|

BERICHTEN VAN WEEK 2 – 09/01/2023

Ik ga de komende tijd de berichten per week opsparen want elke dag updaten kost teveel tijd én zaken gaan elkaar nu zó snel opvolgen dat er anders updates op updates blijven komen.

Trots op de boeren!

16 januari 2023 is er weer een bijeenkomst van het “praatclubje” World Economic Forum (WEF) in Davos. Rutte en Kaag gaan er naar toe. Die hele club wordt door zo’n 5000 soldaten beschermd. Onbeduidend praatclubje? Laat mij niet lachen. In dit artikel lees ik dat er 6 ministers en 1 staatssecretaris vanuit Nederland naar Klaus Schwab in Davos gaan. Ik zie Rutte ook nog liegen over het boek dat van Klaus Schwab toen Gideon van Meijeren (FvD) er naar vroeg. Dankzij het FvD en de alternatieve media weten veel Nederlanders nu dat het WEF méér is dan een praatclubje.

Er zijn geheime overheidsdocumenten gevonden in een voormalig kantoor van Joe Biden in de tijd dat hij Vice president was. Ik vind dit een gevalletje Trump. Die wordt ervoor echter strafrechtelijk onderzocht.
UPDATE – Er zijn nog meer documenten gevonden bij Biden thuis. Ook dat wordt nu onderzocht door een speciale aanklager. Ik heb zo mijn bedenkingen bij de vondsten van Trump en Biden. Zou het kunnen dat een derde partij (deepstate) beide heren uit de politiek wil smijten en de VS definitief onder controle brengen van die deepstate?
UPDATE – NOG MEER DOCUMENTEN GEVONDEN IN EEN HUIS VAN BIDEN.
Het blijft maar doorgaan. Er zijn wéér geheime documenten gevonden bij een huis van Biden.

Volle ziekenhuizen. Maar dat komt niet alleen door de griep. Ik denk namelijk dat het door de corona prikjes komt. Het immuunsysteem van velen is zó zwak geworden dat bij een zwak virus er al een overload van het immuunsysteem ontstaat en mensen in het ziekenhuis terecht kunnen komen.

In Duitsland gaat de oversterfte door het dak. Deze week alweer verdachte overlijdens (1), (2), (3) en (4). Ook hier weer de opmerking dat het door de coronaprikjes kán komen, maar misschien ook wel niet. Toch kan ik tot nu toe elke week zo veel mensen noemen die op deze manier in de krant komen. Dat was vóór corona een zeldzaamheid.

Er is een historische inflatie; de prijzen stegen het hardst in 50 jaar. Maar dit jaar zal het beter gaan zeggen veel economen. Wake up! De prijzen in de winkels zullen de komende maanden nog harder gaan stijgen vanwege de achterstallige prijzen. Supermarkten willen die vroeg of laat toch gecompenseerd zien. En reken maar dat ze nooit meer met hoge percentages zullen dalen. Ook vliegtickets zullen géén stuntprijzen meer kennen. Benzine is ook weer duurder geworden. Nee, het leven is blijvend duur geworden. Ik zit met een deken en een elektrisch kacheltje in een koud en donker huis achter mijn computer te typen. Het is te gek voor woorden dat dit nodig is. We worden door de klimaatactie allemaal bang gemaakt en in de maling genomen. Let maar op: er volgen nog meer maatregelen.
In de Televaag een bericht dat de prijzen van de supermarkten hier veel hoger liggen dan in andere Europese landen.
Natuurlijk is dit al langer bekend. De oorzaak? Ik zou het niet weten. Export? Teveel winst willen maken? Belastingen?
U mag het zeggen. Mijn conclusie is al langer dat Nederland Nederland niet meer is. We zijn verkocht aan het buitenland. De Telegraaf denkt dat de supermarkten veel geld in eigen zakken steken. En de prijzen gaan alleen nog maar stijgen. Oeps, nog meer mensen bij de voedselbanken.

Willem Engel heeft in zijn strafzaak wegens opruiing de rechter gewraakt. Hierdoor zal er waarschijnlijk uitstel van het vonnis zijn. Ik heb de rechtszaak gevolgd via YouTube en ik vind ook dat er een aantal eigenaardigheden in deze zaak aanwezig zijn, zoals het ontbreken van bepaalde stukken. Hier de link naar de livestreams van de rechtszaak.

Gas wordt steeds meer afgekraakt (fijnstof bij koken!) door de mainstream media. Voor mij een teken dat de propagandamachine weer op volle toeren draait en mensen weer bang gemaakt dienen te worden en zó versneld van het gas afgaan. Ik denk dan ook dat het regime aan het broeden is om een CO2 belasting of budget in te gaan voeren. Oh wacht, de EU is daar al mee bezig.

In Duitsland (Lützerath) is er al dagenlang een demonstratie tegen het delven van bruinkool. Bruinkool is een fossiele brandstof die voor veel vervuiling kan zorgen. Echter in de centrales wordt het grootste deel van de vervuilende stoffen afgevangen. Dus die vervuiling is, denk ik, wel onder controle. Echter de uitstoot van CO2 is er wel. En die draagt bij tot een (theoretisch) warmer klimaat. Maar giftig of vervuilend is CO2 dus niet.
Wat weer opviel is dat demonstranten van de in mijn ogen terroristische Antifa weer eens cameramensen belaagden.
Deze groep noemt zich anti fascistisch, maar gebruikt altijd geweld tegen andersdenkenden en discrimineert hen ook. Ik ben zeker ook andersdenkend, maar ik moet er niet aan denken om mij aangesloten te zien bij zo’n achterlijke groep als Antifa. Tieft maar op. Ze moeten toch door een rijk iemand gesponsord worden, zou ik denken. Ook weer zo iemand als Soros? Of komt deze “ziekte” als een losse beweging uit de Verenigde Staten?
Ik weet niet wat deze demonstranten terroristen kwamen doen bij een klimaat demonstratie, maar laat ik er van uit gaan dat ze voor een beter klimaat demonstreerden. Echter, dan nog snappen ze niet dat de energietransitie compleet dreigt te mislukken omdat de technologie én energiedistributienetten (koppelnetten) er niet op gebouwd zijn om voor het grootste deel duurzame energie te distribueren. En dat zal in de nabije toekomst ook niet verbeteren omdat de tijdgeest slecht is (depressie, grondstoffentekort, etc.) én omdat er meerdere crises aan de hand zijn. Dus de oplossing voor nu is naar mijn mening (tijdelijk) stoppen met de energietransitie en nog even doorgaan met vooral gas (dus weer zaken doen met Rusland) als fossiele brandstof. Een andere keuze is er voor nu eigenlijk niet. Het voorspelde SDG doel nummer 7 (eigenlijk de belangrijkste), namelijk goedkope en duurzame energie, zal ons de kop gaan kosten. Want duurzaam kan het nog niet en goedkoop al helemaal niet. Dus het gas terug, dan zullen de prijzen weer gaan dalen.
En het klimaat? Tja, we moeten versneld en wereldwijd onderzoek doen naar duurzame ruimtevaart, kernenergie (Thoriumreactor) en vooral kernfusie. En ondertussen een beetje opwarming maar voor lief nemen. Want we kunnen daar toch weinig tegen doen is mijn mening.

RTL Nieuws komt met het bericht dat NGO Stichting SIRE een spotje over polarisatie gaat uitzenden. De insteek is echter geheel verkeerd, want wordt toegeschreven aan extreme meningen, dus extreem rechts en Zwarte Piet. Echter ik weet de echte reden van de polarisatie. Het zijn die 50-70% mensen die nog géén jaar geleden meededen aan de coronapas voor onder andere de kunst & cultuursector, dierentuin en horeca. Ik mocht niet naar binnen, want ik deed niet mee aan die pas. Ik zal mijn woede hierover nooit vergeten, net als het gevoel om gediscrimineerd te worden door je medemens. De hoofdrolspelers dienen wat mij betreft nog steeds te worden opgepakt en berecht door een tribunaal. De NOS heeft het ook over SIRE, of het wel zin heeft al die campagnes. SIRE staat natuurlijk in het teken van gedragsverandering. Het enige verschil is dat je tot nu toe altijd keuzes had of je het gedrag wilde veranderen. Sinds de coronatijd is de keuze een dwang of drang geworden. Dat is het grote verschil met het oude normaal. En ik ben daar ontzettend kwaad over. Want dat is het sociaal krediet systeem waar wij in worden gemanoeuvreerd door die <vloekwoord> NGO’s. Mijn tip aan u blijft om te stoppen met giften aan NGO’s. Koop lokaal bij de boer of geef lokaal aan het dierenasiel. Dat heeft wél zin.

De laatste medicijn fabrikant in Nederland is failliet en gaat de deuren sluiten. Oorzaak? natuurlijk de zorgverzekeraars. Die bepalen welk medicijn er ingekocht mag worden en dus als het ietsje duurder is dan wordt er verder gekeken. En dat in een tijd met ernstige tekorten. Duurzaam en lokaal produceren en inkopen? Allemaal loze kreten. Die zijn er alleen voor de argeloze burger. Maar ondertussen gaat alle macht naar het buitenland.
Ook hier weer een teken dat de zorg niet in handen van de farmacie mag liggen.

Nog nooit was er eerder zo’n medicijnentekort bij de apotheken als in 2022. En ik vrees dat het in 2023 niet beter zal worden. Oorzaken?
– Tekort aan grondstoffen.
– Opkomende economieën zoals China die ook medicijnen willen hebben.
– Productie naar het buitenland en dus ook distributieproblemen.
– Faillissementen van fabrikanten.
Of te wel: een grote zorg. Ook hier is het verval van het Westen al jaren zichtbaar.

Het regime Rutte IV heeft besloten om het eigen risico bij een medische ingreep te beperken tot 150 Euro per keer in plaats van de 385 Euro die het nu is. Volgens het regime houdt de patiënt daarbij dus geld over. Maar dat zijn gedachten vanuit een regime dat boven het volk staat. Want natuurlijk is dit een ordinaire bezuinigingsmaatregel. Een beetje operatie kost al gauw duizenden euro’s. Dus eigen risico is dan meteen op. Daarna wordt alles vergoed zoals medicijnen en fysio. Maar met deze nieuwe regeling moet de patiënt flink gaan bijbetalen en is alsnog zijn totale eigen risico kwijt. Deze regeling gaat het regime vele miljoenen opleveren, denk ik zo. Dit lijkt mij typisch een D666 of VVD maatregel. Hoe durven ze dit als voordeel voor de patiënten te benoemen. Ik geloof er niets van.

Op BlckBx.tv was er deze week weer een prachtig interview met SP Tweede Kamerlid Alkaya. Hij is een groot deskundige op het gebied van de Digitale Euro en is sceptisch over die Digitale Euro. Er is géén inspraak meer over de voorwaarden. En dus mag de conclusie ook zijn dat we in een schijndemocratie leven.
Ook nog een andere kijk tip: de column van Ad Nuis.

De mainstream media brengt steeds maar weer berichten uit dat Rusland de oorlog aan het verliezen is. Ik denk, dat ondanks de proxy oorlog (Westen levert wapens aan de Oekraïne), deze oorlog gewonnen zal worden door Rusland.
En daarmee zal de VS een enorme knauw krijgen, want hun macht is al tanende.

De voorman van de CU, Gert-Jan Segers stopt als Kamerlid en politiek leider. Hij wordt opgevolgd door Mirjam Bikker. Ik ken de CU en haar leden verder niet goed en wil dat ook zo houden, maar die Segers voelt ook wel aan dat er grote events gaan gebeuren die niet in zijn voordeel zullen zijn.

In Nederland staat de grootste insectenkwekerij ter wereld. Ik vind dat een hele enge zaak. Via de SDG doelen worden dieren en burgers van gidsland Nederland in de nabije toekomst gedwongen of misleid tot consumptie van deze insecten. Er komt een tijd dat ik géén bewerkt voedsel zoals kipnuggets of slavinken meer kan kopen, want daar zal dan voor vele tientallen procenten gemalen insect door heen zitten. Ik zal daar niet aan meedoen. Dan rest mij niets anders om vegetariër te worden. Dat moet dan maar. Ook hier is er straks géén keuze meer. Dwang en drang.

Op Twitter kwam ik berichten tegen die gaan over de Florijn. Deze Florijn is geen officieel geld, maar is denk ik, door iemand opgezet voor de nabije toekomst. Het geld ziet er prachtig uit. Wellicht dat het in de toekomst zo maar zijn waarde kan hebben, want de Euro heeft géén toekomst. En Nederland met de Euro dus ook niet.

In Denemarken wordt er een nationale feestdag geschrapt om militaire uitgaven te bekostigen. Laat het regime Rutte IV het maar niet horen. Dan komen ze met nieuwe manieren om het volk financieel uit te kleden. Ssst!

Misschien weet u het nog: tijdens het Coronatijdperk was er een militaire eenheid die informatie over burgers verzamelden en analyseerden. Nu heeft een onafhankelijke commissie geconcludeerd dat daar géén enkele juridische grondslag voor aanwezig was. Ik vind dan ook dat minister Ollonkreng (D666) hiervoor per direct alsnog moet aftreden en aangehouden dient te worden. Zij is naar mijn mening ongeschikt, ondemocratisch en gewoonweg een crimineel. Want op tweakers.net is te lezen dat het project, dus het afluisteren van de burgers, gewoon doorgaat. WTF?

Oh ja, de Verenigde Staten kan volgende week zomaar weer in betalingsproblemen komen. Maar natuurlijk komt er waarschijnlijk een oplossing, en die is: nog meer geld drukken. En de beurzen? Die staan al dagen op groen. Alles gaat goed mensen, doorlopen! Het is ongelofelijk wat er allemaal aan de hand is.

Stichting Kijkwijzer (natuurlijk ook een NGO) probeert zich met dit artikel te distantiëren betreffende de rel rond het kijkwijzeradvies over de film “Pietje Bell”. Deze film was tot voor kort voor alle leeftijden, maar werd door één klacht opgehoogd tot een kijkadvies voor 9 jaar. De oprichter van Kijkwijzer, Hoogleraar Patti Valkenburg, stelt in dit interview dat de kijkwijzer er uitsluitend zou moeten zijn om ouders te adviseren. In de thuissituatie is dat ook zo. Dan is er natuurlijk (nog geen) overheidscontrole op wat men kijkt, echter de overheid heeft in openbare situaties de kijkwijzer gekoppeld aan wetgeving. Dat betekent dat jongeren onder de 16 jaar nooit naar de film mogen gaan die voor boven de 16 jaar geschikt gevonden is (ook niet met hun ouders). Stichting Kijkwijzer probeert nu zijn straatje schoon te vegen door te stellen dat het toch de wetgeving is die dit bepaalt. Ja, dat klopt. Maar als ik de stichting zou beheren, was dit niet gebeurd. Overheidsbemoeienis zou ik nooit tolereren en ik zou uit principe de stichting dus meteen opgeheven hebben. Maar nee, NGO’s zien en ruiken geld en subsidies al op afstand en natuurlijk zal de intentie in het begin goed zijn, maar van binnen weet je dat de overheid de stichting vroeg of laat zal misbruiken door er wetgeving aan te koppelen. Zo gaat dat altijd. Dus de stichting weet wat het moet doen: zichzelf opheffen en de schuld bij het regime neerleggen. Dat is wat er nu moet gebeuren. En dus niet gaan huilen omdat je bergen aan terechte kritiek hebt ontvangen. Maar dat is ook de tendens in Nederland. Het regime stort steeds meer en meer een overvloed aan regels over bedrijven en burgers uit. In plaats van dat wij ze uitlachen en de regels negeren, zoeken mensen vaak naar oplossingen om toch aan die regels te kunnen voldoen. Gevolg: toenemende werkdruk, afnemende vrijheid, meer ziekteverzuim of burn-out (vooral onder jongeren). En zo kan ik nog wel even doorgaan. We moeten dat <vloekwoord> regime Rutte IV uitlachen, wegsturen en zelf het heft weer in handen gaan nemen om Nederland weer Nederland te maken.

Bakker Otten uit Hoorn heeft van energie netwerkbeheerder Liander een dreigbrief ontvangen met de mededeling dat hij teveel stroom verbruikt en dus moet minderen. De bakker had kortgeleden juist geïnvesteerd om van het gas af te gaan. Daarnaast liet hij warmtepompen én zonnepanelen installeren. Maar natuurlijk verbruikte hij daardoor wel meer stroom.
Nu dreigen ze deze bakker met het afsluiten van zijn stroom als zijn verbruik zo hoog blijft. Aan het principe ‘de vervuiler betaalt’ wordt vandaag de dag ook nog eens een limiet toegevoegd (sociaal krediet systeem).
De energietransitie is veel te vroeg in gang gezet waardoor er problemen bij de energie distributie kunnen ontstaan, vanwege de pieken en dalen die duurzame energie met zich meebrengt.
Dat is dan ook de reden dat deze bakker een waarschuwing heeft gekregen. En weer gaat het uiteindelijk om de klimaatgekte. Dit gaat straks ook bij particulieren gebeuren, natuurlijk bij de rijken. Want mensen die veel stroom verbruiken moeten wel rijk zijn, haha. Ik ben van 50 kWh per dag naar zo’n 15 kWh per dag gegaan, maar wel met gevolg dat ik voor een kleine elektrische straalkachel bibberend achter mijn PC zit en mijn tropische vissen moest wegdoen. En ook is alles nu donker bij mij. Alle lichten staan uit. Er zullen ook wel meer typo’s in mijn berichten staan. Dat komt dan door mijn stijve en koude vingers.
We staan voor een ongekende welvaart daling. Die <vloekwoord> SDG’s doen het goed, haha. Wat een afgang. En niet alleen op het gebied van energie. Ik vraag mij steeds meer af wanneer wij, het volk, regime Rutte IV nu eens gaan laten weten dat genoeg genoeg is en eisen dat ze opdonderen.

De spanningen tussen het Westen en Iran lopen op na de executie op een Brits Iraanse politicus. Engeland heeft laten weten dat de executie niet onbeantwoord zal blijven. Laat ik voorop stellen dat ik Iran en de bijbehorende veiligheidsdiensten maar eng vind. Ik heb al eerder gezegd dat ik een regime change in Iran heerlijk zou vinden. En dat mag met harde hand. Het volk dient de macht terug te nemen en al deze <vloekwoord> van het Iraanse regime voorgoed van de wereld te verwijderen. Maar ik verwacht géén grote openbare actie vanuit Engeland. Day durven ze gewoonweg niet aan. Iran zou in VN verband (militair) aangepakt moeten worden. Maar ook dat gaat niet gebeuren. De echte bevrijder moet het Iraanse volk zelf zijn. En dat zeker een keer gebeuren, maar wanneer?

De nieuwbouw van woningen stagneert. Door de opgelopen rente haken ontwikkelaars en kopers af. Natuurlijk ligt een deel van het probleem ook bij schoenenprins Hugo de Jonge, maar aan de oplopende rente kan hij verder weinig doen. Dat komt vooral door de EU. En ook hier speelt de klimaatgekte zeker een rol. Denk aan de stikstofnormen.

De oorlog tussen Rusland en Oekraïne gaat een nieuwe fase in. Want de NAVO gaat zich er nog nadrukkelijker mee bemoeien door via diverse landen tanks te gaan leveren aan Oekraïne. Naar mijn weten is het verboden om zomaar wapens te leveren aan landen die onderling in oorlog zijn. Tenzij de VN er natuurlijk bij betrokken is. Ik vind wat hier gebeurd maar eng. Want Rusland weet dondersgoed dat het Westen aanvalswapens levert aan Oekraïne. Er hoeft maar één klein incidentje te gebeuren en het kan zo maar eens uitlopen op een wereldwijd conflict tussen Rusland en het Westen / NAVO. Daarbij zullen er alleen maar verliezers zijn, waaronder Nederland. Rotterdam is een strategisch doel voor kernwapens vanuit Rusland. Reken maar. De NAVO zou nu juist de-escalerend moeten optreden en het gesprek aangaan met Rusland en Oekraïne. En deze laatste zal wat land moeten afstaan. Land waar toch al veel Russen wonen. Pas dan komt er een einde aan dit gruwelijke conflict, waar alle partijen fout zijn.

Sigrid Kaag heeft in het weekend op de valreep tijdens een D666 bijeenkomst nog even haar zorgen uitgesproken over rechts extremisten en complotdenkers. Zij vind dat dit soort mensen de democratie bedreigen.
Een zorgelijke uitspraak, want de rechts extremisten waar zij het over heeft zijn niet die rechts extremisten die wij allen voor ogen hebben. In haar ogen ben ik ook een rechtsextremist en een complotdenker. Mensen die mij beter kennen weten dat ik allesbehalve rechtsextremistisch ben. ik ben eerder een realist die de toekomst goed in beeld kan brengen ik zie zaken voordat ze gebeuren. Niet omdat ik een ziener ben, maar omdat ik door denken vanuit een sociaal mensbeeld zaken zie en mensen daarom wil waarschuwen voor de vrijheden die ons onder het mom van corona of klimaatgekte worden/werden ontnomen. Ik steek daarbij niet onder stoelen of banken hoe ik over D666 en haar mensen denk. Zelfs de VVD met Pinokkio Rutte heb ik hoger zitten. Het zijn naar mijn mening de denkbeelden vanuit deze duivelse partij D666 die onze democratie bedreigen. De Digitale Euro, Digitaal paspoort, afschaffen referendum, politieke partijen willen verbieden, illegale nevenfunctie Sigrid Kaag, invoeren sleepwet, afluisteren burgers door leger, coronamaatregelen en inzetten op 2G. Allemaal zaken die onze vrijheid en democratie echt gaan bedreigen of hebben bedreigd. Sigrid Kaag heeft een heel ander beeld van de wereld dan ik en met haar al die andere idioten van de D666 Eerste en Tweede kamer. Ik denk dat de toekomst hard zal gaan oordelen over deze partij en haar mensen. Ze zijn volgens peilingen al de helft van de zetels kwijt. Dat is tenminste goed nieuws. Negeren en uitlachen deze Sigrid Kaag. Dat is wat we moeten doen. Mens ga toch koken, zou ik tegen haar willen zeggen, ha, ha.
Onder het krantenbericht over Sigrid Kaag stond de onderstaande advertentie:

Bij het invullen van “NEE” door mij (ik rook niet, maar was benieuwd hoe het verder zou gaan), zijn er slechts 2 opties, namelijk: Ontdek de voordelen van het stoppen met roken én hulp en tips. Ook hier weer één keuze: stoppen met roken. Ze hadden ook kunnen zeggen “Oh, jammer dat je nog steeds niet gestopt ben. Maar dat is je eigen keuze. De staat zal je helpen als je later ziek wordt.”. Daarmee zet je ook iemand tot denken maar blijft de keuze bij die persoon. Nu is er géén keuze. Dit is ook een typische D66 reclame zou ik zeggen. “D66: Laat iedereen vrij maar niemand vallen.” Of te wel: We gaan zorgen dat je stopt met roken. D666, Brrr.


De gele gemarkeerde tekst hieronder zegt genoeg. Het worden barre tijden en ik ben er ook steeds meer van overtuigd dat een grootschalige oorlog in het vizier ligt. Maar er gaat nog véél meer gebeuren. De volkeren moeten wakker worden, anders zal de schade alleen maar toenemen.

DE ZWARE TIJDEN ZIJN AANGEBROKEN

Nick

Bronnen: youtube.com, maurice.nl, trouw.nl, telegraaf.nl, nu.nl, cnn.com, cnbc.com, opinieZ.com, bnr.nl, rijnmond.nl, fvd.nl, zerohedge.com, tweakers.net, medischcontact.nl, rtlnieuws.nl, twitter.com, msn.com, wikipedia.com, viruswaarheid.nl, nieuwrechts.nl, arnowellens.eu, videowaarheid.nl, blckbx.tv, parool.nl, eenvandaag.nl, ad.nl, nieuwnieuws.nl, Schiedam24.nl, powned.nl, nature.com, guldencourant.nl, hartvannederland.nl, bnr.nl, fvd.nl, nspublieksprijs.nl, nemokennislink.nl, sp.nl, msm.com, thesun.co.uk, knack.be en nos.nl.

Similar Posts