|

BERICHTEN VAN WEEK 48 – 02/12/2022

Ik ga de komende tijd de berichten per week opsparen want elke dag updaten kost teveel tijd én zaken gaan elkaar nu zó snel opvolgen dat er anders updates op updates blijven komen.

Er is weer het één en ander gebeurd in deze week. Ik begin met de nieuwe tijdelijke Sleepwet die door de Tweede Kamer geloosd moet gaan worden. Een wet die het toelaat om burgers op ongekende schaal af te luisteren en te volgen via bijvoorbeeld het surfgedrag. Deze wet is volgens het regime nodig om actie te kunnen ondernemen tegen cyberaanvallen van Rusland en China. Maar een toezichthouder had al eerder ontslag genomen omdat deze wet de burgerrechten van Nederlanders veel te veel zal ondermijnen. Ik denk persoonlijk zelfs dat deze wet de deur open zet om ongelimiteerd data te verzamelen van Nederlandse burgers ten behoeve van het regime. Zeker gezien de opkomende digitaal paspoort en digitale Euro. Het is gewoon een paard van Troje. Hier nog een extra artikel van ICT website Tweakers met commentaar van deskundige ICT’ers.
Nederland werd 4 dagen geleden al bang gemaakt met dit bericht over China en Rusland zodat deze sleepwet er gemakkelijker doorheen kan komen. Net als met het bericht om een noodpakket in te gaan slaan. Ik ben daar ook mee bezig, maar om hele andere redenen dan dat ik bang ben voor cyberaanvallen vanuit China of Rusland.

De nieuwe APP van het Forum van Democratie is al gehackt. De hackers (ik denk: geheime diensten) hebben alle gegevens van leden en oud leden bemachtigd. Dus waarschijnlijk ook die van mij. De AIVD zal blij zijn, want als ik al niet in beeld was dan ben ik dat nu dus wel. Dus nu weet ik zeker dat de AIVD weet van deze website en anders komen ze er wel achter via de in te voeren sleepwet. Is het FvD dan toch stiekem Controlled Opposition? 🙂

Nog even over de digitale Euro. Arno Wellens legt het hier allemaal nog eens even haarfijn uit. Op Kamervragen wist minister Kaag te vertellen dat er nog geen eens een voorstel klaarligt. Technisch gezien kan ze gelijk hebben, maar ze liegt (bewust of onbewust) want achter de schermen zijn de voorwaarden voor invoering van de Digitale Euro allang bepaald. Programmeerbaarheid is daar dus ook een onderdeel van. Onze volksvertegenwoordigers hebben géén invloed meer op het hoe en waarom van de Digitale Euro en Digitale Paspoort. GAME OVER!

Ik heb het ook vaak gehad over de vele vacatures die onvervuld blijven. Ik dacht daarbij aan mensen die niet meer willen werken en op een uitkering leven of mensen die niet meer kunnen werken vanwege Long Covid of zoiets. Echter op BNR nieuwsradio hoorde ik een andere theorie dat de overheid regime flink aan het uitbreiden is en dat daar de mensen naartoe gaan. Zou ook zo maar eens kunnen. Dus we worden al voorbereid op een totalitair systeem. Hier een artikel waar ze het ook over de uitdijende overheid hebben maar dan aan de veilige kant zoals meer onderwijzers, etc. Maar dat geeft wel meer belastingdruk op de burgers. Dus forse belastingverhogingen zijn onvermijdelijk.

Ik kreeg deze week een nieuw aanbod van mijn energieleverancier Vattenfall. Géén vast contract meer, maar variabel en met een kilowattuur prijs van 0,97 Euro! Dat betekent dat ik vanaf 1 januari 2023 mijn energierekening NIET meer kan betalen. Nu betaal ik zo’n 200 Euro per maand. Met de nieuwe tarieven zal dat zomaar 600-700 euro gaan bedragen. Ik kan mij ook niet voorstellen dat ik de enige ben die dit gaat meemaken. Mijn hoge energiekosten vloeien voort uit mijn Tropisch aquarium met tropische vissen. Die kosten het meeste elektrische energie. Ik heb vandaag een vissenasiel gemaild voor mogelijke adoptie. Maandag word ik gebeld voor de opties.
Het is eigenlijk wel treurig dat we allemaal een stap terug moeten doen in plaats van vooruit.

Tweede Kamer voorzitter Vera Bergkamp ging trouwens onverwachts op bezoek bij de Koning. Dat kan best vaker voorkomen, maar in deze turbulente tijden is dat zeker wel iets om in de gaten te houden.

In veel landen dalen de lonen. En dat bij een stijgende inflatie. Dat lijkt mij dan op een deflationaire situatie.
Ik denk dan ook dat de crisis zich nog steeds als een olievlek uit aan het breiden is. Echter het gaat wat langzamer omdat er op zaken wellicht iets beter geanticipeerd kan worden door de instanties of regimes.
In Nederland daalt de inflatie (zegt men) maar blijven de voedselprijzen nog steeds sterk stijgen. Ook de energieprijzen zoals gas en daardoor ook elektriciteit stijgen nog steeds. Een groot event komt steeds dichterbij…
Nu.nl heeft het over dalende voedselprijzen. Dat is weer zó tegenstrijdig. Ik denk dat het pure propaganda is om mensen te laten denken fat het allemaal wel meevalt en goedkomt. De prijzen in de winkels stijgen echter nog steeds. Ik merk niets van dalende prijzen. NIETS.

Nog even verder over het totalitaire sociaal krediet systeem dat er aan zit te komen.
Het regime Rutte is bezig met burgers steeds meer en meer klem te zetten. Nu is dat het invoeren van statiegeld op blikjes. Morgen is dat het weren van snackbars en fastfoodketens bij scholen. “Maar dat is toch goed voor de kinderen?” hoor ik veel mensen zeggen. Tja, het is maar hoe je het bekijkt. Als je straks niet meer kunt eten wat wilt dan kost dat ook gezondheid en stress. Het regime (met medewerking van NGO’s) is stelselmatig bezig met het inperken van leuke en lekkere dingen. Drank, snackbar die onderdrukt wordt en suiker taks. Alles staat onder druk. Vrijheid betekent ook dat je als mens eigen keuzes kan maken. Keuze om te roken, drinken of snacken. Ik zie al jaren dat deze zaken sterk onder druk staan en heb er ook al eerder over geschreven. Gemeenten krijgen ook steeds meer macht betreffende het aanwijzen van locaties van fastfoodketens. Want de gemeenten zijn immers medeverantwoordelijk voor onze gezondheid wordt er gezegd. En zo kun je allerlei wetten invoeren die de gezondheid van de burgers (op papier) beter maakt maar altijd ten koste van de individuele vrijheid. De toenemende betutteling (en later verboden via wetgeving) is al bijna niet meer te stoppen en zal uiteindelijk leiden naar een totalitair systeem. Dat komt vooral door onverschilligheid van het volk en door D666 :-). Je hoort vaak vertegenwoordigers van een NGO die op de staatsradio of tv nog nét niet pleiten voor een snackbarverbod. Maar daar zijn we echt niet ver meer vandaan. We moeten nu eens gaan zeggen: “Genoeg is Genoeg!” tegen dit <vloekwoord> regime.
In dit artikel staat dat jongeren meer zijn gaan roken en de tabakswaar dus weer duurder gemaakt moet worden. Een conclusie van een NGO, het Trimbos Instituut. Ze spreken zelfs als een politicus: “Uiteindelijk maken we sigaretten héél duur”. Dit zegt genoeg. Met “we” spreekt deze <vloekwoord> NGO namelijk hetzelfde toon als de politiek. En ze noemen zich onafhankelijk. Bullshit! We weten allemaal dat de wetenschap sterk gepolitiseerd is geworden. Ik ben dan ook, sinds mijn ogen zijn opengegaan, tegen alle NGO’s. Want het zijn vaak aan het regime gelieerde (lobby) bedrijven met een verdienmodel en de bereidheid om conclusies te trekken die het regime pleasen. Ik ben er helemaal klaar mee. Negeren en uitlachen zou ik zeggen. En mijn tip aan u is om te stoppen met giften aan die vreselijke NGO’s, die vaak ook nog eens gehuisvest zijn in prachtige grachtenpanden. Ik zie vaak van die filmpjes met ondervoede kinderen of filmpjes met kindsoldaten. En die laten een dreigende situatie zien. Echter: alles is in scene gezet, want het moet mensen aan het schrikken maken. Van mij krijgen ze NIETS meer. Ik zorg ervoor dat ik lokaal geef en participeer. Dan weet ik dan mijn geld goed terecht komt. Zo bak ik dit jaar weer oliebollen voor mensen uit de buurt, zorg ik voor een gezellige Kerstetalage, doe ik mee met Halloween snoeppunten én geef ik soms wat geld aan arme mensen. Maar alles dus lokaal.

Zwitserland is bezig met het voorbereiden van een wet die consumenten bij een dreigende black-out zal dwingen om zuinig om te gaan met elektrische energie. Bij een noodsituatie mogen mensen dan alleen nog maar wassen op 40 graden Celsius en mogen ze bijvoorbeeld géén elektrische auto meer rijden of opladen. En zo gaan we wéér een stap dichterbij naar een sociaal kredietsysteem. Allemaal dankzij Putin wordt er gezegd, maar de echte reden is de energietransitie die gewoonweg nog niet mogelijk is, maar wel doorgedrukt wordt.
Ik denk dat de EU binnenkort ook met zo’n wet zal komen. Veel burgers zullen braaf meedoen en zeggen dat het nu eenmaal nodig is, want we moeten Putin verslaan. Wat deze slaapkoppen niet doorhebben is dat Agenda2030 hier de boventoon voert. De energieprijzen zullen dan ook blijven stijgen. Het volk moet murw worden geslagen.
En als dan de noodtoestand wordt uitgeroepen vanwege dreigende black-outs (of door een fake cyberattack) kan het regime het volk nog verder onderdrukken. Ik hoor nog steeds géén geklaag uit de samenleving, alleen mijn eigen geklaag. Ik denk dat er inmiddels héél veel schulden én betalingsachterstanden zijn in de samenleving, maar die worden op één of andere manier voor nu onder de pet gehouden. Mensen worden ook niet zomaar afgesloten.

Ik heb deze week weer verdachte prikjesdoden of gewonden geteld. Ik heb er 1, 2, 3 en 4 uit het mainstreammedia nieuws opgevist. Er was deze week zowaar ook een item op de mainstream radio (NPO1) over mogelijke vaccinatieschade. Ik ben benieuwd hoeveel mensen er binnenkort wakker zullen worden.

The Sun komt met een artikel dat het Corona virus weldegelijk (met opzet) is ontsnapt uit het biologisch laboratorium in Wuhan. Dat houdt tevens in dat het virus door de mens is gemaakt en is naar mijn mening dus niets anders dan een biologisch wapen. Ik vraag mij af of het virus vervolgens natuurlijk is gemuteerd of dat bijvoorbeeld Omicron ook met opzet is vrijgelaten om het originele en gevaarlijke virus te verdringen. We zijn nog lang niet van de Covid19 vraagstukken af. En waarom komt er géén wereldwijd moratorium op chemische en biologische wapens?
Mensen die in zo’n laboratorium werken of die überhaupt wapens ontwikkelen zijn wat mij betreft onmenselijke criminelen.

In een aantal landen (zoals Australië) worden Coronaboetes met terugwerkende kracht vernietigd. Hogere rechtbanken komen steeds meer tot de conclusie dat veel coronamaatregelen onzinnig en niet wetenschappelijk bewezen waren en ook nog eens tegen de rechten van de mens ingingen. Nu Nederland nog. Ik herinner mij nog goed dat er boetes werden uitgedeeld voor handen schudden en omhelzen (Thierry Baudet), samen op afstand een gebakje eten (in Schiedam) en voor het weigeren om een muilkorf te dragen met zelfs aanhoudingen tot gevolg. Of mensen die hun moeder stiekem door het raam spraken toen op bezoek gaan verboden was bij de verpleeghuizen en seniorenwoningen waarbij de senioren daadwerkelijk als gevangenen opgesloten zaten! Deze bezoekende mensen kregen 1 of 2 keer een waarschuwing en werden bij de derde keer aangehouden. Ongekend! Hier ligt dan ook de basis voor mijn haat tegen dit in mijn ogen fascistisch regime Rutte. Rutte, Grapperhaus en De Jonge dienen hiervoor (misdaden tegen de menselijkheid) alsnog gearresteerd te worden en voor een tribunaal te verschijnen. Ik vergeet niet en ik vergeef niet! Sterker nog, ik kan pas weer doorgaan met mijn oude leven als zij uit onze maatschappij verwijderd zijn. Samen met alle Tweede Kamer leden die deze onzin hebben gesteund. De enige partij die écht vrijuit gaat, is het FvD (gevolgd door de BVNL, PVV en PVDD). Maar de rest? Die heeft voor een groot deel slaafs het regime gevolgd. En wat doet het Nederlandse volk? Die keert volgens de peilingen de rug toe naar het FvD. Ik vind het ongekend… Maar gelukkig staan D666 en VVD op dit moment samen op 26 zetels verlies.

Mijn grote aartsvijand Schoenenprins H. de Jonge heeft zijn collega minister E. Kuipers van VWS overgehaald om de via een WOB opgevraagde Sms’jes niet vrij te geven betreffende de mondkapjesdeal. Want dan zou uitkomen dat de Schoenenprins wel degelijk tot in details was betrokken bij de deal van Sywert v/d Lienden. Echter ik geloof dat de waarheid niet achtergehouden kan worden, net als de waarheid van de oversterfte. Geduld is het credo. Hugo graaft figuurlijk toch wel zijn eigen graf. Niet alleen door zijn tijd bij VWS, maar nu ook als minister van Wonen. Deze <vloekwoord> hoort thuis in de bajes van Scheveningen. En ik ben er heilig van overtuigd dat hij daar vroeg of laat ook terecht zal gaan komen.

Via Telegram is er opgeroepen om weer massaal te protesteren tegen het Iraanse regime. Want als het over Iran gaat is opruien natuurlijk wel toegestaan. Als ik via Wattsapp of Twitter oproep om Pinokkio Rutte af te zetten of Hugo de Jonge aan te houden, staan binnen enkele uren Romeo’s voor mijn deur, vrees ik. Ik zal het regime Rutte nu nog niet vergelijken met dat van Iran, maar dat kan een kwestie van jaren zijn, gezien de totalitaire koers die het regime hier in Nederland heeft ingezet. In ieder geval blijf ik hopen dat het Iraanse volk met keiharde hand af zal rekenen met het Iraanse regime, net zoals ik hoop dat het regime Rutte ook ooit door het volk wordt afgezet en aangehouden vanwege misdaden tegen de menselijkheid tijdens het Coronatijdperk (zie boven). En ook nog eens voor de toeslagenaffaire en overtreden van de archiefwet (wissen sms’jes) natuurlijk.
UPDATE – Het Iraanse regime heeft de moraalpolitie afgeschaft, zo lijkt het. Deze politie keek of mensen zich wel aan de Sharia wetgeving hielden en waren dan ook diegenen die de landelijke onrust hebben veroorzaakt door een jong meisje zonder hoofdoek te vermoordden. Dit regime is zó bang voor hun volk dat ze deze maatregel maar hebben genomen. Ik zou zeggen: Iraans volk, nu doorzetten en sloop dit <vloekwoord> regime compleet en laat hun koppen maar rollen! Jensen heeft gelijk: ZE ZIJN BANG! DOODSBANG!
Oh ja, de Revolutionaire Garde is er ook nog. Dus alles blijft zoals het is totdat het volk echt massaal tegen het regime opstaat.

DE TOESTAND IS ZËÉR KRITIEK; ER IS GÉÉN WEG MEER TERUG

Nick

Bronnen: youtube.com, maurice.nl, trouw.nl, telegraaf.nl, nu.nl, cnbc.com, opinieZ.com, bnr.nl, rijnmond.nl, fvd.nl, zerohedge.com, tweakers.net, maurice.nl, rtlnieuws.nl, twitter.com, wikipedia.com, viruswaarheid.nl, arnowellens.eu, videowaarheid.nl, blckbx.tv, parool.nl, eenvandaag.nl, ad.nl, leefbewust.nl, Schiedam24.nl, powned.nl, hartvannederland.nl, bnr.nl, fvd.nl, nspublieksprijs.nl, nemokennislink.nl, msm.com, thesun.co.uk, knack.be en nos.nl.

Similar Posts