|

BERICHTEN VAN WEEK 42 – 24/10/2022

Ik ga de komende tijd de berichten per week opsparen want elke dag updaten kost teveel tijd én zaken gaan elkaar nu zó snel opvolgen dat er anders updates op updates blijven komen.

Ik begin met een bericht van de NOS dat er onderzoek gedaan wordt om agressie van mensen de kop in te drukken door hersenstimulatie toe te passen. Er zijn metingen verricht met elektroden en bij het kijken naar een foto van agressie is er een toenemende hersenactiviteit. Erg fijn dit onderzoek, maar het is natuurlijk bedoeld om in de toekomst iedereen te chippen en daarmee kunnen mensen die anders denken en meer fysiek zijn dus onderdrukt worden. Denk aan boksers maar ook mensen met een kort lontje. Dat lijkt zo zijn voordelen te hebben, maar ik denk dat politici (lees D666) er vooral op uit zijn om één soort deugburger te ontwerpen in de door hun ontworpen ideale wereld waarin iedereen gelijk is en leeft in een sociaal krediet systeem. En dat kan nu eenmaal niet. De mens is een vrijdenkend wezen met individueel bepaalde kwaliteiten en erfelijke eigenschappen. Die onderdrukken met hersen stimulerende technologie betekent het einde van het mens zijn.

Rutte zegt in een krantenartikel dat het FvD weer eens te ver is gegaan met hun bezoek aan een journalist van SBS6. Deze journalist werkt vanuit een kamer ergens in het gebouw van de Tweede Kamer. Ik wist dat niet eens. De nieuwsredacties hebben elk een eigen perskamer. Ze zitten op deze manier wel héél dicht bij de politici. Maar goed.
Gideon van Meijeren ging even lang bij de journalist die volgens hem opzettelijk het woord liquideren anders had uitgelegd en zo het verhaal van Johan Derksen had goedgepraat met zijn uitspraak dat Thierry Baudet maar beter geliquideerd kon worden. Het FvD noemt hun programma ‘Rioolratten ontmaskerd‘ en doelt hierbij op de mainstreammedia dat niet meer de waarheid verteld (en dus fakenews verspreid) én aan de leiband van de politiek loopt. Dat is tijdens de coronaperiode zeker gebeurd. Herinnert u zich de uitspraak van hoofdredacteur Pieter Klok (Volkskrant) nog? Hij zei in een interview dat we achter het regime moesten gaan staan zodat deze de pandemie eensgezind kon aanpakken. Nou, het gevolg was duidelijk: verkeerde maatregelen, ontnemen van vrijheden én verregaande economische gevolgen. Pieter Klok heeft hiermee naar mijn mening dus ook aan rioolratten journalistiek gedaan en dan ook ter verantwoording geroepen te moeten worden. En laat die Rutte helemaal zijn bek maar houden. Die liegt en bedriegt alsof het gedrukt staat maar heeft daar verder nooit actieve herinneringen aan. Het regime probeert via de AIVD journalisten te ronselen voor hun illegale activiteiten.

Thierry Baudet wordt natuurlijk een week de toegang tot de Tweede Kamer ontzegd wegens het niet openbaar maken van zijn nevenfuncties. Echter ik vond hier een krantenartikel uit het verleden waarin staat dat de VVD ook weigerden om openheid te geven over hún nevenactiviteiten (giften). Meten met twee maten dus.

Bij een demonstratie is Pegida voorman Edwin Wagensveld weer eens gearresteerd omdat hij, tegen de wil van de politie, geloofsboeken (de Koran) publiekelijk wilde verbranden. De politie ontbond de demonstratie vervolgens een half uur van te voren wegens zeer provocerend gedrag. Een demonstratie is juist bedoelt om te provoceren. Maar dat de politie kan bepalen dat het verbranden van een geloofsboek niet mag tijdens een demonstratie gaat mij veel te ver. Provoceren is soms hard nodig. Dat het kwetsend voor bepaalde mensen kan zijn, begrijp ik maar al te goed. Echter kwetsen en beledigen hoort er nu eenmaal bij. Er komt een tijd dat beledigen en provoceren ook wordt verboden en in de criminele hoek wordt gedrukt en dus het einde van onze (individuele) vrijheid zal betekenen.
(Of we gaan hersenstimulatie toepassen. Dat kan ook. Dan wordt er niet meer gedemonstreerd.)
De Pegida voorman is overigens wel een meester op het gebied van provoceren en is in staat om het regime steeds weer domme acties te laten uitvoeren. Zo weet ik mij nog te herinneren dat hij in 2016 tijdens een demonstratie een varkensmuts opzette. Ook om te provoceren. Hij is toen ook aangehouden door de politie. Het toont maar weer eens het failliet aan van onze Westerse wereld. Ik vergeet en vergeef niet.

In China is te zien dat de oud president tijdens een partijcongres (tegen zijn wil) werd afgevoerd door veiligheidsfunctionarissen. De reden was, volgens het Chinese persbureau, dat de oud president zich niet lekker voelde. Natuurlijk, ha, ha. Maar zoiets komt binnenkort ook naar de Westerse wereld toe.
De echte reden kan natuurlijk zijn dat de huidige (weer herkozen) Chinese leider, Xi Jinping, zijn macht aan de wereld wilde laten zien. Ik heb een bloedhekel aan het huidige China en haar sociaal kredietsysteem.

Er is nog steeds oversterfte in Nederland. En ik denk dat deze sterk gaat toenemen met de nieuwe vaccinatieronde.
Hier 1 , 2 , 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 en 10 (het gaat maar door; elke dag één) artikelen over mensen die zijn omgekomen. Ik denk zelf door de prikjes (korte en/of lange termijn), maar dat is op macroschaal. Individueel kan er natuurlijk ook héél wat anders zijn gebeurd. Echter, het valt mij dus steeds meer op dat er in korte tijd zovéél mensen bij een eenzijdig ongeval, een hersenaandoening, kanker of zelfs plotseling omkomen.

Er zijn in de Tweede Kamer grote zorgen om de complottheorieën van Baudet. Maar hij is niet de enige die daarin gelooft. Want: Hart van Nederland heeft een aantal bekende complottheorieën op een rijtje gezet. Natuurlijk met het doel om de mensen die erin geloven te bashen. Mensen lachten mij ook uit toen ik jaren geleden had gezegd dat ons Westerse systeem op instorten stond. En kijk nu eens. Het regime probeert het systeem als een kaars uit te laten gaan, maar ik betwijfel of ze dat gaat lukken. Ik hoop zelf op een enorme implosie van het systeem zodat alle schapen direct wakker schrikken.
Hier trouwens nog een Twittervideo waarin Rutte als een crimineel door de wetgeving heen is gedenderd. Uitgelegd door een jurist. Schokkend! Maar het staat mij bij dat ik het hier al eerder over heb gehad. Dit filmpje is al wat ouder maar geeft precies weer dat Rutte een narcist is die koste wat het kost zijn plannen doorvoert.

Het regime wil een wet invoeren dat al onze betaalgegevens in één database opslaat. Dit gebeurt nu nog bij de banken afzonderlijk. Met één centrale database heeft het regime alles onder controle en kan in de nabije toekomst alle transacties dan naast inzien ook nog eens beheren en gemakkelijker programmeren (als ze dat zouden willen). Maar dit systeem is ook gevoeliger voor een centrale cyberattack en ik vind het dus een slechte zaak.

De Apenpokken zijn vrijwel voorbij. Ook hier was er weer een overreactie vanuit het regime. Toch blijf ik geloven dat er een link was tussen bepaalde vaccines én deze uitbraak van de Apenpokken.

Er blijken toch opnames bewaard te zijn gebleven van de vergaderingen tussen leden van het OMT. De minister van Volksgezondheid ontkende dit, maar nu blijkt het toch waar. Pieter Omtzigt gaat vragen stellen. Ik ben benieuwd naar het gevolg…

De Dieselprijs blijft maar stijgen. Voor mij een teken dat er (nog) géén einde (meer) komt aan de inflatie. Want Diesel (of aanverwante producten) is nog steeds dé belangrijkste transport brandstof en de basis voor onze huidige economie.

Het regime Rutte heeft zijn invloed in het verleden gebruikt om bepaalde Kamervoorzitters te installeren, met als gevolg censuur. Vooral bepaalde Kamerleden wordt vaak het woord ontnomen. Nu was het de beurt aan PVV Eerste Kamerlid Marjolein Faber, die diverse keren werd onderbroken door VVD Eerste Kamer voorzitter Bruijn. Faber noemde het woord Vijfde Colonne en dat vond de voorzitter niet goed en ontnam haar voor de rest van het debat het woord, ondersteund door vele Kamerleden. Het recht op vrije meningsuiting is in deze tijd niet meer aan de orde en de facto betekent dat het einde van ons Westerse systeem van individuele vrijheid. Met daverend applaus zal over niet al te lange tijd een EU regering de controle definitief overnemen en is het gebeurd met Nederland als land.

Datzelfde EU wil een ban op terrasverwarmers. Veel (deug)burgers zullen het met dit beleid eens zijn. Hun angst voor alles en nog wat (klimaat) zal zich uiteindelijk tegen hen gaan keren. En meer dan terecht. Maar ook mensen zoals ik zullen er door gaan lijden. Echter, er komt een tijd dat ik met deze D666 deugburgers ga afrekenen (hoe? Dat weet ik nu nog niet). Een EU die actief ingrijpt in het gebruik van energie leidt maar tot één ding: een sociaal krediet systeem!
Om kinderen alvast te laten wennen aan zo’n systeem wordt hen geleerd om meelwormen te eten en kunnen ze punten verdienen via een High-Five kinder sociaal kredietsysteem. Te gek voor woorden.

Burgemeester Halsema van Amsterdam wilde complotdenker David Icke zijn komst naar Amsterdam weren en vroeg advies aan de immigratiedienst hoe dat te doen. Ook hier weer Amerikaanse en Noord Koreaanse toestanden. Een vrij land met vrije meningsuiting onwaardig.

Gelukkig staan de mensen nog steeds niet in de rij voor de (vernieuwde) Corona booster. Ik hoop ook dat het zo blijft, maar ik hoor toch om mij heen dat véél ouderen deze injectie wel tot zich nemen. Het regime vind dat fijn, want dor hout moet immers als eerste op, nietwaar? Maar bij de vorige ronde hebben ook veel jongeren (tot 50 jaar) het prikje nog genomen. En dat is de reden waarom ik denk dat er nog steeds zoveel oversterfte is. Dit gaat nog voor een aantal jaren door, ben ik bang. Maar eens moeten er toch artsen uit de school gaan klappen die doorhebben wat hier is gebeurd? Maurice de Hond blijft in ieder geval zijn wetenschappelijke mening geven tegen het coronabeleid en de prikjes.
Voor sommige artsen en verplegend personeel gold bij de Isala ziekenhuizen trouwens een Corona vaccinatieplicht.
Dat mag in Nederland helemaal niet en dus is dit ziekenhuis in zware overtreding. ik hoop dat er eens een rechter zal ingrijpen, maar ik vrees het ergste.

Het bekende warenhuis Kaufhof in Duitsland is in zware financiële problemen gekomen. Weer een aanwijzing dat onze economie op instorten staat. Maar géén zorgen: de EU lost het wel weer op met een digitaal valutasysteem. Slaap gerust verder, het komt goed!

Er zijn in deze barre tijden ook veel meer mensen ‘ziek’ thuis dan gewoonlijk. Deze mensen hebben geleden onder de coronacrisis en nu weer onder de andere crisissen. De spanning op de arbeidsmarkt is voelbaar en zal zich steeds verder uit gaan breiden. En dat terwijl Nederland ook steeds meer hoogopgeleid is dan vroeger. Maar dat zal ook wel meer stress opleveren. De prestatiedruk op de arbeidsmarkt zal ook steeds verder toe gaan nemen, totdat alles uiteenvalt. De maakindustrie uit Nederland laten verdwijnen en de gaswinning op een laag peil is de doodsteek van Nederland gebleken.

Als laatste bericht een vluchtende scooterrijder. Deze gooide een vol kratje bier tijdens zijn vlucht voor de politie.
De betreffende motoragent gaat nu aangifte doen wegens poging tot wat? Doodslag?
Je bent toch niet voor niets politieagent geworden? Dan loop je nu eenmaal meer risico op ongelukken. De motoragent had ook tijdens de achtervolging een eenzijdig ongeluk kunnen krijgen. Is de dader daar dan ook schuldig aan? Nee, natuurlijk niet! Ja, de verdachte had moeten stoppen na een bevel van de betreffende motoragent, maar we leven in een reële wereld die verre van perfect is. Daarom bestaat de politie. Maar een aangifte doen omdat de verdachte probeert te ontkomen en daarbij een obstakel op de weg gooit, vind ik ronduit bizar. De omgekeerde wereld. In dit geval was de agent ook géén hulpverlener! Dus een extra straf daarvoor zou ik bizar vinden. De verdacht is trouwens nog niet opgepakt.

DE TOESTAND IS ZËÉR KRITIEK; ER IS GÉÉN WEG MEER TERUG

Nick

Bronnen: youtube.com, maurice.nl, telegraaf.nl, nu.nl, cnbc.com, bnr.nl, rijnmond.nl, fvd.nl, zerohedge.com, tweakers.net, maurice.nl, rtlnieuws.nl, twitter.com, wikipedia.com, videowaarheid.nl, blckbx.tv, parool.nl, eenvandaag.nl, ad.nl, leefbewust.nl, powned.nl, hartvannederland.nl en nos.nl.

Similar Posts