar. In het geval van de grootschalige corona uitbraak in China moeten de maatregelen nu worden genomen met noodverordeningen.
De testplicht en advies muilkorf komt niet doordat men bang voor snellere verspreiding van het virus (dat gebeurt toch wel), maar gaat puur om de beeldvorming.
De regering in Thailand wil van iedereen een vaccinatie- of herstelbewijs hebben, anders kom je gewoonweg het land niet in. Dus je moet of corona hebben gehad, óf volledig gevaccineerd zijn. Hier is weer een bewijs dat corona veel mensen gek heeft gemaakt. Want een corona- of herstelbewijs heeft géén enkele zin, want zelfs gevaccineerden krijgen (opnieuw) corona en zijn (bijna) net zo infectieus/besmettelijk als ongevaccineerden. Er is dus in Thailand ook niets geleerd van de afgelopen coronaperiode.
Oh ja, ook nu.nl heeft een artikel over Thailand. Maar de reacties zijn na een tijdje uitgeschakeld wegens ‘kwetsende reacties’. Waarschijnlijk waren de meeste reacties tegen dat besluit en voldeden dus niet aan het narratief van het regime Rutte. Dus reactie mogelijkheid gesloten en andere meningen gecensureerd. Klasse nu.nl. LOSERS!

Ook deze week weer een aantal verdachte gevallen van de oversterfte. Ik schrijf er 3 op. Één, twee en drie.
Ook hier weer de disclaimer dat het best zo kan zijn dat bovenstaande gevallen niet door de prikjes komen.

Het regime Rutte komt waarschijnlijk weer met een Cojona testplicht voor reizigers uit China. Er is nog steeds niets geleerd over mensenrechten en de gevaarlijkheid van dit verkoudheidsvirus. Nederland is inmiddels ook wel immuun voor deze vorm van verkoudheid. Ongelofelijk dat dit nog kan en mag.

In Engeland wil de premier Sunak een nieuwe anti stakingswet invoeren. Daarbij wordt staken aan banden gelegd voor cruciale beroepen zoals politie, brandweer, etc. Staken wordt illegaal verklaard als er géén minimale bezetting van een post gegarandeerd kan worden. Ook hier wordt langzaam maar zeker de staatsonderdrukking zichtbaar. Nu zou juist iedereen moeten gaan staken en het ongekozen regime (Rishi Sunak is niet door de burgers verkozen!) van Engeland klemzetten en omverwerpen.

Een zorgcentrum uit Delft gaat eten en toetjes precies afwegen voor de ouderen vanwege de hoge kosten. Ik snap dat de kosten hoog zijn, maar je zó laten kennen? Echt bizar! Maar ook hier zou het regime een rol in moeten hebben. Een rol die ze, zoals altijd, laten schieten. Juist voedsel en energie zijn het duurste. Precies de basisbehoeften van mensen. Over 5 jaar (of eerder) zal men schande spreken van het regime Rutte. De slechtste kabinetten ooit. Ik dacht dat de periode Bakellende slecht was. Nou Rutte maakt het nog erger. Wat een dwaas.

Op Twitter lees ik dat het regime een motie voor het afwijzen van een digitaal ID niet wil uitvoeren. Dus zitten we er aan vast, net als de digitale Euro. Riemen vast.

Iran heeft (weer) jonge demonstranten geëxecuteerd die deelnamen aan de grootschalige demonstraties tegen het Iraanse regime. Verschrikkelijk nieuws dat absoluut vergelding moet krijgen naar mijn mening. Het regime Rutte is erg maar is nog niet zover dat ze executies uitvaardigen, haha. Maar dat vreselijke Iraanse regime moet kwaadschiks verdwijnen. Ik hoop dat het Iraanse volk doorzet en deze <vloekwoord> met harde hand zal verdrijven.

DE ZWARE TIJDEN ZIJN AANGEBROKEN

Nick

Bronnen: youtube.com, maurice.nl, trouw.nl, telegraaf.nl, nu.nl, cnbc.com, opinieZ.com, bnr.nl, rijnmond.nl, fvd.nl, zerohedge.com, tweakers.net, medischcontact.nl, rtlnieuws.nl, twitter.com, msn.com, wikipedia.com, viruswaarheid.nl, nieuwrechts.nl, arnowellens.eu, videowaarheid.nl, blckbx.tv, parool.nl, eenvandaag.nl, ad.nl, nieuwnieuws.nl, Schiedam24.nl, powned.nl, nature.com, guldencourant.nl, hartvannederland.nl, bnr.nl, fvd.nl, nspublieksprijs.nl, nemokennislink.nl, msm.com, thesun.co.uk, knack.be en nos.nl.

Similar Posts