|

BERICHTEN VAN WEEK 45/46 – 16/11/2022

Ik ga de komende tijd de berichten per week opsparen want elke dag updaten kost teveel tijd én zaken gaan elkaar nu zó snel opvolgen dat er anders updates op updates blijven komen.

Er is weer veel gebeurd deze weken. Ik begin natuurlijk met het bericht dat Vera Bergkamp (Voorzitter Tweede Kamer) maar niet wil aftreden om de puinhoop die ze ervan heeft gemaakt met het onderzoek naar ex Tweede Kamerlid Arib. Het lijkt mij één groot wespennest en misschien wel één grote doofpot. Ik heb mij er niet goed ingelezen, maar het is voor nu gladgestreken door de coalitie (regime). Maar de vuiligheid en corruptie zal toch wel eens uitkomen, lijkt mij. Want ik blijf D666 ervan verdenken achter de klachten te zitten. Maar het kan ook best zo zijn dat Arib gewoon een bitch was (of is).
Ook de ambtelijke top waaronder de Griffier én de voorzitter van de OR van de Tweede Kamer zijn gestopt.
Daarbij stond er in een bericht bij Geenstijl dat er een ambtenaar die een klacht had ingediend over Arib zelf het onderzoek naar Arib doet. Bizar. Een slager die zijn eigen vlees keurt. Dit alles zegt ook iets over de staat van onze maatschappij: gedonder en sluimerend gevaar. Het rommelt overal in de wereld.

De NCTV heeft een rapport uitgebracht waarin het stelt dat complotextremisten kunnen leiden tot het aanzetten van opruiing en geweld. Op de bijbehorende foto staat een man verkleed als rat. Deze man protesteert op deze manier wekelijks of zelfs dagelijks op het binnenhof. Roept deze ‘rat’ op tot geweld en opruiing? Nee, zeker niet. Maar waarom dan zo’n foto alsof dat soort mensen een gevaar zijn voor de maatschappij?
Naar goed: complotten van toen zijn de werkelijkheid van nu. Misschien is dat de reden waarom regeringen (regimes) de telefoons van burgers en journalisten massaal aftappen. En D666 wil nu ook al politieke partijen gaan verbieden die de democratische rechtsorde verstoren. Natuurlijk slaat dit op FvD en de PVV. D666 is hiermee wéér een grens overgegaan. Deze partij is de grootste duivelspartij die ik ooit het meegemaakt. Zij hebben ook aan de wieg gestaan om de toegang van David Icke te verbieden en natuurlijk waren ze dé grote coronapas architecten. Deze fantastische videoboodschap van Icke is een must om te zien. Jorn Luca (The Trumanshow) heeft ook nog een interview met David Icke opgenomen, maar die werd tijdens de live première door YouTroep meteen beëindigd. Ik vind het zó bizar dat dit kan. En later zeggen dit soort bedrijven dat ze het niet hebben geweten. Voor een tribunaal ermee zou ik zeggen.
Bol.com gaat alle antisemitische boeken uit hun assortiment halen vanwege David Icke. Ze hebben daar zelfs afspraken over gemaakt met de NCTV! Ongelofelijk dat dit kan. Het regime krijgt steeds meer invloed op ons leven en daardoor komt het fascisme dichterbij. Ik moet denken aan een virtuele boekverbranding. De overheid weet wat goed voor u is. Gaat u maar weer verder slapen.

De NCTV maakt zich ook zorgen om de omvolkingstheorie en complotdenkers. Toch is vaak gebleken dat deze complotdenkers gelijk hebben (maar het niet krijgen). De NCTV is trouwens niets meer dan een extra veiligheidslaag dat door het regime is gecreëerd om het volk bang en onder controle te houden.

Nog even over censuur gesproken: de geplaagde omroep Ongehoord Nederland mocht van de NPO géén Sinterklaasprogramma met zwarte pieten uitzenden. Want niet inclusief en niet Woke.

Sinterklaas kwam landelijk aan per privéjet in plaats van per boot. Want de boot was onderweg gezonken. Heel veel kinderen waren daarvan erg geschrokken en ouders trouwens ook. Maar de NPO heeft het zo gewild, want het Sinterklaasfeest moet gewoon verdwijnen want is niet Woke en inclusief genoeg. Als Sinterklaas voortaan met het vliegtuig komt kan de actiegroep “Just stop Oil” weer protesteren en zo het feest de nek omdraaien.
In Staphorst waren er bij de intocht van Sinterklaas flinke ongeregeldheden tussen voorstanders van Zwarte Piet en de actiegroep Kick Out Zwarte Piet. De ME moest er zelfs aan te pas komen. Ook hier weer gaat de polarisatie de verkeerde kant op. Het loopt allemaal steeds meer uit de hand.

Er is trouwens ook al geopperd om de Christelijke feestdagen niet meer als vakantiedag in te zetten want die zijn ook niet inclusief genoeg. Ik vind dit bizar. En dat zeg ik dan als niet religieus persoon. Nederland is Nederland en deze vakantiedagen horen bij onze cultuur. Afblijven dus!
In Utrecht denken ze daar toch anders over. Daar wordt het gratis parkeren op de Christelijke feestdagen afgeschaft, Volgens de gemeente om de inclusiviteit te waarborgen. Een drogreden want ze willen gewoon meer geld in kas hebben. Bestuurders die dit soort onzin verzinnen mogen wat mij betreft met pek en veren de stad uitgeschopt worden.

Rutte was weer eens boos op Gideon van Meieren die in een video van het YouTroep kanaal Compleetdenkers sprak over burgers die, als ze het zat zijn, het parlement zouden gaan bezetten. Dat werd weer uit zijn verband gerukt, natuurlijk door de mainstream virusmedia.

Sigrid Kaag wil dat iedereen meer gaat werken om de overheidsbalans weer op orde te brengen. Nou, ik werk voltijd en zal géén uur meer gaan draaien. Genoeg is genoeg. Maar wellicht bedoelt ze vooral de mensen die parttime werken. Maar dat is een keuze van die mensen. Ook hier wil het regime weer sturen. Laat het gewoon aan de markt over zou ik zeggen. Als 2 verdieners voluit gaan werken komen eenverdieners zoals ik wellicht nog meer in de problemen omdat ik dan relatief veel belastingen betaal. Kaag klaagt ook weer over de ondermijning van de rechtsstaat én waarschuwt voor blijvende hogere energieprijzen. Maar Kaag is hier zelf schuldig aan. Het beleid van het regime is de Euro ten koste van alles te redden. Het zal het einde betekenen van onze verzorgingsstaat en meer.
D666 zal voor ons Nederlanders op den duur fataal blijken te zijn: onbetaalbare energie, onbetaalbare boodschappen, EU totale macht, oorlog blijven voeden en natuurlijk langer werken en nog hogere belastingen.

Matthijs van Nieuwkerk is nogal negatief in het nieuws geweest de laatste dagen. En terecht. Hij blijkt gewoon een tiran die vele medewerkers tot wanhoop heeft gedreven. Ik wist dit al jaren geleden, want dit is géén nieuwe informatie. Veel mensen maken zich trouwens schuldig aan dit fenomeen: aan de buitenkant zichzelf anders voordoen dan aan de binnenkant. Ik heb daar gelukkig géén last van. “Het zijn vakmensen, en die zijn nu eenmaal perfectionistisch.” wordt er vaak gezegd. Ik vind dat onzin. Iemands vakmanschap (lees: ego) mag nooit ten koste gaan van anderen. Maar dat is toch precies dat er gebeurd in deze tijd. Het likken naar boven en trappen naar beneden is vaak een gemene deler bij de hoge politici, CEO’s of hoog geplaatste vakmensen. Het resultaat? Een maatschappij die zich langzaam maar zeker van binnenuit opeet en aan het eind in een fascistische roes ten onder zal gaan. Gelukkig komt er steeds meer aandacht voor en wordt het aangepakt. Er komt een tijd dat we ons van deze narcistische mensen aan de top ontdoen. En dan kunnen we gaan bouwen aan een betere wereld. En natuurlijk is niet iedere hoog geplaatste een narcist. Verre van. Maar op bepaalde posities binnen een bedrijf of politiek zijn ze te machtig en dienen ze geliquideerd (oeps, mag dat, Merel Ek?) verwijderd/ontslagen te worden. Denk aan een Rutte, Kaag, Trump, Macron, Trudeau, etc. Maar ook hier geldt: men is er zelf bij. Dus het volk maakt wat betreft de politiek steeds weer de verkeerde keuzes.

Cojona is niet gevaarlijker meer dan een verkoudheidje en toch wordt er nog geprikt. En dat terwijl het prikje veel schadelijker kan zijn dan de verwachte uitwerking. In Frankrijk is er een bekende scheidsrechter plotseling overleden.
Ik denk te weten waaraan, maar de oversterfte, die overal aanwezig is, komt natuurlijk niet door het prikje.
Bij de uitvaartondernemingen is het erg druk geworden sinds de prikcampagne weer is opgestart. Het zijn vooral de ouderen die een abonnement hebben op de uitvaart, maar de grote aantallen vallen op. Ik heb dit ook uit eigen hand gehoord van een medewerker bij een uitvaartondernemening. Op het blog van Maurice verschijnen ook al weer grafieken van de oversterfte.
UPDATE – Hier een grafiek van de oversterfte gemaakt door Theo Schetters.

Marc van Ranst (de Belgische Van Dissel) heeft een eredoctoraat ontvangen voor al zijn diensten in de coronatijd. Deze narcist zal later in de geschiedenisboeken terecht komen als een kwakzalver en een pion die ervoor gezorgd heeft dat het coronatijdperk een zwarte bladzijde in onze geschiedenis is geworden. We gaan het zien.
Hier een link naar een video waarin Marc van Ranst samen met Ab Osterhaus verteld hoe je een pandemie of vaccine verkoopt. Dit was nog vóór het Corona tijdperk! Marc van Ranst was trouwens ook hoofdverantwoordelijk voor de invoering van die nutteloze, niet werkende mondkapjes in België.

Nog een (voor mij althans) ernstig bericht: het bintje verdwijnt uit de schappen van de supermarkt. Men wil alleen nog maar biologisch geteelde aardappelen die ook nog eens minder vatbaar zijn voor ziektes. Jammer, want dit gaat betekenen dat vers gesneden friet nóg duurder gaat worden, want die wordt vooral gemaakt van de Frieslander, Bintje en Agria.
Deze 3 fantastische aardappelrassen gaan dus definitief verdwijnen uit de schappen. En wij als consument worden waarschijnlijk weer opgescheept met smaakloze meuk.
UPDATE – Ik was vergeten dat ik enkele weken geleden ook al een artikel over de akkerbouw had gepost. De reden dat het Bintje zal verdwijnen heeft natuurlijk alles te maken met de gebruikte gewasbeschermingsmiddelen. Dat komt door de strenge milieuregels die er voor de akkerbouw zijn. Dát is de reden waarom het Bintje gaat verdwijnen. Ik zie nu de relatie tussen de beide artikelen. Het regime sloopt tevens de biodiversiteit. Een schande!

Het Rode Kruis gaat de voedselhulp in Nederland uitbreiden, want dat is nodig volgens een woordvoerder.
Het is eigenlijk schandalig dat er voedselbanken bestaan in zo’n rijk land als Nederland. Ook hier weer een teken van verval.

In de Universiteit van Leiden was een schilderij weggehaald waarop 6 rokende mannen (oud bestuurders) te zien waren. Blijkbaar had één of ander Woke figuur hierover geklaagd. Gelukkig kwam er een storm van kritiek en werd het schilderij teruggehangen. Ik snap niet dat er idioten zijn die zich kunnen storen aan zo’n soort schilderij. Echt bizar.

Voor het eerst is er een daling van het aantal vacatures te zien. Ondanks het grote personeelstekort gaat dit nu langzaam inzetten. De recessie is een feit. Ik sluit het niet uit dat er binnen 3 maanden een grote ontslaggolf aankomt, want consumenten houden de hand op de knip. Ik denk zelfs eerder aan een depressie dan aan een recessie.

Amnesty Internationaal maakt zich zorgen over het demonstratierecht in Nederland. Goh, gaan ze eindelijk wakker worden? Ik heb dit al tijden gezegd. En met mij vele Wappies. Nou, maak uw borst maar nat. Er gaat nog véél meer ingeperkt worden. Dit is nog maar het begin.

Energiebedrijven schroeven de prijzen steeds verder op. Vattenval heeft zijn variabele tarieven opgeschroefd, en het einde is nog lang niet in zicht. 1 Januari ben ik aan de beurt. Dan weet ik ook meteen of ik technisch failliet ben of niet. We zullen zien.

Het consumentenvertrouwen is naar een nieuw dieptepunt gezakt. Maar de EU leiders hebben zichzelf 7 procent loonsverhoging gegeven. Tja, dit was te verwachten. Ik hoop dat ze het er goed van nemen, want over niet al te lange tijd zal het lachen ze vergaan, ben ik bang.
Het Nibud ziet overal in Nederland de betalingsproblemen toenemen. ook bij MKB en middeninkomens. Een voorbode van wat komen gaat.

De klimaatcrisis is de opvolging van de Coronacrisis. Er zullen vele klimaatverplichtingen gaan komen volgens Rutte.
Maar China en de V.S. gaan waarschijnlijk toch hun eigen gang, dus maatregelen vanuit de rest van de wereld zullen weinig uit gaan maken. Maar goed: wij worden door de zogenaamde klimaatcrisis het sociaal kredietsysteem ingerommeld. De EU is trouwens ook al bezig met auto’s onbetaalbaar te maken. Door de vele regelzucht komt de productie en betaalbare prijs in gevaar.

NEMO Kennislink heeft door TNO een onderzoek laten uitvoeren hoe mensen denken over een persoonlijk emissiesysteem. Veel Nederlanders zien zo’n systeem wel zitten zeggen ze. Dus naast betalen met geld ook betalen met CO2 punten. Ik moet het bronrapport (onderaan de link) nog nader bestuderen, maar bij de open vragen staan antwoorden als: ik zal dat nooit accepteren of communistisch, etc.
Ik denk dan ook dat de meeste mensen zo’n systeem niet willen. Ik kan het me ook totaal niet voorstellen.

De nieuwe Zorgpremies zijn inmiddels bekend. Natuurlijk stijgen die weer en voor de toekomst is Zorgverzekeraar CZ bang dat de zorg niet meer vanzelfsprekend zal zijn. Of te wel: de rijken krijgen zorg, de armen kunnen letterlijk de tering krijgen.

De Asieldwangwet is een feit geworden nadat een meerderheid van de VVD leden op een VVD congres akkoord hebben gegeven voor deze wet waarbij het regime gemeenten kan dwingen om asielzoekers op te nemen. Gemeenten die vrijwillig meer asielzoekers opnemen dan moet, krijgen daarvoor een extra vergoeding van 2500 Euro per asielzoeker.
Oh ja, De houdbaarheid van Rutte is trouwens verstreken volgens de VVD leden.

De tuchtraad heeft uitspraak gedaan rondom de zaak tegen huisarts Elens die off label het medicijn Hydroxychloroquine had voorgeschreven aan zijn patiënten met corona. Dat was toen illegaal verklaard door schoenenprins Hugo de Jonge en de inspectie. De tuchtraad heeft Elens nu op de meeste punten nu vrijgesproken. Er komt wel een berisping in zijn dossier, dat gaat over zijn kritiek op het corona beleid, dacht ik. Eigenlijk te bizar voor woorden. Waar is de vrije meningsuiting gebleven? Maar hoe dan ook: zijn off label voorschrijven is dus niet bestraft en dat kan gevolgen hebben voor andere artsen die ook off label hebben voorgeschreven.
Attje Kuiken (Tweede Kamerlid PVDA) heeft hier ook een mening over. Zij is het niet eens met de vrijspraak en uitleg. Deze tante weet van toeten noch blazen en wilde zelfs de BIG registratie van artsen zoals Elens afnemen. Zij is niet alleen een ongekend slecht politicus (mens ga toch koken!) maar ik vind haar gedane uitspraken tijdens het corona tijdperk ook nog eens zwaar over de rand en ondemocratisch. Zij dient wat mij betreft in de toekomst dan ook voor een tribunaal te verschijnen. Ik vergeet niet en ik vergeef niet. Maar ik heb al eerder gezegd dat ik géén lange politieke toekomst voor haar weggelegd zie. Het lijkt mij een bazig persoon die ook niet vies is van het trappen naar beneden. We gaan het zien. UPDATE – Jan Bonte (ex. Neuroloog) rekent in zijn blog ook nog even af met Attje Uilskuiken (PVDA).

Zo, dat was het weer voor deze 2 weken.
Voor diegenen die hun ogen nog niet hebben geopend en vragen “Wat moet ik dan doen?” de volgende tips:
Blijf op nu.nl, kijk het WK voetbal en hou gewoon je bek.
Ha, ha. Bovenstaande grap kwam van een uitzending van podcast ‘V for Valentine’. Geweldig hoe ze die bange en niet goed geïnformeerde mensen een sneer geven!
Maar zonder gekheid: de situatie loopt steeds meer uit de hand. Een tip van mij voor u is om lang houdbaar voedsel, huisdierenvoedsel, water + watertank, gastanks + gaskooktoestel , aanstekers, medicijnen, hout (platen en balken) en natuurlijk WC-papier (ha, ha.) in te slaan. Ook cash geld is handig, net als wat fysieke mini baren goud of zilver. Veel sterkte de komende tijd!

DE TOESTAND IS ZËÉR KRITIEK; ER IS GÉÉN WEG MEER TERUG

Nick

Bronnen: youtube.com, maurice.nl, trouw.nl, telegraaf.nl, nu.nl, cnbc.com, bnr.nl, rijnmond.nl, fvd.nl, zerohedge.com, tweakers.net, maurice.nl, rtlnieuws.nl, twitter.com, wikipedia.com, viruswaarheid.nl, videowaarheid.nl, blckbx.tv, parool.nl, eenvandaag.nl, ad.nl, leefbewust.nl, powned.nl, hartvannederland.nl, bnr.nl, fvd.nl, nspublieksprijs.nl, nemokennislink.nl, msm.com en nos.nl.

Similar Posts