|

BERICHTEN VAN WEEK 49 – 10/12/2022

Ik ga de komende tijd de berichten per week opsparen want elke dag updaten kost teveel tijd én zaken gaan elkaar nu zó snel opvolgen dat er anders updates op updates blijven komen.

Het blijft hectisch in het jaar 2022 en het blijft ons allemaal achtervolgen. Ik vermoed dat 2023 het zwartste en zwaarste jaar gaat worden sinds de Tweede Wereld oorlog. Maar misschien is dat wel nodig om mensen in te laten zien dat ze hebben lopen slapen. Ik ben in ieder geval compleet wakker en ik zal de boel blijven volgen.
Allereerst de oversterfte. Die is er ook in de maand november en wel zo’n 10 procent. Het regime blijft volhouden dat het niet door de prikjes komt, maar ik weet wel beter. Ik heb deze week ook weer wat ‘vreemde’ overlijdens of zwaar gewonden gezien in de krant. Tot nu toe 5 (1 , 2, 3, 4 en 5). Maar ook hier weer de disclaimer dat het niets met de prikjes te maken hoeft te hebben. Ik constateer het alleen maar. Meer niet.

Vorige week het bericht dat de inflatie aan het dalen is, maar ik ben er heilig van overtuigd dat zulke berichten pure propaganda zijn om het volk wat gerust te stellen. Deze week heeft de Rabobank het erover dat de prijzen van de supermarkten zullen blijven stijgen. Precies zoals ik vorige week al had voorspeld. Er is géén enkele verbetering. Sterker nog: we hebben tot nu toe een koude periode. En dat betekent nog meer problemen.
Ook de voedseltransitie zal zorgen voor stijgende prijzen. Denk hierbij ook aan dat het regime zich steeds verder zal bemoeien wat het volk te vreten krijgt. Zij gaan bepalen wat wel en niet geteeld of gekweekt mag gaan worden. Het land zit op slot. We leven in een omgekeerde wereld. Echt waar!

De belastingdienst gaat weer jacht maken op zwartspaarders. Het zal wel te maken hebben met de overgang naar het CBDC (Digitale Euro). Alles moet in beeld worden gebracht, anders zou het systeem kunnen falen en hebben burgers alsnog teveel vrijheden. Bij de supermarkten van Dirk verschijnen ook steeds meer muntgeld machines. Ook hier een manier om op een snelle manier cash geld uit de maatschappij te halen. Ik doe er voor nu alleen 5, 10 en 20 cent muntstukken in. Die gebruik ik toch niet. Toch is betalen met cash geld belangrijk. Het laat geen sporen na.

Bij sommige voedselbanken staan er tegenwoordig rijen mensen. Die moeten soms wel 2 uur wachten op hun boodschappentasje. Wat is Mark Rutte toch genereus he? Die <vloekwoord> hoort achter de tralies!
Ik moet denken aan de jaren 80 waar in de Sovjetunie mensen urenlang in de rij stonden te wachten op een brood met wat beleg. Is de situatie nu zo anders in Nederland? NEE! En wat hebben we die Russen toen bekritiseerd en uitgelachen. Kijk nu eens in wat voor situatie wijzelf nu zitten. Het neokapitalisme is omgeslagen in communisme.
We gaan net zo worden als de Russen toen, alleen is er nu géén ontsnapping mogelijk dankzij de digitale ID en digitale valuta. UPDATE: hier nog een Black Box uitzending over de rijen bij de voedselbank. Schandalig!

Oh ja, diezelfde Rabobank wordt als verdachte gezien in een onderzoek naar witwasbestrijding. Maar dat komt ook door de witwas en terrorismeregels die ervoor gaan zorgen dat banken de nieuwe Sheriffs gaan worden in onze maatschappij en bedrijven en burgers het vuur aan de schenen gaan leggen. Het digitale tijdperk zal tevens onze ondergang gaan worden. Controle, controle en controle. Onze maatschappij zal eraan ten onder gaan.
Ook het IMF is somber over de economische groei van Nederland.

De mainstream media gaan eindelijk eens aandacht schenken aan de digitale ID en het digitale geld. Maar voor ingrijpen is het ook al te laat. Het regime Rutte heeft ons land op dit punt ook al verkocht aan de EU.

Onze energietransitie verloopt dramatisch en dat was eigenlijk al voorspelbaar. Niet alleen ons koppelnet loopt gevaar door de sterk fluctuerende energiedistributie, maar bij weinig wind stijgen de prijzen ook nog eens. Al met al zal een groot drama op ons af kunnen komen deze winter. Het is echt rood alarm. Die clown minister Jetten van D666 heeft werkelijk géén flauw idee waar hij mee bezig is. Geen flauw idee. Meer weten over energie en hoe het komt dat we hoge prijzen daarvoor betalen? Kijk dan deze podcast van ‘V’ for Valentine. Een must!
Uiteindelijk zal dit alles uit gaan draaien op een sociaal krediet systeem om ons land sustainable te houden. Dit proces is inmiddels onomkeerbaar geworden. En later zegt het volk dat ze het niet hebben geweten. Damn You!

Weet u nog van dat verhaal dat Gideon van Meijeren verhaal ging halen bij een journalist betreffende de vertaling van het woord liquideren? Mark Rutte noemde dat een nieuw dieptepunt. Ook de rest van de Tweede Kamer stond op de achterste benen. Maar nu blijkt D666 Kamerlid De Groot hetzelfde te doen tegen een andere journalist (van publieke omroep Ongehoord Neerland). Hij noemt hem een ‘fascist’ welke genegeerd dient te worden.

Ik had het vorige week al over de mondkapjesdeal waarbij het ministerie van VWS géén informatie meer over geeft. Sterker nog: het regime heeft alles tot geheim laten verklaren. Dus ook de Sms’jes die Rutte en De Jonge hebben uitgewisseld. Wanneer wordt het volk nu eens wakker? Deze twee hebben zoveel misdaden begaan dat ze in sommige landen voorgoed worden opgeborgen (of erger…).
De leugens van Rutte gaan nog veel verder. Hij noemde het WEF nog niet zo lang geleden een praatclubje, maar uit deze WOB documenten blijkt dat het WEF gewoon het beleid maakt.

Ook de digitale ID en digitale Euro moeten erdoor gedrukt worden. Dus is de VVD natuurlijk voor de QR code.
In dit kader heeft dat nog met Corona te maken (Corona is toch weg?), maar dit betekent niets anders dan dat Rutte de QR code levend wil houden om deze toe te kunnen passen bij de digitale ID en Euro. En natuurlijk ook om de QR code levend te houden bij de mensen, zodat ze eraan gaan wennen dat QR bij hun leven hoort.
Onderzoeksjournalist Arno Wellens heeft ontdekt dat de QR code al in 2019 in regeringsstukken voorkwam om in de horeca te introduceren. Dus ook puur om mensen er aan te laten wennen.

Gideon van Meijeren (FvD) moet zich voor de rechter verantwoorden wegens rijden op een snorscooter zonder rijbewijs. Zijn rijbewijs was bij een andere controle ingenomen omdat hij een standaard ademtest uit principe weigerde. Ik kan mij ergens inleven met dat principe (er wordt immers uitgegaan van crimineel gedrag), maar het heeft hem nu dik in de problemen gebracht. Boze tongen beweren dat hij namelijk gewoon wat gedronken had. Bij uitzendingen van Forum Inside zie ik hem echter altijd zonder drank aan tafel zitten, want hij zegt geheelonthouder te zijn. Dat ben ik zelf ook en mensen zien mij dan ook zelfs niet met 0 procent bier of zoiets. Een vreemde zaak. Ik blijf het volgen. Want als van Meijeren heeft gelogen zal mijn vertrouwen in het FvD zeker gaan dalen.
Er is trouwens inmiddels een verdachte aangehouden in verband met het hacken van de FvD APP. Ik blijf erbij dat de gestolen gegevens zomaar in handen kunnen zijn van de AIVD.

Het Ministerie van Volksgezondheid gaat in hoger beroep betreffende het verbod op filtersigaretten. Vorige week berichtte ik nog dat het regime daar juist achter stond. Misschien is dat ook wel zo, maar waarschijnlijk hebben ze ingezien dat er dan een oorlog tussen gebruikers, fabrikanten en regime uitbreekt, dus is er besloten om in hoger beroep te gaan met als gevolg dat de filtersigaretten alsnog verkocht mogen blijven worden. Wel zijn de eisen aangescherpt.

Het sociaal kredietsysteem blijft zich ontwikkelen. Sommige gezondheidsapps geven bijvoorbeeld korting of een andere beloning als men gezond eet of sport. Mensen zijn daar erg gevoelig voor. Nog even en dan zit iedereen in de tang en merkt de APP op dat je in een snackbar bent en blokkeert vervolgens je maandelijkse korting. Zo’n systeem moet men toch niet willen? Uiteindelijk keert het zich tegen ons!

Senioren vinden nog steeds moeilijk een baan, ondanks de krapte op de arbeidsmarkt. Een vreemde zaak, want je haalt zomaar een berg ervaring, kennis en kunde naar binnen. Het zegt ook iets over deze tijd. Alles moet snel en jong. Maar ook dit systeem zal zich tegen ons gaan keren. En snel ook!

Ook nog een stukje in de krant over dominante leiders. Werknemers bloeien op als dit soort leiders wegvallen of weggaan. Dat is zeker waar. Het zal voor mij een verademing zijn als Pinokkio Rutte (samen met Kaag) zijn biezen pakt en voorgoed oprut.

Er wordt door het regime geopperd om meer te gaan bezuinigen op de verpleeghuizen door de regel van 1 verpleger op 8 senioren los te laten. Ook hier gaan onze ouderen de prijs betalen voor jarenlang wanbeleid.

Iran heeft een eerste persoon geëxecuteerd die was veroordeeld voor de protesten. Dit regime moet echt voorgoed verdwijnen. Maar het Westen gaat ook niet vrijuit in het handhaven van mensenrechten. Want sommige EU landen hebben geheime gevangenissen bij landsgrenzen waar vluchtelingen heimelijk gevangen worden gehouden en waar het predicaat ‘martelen‘ op kan worden geplakt.

Er is een pleidooi om het energieprijsplafond ná 2023 voort te zetten. Een mooie zaak, maar nog beter is om alle energiebedrijven te nationaliseren en de prijs op die manier te laten zakken.

DE TOESTAND IS ZËÉR KRITIEK; ER IS GÉÉN WEG MEER TERUG

Nick

Bronnen: youtube.com, maurice.nl, trouw.nl, telegraaf.nl, nu.nl, cnbc.com, opinieZ.com, bnr.nl, rijnmond.nl, fvd.nl, zerohedge.com, tweakers.net, maurice.nl, rtlnieuws.nl, twitter.com, wikipedia.com, viruswaarheid.nl, arnowellens.eu, videowaarheid.nl, blckbx.tv, parool.nl, eenvandaag.nl, ad.nl, leefbewust.nl, Schiedam24.nl, powned.nl, hartvannederland.nl, bnr.nl, fvd.nl, nspublieksprijs.nl, nemokennislink.nl, msm.com, thesun.co.uk, knack.be en nos.nl.

Similar Posts