|

BERICHTEN VAN WEEK 43 – 28/10/2022

Ik ga de komende tijd de berichten per week opsparen want elke dag updaten kost teveel tijd én zaken gaan elkaar nu zó snel opvolgen dat er anders updates op updates blijven komen.

Het was weer een week vol met belangrijk en vaak ook niet zo’n vrolijk nieuws. Ik begin met de uitspraak van de rechter dat de ING rekeningen van Willem Engel (Stichting Viruswaarheid.nl) mogen worden beëindigd. Dat houdt de facto in dat de stichting haar financiële verplichtingen niet meer kan nakomen, géén digitale donaties meer kan ontvangen en dus wellicht noodgedwongen moet stoppen. Ik vind dit een belachelijke zaak, mede doordat de wetgeving tegen het witwassen en terrorisme hiervoor zorgt. In de toekomst zijn natuurlijk ook burgers aan de beurt, zeker met de invoering van de CBDC (Central Bank Digital Currency) dat eerdaags over Europa en de rest van de wereld wordt uitgezet. Daarmee heeft het regime programmeerbaar geld in handen en kunnen burgers en bedrijven definitief onder controle worden gebracht.
Zaterdag werden een aantal ING kantoren bezet door actievoerders van Extinction Rebbellion. Ik dacht dat ze daarmee Willem Engel wilden steunen :-), maar het blijkt te gaan om een klimaatprotestactie.
Als je de foto van de demonstranten onderaan het artikel bekijkt is het een divers gezelschap. Heeft D666 deze groep samengesteld?
Hier een link naar de Tweede Kamerstukken betreffende diverse wetgeving om witwassen te voorkomen. De burgers gaan hierdoor veel vrijheden inleveren en de banken zijn de nieuwe “Sheriffs“. Zij gaan ons controleren. Nu en in de toekomst.

Onze mensenrechten in Nederland nemen steeds meer af. Strafrecht advocaten klagen steeds meer hierover. Maar het regime geeft géén krimp en gaat door met het invoeren van mensenrechten ondermijnende wetten.
Onze rechten liggen de laatste jaren toch al onder vuur. In het oosten van ons land willen gemeentes foto’s van bepaalde kamers van bewoners hebben om zo de OZB beter te kunnen bepalen. Er waren blijkbaar teveel bezwaren binnengekomen. Nou, zo’n brief hoef ik niet te ontvangen want ik weiger principieel aan zoiets mee te werken. Welkom in de Clownswereld!

Nu.nl noemt de Chinese leider een dictator die China met ijzeren hand de toekomst in wil loodsen. Ik vind het belangrijk om dit bericht te archiveren, want het zal mij helpen als ik ooit voor de rechter zal staan wegens mijn verzet tegen een toekomstig sociaal krediet systeem. Ik kan dan aanvoeren dat het een Chinees gebaseerd dictatoriaal systeem is en dat mag dus bevochten worden. Want ik zal nooit een China 2.0 systeem in mijn leven accepteren.

Datzelfde nu.nl heeft weer eens zijn excuses gemaakt wegens het niet laten zien van filmmateriaal betreffende de besmeuring van een schilderij door activisten van Just stop Oil. Ze blijven censuur toepassen en leren maar niet bij.
En ze zijn ook nog steeds een doorgeefluik van nieuws geproduceerd door ANP of Reuters. Jammer!

De EU dendert maar door om ons leven compleet te verwoesten. In hun drang naar een beter klimaat moet elke huizenbezitter in de toekomst (2050?) grondige renovaties aan de woning uit gaan voeren, want anders krijg je wellicht boetes, mag je huis niet in de verkoop of verhuur óf wordt je huis misschien wel verbeurd verklaard. Ik hoop dat het EU regime vér voor die tijd zal vallen en wordt aangehouden.

De milieuregels voor akkerbouw zijn nu zó streng aan het worden dat aardappels verbouwen al bijna onmogelijk gaat worden. Friet zal dus nog duurder gaan worden. Waar zijn we mee bezig? Dit gaat ook verregaande gevolgen hebben voor de derde wereld, want die krijgen daardoor véél minder voedsel vanuit de rijke landen. Als het helemaal uit de klauwen loopt kan dat zomaar miljoenen doden opleveren. Ik moet er niet aan denken.
Ik begreep van het weekjournaal deel 2 van videowaarheid (hier deel 1) dat het regime zelfs een teellijst heeft samengesteld met daarop de producten die de boeren deze winter mogen telen. Bizar! Het regime bepaalt wat er geteeld mag worden. Ook hier moet ik weer concluderen dat we al in een sociaal kredietsysteem zitten. Het wordt echt tijd voor verzet. gelukkig zie ik elke dag nog steeds de omgekeerde vlaggen wapperen. Heerlijk!

We worden door nu.nl weer bang gemaakt met een stijging van broeikasgassen in onze atmosfeer.
Ja, we hebben bevolkingsgroei dus meer CO2. We kappen tevens massaal bossen om voor eten en biomassa dus ook meer CO2. Dat stukje ligt aan de mens. Maar een flinke vulkaanuitbarsting geeft ook véél broeikasgassen.
De oplossing? Meer kerncentrales bouwen (of Thorium centrales), bevolkingsgroei remmen en veel bomen aanplanten.
De zeespiegel zal deze eeuw niet verder stijgen dan met 1.60 meter. Dat zeggen de wetenschappers. Maar die zitten er ook heel vaak naast. In ieder geval is het minder dan verwacht. En over 50 jaar hebben we weer nieuwe technieken om dit soort zaken te pareren. Niets dus om zorgen over te maken denk ik maar zo. Want anders gaat onze jeugd geboren ná 2000 uit angst morgen wéér schilderijen bekladden.
De EU wil vanaf 2035 ook nieuwe auto’s die broeigassen uitstoten, verbieden. Ik begrijp deze maatregel ergens wel, omdat het gelukkig over nieuwe auto’s gaat. En tegen die tijd is elektrisch rijden ook weer véél beter en goedkoper geworden. Natuurlijk vervuilen elektrische auto’s indirect ook (ze zijn energie-intensief geproduceerd en hebben ook opgewekte elektriciteit (nog steeds veelal kolen) nodig om te kunnen rijden) maar lokaal is de uitstoot nul en dat is goed voor de mens, milieu en natuur.

Er wordt alweer een nieuwe crisis gecreëerd, namelijk de chemische crisis. Als dit zo doorgaat houden we in Nederland géén chemische of metaalindustrie meer over en zijn we héél erg afhankelijk van import. Een hele slechte zaak gezien de staat waarin de wereld nu verkeerd. Met Tata Steel gaat het ook niet goed en er is deze week al een groot aluminium bedrijf in Delfzijl failliet gegaan.

Deze week waren er op de Amerikaanse beurs grote verliezen voor de technologie reuzen. Techbedrijf META (moederbedrijf van onder andere Facebook) verloor zelfs 24% van haar beurswaarde. Ongekend. Maar over het algemeen ging het deze week verder goed op de Amerikaanse en Europese beurzen. Misschien kwam dat door koopjesjagers of misschien kwam het wel door ingrijpen van het Plunge Protection Team.
In Hongkong sloot de beurs flink lager. Daar werden verliezen van meer dan 10 procent genoteerd.

Media virus NPO wil de publieke omroep Ongehoord Nederland een tweede boete opleggen wegens het niet meewerken aan de landelijke mediadienst. Of te wel: ze vinden Ongehoord Nederland buiten de boot vallen want ze zijn niet inclusief en niet Woke. Dus de NPO wil deze omroep eigenlijk gewoon cancelen. Ook dit lijkt op de D666 leus: “We laten iedereen vrij maar niemand vallen“. Of te wel: “Je volgt het overheid narratief anders ben je van ons.“. De NPO zit vol met D666 bestuurders en aanhangers. Daar heb ik al vele berichten over gepost in het verleden.

Gideon van Meijeren (FvD) lag onder vuur omdat hij met een camera verhaal ging halen bij een SBS journalist. Deze had het woord liquideren als wegsturen gedefinieerd en dat klopt natuurlijk niet. Ook Rutte ging helemaal los op het FvD. Hier is de uitleg van Gideon betreffende zijn actie. Het blijft in mijn ogen virusmedia. Goed dat Gideon op deze wijze zaken aankaart. Hier nog de reacties van de virusmedia. Hoe die tekeer gaan tegen het FvD vind ik bizar! Het brengt mij best wel even aan het wankelen betreffende mijn steun voor het FvD, want als je hoort waarvan ze allemaal beschuldigd worden, dan heb je de neiging om in je schulp te kruipen en te denken: “Waar heb ik op gestemd?”.
Toch zal ik mijn keuze voor het FvD fier blijven verdedigen, want zij waren de enige partij die alle coronamaatregelen grote onzin vonden (behalve het ventileren, natuurlijk). En ik hou ook nog eens van underdogs. Als de massa naar links gaat loop ik vaak naar rechts. Gelukkig heb ik goede hoop dat de waarheid rondom het coronabedrog toch wel redelijk snel zal uitkomen. De oversterfte kan immers niet veel langer onder de pet worden gehouden.

bron: Maurice.nl

In de grafiek hierboven is goed te zien dat ná de start van de vaccinatieronde (zo rond week 37, toch?), de oversterfte meteen weer aan het toenemen is.
Ik weet zeker dat de prikjes een grote rol spelen in deze oversterfte. Als dat uitkomt valt alles om. Je doet het voor een ander is ook al onderuit gehaald omdat de prikjes niet (of maar heel even) beschermen tegen infectie van anderen.

Oh ja, hier weer een bewijs dat de virusmedia desinformatie verspreiden. Vergelijk dit oude bericht en nieuwe, recente bericht maar eens met elkaar. De NOS zal zeggen dat het nieuwe bericht met de kennis van nu geüpdatet is. Maar dat is onjuist, want de alternatieve media had de juiste informatie al vanaf het begin. De NOS heeft echter nooit de moeite genomen om wederhoor te doen bij kritische artsen of wetenschappers. Dus gewoon desinformatie. En zo is het volk 2,5 jaar lang gemanipuleerd met desinformatie en leugens.

Ondertussen deed Thierry mee aan de NS publieksprijs (beste boek van het jaar) met zijn boek ‘Het Coronabedrog’. Mensen werden massaal opgeroepen om te stemmen op het boek van Thierry. Ook ik heb mijn stem aan hem gegeven. Ik geef toe: niet alleen omdat dit boek gelezen moet worden, maar ook puur om het systeem van nominaties te narren.
Op Bol.com staat een inleidend stukje van Bol.com zelf over het boek. In plaats van een stukje te schrijven over een andere theorie over Corona en vaccineren, moet Bol.com er even op wijzen dat ze miljoenen boeken verkopen en er veel tegenstrijdige meningen over bijvoorbeeld vaccineren zijn. Vervolgens verwijzen ze voor de “ECHTE” informatie door naar de officiële site van het RIVM. Dit zijn voor mij bewijzen dat het narratief vanuit het regime overal doorsijpelt. Een slechte zaak.

Terug naar de boekverkiezing: een aantal nozems probeerden met een ander emailadres ook te stemmen. Dat is natuurlijk oneerlijk. Echter ik neem aan dat de NS bij dit soort verkiezingen ook een bevestigingsmail stuurt. Toch kreeg ik, na gestemd te hebben op het boek van Thierry, géén bevestigingsmail van de NS. Vreemd. En even later kwam er het artikel dat wegens fraude de verkiezing van het boek van het jaar was geannuleerd. De 6 genomineerde schrijvers (daar zat Thierry niet bij) krijgen de prijs verdeeld. Nu.nl noemde de boekverkiezing fraude, maar dat kan dus niet vanwege de bevestigingsmail die men moest aanklikken. Nee, ik denk dat Thierry met ruime voorsprong de winnaar zou worden. En dat is tegen het zere been en dus heeft de NS Publieksprijs het hele evenement gecanceld.
Die zure Claudia de Breij gaat via Twitter los op het FvD. Deze trut kan natuurlijk niet tegen haar verlies.
Ik begreep trouwens van een reaguurder dat hij ook géén bevestigingsmail had gekregen nadat hij had gestemd op het boek Coronabedrog. Echter toen hij later met een ander emailadres nogmaals stemde op een ander boek kreeg hij wél een bevestigingsmail te zien. Mijn conclusie is dan ook dat het de commissie van de NS Publieksprijs zélf is die wellicht fraude heeft gepleegd door de stemmen op Thierry weg te laten. Toch hebben ze gecanceld omdat de notaris misschien wel opperde dat deze gang van zaken niet was toegestaan. Maar dat is een gok van mij.

Het aantal positieve Coronatests is deze week afgenomen en het virus is dus, voor nu, weer op zijn retour. Dat zal, denk ik, ook komen door het mooie herfstweer dat er nu is en het virus is daarbij ook niet meer zo gevaarlijk.
Het is trouwens niet slim om je te (laten) testen, want het regime misbruikt de resultaten graag om de bevolking in angst te houden en te blijven oproepen om die gevaarlijke prikjes te blijven halen.

” Uiteindelijk is de Coronapandemie niets meer dan een uit de hand gelopen (wetenschappelijk) onderzoek in een lab. “

https://www.help.senate.gov/imo/media/doc/report_an_analysis_of_the_origins_of_covid-19_102722.pdf


De ECB verhoogt de rente met 0.75 procentpunt om de inflatie te beteugelen. Dat gaat ze zeker niet lukken, en de Zuidelijke Eurolanden komen hierdoor steeds verder in de problemen. Want hun begrotingstekort neemt hierdoor toe omdat de rente voor hun (kortlopende) leningen ook verder toeneemt en het vertrouwen tussen de EU landen onderling zal afnemen. Dat wordt einde verhaal voor deze landen én de Euro komt daardoor ook steeds verder onder druk te staan. Hoe dan ook, dit loopt gewoonweg niet goed af. Voor niemand. De hoofdeconoom van de (criminele) bank ING voorspelt een milde recessie. Dat is grote onzin. Het wordt een grote depressie. Binnen nu en een half jaar vermoed ik weer een groot event. De val van de Euro en het Westerse systeem is nabij.
In Nederland bedroeg de inflatie vorige maand zo’n 17 procent. In Duitsland is dit momenteel boven de 10 procent.
Madelon Vos heeft het in haar weekend YouTroep video over “Historisch economisch dieptepunt! Waar stopt dit?

In Nederland staan de huizenprijzen onder druk. De komende jaren wordt, mede door de snel oplopende rentestijgingen, een flinke daling verwacht. Ik weet dat zo net nog niet, want door de immigratie blijft er woonruimte nodig en die blijft schaars in Nederland. Dus ik ben benieuwd wat er zal gaan gebeuren. Het regime gaat in de toekomst op een dictatoriale manier ingrijpen op de woningmarkt. Zeker met clown De Jonge aan het roer.

De immigratie koopt ook steeds meer uit de hand. Het regime doet vrijwel niets om dat te beteugelen. Dat is waarschijnlijk mede ingegeven door het WEF. Één voor allen, allen voor één. Het omvolken van de EU moet vooral doorgaan, maar dat zal wel weer een extreem rechtse gedachte van mij zijn. Echter als we realistisch blijven, dan is ons land ook gewoon te klein om alle (economische) vluchtelingen te huisvesten.

Verzekeraar A.S.R. koopt verzekeraar Aegon en wordt zodoende één van de grootste verzekeraars van Nederland.
Al deze fusies geven uiteindelijk de consument minder keuzevrijheid en dat neigt dus dan weer tot kartelvorming en andere prijsopwekkende of onderdrukkende systemen. Als je de Google reviews van A.S.R. bekijkt, dan belooft dat niet veel goeds. Ze hebben mij als klant laten vallen zo’n 3 jaar geleden. Ik zal nooit meer zaken met hen doen.

Deurwaarders krijgen steeds meer te maken met agressie. Dat komt niet alleen door normvervaging, maar ook omdat er in deze tijd vele mensen met schulden bij zijn gekomen. Vooral mensen die het tot vóór de Coronacrisis ook gewoon goed hadden, zoals MKB’ers.

Elon Musk heeft de overname van Twitter afgerond. Ik hoop dat de vrijheid van meningsuiting nu terug zal keren op dit medium en het een lichtend voorbeeld zal zijn voor andere social media zoals YouTroep. Want op dit moment loopt de censuur steeds meer uit de hand. Het volk krijgt desinformatie voorgeschoteld en ze hebben dat niet door.
Maar over niet al te lange tijd zit men vast aan digitaal geld, een sociaal kredietsysteem én een onderdrukkend totalitair systeem. Dat doen we voor een ander en voor jezelf zal het credo dan zijn. We zullen met z’n allen niets bezitten en toch gelukkig zijn. * ZUCHT *

Klimaatactivisten hebben wéér een schilderij beklad in Den Haag. En weer waren ze van de actie groep ‘Just stop Oil’.
Ik weet serieus niet wat deze idioten bezield. Ik ben voor absolute vrijheid van meningsuiting maar niet op een manier waarbij bezit van een ander wordt vernield. Ga dan buiten op de stoep met borden rondlopen bij een museum en vraag op die manier aandacht voor een maatschappelijk probleem.
Ik blijf erbij dat klimaatgroepen klimaatterroristen als Just stop Oil en Extinction Rebellion zijn opgezet vanuit het regime (of afgeleiden daarvan) om onze maatschappij expres te ontwrichten, zodat het volk schreeuwt om overheidsingrepen. Ingrepen die véél te ver gaan en vervolgens tot meer controle en dwang zullen gaan leiden. Zo krijgt het regime steeds meer grip en macht. Rutte had geboeid afgevoerd moeten worden na het toeslagenschandaal. Maar in wezen is zijn regime sterker dan ooit. Echter, de World Economic Forum visie is gedoemd te mislukken, want ze houden géén rekening met de steeds grotere groep wakkere mensen die hun spel doorhebben en er niet aan meedoen.

En ondertussen verkopen we de havens aan China en worden er kleine Chinese politiebureaus in Nederland ontmanteld. China is bezig met haar economische én militaire macht te vergroten. En het Westen heeft dit toegelaten door alle productiesystemen over te hevelen naar dat onderdrukkende land om alles goedkoop te kunnen houden. Nou, daar plukken we nu de wrange vruchten van, want alles is duurder dan ooit. EIGEN SCHULD, DIKKE BULT!

Pieter Omtzigt legt tijdens een debat uit dat we in Nederland genoeg gas hebben om de bevolking te dienen maar om één of andere reden betalen wij de hoogste gasprijs van de EU? Bizar toch? We importeren ons eigen gas uit het buitenland tegen een absurd hoge prijs. We worden gewoon genaaid. ik had het al eerder geconstateerd maar hier legt Omtzigt het nog even duidelijk uit. Ik denk dat we met deze constructie de Zuidelijke landen onderhouden. Echt te gek voor woorden.

In Trouw nog 2 interessante columns. De ene gaat over het verbieden van politieke partijen zoals het FvD, de ander gaat over het verbieden van anonieme accounts. Ik ben een groot voorstander van vrijheid van meningsuiting dus alleen daarom al zijn dit soort columns interessant. Het FvD wordt ervan beschuldigd om journalisten lastig te vallen. In dit geval ging Gideon van Meijeren met een camera bij een journalist langs om verhaal te halen omdat zij een incorrecte vertaling van het woord ‘liquideren’ had gebruikt. Hoor en wederhoor zijn belangrijk om de democratie te beschermen. Het FvD zou volgens sommigen ook verboden moeten worden om hun uitingen zoals: “er komen tribunalen” en daarmee Kamerleden zouden bedreigen. Maar als ik om mij heen kijk zie ik langzaam maar zeker de zogenaamde coronacrisis uit elkaar vallen. Er was nooit een pandemie en Corona was niet zo dodelijk als werd beweerd. De WOB documenten geven een steeds duidelijker beeld van manipulatie, deals, dwang en foutieve of onwetenschappelijke aannames. Mede door de verkeerd genomen maatregelen (Het belang van ventilatie en CO2 meters in publieke ruimtes werd heel lang ontkend) zijn er wel duizenden senioren vroegtijdig omgekomen, mede doordat ze enkele maanden verplicht werden opgesloten. Een halsmisdaad tegen de menselijkheid. Dus welke partijen zouden er nu verboden moeten worden omdat ze een gevaar zijn voor de mens? Ik zou zeggen allemaal, behalve het FvD en misschien de PVV.
Dan het anonieme account. Het account mag dan wel anoniem zijn, de gebruiker erachter is dat vaak niet. Het regime luistert alles en iedereen zoveel mogelijk af. Desnoods met behulp van de social media. Vroeger ging het online pesten via roddels op papier of gesproken woord, nu gaat dat digitaal. Het nadeel van digitaal is wel het geheugen van het internet. Alle informatie kan in principe blijven bewaard. En dat maakt online pesten of haat zeker zorgelijk. Echter, bij een overtreding dient iemand via het rechtssysteem te worden achterhaald. Niet via een derde partij zoals de social media. Die zijn in mijn ogen slechts een doorgeefluik. Het regime probeert bedrijven tegenwoordig ook al als wetsuitvoerder in te schakelen. Want dan hebben ze op alle lagen controle. Banken zijn tegenwoordig dus ook al verlengstuk van het regime. Doordat zij de plicht hebben om witwassen tegen te gaan (ha, ha. Het zijn zelf de grootste witwassers!), komen andersdenkenden in zware problemen en verliezen zijn hun bankaccount. Denk aan Viruswaarheid. Maar ook vele social media helpen de overheid door bijvoorbeeld andersdenkenden te censureren of bij uitingen bijvoorbeeld een overheid narratief erbij te zetten. Denk aan Bol.com, Twitter, YouTube, enzovoorts. In een WOB document is ook aangetoond dat Google met het regime heeft afgesproken dat het narratief van de overheid bovenaan de Corona zoekresultaten zouden komen.

Anonimiteit is erg belangrijk om bijvoorbeeld klokkenluiders te kans te geven van zich te laten horen.
Maar de grootste zorg zijn de online haatcampagnes van particulieren. Zoals het bedreigen van politici.
Ik vind bedreigingen een NO GO. Maar er is één uitzondering, vind ik. Want ik bedreig een toekomstig regime met maatregelen als er in Nederland een China 2.0 systeem komt. Ik zal mij daartegen met hand en tand verzetten. Is deze uitspraak dan een bedreiging? Nee, Ik geef een waarschuwing. Tot hier en niet verder!
De politica mevrouw Nilufer Gündogan wordt naar eigen zeggen bedreigd door FvD aanhangers. Ik denk dat daar best wat van tussen zitten en dat vind ik verschrikkelijk. Als ik echter kijk naar haar optreden in de Tweede Kamer en hoe ze in de slachtofferrol hysterisch kan schreeuwen en reageren op vooral de Kamerleden van het FvD, dan kijk ik daar met afgrijzen naar en vermoed ik psychische problematiek, angststoornissen of een persoonlijkheidsstoornis zoals borderline.
Nu heb ik haar even opgezocht bij wiki en zie ik dat er met dat arme mens veel is gebeurd in het verleden. Ja, ik mag haar niet en gruwel van haar onbeheersbare uitspattingen, maar als ik dan lees dat ze door haar vader bijna gedood was, dan krijg ik toch meteen medelijden en begrijp ik nu wel een beetje waarom ze zo fel kan reageren op situaties.

Ik ben voor een vrij internet en ik ben dus ook voor anonieme accounts, kopen van producten op het internet zonder accounts en ben ik fel tegen haat zaaien op internet. Ik denk ook dat als mensen op een normale manier met elkaar in debat gaan, er minder haatuitingen zullen zijn. Dus ook Thierry Baudet moet de Kamerleden (en dus collega’s) bijvoorbeeld géén sukkels noemen. Dat kan echt niet. Benoem dan de ingebrachte wetsvoorstellen als dom. Dat kan wel, vind ik. Maar speel dus niet op de persoon. Speel op het beleid!
Maar de uitspraak dat er tribunalen komen kan dus naar mijn mening wel. Dat is uiteindelijk gewoon een politieke wens of koers. Ik hoop óók dat er corona tribunalen zullen komen en dat de schuldigen aan deze NEP pandemie berecht zullen worden wegens misdaden tegen de menselijkheid. Ik weet niet meer of mevrouw Gündogan op mijn tribunaallijstje/Interpollijstje stond vanwege haar hele domme uitspraken betreffende corona; het zou mij niets verbazen. Echter, als ik haar advocaat zou zijn bij een eventueel tribunaal dan zou ik nu voor haar vrijspraak pleiten wegens omstandigheden. Gelukkig komt ze niet in de buurt van Attje Kuiken (PVDA). Die noemde Ivermectine een paarden ontwormmiddel (dat is het zeker ook, maar het wordt óók bij mensen toegepast) én wilde artsen hun BIG afnemen als ze mensen dit ‘verboden’ medicijn (mag niet bij Covid patiënten worden voorgeschreven) wilden voorschrijven.
Nou ja, het mag wel, maar dan volgt een boete voor de arts. Kuiken maakt het dus helemaal te bont en zij mag wat mij betreft zeker wel voor een tribunaal verschijnen.

Rik van Westerlaken (1 Vandaag of In ieder geval mailstream media) heeft het over collega’s die steeds in toenemende mate worden bedreigd. Hij is daar verbaasd over. Ik niet. De mainstream media zit namelijk in de zak van het regime. Bijvoorbeeld Shula Rijxman was de hoogste baas bij de NPO en flanste het D666 spotje om Sigrid Kaag aan de macht te brengen. Nu is ze D666 wethouder in Amsterdam. Maar de mainstream media volgt het overheid narratief tot op de dag van vandaag. En dan janken dat ze bedreigd worden. Ik vind bedreiging verschrikkelijk en een NO GO, maar ik verwacht wel van journalisten dat ze onze vrijheid verdedigen, kritisch zijn op het beleid én hoor & wederhoor toepassen. Dat is zéér zeker niet gebeurd tijdens het coronatijdperk. De mainstream media liep als één geheel achter het regime aan. En dat tijdperk loopt helaas nog steeds want is naadloos overgegaan in Agenda 2030.

Verder weer in het nieuws: problemen op de arbeidsmarkt zijn structureel. De voornaamste reden is de toenemende vergrijzing. Maar dat had men allang kunnen zien aankomen. In het OV is de personeelskrapte ook merkbaar.
Er rijden minder treinen en die zijn daardoor voller. Passagiers klagen steen en been.
De overheden vóór Rutte hebben te weinig gedaan en vandaag de dag is er al helemaal géén visie meer en blijft men hangen bij oude afspraken. De robotisering heeft blijkbaar ook niet zoveel geholpen. Er is dus wel meer aan de hand. Jongeren kiezen nog steeds niet gemakkelijk voor het vak techniek. Gewoonweg omdat de arbeidsvoorwaarden niet goed zijn. Het is zwaar werk, je kunt er vuil van worden en er is een enorme drukte voor projectaanvragen, want techniek is gewild en daardoor zijn er lange wachtlijsten voor bijvoorbeeld de installatie van zonnepanelen of andere zaken. Ook de benodigde technische materialen zijn er niet altijd meer waardoor bedrijven in problemen kunnen komen. Maar goed: over niet al te lange tijd is er géén personeel meer nodig en komt er massaal ontslag. Probleem opgelost! 🙂

Minister van Justitie en Veiligheid Yeşilgöz heeft in een lezing uitgehaald naar Baudet en Van Meijeren en noemde daarbij natuurlijk het woord antisemitisme dat door het FvD toegankelijker zou worden gemaakt. Ik begreep nooit waarom deze FvD Kamerleden indirect antisemiet werden genoemd. Maar nu wordt het mij wat duidelijker. Thierry heeft het gehad over ‘reptielen’ en Gideon van Meijeren over “riooljournalistiek”. Uit de krant begrijp ik dat deze woorden vroeger waren gekoppeld aan de Jodenhaat.
Dus dáár zoeken ze het antisemitisme achter. Maar Thierry had het toch echt over buitenaardse reptielen. Dus over buitenaardse wezens die de aarde besturen. Daar gaan nogal wat complottheorieën over. Heeft in dit verband dus niks te maken met antisemitisme. Dan het woord ‘riooljournalistiek’. Daarmee bedoelt Van Meieren niets anders dan eenrichting journalistiek (géén hoor & wederhoor) en het aan de leiband lopen van het overheid narratief. Meer wordt er niet mee bedoeld. Dus ook hier heeft het niets met antisemitisme te maken. Wat een gezever zeg!

Als laatste de ongeregeldheden deze week (vooral in het weekend). Diverse steekpartijen (hier en hier) met een dode en gewonde tot gevolg, schietpartij op auto en de politie die vreest voor haar leven bij het beëindigen van een feestje. Dit zijn typische kenmerken voor een instabiele samenleving die op haar laatste benen loopt.
Het geweld tegen de politie & handhaving en elkaar zal helaas de komende tijd nog meer gaan escaleren als de armoede, inflatie, schuldenberg en werkloosheid toe blijven nemen.

DE TOESTAND IS ZËÉR KRITIEK; ER IS GÉÉN WEG MEER TERUG

Nick

Bronnen: youtube.com, maurice.nl, trouw.nl, telegraaf.nl, nu.nl, cnbc.com, bnr.nl, rijnmond.nl, fvd.nl, zerohedge.com, tweakers.net, maurice.nl, rtlnieuws.nl, twitter.com, wikipedia.com, viruswaarheid.nl, videowaarheid.nl, blckbx.tv, parool.nl, eenvandaag.nl, ad.nl, leefbewust.nl, powned.nl, hartvannederland.nl, bnr.nl, fvd.nl, nspublieksprijs.nl en nos.nl.

Similar Posts