|

BERICHTEN VAN WEEK 44 – 05/11/2022

Ik ga de komende tijd de berichten per week opsparen want elke dag updaten kost teveel tijd én zaken gaan elkaar nu zó snel opvolgen dat er anders updates op updates blijven komen.

Het CBS meldt nog steeds oversterfte. Ik verwacht de komende maanden ook nog een (lichte) toename van de oversterfte omdat de vaccinatieronde nu bezig is. Ik las gisteren in de krant dat er op veel plaatsen nu zonder afspraak een vaccinatie gehaald mag worden. Dat is een goed teken. Het loopt dus niet storm. Dat geeft mij hoop dat de nieuwe schade nog enigszins beperkt zal kunnen blijven.

Complotdenker David Icke mag Nederland niet in. Hij wilde zondag op een landelijke demonstratie spreken. Maar de IND heeft hem de toegang na een spoedvergadering tussen de Schengenlanden geweigerd. Sterker nog: hij mag de komende 2 jaren géén enkel Schengenland meer in. Het regime acht hem gevaarlijk omdat hij antisemietische uitspraken zou hebben gedaan (Dat is dus niet waar). Maar tegenwoordig ben je al snel antisemiet of rechts extremistisch. Ik val ook onder deze groepen omdat ik lid ben van het FvD. Deze dooddoener kan gemakkelijk op iedereen geprojecteerd worden. En daarmee maak je democratische discussies dood. Ook is het regime bang voor ongeregeldheden omdat er tegendemonstraties zouden zijn. Maar dat is toch vaak zo? Demonstraties geven nu eenmaal wat onrust. De taak van de politie is om demonstraties te faciliteren en de orde te handhaven. Davis Icke mag natuurlijk wel via een scherm spreken volgens het regime en daarmee ontkennen ze dus dat hij monddood wordt gemaakt. Natuurlijk is het regime bang voor rellen. Met de huidige toestand van onze maatschappij hoeft er maar één vonkje over te springen en hebben we ernstige rellen. Dat gaat natuurlijk ook gewoon gebeuren, maar nu nog niet. Eerst moeten veel mensen het water tot aan de lippen staan. Dat zal gebeuren als het kouder gaat worden en mensen erachter komen dat het allemaal niet meer te betalen is. Of de vonk slaat over bij een ander event. We gaan het zien. UPDATE – op Twitter zijn er berichten te zien die claimen de echte reden weer te geven waarom David Icke geweigerd is.

Verder deze week het nieuws dat de bouw van nieuwe huizen weer in gevaar is gekomen omdat er bij de stikstofberekeningen de bouw (tijdelijke uitstoot) niet uitgesloten mag worden. Dat gebeurde nu wel. Dus nieuwe vertragingen bij het vergunnen van nieuwe huizen. Ik vind het ongelofelijk dat dit kan en mag. De EU heeft ons niet bepaald voordeel opgeleverd. En ik vraag mij af hoe dat in andere EU landen zal gaan. Ik kan mij niet voorstellen dat in de Oostelijke en Zuidelijke landen ook zo strikt aan de stikstofregels wordt gehouden. Maar hoe wordt dat onder de mantel geveegd? Of zijn de EU regels zó ontworpen dat alleen de grote landen ermee kunnen werken? Maar dan zouden bijvoorbeeld Luxemburg en België ook in de problemen komen, en daar hoor ik niets over.

Ondertussen heeft het RIVM OPNIEUW een fout gemaakt met de lijst van de top 100 stikstofvervuilers in ons land. Arno Wellens had zo’n lijst al enige tijd geleden van de Rijksoverheid website gehaald en daar stonden géén boeren op. Later was de lijst van de website verdwenen. En nu staan er (weer) foute berekeningen in. Er wordt net zo lang gerotzooid totdat aangetoond is dat de boeren de grote schuldigen aan ons stikstof probleem zijn. En dus moeten er, als we verder willen bouwen aan woningen, meer grote boerenbedrijven worden opgedoekt. Onvoorstelbaar dat we gewoon niet kunnen vaststellen dat ons land vol is en we dus géén immigranten meer kunnen toelaten.
D666 wil trouwens boerenbedrijven onder dwang opheffen die zich in kwetsbare natuurgebieden bevinden. Deze dictators en WEF aanhangers laten zich steeds meer van hun kwade en duistere kant zien.

Het aantal corona-infecties blijft afnemen. En dat terwijl Kuipers de vaccinaties blijft promoten (en nu.nl trouwens ook). Ik vind dat ongelofelijk. Corona is al lange tijd endemisch geworden. Het is en blijft onder ons maar het gevaar is geweken. Ventilatie blijft de belangrijkste maatregel om corona én griep te bestrijden. En dat is wel tegenstrijdig met het beleid om zuinig om te gaan met energie. Ventilatie kost, zeker in de winter, nu eenmaal meer energie.
Maar gezondheid gaat dan voor, toch?

Betalingen vanaf 100 euro monitoren en contante betalingen van 3000 euro of meer verbieden. Dat is een nieuw wetsvoorstel van minister Kaag. En dat terwijl contant geld het enige wettige betaalmiddel is. Deze wet in combinatie met centraal beheer van alle betalingen zijn natuurlijk de opmaat naar het digitale valutasysteem en dus totale controle voor het regime. Wie nu nog niet ziet dat we in versneld tempo naar een sociaal kredietsysteem gaan, is gewoon dom en blind. Maar zoals ik altijd al heb gezegd zullen deugburgers van dit systeem smullen. Mensen die tegen dit systeem zijn worden in de toekomst als parasiet behandeld en verliezen alles en/of worden over 100 jaar een verzetsheld genoemd en postuum geëerd. Maar ik wil helemaal niet dat het zover komt. Er zijn helaas nog teveel slapende burgers en hebben we ook nog eens 30 procent deugburgers die zo’n systeem wel willen.
Deze blckbx.tv uitzending werpt meer licht op de huidige situatie en de komst van de digitale euro dat een onderdrukken systeem mogelijk gaat maken.
UPDATE 20/11/2022 – Er is inmiddels een consultatie over deze wet aan de gang en de reacties zijn niet mis.
Echter het zal allemaal niet gaan helpen. Deze wet komt er gewoon en dan zal het regime altijd en overal onze bankgegevens in kunnen zien. Een hele slechte zaak en een doodsteek voor onze vrijheid. Ik blijf erbij dat deze wet wordt ingesteld om de weg vrij te maken voor het sociaal krediet systeem dat binnenkort op de agenda zal worden gezet. Natuurlijk onder het mom van klimaatcrisis. Het sociaal kredietsysteem zal nodig zijn om de toekomstige generaties nog een kans te geven om een normaal leven te kunnen leiden. Echter, een sociaal kredietsysteem is niet normaal en zal onze levens gaan verwoesten.

De Bank of England verwacht de langste recessie mee te gaan maken in zo’n 100 jaar. Dat geeft te denken. De beurscrash en aanhoudende economische malaise in 1929 was de aanleiding voor de Tweede Wereldoorlog.
We gaan precies dezelfde kant op. Ons economisch systeem is al overleden. We gaan van een korte recessie naar een langdurige depressie, denk ik. En wie krijgt de schuld? Putin, natuurlijk!

Er zijn media en politici die al vooruit lopen op de uitkomst van vele onderzoeken die aan zullen tonen dat het coronabeleid onmenselijk en zelfs misdadig was. Denk aan de avondklok, coronapas of verplichte vaccinaties.
Deze media en politici pleiten voor een generaal pardon voor hen die harde maatregelen moesten nemen met de kennis van toen. Mijn mening is simpel: ik vergeef het de schapen, maar ik zal nooit de beleidsmakers vergeven. NOOIT. Deze lui dienen voor een tribunaal te verschijnen en berecht te worden volgens het Neurenberg systeem. Er zijn voor sommigen misschien wel verzachtende omstandigheden. Daar zal de rechter zich dan over moeten uitspreken, maar wat mij betreft voor Rutte, De Jonge, Grapperhaus, Van Dissel, Macron, Trudeau, etc. géén genade maar de ultieme straf.

In Iran zijn de protesten zeker nog niet uitgedoofd. Het is zich langzaam maar zeker aan het verspreiden over het gehele land. Maar de revolutie is nog niet in zicht denk ik zo. Ik denk dat het Iraanse regime vroeg of laat zal omvallen, of met geweld verdreven gaat worden door het volk. Hun verdiende loon. Hoewel ik geweld afkeur snap ik de woede van het volk héél goed. Onderdrukking leidt altijd tot verzet. Vroeg of laat.

Ik zag ook een bericht op de website van Follow The Money over Ernst Kuipers. Onder zijn leiding konden artsen van het Erasmus MC snoepreisjes naar het buitenland maken. Er was totaal géén transparantie (of deze was schimmig) over de banden met artsen en farmaceutische industrie. Contracten werden soms zelfs buiten de boeken gehouden. Een ernstige zaak en reden tot direct aftreden lijkt mij. En dan met de smoes komen dat hij als directeur beslissingen heeft gemaakt die in conflict zijn met zijn baan als minister vind ik een dooddoener. Hij heeft toen gewoon de wet bewust overtreden en dient dus de gevolgen daarvan te dragen. Voor mij ook weer een teken dat een groot deel van de hoog opgeleiden corrupt is. Hoe hoger je komt, hoe meer corruptie. Hoe kan dat voorkomen worden? Blijkbaar niet door regeltjes.

Arib (ex Kamervoorzitter, ex PVDA) heeft huidige Kamervoorzitter Bergkamp verboden om een afscheidspraatje te houden. Ik snap haar reactie heel goed. Ze is immers door Bergkamp (en de rest van D666) voor de bus gegooid.
Arib is dan ook met stille trom uit de Tweede Kamer vertrokken. Ik blijf erbij dat haar gedwongen vertrek te maken heeft met de onderzoekscommissie Corona waar Arib de voorzitter van zou zijn.
Bergkamp kreeg trouwens een debat over het onderzoek naar Arib niet gesloten.

De actiegroep Extinction Rebelion verstoorde een concert maar werden vervolgens fysiek de zaal uitgezet. Ik begrijp de reactie van het publiek héél goed, maar misschien was het beter geweest om hun actie compleet te negeren en gewoon verder te luisteren naar het concert. Ik neem aan dat muziek gemakkelijk de stem van de actievoerders kan overheersen. Geweld is niet de oplossing. Maar in gedachten voelt het wel lekker om zo’n actievoerder de zaal uit te schoppen. Ze hadden tenslotte ook buiten hun mening kunnen roepen. En dat is een grondwettelijk recht.
UPDATE – Zaterdag 5 november zijn demonstranten van Extinction Rebelion en Greenpeace over een hek bij Schiphol geklommen en blokkerden ze privé jets. Ik vind dat nogal wat. Bij zo’n actie kun je ook zomaar neergeschoten worden wegens vermeend terrorisme of een vermeende aanslag. In Nederland zijn verdachten voor minder beschoten. Denk maar eens aan die boerenjongen van 16 die met zijn tractor uit een blokkade wegreed. En dit kan zomaar?
Viruswaarheid heeft straks géén bankrekening meer, maar dit soort organisaties komen met dit soort gevaarlijke acties weg? Het zegt mij genoeg. Gezien het aantal demonstranten (het waren er honderden) op de foto vermoed ik dat dit soort acties van hoger af zijn georganiseerd om onze maatschappij te ontwrichten zodat we het regime om hulp roepen. En die gaat vervolgens alle registers verder open trekken om de burgers nog meer te kunnen onderdrukken. UPDATE – Inmiddels zijn de demonstranten terroristen gearresteerd.

Het regime kan niet garanderen dat de sigaret in de schappen blijft omdat de antitabakslobby een rechtszaak heeft gewonnen waarbij de meting van gevaarlijke stoffen in sigaretten centraal stond. Ik snap dat roken ontraden moet worden, maar het individu maakt uiteindelijk eigen beslissingen in het leven en als men besluit te gaan roken dan is dat een eigen te respecteren besluit. Maar in deze tijd hebben de NGO’s veel te veel macht en lobby bij de politiek. NGO’s hebben ongekozen leiders en dat is dus een groot gevaar voor onze democratie. Daarom ben ik tegen NGO’s, lobbygroepen en al helemaal tegen lobbygroepen die in of dichtbij de gebouwen van de politiek zijn gevestigd.
Hier nog een link naar een artikel met daarin de tekst “Na uitspraak rechter de sigaret meteen de winkel uit”. De uitspraak vloeit voort uit de regel “Iedereen heeft recht op leven“. Dit soort uitspraken is ook gebruikt tijdens het Coronatijdperk en werd dus misbruikt om in heel veel landen (bijna) een vaccinatieplicht & testplicht in te voeren. Veel deugburgers zijn het daar nog mee eens ook, maar zien niet dat het recht op leven dus ook zo uitgelegd kan worden dat anderen over jouw leven kan gaan beschikken. En dat is dus al gebeurd. Gedwongen gezond. En straks komt daar natuurlijk een verbod (of taks) op suiker, vet en alcohol bij. Want we hebben het recht op leven en dus mogen dat soort producten niet meer.
Ik ben voor het recht op leven én het recht om dat leven naar eigen leuze zelf in te richten, zonder overheidsbemoeienis. Want als dit zo doorgaat (en dat gaat het), is er géén weg meer terug en komen we vroeg of laat uit op een (fascistische) totalitaire maatschappij, of te wel een dictatuur waarin het regime gaat bepalen wat goed is voor de burger.

Het regime heeft trouwens ook al plannen om een dwangwet te gaan maken over de asielopvang. Het recht op immigratie, ha ha. Nu is het nog een deal met de gemeenten, straks is het dwang. Dat past goed bij dit regime en deze situatie. Het zegt genoeg over de toekomst. Maar CDA leider Hoekstra vind gelukkig ook dat Nederland te vol dreigt te raken. Nog meer immigratie wordt dus de standaard. Maar Nederland is gewoon vol. We zouden andere oplossingen moeten gaan zoeken om vluchtelingen te helpen. Misschien géén oorlog meer voeren? En dus alle banden met de Verenigde Staten verbreken. Wedden dat er dan misschien wel binnen 2 weken Amerikaanse oorlogsschepen voor onze kust liggen? Dan vertonen ze hun ware aard.

Ik heb verder géén nieuws over de economie. De beurzen deden het best goed deze week. Maar waarschijnlijk greep het Plunge Protection Team weer een beetje in. Op de mainstream media hoor je niet zoveel over de economische situatie in de wereld. Dat vind je alleen maar bij de alternatieve media. De mensen die er echt verstand van hebben zijn: Arno Wellens, Willem Middelkoop, Kees de Kort en Ab Flipse. Deze 4 deskundigen zou u moeten volgen (zoek ze maar eens op YouTube). Dan krijgt u het echte nieuws voorgespiegeld.
Hier een presentatie van Ab Flipse die het heeft over het economisch systeem. Zijn conclusie: het systeem is niet meer te redden. Hier vind u diverse video’s die gaan over onze economie.

DE TOESTAND IS ZËÉR KRITIEK; ER IS GÉÉN WEG MEER TERUG

Nick

Bronnen: youtube.com, maurice.nl, trouw.nl, telegraaf.nl, nu.nl, cnbc.com, bnr.nl, rijnmond.nl, fvd.nl, zerohedge.com, tweakers.net, maurice.nl, rtlnieuws.nl, twitter.com, wikipedia.com, viruswaarheid.nl, videowaarheid.nl, blckbx.tv, parool.nl, eenvandaag.nl, ad.nl, leefbewust.nl, powned.nl, hartvannederland.nl, bnr.nl, fvd.nl, nspublieksprijs.nl, msm.com en nos.nl.

Similar Posts