|

BERICHTEN VAN WEEK 50 – 17/12/2022

Ik ga de komende tijd de berichten per week opsparen want elke dag updaten kost teveel tijd én zaken gaan elkaar nu zó snel opvolgen dat er anders updates op updates blijven komen.

BREAKING NEWS

18 december 2022 – EU burgers moeten gaan betalen voor hun persoonlijke CO2 uitstoot.
Zojuist op nu.nl het bericht over een EU plan dat EU burgers een CO2 bijdrage gaan betalen. Dit is de voorloper van het sociaal kredietsysteem. Hiermee is definitief het bewijs geleverd dat we hard op weg zijn naar China 2.0.
Hier nog een wat ouder bericht over CO2 taks uit Denemarken. Ontkennen heeft géén zin meer, net als mensen wegzetten als complotdenkers. Ik heb het hier al bijna 2 jaar over. En nu gaat dit werkelijkheid worden. Tijd om wakker te worden is er niet meer. Het is te laat. Welkom in de nieuwe wereld! Ademen wordt straks ook belast. Dikke mensen bijvoorbeeld, produceren meer CO2 en moeten dus meer gaan betalen en later kost het ze ook sociaal krediet. Of mensen die graag op vakantie gaan met het vliegtuig. Dat zijn ook paria’s en die gaan ook meer betalen en/of mogen straks géén auto meer bezitten, want ze hebben al teveel CO2 budget opgemaakt. Ik noem maar wat. Dit is de kant die we opgaan. De deugmensen van D666 en Groen Links zitten te smullen! De eerste reacties op nu.nl hebben het niet over het sociaal kredietsysteem. Ze zien het gewoon niet. Sterker nog, er zijn al deugreacties die dit een logische stap vinden. En dat zijn de deugburgers (30%) die in de toekomst zeggen dat ze het niet hebben geweten. Energielabels van huizen worden straks ook verplicht om aan minimale eisen te voldoen, anders mag je het huis niet verhuren of verkopen. Dit is een plan van de NGO organisatie Natuur en Milieu. Ook hier weer bepalen NGO’s het politieke beleid. God, wat haat ik deze NGO’s vanuit het diepste van mijn hart. Voor bedrijven gaat een verplicht label “C” al per 1 januari 2023 in. Voor huizen verwacht ik dit begin 2024. Je bent dus in de toekomst géén baas meer over je eigen huis. You will own nothing, but you will be happy, right? Ik weet precies hoe de zaken gaan lopen. TIP: volg https://www.blckbx.tv/ en je bent op de hoogte van alles dat ons regime én de EU aan het uitspoken is. Endan nog wat: Nederland heeft al de hoogste energieprijzen van de EU. Straks met die CO2 belasting krijgen we dus weer belasting op belasting. Fijn hé, die EU? NEXIT!

Ik was deze week bij de groothandel levensmiddelen en schrok van de steeds maar hogere prijzen. Een voorbeeld: 40 kwaliteitsbitterballen kunnen zomaar boven de 20 Euro uitkomen. Dat was vorig jaar de helft!
Toch blijven de schapen maar winkelen. Het was dit weekend druk bij de winkels. Vooral de koopjesjagers shoppen veel bij de Action en Big Bazaar. Ik wilde wat kerstballen hebben voor kerststukjes te maken met mijn leerlingen, maar vrijwel alles was uitverkocht. Of was er te weinig productie? Dat kan natuurlijk ook het geval zijn.
Ook vis is tot 40% duurder geworden. Dit soort voedsel is er straks alleen nog maar voor de rijken. De rest mag gemalen meelwormen of gefrituurde sprinkhanen eten.

Werkgevers steken werknemers een hart onder de riem. Sommigen van hen keren wat extra geld uit. Werknemers durven niet altijd te melden dat ze in financiële problemen zitten door de torenhoge prijzen. Mijn werkgever kwam opeens met een eenmalige uitkering van 500 euro bruto voor alle medewerkers gezien het lastige centrale eindexamen in 2022. Het was zeker een bewerkelijk examen en een gift is zeker welkom. Echter het zal niet genoeg zijn om de hoge inflatie ook maar enigszins te verzachten. Maar het gebaar is mooi.

Ook de energieprijzen blijven maar stijgen. Het prijsplafond dat vanaf 1 januari in zal gaan, wordt mij steeds duidelijker. Dat lijkt meer en meer op een sociaal kredietsysteem. Ik moet er nog meer induiken, maar het systeem werkt volgens mij niet zo dat de eerste 2900 kWh automatisch wordt verrekend als 0,40 Euro. Nee, er wordt zelfs per dag gekeken. Ik ga ervan uit dat het prijsplafond voor mij in ieder geval géén zin heeft. Er zijn dagelijks bedroefde mensen die de klantenservice van hun energieleverancier benaderen met hun wanhoop. Steeds meer mensen kunnen hun energierekening niet meer betalen. Ik feitelijk ook niet meer, maar ik heb kunnen regelen dat mijn tropische vissen op 30 december opgehaald worden door een vissenasiel. Als dat is gebeurd, heb ik weer wat minder zorgen over mijn elektriciteitsrekening. Maar het is toch te gek voor woorden dat ik huisdieren weg moet doen vanwege de energieprijs? Ook hier is het verval dus zichtbaar en ook hier zal ik nooit vergeten en vergeven.
Dan is er ook nog de koppeling tussen gas- en elektriciteitsprijzen. Dit stamt uit de tijd dat er veel gascentrales in bedrijf waren. Dat is nu helaas niet meer zo, maar de koppeling is er nog steeds, met als gevolg torenhoge elektriciteit prijzen. Vooral in Nederland. Dat is trouwens géén toeval. Dat is zo bedacht.

Ondertussen is het ook nog steeds koud. En dat merkt het regime ook aan het gasverbruik. De voorraden slinken snel en er worden voor volgend jaar leveringsproblemen verwacht. Ik denk dat het de komende 2-3 maanden al uit de klauwen kan lopen. Oh ja, hier nog een tip van Trouw: Wie de verwarming lager zet, kan het beste een rondje in de kamer lopen om warm te blijven. Ik heb zelden zo’n achterlijke reactie gezien op zo’n ernstige situatie. Maar ik heb ook een tip: zeg al die fakenews kranten toch gewoon op. Vooral dat achterlijke dagblad Trouw.

Het verval van onze Westerse beschaving gaat steeds harder. Een failliete farmaceut zorgt voor nog meer medicijnentekorten en de voedselbanken krijgen het steeds drukker.
In een krantenartikel van het NRC beschrijft een topeconoom de revolutie die zal uitbreken als de VS hun kapitalisme niet beteugelen. Een revolutie zal ook in de EU gaan uitbreken, denk ik. Een beetje om een vergelijkbare reden maar vooral omdat onze vrijheden steeds verder worden ingeperkt. En veel Europeanen pikken dat niet meer. Het worden lange en moeilijke jaren voor ons als volk, tenzij we het roer in eigen hand nemen, de corrupte politici oppakken, berechten én een mens & dier vriendelijke politiek gaan voeren met inzet op de toekomst en dus inzet op vrije energie.

Een bericht op een site van guldencourant.nl heeft het over het afschaffen van contant geld in Zweden. Dat gaat in 2023 al gebeuren. Ik weet niet of deze site betrouwbaar nieuws verspreidt, maar het klinkt op zich logisch. Inwoners van Zweden betalen héél veel met de pin voor zover ik weet.
Oh ja, de Zweedse burgers moeten opnieuw leren om zich klaar te maken voor oorlog. Het lijkt wel of steeds meer landen zich aan het voorbereiden zijn voor de grote eindstrijd. Ik noem dat de Vierde Wereldoorlog. De Derde is nu bezig. Dat is het uithollen van ons Westerse (financiële) systeem. En dat is allemaal niet nodig. Investeer massaal in ruimtevaart en energie. Kernfusie bijvoorbeeld. De VS hebben daarin een kleine mijlpaal bereikt en dat is goed nieuws! Nu die kennis delen met de rest van de wereld en we zouden over 15 tot 20 jaar wellicht een eerste commerciële 99.9 procent veilige en schone kernfusiecentrale kunnen hebben. Mits we wereldwijd investeren en samenwerken!

Het regime pelt onze vrijheid van meningsuiting en democratie steeds verder af. Pepijn van Houwelingen (FvD) heeft ná Kamervragen een brief ontvangen met uitleg. Hier zijn Twitterbericht met opmerkingen over die brief, waaruit blijkt dat kritische burgers lastig te onderscheiden zijn van rechts extremisten. Ha, ha. Lachwekkend is dit. Nou, ik ben en blijf dus nog steeds rechtsextremistisch volgens het regime en veiligheidsdiensten. Ook heb ik psychische hulp nodig, want ik ben een wappie. Echter deze wappie heeft wel bijna precies voorspeld wat er gaat gebeuren. En ik blijf bij mijn uitkomst: Het Westen is failliet en zal zich keren naar een totalitair op Chinees gebaseerd systeem met sociaal krediet. Het is en blijft einde verhaal. En nogmaals: ik zal hier nooit aan meedoen. Ik zal strijdend ten onder gaan.
Nog even over het FvD: dit artikel beschrijft hoe beveiligingspersoneel van de Tweede Kamer Gideon van Meijeren uit het gebouw moest begeleiden als hij weer eens stomdronken was. Ik weet niet wat er waar is van dit artikel. Is het framing of is Van Meijeren echt van het padje af. Ik blijf het volgen. Als het waar is zou dat echt een flinke deuk in mijn vertrouwen naar het FvD opleveren.
Peppijn van Houwelingen wordt trouwens strafrechtelijk vervolgd om zijn Photoshop plaatje van 2 ministers die een regenboogvlag ophesen. Van Houwelingen had die vlag vervangen door een Nazi vlag (maar had deze al snel weer vervangen door de hamer en de sikkel vlag). Ik vond de Nazi vlag zeker te ver gaan en vond toen dat een strafrechtelijk onderzoek op zijn plaats kon zijn. Maar de toekomst zal uitwijzen of de Nazivlag terecht was. Als wij China 2.0 worden zal ik deze uiting van Peppijn van Houwelingen nooit meer kunnen veroordelen en heeft hij dus misschien wel een terechte vergelijking gedaan. We zullen zien.

Nieuw Zeeland voert een levenslang persoonlijk rookverbod in voor inwoners die na het jaar 2009 zijn geboren. Op deze manier willen ze het land op den duur rookvrij maken. Het regime daar zal falen. Mensen zullen hun leven zelf willen inrichten. Sterker nog: ik denk en hoop dat de mensen dit fascistische regime voorgoed zullen wegstemmen of verwijderen. Dit is nu precies de reden dat ik als fel antiroker vóór roken ben geworden. Niet alleen maar om regimes te sarren maar vooral omdat ik voor vrijheid ben. Vrijheid om te roken en eten wat men zelf wil. Daar hoort natuurlijk ook een stukje zelfverantwoordelijkheid bij, echter ook de héél gezonde mensen worden (op den duur) ziek of krijgen een (sport) ongeluk. Dat hoort bij het leven. Leven en laat leven is mijn motto. Nu is het roken en straks is het suiker en vet. En regimes stoppen daar niet. Als laatste is de drank aan de beurt. We weten allemaal hoe het afloopt als men drank gaat verbieden. Dat zal nooit gaan werken en zal meer dan terecht het einde van dat soort fascistische regimes betekenen.

Het AD heeft het over narcisme. Als dat aangepakt moet worden, dan moeten we onze kinderen anders gaan opvoeden. Ik kan het artikel niet lezen (premium), maar ik denk wel dat ik de kern begrijp. Als we onze kinderen niet goed opvoeden en voorlichten over de boze buitenwereld, dan zijn ze ook niet voorbereid dat er gewoon ook slechte mensen bestaan. We zien het aan veel van onze politici. Veelal narcisten die het niet best voor hebben met de mensen en de wereld. Macht en powerplay. Dat is wat ze willen. En met het opkomend sociaal kredietsysteem wordt het niet beter. Het is echt tijd voor een revolutie. Deze corrupte politici dienen allemaal opgepakt en berecht te worden.

Zo ook het slavernij verleden. Er worden excuses verwacht en nu ook nog eens betalingen van 40.000 euro aan de nazaten. Ik ben tegen elke vorm van slavernij, maar het is in deze tijd niets anders. We zijn bijvoorbeeld bijna allemaal slaven van de bank. En die bank moet kapot en zal kapot gaan in de toekomst. Maar we zijn en waren er zelf bij. Het spelletje veroveren of veroverd worden geldt nog steeds. En zo kan en kon slavernij gedijen. Tot op de dag van vandaag. Pas als we één wereld zijn is dit afgelopen. En dat zal pas in de verre toekomst een kans maken. Dus hou op met dat gezeur over slavernij. Wat is gebeurd is gebeurd. Leer ervan en wees een goed mens. Maar betalingen aan nazaten? NO WAY!

Dan nog wat Corona nieuws. Corona is zo goed als verdwenen, maar de (vaccinatie) schade nog niet.
In Duitsland heeft een IC arts gezegd dat het nog nooit zo druk was op de IC waar op dit moment veel mensen liggen met luchtweginfecties. Persoonlijk denk ik aan verzwakte immuunsystemen door de prikjes en misschien ook wel doordat mensen elkaar 2 jaar lang géén handen hebben geschud. Eigen schuld, dikke bult zou ik bijna zeggen.
Op internet zag ik via Jensen.nl een filmpje waarin wordt verteld dat de volgende virusuitbraak al is vastgelegd. Die wordt dan gebruikt om vele volkeren definitief onder controle te brengen middels wetten en regelgeving zoals nu gebruikt wordt in China. China 2.0 dus. Word wakker!
Er zijn deze week ook weer zwaargewonden en doden gevallen, waarvan ik denk dat de corona prikjes er mee te maken hebben. Hier bijvoorbeeld een 2e dode journalist op het WK voetbal, orgelvrouwtje Joke en Donny Roelvink (wie???) is ziek.
Maar onderzoek naar vaccinatieschade is afgewezen door het kartel (regime). Echter, de waarheid is hard en komt heus wel uit.
Groen Links en de PVDA sturen aan op een tijdslot in de nieuwe Coronawet. Deze partijen zijn werkelijk van God los. Ze zouden TEGEN deze wet moeten stemmen. Want deze wet zal zeker worden misbruikt in 2025 als het filmpje van hierboven waarheid zal worden. Gevolg: verplicht testen en verplichte quarantaine. Zoals ik al eerder heb gezegd: ik zal NOOIT meewerken aan dit soort zaken. Ik zal strijdend ten onder gaan en mijn lijf en leden met mijn leven verdedigen.
In China breidt de Omicron variant zich nog steeds uit. Nu.nl meldt dat er volle crematoria en vele doden te betreuren zijn, na het versoepelen van de coronamaatregelen. Nu.nl is een gevaarlijke organisatie die het narratief van het regime blind volgt. Enige zelfkritiek wordt wel genoemd maar in de praktijk genegeerd. Omicron heeft tot dusver niet veel doden opgeleverd en is veel minder ziekmakend, tenminste in andere delen van de wereld. Misschien dat juist het strenge Chinese beleid de mensen zwakker heeft gemaakt!
ik denk niet dat de vele doden door de prikjes komen, want China gebruikt andere vaccins, toch? Oh nee, misschien toch niet meer.
Amerikaanse wetenschappers zijn zich rot geschrokken bij proeven met het toilet doortrekken. Daarbij komen heel veel aerosolen vrij die natuurlijk schadelijke en ziekmakende bacteriën bij zich kunnen hebben. Dit is ook héél goed te vergelijken met de verspreiding van Covid19. Dat gaat/ging ook grotendeels via de lucht. En Van Dissel maar tot op heden blijven ontkennen.

Tientallen (oud) Kamerleden hebben hun neveninkomsten niet op tijd gemeld. Niet zo lang geleden werd Thierry Baudet (FvD) een week geschorst omdat hij weigerde zijn neveninkomsten te melden. Ik ben benieuwd wat er nu gaat gebeuren. Ik denk niks.

Vuurwerkverkopers stoppen massaal met de verkoop van vuurwerk. Er is veel vraag, maar de regels en eisen worden teveel en prijzen te hoog. Ook is het aanbod zo schraal geworden dat veel mensen overgaan op het vuurwerk van categorie I en illegaal vuurwerk uit het buitenland. Dat is het gehele jaar beschikbaar en relatief goedkoop. Gevolg: veel illegaal vuurwerk en (gevaarlijke) experimenten. Het regime heeft zo’n tunnelvisie dat ze niet doorhebben dat mensen andere wegen zoeken om aan vuurwerk te komen met vele onnodige gewonden en doden tot gevolg. Ik verwacht voor 2024 dan ook een definitief vuurwerkverbod. Moet van de EU zal er misschien worden gezegd, maar ik hoop dat mensen dan in verzet zullen komen. Weer een traditie weg.

Meldkamers moeten stoppen met het waarschuwen van journalisten via het P2000 systeem. Bij een groot incident geeft de politie een persalarm af via dat systeem zodat journalisten weten dat er iets nieuwswaardig is gebeurd. Met dit verbod op delen van informatie kan het regime zaken naar eigen hand zetten. Bijvoorbeeld als er een grote demonstratie tegen het regime is, lichten ze de pers niet in en kunnen zaken dus voor een groot deel onder het tapijt gemoffeld worden. Ook hier wordt de totalitaire controle steeds groter.

Als laatste het bericht dat het OM worstelt met het identificeren van de Schiphol demonstranten die zich massaal bij privéjets bevonden door illegaal over de hekken te klimmen. Een vreemd bericht. iedereen vanaf 14 jaar heeft toch identificatieplicht? Dus als ze géén ID bij zich hadden dan lijkt het mij logisch dat ze net zo lang worden vastgezet totdat bekend is wie ze zijn, toch? Maar nee, ze zijn natuurlijk vrijgelaten. Willem Engel is voor minder vastgezet. En het feit dat er geen wapens gericht zijn op deze terroristen bevreemdt mij ook nog steeds. Als ik over een hek bij het vliegveld zou klimmen worden er waarschijnlijk ook wapens op mij gericht. Sterker nog, ik haal het hek bij wijze van spreken niet eens. Vreemde zaak. Zit Soros hier ook achter?
Een aantal jaar geleden ging ik eens de trauma helikopter op vliegveld Rotterdam-Den Haag fotograferen. Daarbij stak ik mijn lens door het hek. Nog géén minuten later kwam de marechaussee vragen wat ik deed. Dus de controle is streng. Hoe kon een groep van honderden demonstranten dan zó gemakkelijk over de hekken klimmen?

DE TOESTAND IS ZËÉR KRITIEK; ER IS GÉÉN WEG MEER TERUG

Nick

Bronnen: youtube.com, maurice.nl, trouw.nl, telegraaf.nl, nu.nl, cnbc.com, opinieZ.com, bnr.nl, rijnmond.nl, fvd.nl, zerohedge.com, tweakers.net, maurice.nl, rtlnieuws.nl, twitter.com, wikipedia.com, viruswaarheid.nl, arnowellens.eu, videowaarheid.nl, blckbx.tv, parool.nl, eenvandaag.nl, ad.nl, leefbewust.nl, Schiedam24.nl, powned.nl, nature.com, guldencourant.nl, hartvannederland.nl, bnr.nl, fvd.nl, nspublieksprijs.nl, nemokennislink.nl, msm.com, thesun.co.uk, knack.be en nos.nl.

Similar Posts