|

BERICHTEN VAN WEEK 47 – 26/11/2022

Ik ga de komende tijd de berichten per week opsparen want elke dag updaten kost teveel tijd én zaken gaan elkaar nu zó snel opvolgen dat er anders updates op updates blijven komen.

De gebeurtenissen van deze week waren weer bijzonder. Ik begin met een commissiedebat over de Digitale Euro. Dit debat was op 23 november 2022 en werd LIVE uitgezonden en voorzien van commentaar door Blckbx.tv. De Digitale Euro is een onderdeel van de CNBC, de Central Bank Digital Currency. Een kleine 2 jaar geleden was ik hier al over begonnen. Toen nog in de vorm van een Green pass. Deze pas was een idee van de EU en zou een digitale ID omvatten waarmee men ook kon betalen. Zo ver ik het nu kan ontrafelen zal de EU 2 digitale wegen uiteenzetten: de Digitale Euro én de Digitale Paspoort/ID Pas. In de praktijk zal dat natuurlijk samengesmolten zijn. Voor zover ik tot nu toe begrijp zullen beide digitale producten niet verplicht gesteld worden. Maar dat was de Coronapas ook niet. Echter veel mensen konden toen niet meer meedoen aan het sociale verkeer. Dus daar trap ik niet in. In de praktijk zal je niet ver meer kunnen komen zonder deze digitale producten. Twee jaar geleden werden deze producten trouwens door de mainstream media als soort van complottheorie weggezet.
De nieuwe Digitale Euro wordt door de Centrale Bank uitgegeven. Dat betekent dat elke transactie bij deze centrale bank terecht zal komen. Het is de voorbode van totale controle. Ook al zegt men dat de gewone Euro bij de private banken blijft. Maar uiteindelijk zal het contante geld verdwijnen en wordt alles digitaal. Dat heeft voor de banken en Nederlandse Staat vele voordelen.
– Alle transacties zijn in beeld. Dus witwassen is bijna onmogelijk. Maar tegen welke prijs? Onze privacy!
– Het digitale geld is programmeerbaar en dus kan de bank of staat beslissen waaraan het wordt uitgegeven en ook of het wel uitgegeven mag worden.
– Inflatie kan desgewenst aan- of uitgezet worden. Controle over de totale hoeveelheid geld is gemakkelijk.

Het regime Rutte zal u vertellen dat digitaal geld voor iedereen gemakkelijk zal zijn. Kaag wist na vragen over de programmeerbaarheid van het geld te vertellen dat contant geld blijft bestaan en er verder van de Digitale Euro nog niets vaststond. Op een andere vraag of Nederland per veto de programmeerbaarheid dan kan blokkeren, wist Kaag handig omheen te draaien. En dan weet je genoeg.
Met een nieuwe wet anti Witwassen heeft het regime Rutte wéér een groot wapen in handen om op muggen te kunnen schieten. De weg naar de totale financiële controle is allang ingeslagen. We kijken ernaar en doen niets.
De EU heeft allang plannen opgesteld (Arno Wellens weet van die plannen) en daarin zit de programmeerbaarheid gewoon vastgelegd. Maxima is trouwens een groot onderdeel van het CBDC. Haar verwevenheid met instanties zoals het WEF en centrale banken zijn een dodelijke combinatie voor onze democratie en vrijheid. Daarom is het een belangrijk dat wij als burgers ons sterk gaan verzetten tegen deze Digitale Euro. Doen we dat niet, dan is de weg naar een definitief sociaal kredietsysteem vrij. Het Koningshuis laat de burgers weer flink in de steek.
Marianne Zwagerman was door SP kamerlid Alkaya uitgenodigd om het debat bij te wonen, maar ook zij kwam er niet in. Hier haar verslag en mening over wat er gebeurde.
Er hadden zich zóveel burgers voor het debat aangemeld dat er te weinig ruimte was voor iedereen. Het gevolg was dat de mensen onrustig werden en demonstratiegeluiden gingen maken. Op een gegeven moment werd de ME, KMAR en politie ingezet en werd het plein schoongeveegd. Een trieste zaak, want de mensen hadden zich keurig aangemeld voor dit debat en dus had het huis van de democratie voor hen open moeten zijn. Weer een bewijs dat onze democratie niet meer bestaat. We worden door een technocratie bestuurd. En dit regime Rutte zal dat met harde hand handhaven. Maar ze hebben al vele grote fouten gemaakt. En Rutte zal niet lang meer regeren heb ik het gevoel. Er gaat het komende kwartaal véél gebeuren.
Om burgers over te halen compleet digitaal te gaan, heeft KLM een digital paspoort in het leven geroepen om reizen te vergemakkelijken. Natuurlijk is dat niet zo, want burgers zijn gewoon nog 4 uur van te voren op het vliegveld en moeten alle controles doorstaan. Maar dit is niets anders dan een proef om te kijken of de burgers een digitaal paspoort zullen accepteren. Ik denk dat de meerderheid dat zal doen omdat ze niet op de hoogte zijn van de gevolgen en programmeerbaarheid. De lange rijen op Schiphol zijn naar mijn mening expres gecreëerd om de weg vrij te malen voor dit digitale paspoort. Dit regime speelt met vuur. Maar haar schimmige plannen zijn in mijn vizier.
De programmeerbaarheid van de Digitale ID en Digitale Euro zullen een feit worden en de Nederlandse politici (die allemaal tegen de programmeerbaarheid zijn) zullen dan zeggen: “Tja, moest van de EU”.
Voor de toekomst voorspel ik dus dat het officiële contant geld zoals de Euro zal verdwijnen en het digitale paspoort en digitale geld geprogrammeerd zullen gaan worden. En daarmee bedoel ik dus dat het regime gaat bepalen waaraan een burger (of bedrijf) het geld kan uitgeven. Dat kan dus ook eventueel gekoppeld worden aan een geprogrammeerd digitaal basisinkomen. Zo ook met reizen. Een regime kan een ongewenst persoon nog gemakkelijker de toegang tot een land of dienst (zoals een bankrekening) ontzeggen. Deze voorspellingen van mij betekenen dan ook het einde van onze (individuele) vrijheid. Niet alleen op het gebied van mensenrechten maar ook op het gebied van consumenten keuzes en werk. Het is 1984 in een notendop. Hier een Nederlandse documentaire “State of Control” over de gevaren van digitale ID en digitaal geld.

De Telegraaf weet te melden dat er een geheim beraad is gehouden tussen de coalitie en oppositie betreffende de partij Forum van Democratie. Ik ben een overtuigend lid van deze partij en kan mij ook wel vinden in de meeste standpunten. ik begrijp dondersgoed waarom het FvD ten val moet worden gebracht. Want deze partij heeft de juiste voorspellingen betreffende toekomstige maatregelen en waren natuurlijk ook tegen de genomen coronamaatregelen. Maatregelen die nooit wetenschappelijk onderbouwd zijn geweest. Omdat de betrokken leden van het FvD soms een beetje overdrijven met hun gedachtes, gaat het wel eens fout. Ik ben ook een wappie maar ik probeer mijn mening altijd te verdedigen door informatie uit officiële bronnen te halen. En tot nu toe kan ik zeggen dat ik voor het grootste deel gelijk heb gekregen.
Hoe dan ook. ik vind het stuitend en schokkend dat politici met elkaar in het geheim overleggen (en daardoor zelfs niet bij stemmingen aanwezig zijn) hoe een andere partij aan te pakken en uit te gaan sluiten. Ik vraag mij dan af wie is hier de fascist? In dit geval was de heer Dassen van Volt de initiator van het geheime overleg, maar dat had net zo goed Paternotte van D666 kunnen zijn. Volt (gefinancierd door Soros?) en D666 zijn één pot nat. Zou er meer achter zitten? Want Peppijn van Houwelingen (FvD) zit in de Commissie Corona. En reken maar dat hij lastige vragen zal stellen. Dus de uitschakeling van het FvD is een prioriteit voor partijen als Volt en D666.
UPDATE – Baudet wil met de andere fractieleiders in gesprek. Desnoods achter de schermen. Ik begrijp dat Baudet actie wil ondernemen want anders zou er wel eens een cordon sanitaire om zijn partij kunnen ontstaan. Maar ik vrees dat praten géén zin heeft. Het kwaad is overal. Er is een kans dat het FvD uiteindelijk zal kunnen omvallen, Baudet voorop. Maar ik weet ook dat het slapende volk op een gegeven moment wakker wordt en dan is het gebeurd met het regime dat dan aan de macht is. Maar dan zijn we helaas vele doden en gewonden verder. In één ding heeft Baudet zeker gelijk. Hij noemt de coalitie vaak een kartel. Gezien de geheime bijeenkomst klopt dat voor 100 procent!
UPDATE – Attje Kakelkuiken heeft ook weer een mening over het FvD. Als je alleen al naar haar zure kop kijkt, kun je zien dat dit mens alleen maar negatieve energie bij zich heeft. Ik kan mij niet voorstellen dat zij nog lang fractievoorzitter van de PVDA zal zijn.

STICHTING VIRUSWAARHEID STOPT ACTIVITEITEN

Willem Engel en Jeroen Pols gaan noodgedwongen stoppen met de stichting Viruswaarheid. Ook hier is het regime Rutte (indirect) schuldig aan. Via de NCTV heeft de ING bank de opdracht gekregen om de bankrekening van Viruswaarheid te sluiten. Na 3 rechtszaken heeft de ING dan toch gelijk gekregen van de rechter en is de rekening opgezegd. Maatschappelijke deelneming is dus niet meer mogelijk en stop Viruswaarheid. De slag is verloren maar de oorlog nog niet. Hun wekelijkse 8 uur Journaal zal nog wel even doorgaan heb ik begrepen. Een kijk tip.

En weer door met het gewone nieuws:
Terwijl Corona voorbij is gaat China nog gewoon door met lockdowns. Niet omdat het virus nog zo gevaarlijk is maar om de bevolking eronder te houden. Er was namelijk een groot conflict in een fabriek waar IPhones worden gemaakt. De arbeiders waren boos omdat ze hun beloofde bonus niet hadden gekregen. Om de boel onder controle te houden heeft het regime gewoon in de miljoenenstad een Corona-uitbraak vastgesteld en ging alles in lockdown. Er zijn bij een andere lockdown zelfs doden gevallen als gevolg van een brand. Mensen konden niet vluchten omdat het plaatselijke regime die mensen letterlijk had opgesloten. En zo gaat het in de toekomst ook hier in Europa als we dat nu niet stoppen, tenminste.
UPDATE – Ook in Shanghai en zelfs Peking wordt er op kleine schaal gedemonstreerd tegen de Coronamaatregelen én het regime. Ik hoop dat de Chinese bevolking doorzet en hun protesten laten escaleren. Het Chinese regime moet hardhandig ten val worden gebracht. Het volk is de baas en niet anders. Het zijn roerige tijden in China. Paragnost Jan C. van der Heide had voor 2022 grote onrust in China voorspeld. Nou, dat is al voor een deel uitgekomen. Behalve dan dat er nog géén tanks door de straten rijden. Dat moet nog gebeuren en dan is het raak. Nu moet het volk doorpakken! Ik blijf het gevoel houden dat er grote zaken gaan gebeuren in China en wellicht ook Rusland.
Maar ook Noord Korea zal toch een keer moeten omvallen. Ze investeren graag in kernwapens maar laten hun eigen volk lijden.
UPDATE – Meerdere nieuwssites “Vrijheid is Zuurstof voor de Ziel” pikken het op. Oh, oh. Viel dat enge Chinese regime maar snel… Maar dat zal nog niet gebeuren, denk ik, Net zo als in Iran. Echter de basis ligt er.
Ik ben benieuwd hoe het regime Rutte denkt over deze onrust in China. Staat Rutte achter het Chinese regime want de rust moet weerkeren? Of is Rutte het eens met de bevolking en steunt hij hen? Hoe zou Rutte reageren als het Chinese regime omver valt? En steunt Rutte een sociaal krediet systeem? De antwoorden op deze vragen zouden wel eens belangrijk kunnen zijn, want hier in het Westen komt vroeg of laat dezelfde kwestie op tafel te liggen. Dat is niet meer tegen te houden, denk ik. Wat energie (gas) betreft kunnen we deze winter al narigheid verwachten. De EU verplicht de lidstaten nu al om 10% op gas- en elektriciteitsverbruik te bezuinigen. Wat als dat niet lukt? Wat dan?

In Nederland is een jonge wijkagente om het leven gekomen. Ik kan natuurlijk niet zeggen dat het door het prikje komt, maar weer een jong mens plotseling overleden. Corona is over maar de gevolgen zullen zich nog vele decades laten zien. Er is deze maand nog steeds oversterfte.
UPDATE – En hier eentje met een herseninfarct. Ook hier geldt dat het niet aan het prikje hoeft te liggen.
En dan was ik ook nog de Wit-Russische Minister vergeten die deze week ook plotseling is overleden.

Een bericht van Trouw: “Was de journalistiek tijdens corona te veel op de hand van de overheid, vragen publiek én media zich af?
ANTWOORD: JA!
De mainstreamvirusmedia en ongeveer 60% van de bevolking waren (teveel) op de hand van het regime Rutte. Ik moet denken aan het verplicht afzonderen én opsluiten van senioren (tegen de menselijkheid), muilkorven, lockdowns, avondklok en die verschrikkelijke Coronapas. Ik zal de mensen die dit hebben veroorzaakt NOOIT vergeven. En ik verwacht in de toekomst Tribunalen die dit soort mensen (vooral medici en politici) zullen berechten voor deze misdaden tegen de menselijkheid.
Het gehele Nederlandse volk zal de prijs in de toekomst gaan betalen in de vorm van steeds maar weer duurdere zorg en nog langere wachtlijsten. De mensen die zich lieten prikken kunnen daarbij zomaar een extra prijs gaan betalen. Er is een kans dat zij het leven zullen laten óf (zwaar) gewond zullen raken door bijvoorbeeld bloedsomloopstoornissen. Een mogelijke ernstige bijwerking van het vector of rmna vaccin. De oversterfte bewijst al dat er iets niet klopt. Of is de oversterfte toe te schrijven aan achtergestelde zorg? Ik denk het niet. Maar ik hoop het wel, want daar is wat aan te doen.
Het gewone volk, die 60% heb ik inmiddels al wel vergeven. Echter er komt géén tweede keer. Ik laat mij in de toekomst niet meer discrimineren omdat ik géén vaccin heb genomen of dat ik tot nu toe nooit een coronatest heb ondergaan. En ook ga ik niet meer braaf thuiszitten bij een lockdown of avondklok.

Een hooggeplaatst persoon bij de WHO heeft inmiddels toegegeven dat het WHO te weinig oog had dat Corona ook/vooral door de lucht werd getransporteerd. Zie hier een stuk over de erogene transmissie van Corona. Maurice de Hond had al snel na de uitbraak van Corona door dat dit virus zich vooral verspreidde via de lucht en niet via de grote druppels. Hij is in mijn ogen dan ook een wetenschapper die wel gelijk heeft maar het niet krijgt. De waarheid is echter hard en vroeg of laat zullen tribunalen gaan beslissen wat er met de mensen (politici en medici) achter de leugens zal gaan gebeuren.

Nederlanders hebben veel vertrouwen in medicatie (ook vaccines) blijkt uit een onderzoek. Maar een onderzoek van de Europese Commissie liet zien dat Nederland juist het laagst stond met het vertrouwen in vaccines. Waarschijnlijk komt dat door de verschillende onderzoeksvragen. Feit is dat de laatste vaccinatieronde een fiasco is omdat er niet veel Nederlanders meer kiezen voor nóg een booster. Maar bovenstaand artikel laat ook maar weer eens zien dat je door het manipuleren van vragen op een positieve of negatieve uitkomst kan komen. Op deze manier is de coronapas er ook door het regime Rutte ingerommeld.

Frankrijk en China roepen openlijk hun burgers en leger op om zich klaar te maken voor oorlog. Er wordt hard op de oorlogstrom geslagen.

Tweede Kamer politica Sylvana Simons ging weer eens in de borderline mode en betichtte de politie ervan racistisch te hebben opgetreden tijdens een anti Zwarte Pieten demonstratie in Staphorst. Dit mens kan beter gaan koken. Wat een afgang. Altijd gaat ze op in haar slachtofferrol en ik zou alleen daarom al niet eens Woke willen zijn. Zij is naar mijn mening zelf een racist! Het is volgens mij ook zo dat de meeste mensen discrimineren op cultuur en niet op kleur (behalve Simons dan, want die haat volgens mij de blanke mensen). De politie was dan ook terecht boos op haar nadat zij erop losging. En natuurlijk moeten we racisme uitbannen. Maar als politici elke keer escalerend optreden komen we nergens. Ik hoop dat er een tijd komt waarbij een huidskleur helemaal niets meer uit zal maken. De verschillende culturen kunnen echter wel een probleem blijven vormen. Ondanks dat bijvoorbeeld Oostblokkers zo op het eerste gezicht perfect bij onze Nederlandse cultuur lijken te passen, blijken sommigen in de praktijk toch vaak (kleine) overlast te veroorzaken. Ik zie het dagelijks bij mij in de straat. Luidruchtig discussiëren, met gierende banden wegrijden, soms in bezit van een vechthond, softdrugsgebruik, parkeren waar dat niet mag, etc. En ja, daar vind ik wat van. Maar de huidskleur maakt voor mij dus helemaal NIETS uit.
UPDATE 7 januari 2023 – Hier weer een stukje bewijs dat Sylvana Simons zich racistisch uitlaat tegen blanke of witte mannen.

In Capelle is een man opgepakt die honderden autobanden heeft lek geprikt. Deze man is natuurlijk een slachtoffer van de klimaatgekte maar in mijn ogen ook niets anders dan een idiote crimineel. Dus wat mij betreft mag dit stuk vuil psychologische behandelingen krijgen en vele jaren gevangenisstraf óf een flinke boete met schadeloosstelling aan de auto eigenaren. Ik ben voor absolute vrijheid van meningsuiting. Maar het beschadigen van andermans eigendommen past niet in dat straatje.

Dit vond ik een mooi artikel in de digitale AD. Experts vinden 60 tot 80 procent van de leidinggevenden niet geschikt voor de baan. Dat is nu ook precies mijn gevoel. Likkers en narcisten hebben in veel gevallen hun leidinggevende positie gepakt door anderen te verdrukken of zichzelf beter voor te doen dan ze waren. Een presentator die zijn medewerkers afblaft of uitbuit is blijkbaar heel normaal in deze tijd. En het volk? Die heeft niet door dat iedereen op televisie acteert en zich dus anders voordoet dan ze werkelijk zijn. Enkele uitzonderingen daargelaten. Daarom kijk ik al jaren geen televisie meer. Ik vertrouw de mainstreammedia niet en zal dat ook voorlopig ook niet meer doen. Wie is de volgende persoonlijkheid die om zal vallen? De NPO gaat nu de gehele organisatie (ook de radiotak) verder onderzoeken.

90 Procent van de ziekenhuizen zal in 2023 verlies gaan draaien. Er zal vast wel wat vet op de botten zitten, maar toch is dit ernstig nieuws. Het regime Rutte zal deze situatie weer aangrijpen om nog zwaardere bezuinigingen door te drukken en de prijs van de zorgverzekeringen nog verder omhoog te duwen. Laat ze eerst maar eens de bureaucratie aanpakken!
De financiële crisis breidt zich langzaam maar zeker verder uit. Blijvende hoge prijzen vind men blijkbaar normaal. Ook de inflatie en inkomensspiraal is al doorbroken. Veel beroepen krijgen er zomaar oneens 10 procent erbij. Er is géén stop meer. En dus is dit dan ook het einde van ons economische systeem.

Het regime Rutte gaat een rem zetten op het gebruik van drinkwater. Ook Geenstijl heeft het over het steeds duurder wordende drinkwater. Maar rookwaar gaat ook steeds verder in de verdrukking. Ik hoop dat mensen op tijd doorhebben dat we aan alle kanten ingeperkt gaan worden. Ik, als fel antiroker, heb mijn mening dan ook veranderd. Ik geniet er stiekem van dat mensen roken en vapen. Slim is het niet maar deze rokers zorgen er wel voor dat de kwade bedoelingen van het regime Rutte op straat komen te liggen.

Het regime Rutte heeft ook grote zorgen over de gasvoorraad voor de volgende winter. Ik denk dat het deze winter al fout kan gaan. Tenminste, als het kouder wordt dan verwacht en de koude periode langer zal aanhouden. Het kan zomaar zijn dat het regime Rutte dan de energie noodtoestand uitroept en bedrijven zal dwingen om af te schalen.

De stikstof crisis breidt zich ook steeds verder uit. Het regime Rutte wil de mogelijkheid hebben om bedrijven onder dwang te sluiten. Ze komen wel eerst met een mooie uitkoopregeling van 120 procent. En natuurlijk zijn vooral de boeren de klos. Ik denk dat het allemaal te maken heeft met omvolking en woningbouw. De waarheid zal vroeg of laat uitkomen.

Het Shock and Awe doctrine blijft ook maar doorgaan. Niet alleen in oorlogen maar ook in het vergaren van grondstoffen. De Amerikanen kapen alles weg wat ze kunnen bemachtigen. Oorlogen worden gevoerd om hun olie en gas veilig te stellen. En dat zijn onze vrienden en bondgenoten?
Verder blijft het raar dat Nederland de hoogste gasprijs heeft van Europa en ook tevens de grootste gasbel heeft. Niet Putin is schuldig aan de huidige hoge energieprijzen, maar het regime Rutte. En niemand anders!
90% van ons gas wordt aan buitenlandse bedrijven verkocht, die het vervolgens weer aan Nederlandse burgers verkoopt voor een crimineel hoog bedrag. Het zijn allemaal witte borden criminelen. Wanneer wordt men eens wakker?

Marokko wint op het WK2022 eens een keer van België.
Ik ben natuurlijk niet Woke en ben tegen de Cancelcultuur maar als ik dit bericht lees dan zou ik graag die reljongeren in Rotterdam, Amsterdam en Den Haag willen cancelen die hun feestvreugde botvieren op auto’s van anderen.
Leuk zo’n feestje, maar het geeft zo’n rommel hè?
UPDATE – Ook 2 agenten gewond geraakt. De omgekeerde wereld. Gewonnen en dan toch de boel slopen.
UPDATE 1 DECEMBER 2022 – Marokko door op het WK. Wéér feest. ME grijpt in.

DE TOESTAND IS ZËÉR KRITIEK; ER IS GÉÉN WEG MEER TERUG

Nick

Bronnen: youtube.com, maurice.nl, trouw.nl, telegraaf.nl, nu.nl, cnbc.com, opinieZ.com, bnr.nl, rijnmond.nl, fvd.nl, zerohedge.com, tweakers.net, maurice.nl, rtlnieuws.nl, twitter.com, wikipedia.com, viruswaarheid.nl, arnowellens.eu, videowaarheid.nl, blckbx.tv, parool.nl, eenvandaag.nl, ad.nl, leefbewust.nl, powned.nl, hartvannederland.nl, bnr.nl, fvd.nl, nspublieksprijs.nl, nemokennislink.nl, msm.com, knack.be en nos.nl.

Similar Posts