|

BERICHTEN VAN WEEK 41 – 15/10/2022

Ik ga de komende tijd de berichten per week opsparen want elke dag updaten kost teveel tijd én zaken gaan elkaar nu zó snel opvolgen dat er anders updates op updates blijven komen.

In Engeland moest de centrale bank deze week voor de tweede keer ingrijpen om de bancaire systemen én Britse Pond stabiel te houden. Maar ik denk dat de komende week of weken heel erg interessant gaan worden. Is Engeland het eerste land dat om gaat vallen omdat de centrale bank hun obligaties niet meer kwijt kan omdat de waarde sterk is gedaald?
In Nederland zijn de huizenprijzen ook aan het dalen. De kans is groot dat er veel huizen onder water komen te staan. Dat wil zeggen dat de verkoopprijs van deze huizen beduidend lager zal zijn dan waarvoor het huis gekocht is. De eigenaren blijven bij gedwongen verkoop dan met een restschuld achter.

De Telegraaf komt aan het einde van de week met een grote internet kop “Zijn spoor en Schiphol speelbal van de politiek?“. Ja, dat zijn ze. De klimaatagenda gaat voor alles. En dus ben ik er zó van overtuigt dat we in een (wereldwijd) sociaal krediet systeem terecht gaan komen of al zijn. En het erge is dat angst regeert en dus zal zeker weer zo’n 30 procent van de schapen deze foute klimaatagenda steunen. Kijk alleen al maar naar de jeugd geboren na 2000. Ze proberen onze olieverf kunstwerken te slopen en autobanden leeg te laten lopen omwille van hun panische angst. Partijen als D666 zijn hier de grote schuldige met hun honger naar een wereldregering gebaseerd op een sociaal krediet systeem.

En in Frankrijk waren er protesten (lees: gevechten met de politie) tegen de hoge kosten voor levensonderhoud. Tienduizenden Fransen gingen in Parijs de straat op om te protesteren tegen het regime van Macron. En dit is nog maar een voorloper op wat komen gaat. De situatie gaat, denk ik, vrij snel uit de hand lopen. Het is een slechts kwestie van tijd.
In Nederland stoppen veel kleine energie intensieve MKB bedrijven met hun handel. Een slechte zaak. We gaan de komende tijd heel veel kleine specialistische bedrijven verliezen. Met als gevolg dat specialistische producten nóg duurder gaan worden.

Klaas Knot van de DNB (de Nederlandse Bank) heeft gezegd dat het regime in het vaarwater van de DNB zit.
Dit gebeurt trouwens ook bij andere banken. Omdat het regime Nederlandse huishoudens gedeeltelijk helpt via een energie prijsplafond, kan dit de inflatie aanwakkeren als er niet aan bepaalde voorwaarden wordt voldaan, volgens Klaas Knot. De Nederlandse (centrale) bank werkt trouwens onafhankelijk en kan ook wettelijk zelfstandig handelen zonder politieke inmenging. Vandaar deze clash. Er zal vast wel overleg zijn geweest, maar ik verwacht dat Klaas Knot zeker nog wel gaat ingrijpen als de inflatie verder oploopt. Maar hoe? We wachten het maar af. Feit is dat de toolbox nagenoeg leeg is. Er zijn nog weinig mogelijkheden om deze crisis te bezweren. Ik voorzie dat de inflatie blijft stijgen en op een gegeven moment (via hyperinflatie) kan omslaan in deflatie. En dat is het begin van nog meer ellende.

Bedrijven in Nederland maken zich grote zorgen over een mogelijke recessie. Ze weten blijkbaar nog niet dat we daar allang in zitten. Ik voorzie de komende weken/maanden grootschalige uitval van producten en diensten.
Het regime wil op scholen gratis ontbijt gaan serveren omdat veel scholieren met een lege maag naar school toekomen vanwege de kosten van eten en drinken. Toch wel aardig van deze criminelen. De burgers enorm afromen en dan tegelijkertijd een klein beetje teruggeven. Maar goed: eigen schuld, dikke bult! Ouders: jullie hadden vorig jaar anders kunnen stemmen maar dat hebben jullie verzaakt!
Er was trouwens een verdachte situatie rondom het Catshuis. Het bleek later vals alarm, maar het zou mij niets verbazen als er eerdaags wél een verdachte situatie zal optreden gezien de uitdijende crises.
En dan hoorde ik met verbazing op de radio dat oud premier Bakellende Minister van Staat is geworden. Ook hier weer een gevalletje Clowsworld (de waanzinnige en omgekeerde wereld).

Ziekenhuizen vrezen dat de zorgkwaliteit in het geding komt door de hoge energieprijzen.
Er zijn politieke partijen die verder willen ingrijpen op de energiemarkt. Maar dan vooral om de consument beter te beschermen.

Benzine wordt ook weer flink duurder, ondanks dat de olieprijs daalt. Tja, wat niet? Komt door Putin (nee natuurlijk niet!). De Saoedi’s willen de olieprijs echter weer flink opdrijven. Dan worden de olie en aanverwante producten nog duurder. De Franse regering wil ingrijpen om stakingen/ blokkades bij brandstoftransport en tankstations te beëindigen. Ze zullen hiervoor desnoods een noodwet in gaan zetten. Het gaat goed daar.

Duitsland maakt zich op om een draai te maken betreffende het beleid van schulden. Duitsland is, samen met Nederland, tegen het loslaten van de 3% schulden regel die zegt dan een land niet meer dan 3 procent schuld van zijn BNP mag hebben. Maar de hoge energieprijzen dwingen Duitsland tot een draai. Het gevolg zal zijn dat de EU en de Euro sneller ten dode opgeschreven zijn. Maar dat was toch al het geval.

Wat ook steeds duurder wordt is vlees, eieren en aardappelen. Maar ook vanwege het klimaat moeten we aan de insecten. Het bedrijf “De Krekerij” wil graag insecteneiwitten aan ons kwijt. In de toekomst zal daar zeker drang bij komen. Nou, ik lust ze rauw (niet de insecten, maar de mensen die ons insecten willen laten eten!).
De klimaatactivisten hebben Den Haag weer onveilig gemaakt. Ik begrijp deze lui totaal niet. Misschien dat de AIVD deze idioten eens in de gaten gaan houden in plaats van journalisten lastig te vallen en proberen over te halen om informant te worden. Ik weet zeker dat de AIVD mijn partij “Forum voor Democratie” ook goed in de gaten houdt. De Tweede Kamer stemt binnenkort om Thierry Baudet voor een week de toegang te ontzeggen vanwege het weigeren om zijn neveninkomsten/functies kenbaar te maken. Thierry verwijst hierbij naar de Kamer van Koophandel. Ergens begrijp ik dat wel. Een Kamerlid de toegang ontzeggen? Bizar!

Oud CBP directeur Teulings heeft in de krant gezegd dat werken eigenlijk zinloos is, want het verschil tussen een uitkering en salaris (tot zo’n 2500 euro) is minimaal. Ook hier grijp ik er weer naast. Want ik zou best een outkoering willen hebben. Heerlijk!

In Nederland zijn de zogenaamde “The Tyre Extinguishers” bezig om van vooral SUV brandstofauto’s de banden leeg te laten lopen omdat deze auto’s groot zijn en teveel emissie hebben volgens deze klimaat terroristen.
Zo mogen ze van mij ook behandeld worden. Oppakken en voor jaren opsluiten met een zwaar gevangenisregime. Zijn deze gekkies helemaal bedonderd? Ik snap radicalisme soms héél goed, maar dit? BULLSHIT!

In Londen werd trouwens ook een schilderij van Vincent van Gogh besmeurd door tomatensoep. 2 verwarde dames (ook terroristen in mijn ogen) vonden het nodig om deze soep tegen het schilderij aan te gooien. Gelukkig zat er een laag van glas voor het schilderij om erger te voorkomen, maar de lijst raakte wel licht beschadigd. Ook lijmden de dames emo’s zich vast aan de muur. Ze zijn gearresteerd maar helaas ook snel weer vrijgelaten. Natuurlijk komen ze wel voor de rechter. Ze zijn van de actiegroep “Just stop Oil”.
Ik blijf mij verbazen dat dit soort actiegroepen bestaan. Je kan best tegen olie zijn, maar dan een olie kunstwerk proberen te vernielen? Dan ben je niet goed bij je hoofd. Het zijn dan ook verwarde millenniums. Daar is echt wat mee mis. Dat zijn de ambassadeurs van de Cancel- en Woke cultuur. Compleet bevangen door de klimaatgekte en niet door hebben dat dit soort actiegroepen er juist voor zorgen dat we straks in een sociaal krediet maatschappij leven.
Ik had vroeger ook best wel radicale gedachten. Maar dat was dan vooral op het gebied van de bescherming van dieren. Zo was (en ben) ik faliekant tegen bont en het dumpen van afval in de zee. Dus ik was vroeger een groot Greenpeace aanhanger. Heden ten dage ben ik nog steeds voor de dieren en de natuur en vind ik dat we de immigratie aan banden moeten leggen omdat Nederland eenvoudig te klein is geworden om iedereen maar op te vangen. Het enige waardoor ik zou kunnen radicaliseren is een daadwerkelijk sociaal krediet systeem. Als je het partijcongres in China (dat ook in verval is) ziet, dan voel je het communisme, anti creativiteit en fascisme om je heen. Tenminste, ik wel en dat vind ik onmenselijk en verschrikkelijk!

De vaccinatiecampagne tegen Corona is weer opgestart. Een aantal artsen (waaronder arts Evelien Peeters) is het hier niet mee eens en konden voor één keer eens hun verhaal kwijt bij PowNed (Publieke Omroep) en noemden het zelfs “bijna misdadig”. Ik denk nog steeds dat de oversterfte komt door de vaccinaties. Ik heb het gevoel dat de waarheid op middellange termijn toch echt wel naar buiten komt.

Nu.nl komt met een FACT-CHECK over het feit dat een corona vaccinatie verspreiding wel of niet voorkomt. Zij blijven weer achter het regime staan en claimen dat een vaccinatie de virusoverdracht wél remt en claimen dus dat het regime dat ook terecht heeft beweerd. Maar hun claim heeft te maken met de oude virusvarianten en die werden al vrij snel vervangen door nieuwe varianten met snellere verspreiding. Maurice de Hond kwam tot de conclusie dat de vaccinaties alleen in de beginperiode van Corona wat bescherming boden tegen verspreiding van het virus. Want bescherming tegen het virus werd al snel bereikt door de natuurlijke opgebouwde immuniteit. Naar mijn mening was er dan ook nooit sprake van een pandemie. De top van infecties was al snel uitgedoofd in 2021. Met het verschijnen van de Omikron varianten werd de verspreiding via infecties wel weer 3 keer zo hoog en waren de verouderde vaccinaties niet meer in staat om infectie en dus verspreiding tegen te houden. Veel mensen werden dan ook opnieuw geïnfecteerd (en gelukkig minder ernstig ziek tot op de dag van vandaag). Vandaar dat de ‘boosters’ werden ingezet. Maar die waren ook niet echt effectief. De nieuwe generatie vaccins van 2022 zouden wel meer bescherming moeten bieden tegen verspreiding en ernstig ziek worden. Zelf betwijfel ik dit. Echter dat proces is nu bezig en dus is het afwachten. Ik ben bang voor meer oversterfte door de bijwerkingen en vraag mij af of vaccineren wel een goed idee is bij een endemisch virus. Ik vond hier een ander onderzoek van Maurice de Hond betreffende de vaccinaties en het doorgeven van het virus naar anderen. Hieronder is dat in een grafiek weergegeven:

Bron: Maurice.nl

Deze grafiek laat zien dat gevaccineerden ook besmet raakten, maar in mindere mate dan ongevaccineerden. Hoewel dat verschil afnam bij de hogere leeftijden.

Conclusie van Maurice de Hond:

Een gevaccineerde had ook nog een kans geïnfecteerd te raken en anderen vervolgens te infecteren. Die kans was kleiner dan bij ongevaccineerden en dat verschil nam in de tijd (fors) af.

In Florida is een hoofd Gezondheid gecensureerd die had gezegd dat jongeren zeker géén vaccinatie moeten nemen in verband met de gevaarlijke bijwerkingen zoals hartzakje ontsteking. Twitter heeft zijn tweets verwijderd. De censuur neemt nog steeds toe. Clownsworld!

In Californië is een wet ingediend om het voor artsen illegaal te maken om tegen het overheidsbeleid in te gaan of daar kritiek op te hebben. Als straf wordt hun artsenregistratie dan ontnomen. Ook hier weer de omgekeerde wereld.
Het is bekend geworden dat Pfizer heeft toegegeven dat hun vaccin verspreiding van het virus niet tegenhoudt. Iets dat Viruswaarheid al héél lang geleden heeft gezegd. De waarheid is hard. Dus inderdaad: vaccineren doe je voor jezelf en zeker NIET voor een ander, want dat werkt niet. Coronamaatregelen zoals de coronapas kunnen dus NOOIT werken. Ik hoorde deze week ook diverse verhalen van sporters die onverwachts moeten stoppen of mensen die een hersenbloeding hebben gehad. De prikjes blijven schade toebrengen. Deze mensen zijn dan niet dood gegaan maar wel voor de rest van hun leven getekend. Echt bizar dat er nog steeds officieel géén verband met de prikjes is gelegd.

Het Tweede rapport van de Onderzoeksraad voor de Veiligheid (OVV) werd deze week uitgebracht. De raad concludeerde dat er niets is geleerd van de eerste Coronagolf. Ook werden er vraagtekens gezet bij het sluiten van de scholen.
Ik heb zelf als conclusie dat er helemaal niets is geleerd en zelfs opzettelijke illegale maatregelen zijn genomen, puur om Agenda 2030 in gang te zetten. Ik ben dan ook nog steeds van mening dat Rutte en kornuiten achter de tralies horen. We leven in een Clownsworld. Alles wat goed is, ziet men als fout en alles wat krom is, ziet men als recht.
Ik heb nog steeds het gevoel in een omgekeerde wereld te leven. Maar ook hier ben ik er van overtuigd dat de waarheid uit zal komen en de schuldigen bestraft gaan worden. Hoe dan ook.

De Russen dreigen weer met kernwapens. Tenminste dat is wat het Westen zegt. President Biden was dan ook weer boos toen Rusland wraak nam nadat een belangrijke brug van de Krim was aangevallen, maar deze seniele oude man weet niet eens meer dat hij president is. Hij is daar met opzet neergezet zodat de Deepstate het land kan regeren.
Ik zag deze week een foto in de krant waarbij Amerikaanse en Russische soldaten lachend op de foto stonden. Alles is theater. Ook hier is de Clownsworld weer nadrukkelijk aanwezig.

Oh ja, Esther Ouwehand van de PVDD stopt tijdelijk als fractievoorzitter van de partij vanwege een mogelijke burn-out. Ik hoop dat ze snel zal herstellen maar ik hoop ook dat ze niet terug zal keren bij de PVDD. Ze heeft de partij géén goed gedaan, vind ik. Tijdens de eerste Coronaperiode heeft ze veelvuldig met het regime meegestemd met als gevolg dat onze democratie op het spel heeft gestaan. Sterker nog: onze vrijheden zijn permanent ingeperkt! Ze staat niet op mijn lijstje om voor de toekomstige tribunalen te verschijnen, maar het scheelde niet veel.
Er vallen trouwens de laatste jaren opvallend veel politici uit. Deze week trad een VVD’er terug uit de Tweede Kamer.
Groen Links politica en Kamerlid Corinne Ellemeet zegt in een interview dat dit nog slechts het topje van de ijsberg is.
De haat en beledigingen zijn die zaken die ervoor zorgen dat politici met burn-out klachten uitvallen volgens haar.
Ik denk dat ze voor een deel zeker gelijk heeft, maar ik denk ook dat er méér aan de hand is zoals: druk uit de fractie om over iets te stemmen en het stemmen voor zaken die onze grondwet en vrijheden buiten spel zetten. Vaak is dit dan door desinformatie of het narratief vanuit het regime, maar ook vaak omdat politici aan de leidraad van een derde macht meelopen (WEF). Echter, mensen bedreigen is een NO GO wat mij betreft.
Ben ik een bedreiger omdat ik een wannabe lijstje heb van mensen waarvan ik hoop of zelfs verwacht dat ze ooit voor een tribunaal (rechter) zullen verschijnen? Oh ja, ik heb wel één keer een bedreiging geuit naar toekomstige politici. Als die ons land naar een China 2.0 of Noord Korea sociaal kredietsysteem mét fascistische trekjes brengen, dan zal ik zeker in fysiek verzet gaan. Maar dan ben ik vast niet de enige.
Ik ben bang dat de vele (met opzet gecreëerde) crisissen aanleiding zullen zijn tot grote protesten. Ik hoop het van harte. Dit regime gaat al jaren te ver met schending van onze grondwettelijke vrijheden en dient dus op te rutten.

Maar politici kunnen ook bedreigen. Neem Clown Hugo de Jonge. Die zei dat er huis aan huis, arm aan arm zou worden geprikt omdat men de postcoderegio’s wist van wie niet gevaccineerd was. Daar is door zo’n 70.000 mensen aangifte voor gedaan. Deze aangifte werd kortgeleden geseponeerd. En dan Attje Kuiken (PVDA) die artsen hun BIG registratie wilden ontnemen wegens desinformatie omdat deze artsen een verboden (maar werkend) medicijn wilden geven aan mensen die corona hadden opgelopen. Een huisarts word daarvoor binnenkort voor de medische tuchtraad gedaagd.

Nog even een nieuw (klein) bewijs dat het sociaal kredietsysteem én verregaande overheidsbetutteling eigenlijk al onder ons is: woningcorporaties betuttelen senioren. Nog maar 10x alcohol per jaar drinken in gehuurd appartement en ook drank bij de bingo is verboden. Mensen die dit verzinnen mogen van mij direct worden aangehouden via een noodwet en direct langdurig worden opgesloten. We zijn bezet gebied. Nederland is overgenomen door zieke geesten.

KIJKTIP VAN DE WEEK – PODCAST “V” FOR VALENTINE – Wat moet ik doen?

DE TOESTAND IS ZËÉR KRITIEK; ER IS GÉÉN WEG MEER TERUG

Nick

Bronnen: youtube.com, maurice.nl, telegraaf.nl, nu.nl, cnbc.com, bnr.nl, rijnmond.nl, fvd.nl, zerohedge.com, tweakers.net, maurice.nl, rtlnieuws.nl, twitter.com, wikipedia.com, videowaarheid.nl, parool.nl, eenvandaag.nl, ad.nl, leefbewust.nl, powned.nl en nos.nl.

Similar Posts