|

BERICHTEN VAN WEEK 40 – 09/10/2022

Ik ga de komende tijd de berichten per week opsparen want elke dag updaten kost teveel tijd én zaken gaan elkaar nu zó snel opvolgen dat er anders updates op updates blijven komen.

Er zijn deze week weer ontelbare zaken gebeurd. Ik was vorige week zelfs vergeten dat Engeland op de rand van de afgrond was beland. Door ingrijpen van de Engelse Centrale Bank werd erger (de val van het Britse Pond) voorkomen. Maar de beurzen blijven (wereldwijd) verliezen, dus het gaat niet goed en het komt ook niet meer goed. De situatie is onhoudbaar geworden. Ik heb dat op 4 mei 2021 ook al in een blogpost geschreven. De waarheid is hard.
Dat betekent dat wij als burgers van het vrije Westen in een sociaal kredietsysteem worden geperst en daarbij veel van onze vrijheden zullen gaan verliezen. Dus een revolutie (net als in Iran) zal op den duur nodig zijn om het regime of zelfs pseudo wereldregering omver te werpen en voor tribunalen te brengen.

De Iraanse protesten gaan door en het lijkt erop dat het verder gaat dan in het verleden. Met behulp van hackers & saboteurs en wellicht wat hi-tech slaagde men er zelfs in om de Iraanse TV te hacken. Een meesterzet. Daarin was kort te zien hoe de hoogste leider & crimineel Ali Khamenei met een vizier onder shot werd gehouden en in brand stond. GEWELDIG! UPDATE: hier leest u meer over de hackergroep die de korte video kon plaatsen.
Ik hoop dat het Iraanse regime snel om zal vallen, maar ik vrees dat daarvoor vele miljoenen Iraniërs moeten gaan protesteren en dat zie ik nog niet zo snel gebeuren. Hoewel dankzij de TV meesterhack het zaadje voor verandering misschien wel is gepland. Daarbij is een revolutie de enige oplossing om het regime te verdrijven/verwijderen. En in dit geval zal dat met de harde hand moeten, denk ik. Ook hier zullen later de verantwoordelijken voor een tribunaal moeten verschijnen. Van mij mag de straf hoger zijn dan het afhakken van hun handen., ha, ha. Deze zwaar gestoorde en incompetente criminelen (het regime, foute veiligheidsfunctionarissen, verraders en handlangers) mogen van mij voorgoed van deze wereld worden verwijderd. Hoewel verzoening op de lange termijn misschien ook wel een oplossing kan zijn 🙂
Maar op dit moment ben ik psychisch en emotioneel in de war gecompromitteerd, dus ik zie alleen nog maar gewelddadige oplossingen voor al hun en ook onze conflicten en crises. In mijn gedachten grijp ik Pinokkio Rutte vast bij zijn geboeide armen en schop ik hem hardhandig de helikopter in, die hem vervolgens naar de internationale gevangenis in Scheveningen brengt. En daarna doe ik datzelfde bij de andere leden van het regime. Ik kan er in mijn gedachten een lange speelfilm van maken, ha, ha. Maar ik hoop dan ook dat dit echt zal gaan gebeuren. En natuurlijk moet ook die hele WEF kliek aangehouden en uitgeleverd worden aan het Internationale Strafhof in Den Haag, want zij zijn diegene die ons via een TOP -> DOWN systeem (NGO’s, elite en multinationals) de SDG doelen hebben opgedrongen. Deze doelen, banken én de WEF gelieerde regimes zijn er persoonlijk voor verantwoordelijk dat onze wereld & ons systeem in chaos zal eindigen en zal overgaan naar een sociaal krediet systeem.

Ik hoorde op BNR Nieuwsradio dat vanaf 1 januari 2023 alle vastgoed van de bedrijven een energielabel “C” moeten hebben. Voldoe je daar niet aan dan mogen die kantoren of bedrijfsgebouwen niet meer worden verkocht of verhuurd. Zelfs de banken en verzekeraars doen mee aan dit fascistische systeem. Banken kunnen leningen direct gaan opeisen en verzekeraars kunnen een verzekering weigeren of ontbinden als een pand niet aan het gestelde label voldoet. Het is natuurlijk een kwestie van tijd voordat burgers hier ook aan moeten voldoen. Of te wel, het sociale kredietsysteem is al onder ons.
Ik vind het een kwalijke zaak dat dienstverleners zoals die criminele banken het recht hebben om indirect wetgeving te controleren en handhaven. Het lijkt verdomme wel op die waanzinnige coronamaatregelen toen ondernemers mensen om hun coronapas moesten vragen. Ik hoop dan ook dat alle ondernemers in groot verzet gaan hiertegen. Je betaalt immers toch voor energie? Dus gebruikers van minder geïsoleerde gebouwen betalen gewoon meer. Maar dat feit geldt blijkbaar niet meer in deze tijd. Het lijkt zéér sterk op de D666 leus: “Laat iedereen vrij maar niemand vallen”. Deze leus is inmiddels ontmaskerd als: “Controleer iedereen en zorg dat ze mee doen”. Of te wel, onze vrije markt economie staat op instorten en zal worden vervangen door een socialistisch alternatief. En dat wordt een sociaal kredietsysteem waarbij mensen worden beknibbeld op alles. Dat gebeurt dan op basis van digitale tegoedbonnen (programmeerbaar geld). Wellicht wordt er ook nog een basisinkomen aan gekoppeld. En als je dan nog commentaar op het regime hebt, dan krijg je straf en/of wordt je gekort. Ben je te dik? Dan kun je geen patatje meer halen bij de snackbar. Dit systeem is dichterbij dan we denken! Als straks de noodtoestand wordt geactiveerd (rellen, hyperinflatie, hoge werkloosheid, val van de Euro, beurzen, lege winkelschappen en voedseltekorten), komt alles bij elkaar. De schapen zijn helaas nog steeds niet wakker, dus dit systeem komt er gewoon. Maar de revolutie komt ook. En ik zal erbij zijn. Het regime Rutte heeft compleet gefaald en rommelt ons daarbij ook nog eens een oorlog in die niet de onze is. Het wordt tijd dat dit regime oprot.

Jaap van Dissel geeft een interview over de verdachtmakingen die onlangs werden geuit door het podcast duo Eric de Vlieger en Yves Gijrath. Deze bleken niet waar te zijn. Maar voor mij persoonlijk blijft Van Dissel corrupt (leugens met onjuiste data waardoor bijvoorbeeld de avondklok in stand werd gehouden) en hij heeft misdaden tegen de menselijkheid gepleegd door in maart 2020 de senioren in verzorgingshuizen op te laten sluiten (tegen de wet in). Daarbij zijn duizenden onnodige doden gevallen, omdat Van Dissel blijft geloven in de grote druppel theorie. Hij noemt de valse beschuldigingen karaktermoord. Maar dat maakt mij niets uit. Deze onbenul en nep wetenschapper mag van mij voor een tribunaal verschijnen, natuurlijk samen met het regime.

Ik heb er weer een vijand bij. Dit keer is dat de ex fractievoorzitter van Groen Links, namelijk Jolande Sap.
Zij wil, om sectoren open te kunnen houden, het Coronatoegangsbewijs terugbrengen. Dit gekke mens heeft kennis noch wijsheid in pacht. Ze heeft werkelijk géén flauw idee dat zo’n coronapas niet werkt omdat iedereen elkaar gewoon kan blijven infecteren (zie deze oude blogpost van mij), gevaccineerd of niet. Ik heb haar nooit gemogen en vind haar verder maar een elitaire trut, Groen Links onwaardig. Hoewel Groen Links in de Coronatijd ook Controlled Opposition was. Ze stemden toen met veel corona maatregelen mee. Deze partij is dan ook, naar mijn mening, totaal overbodig geworden, net als de PVDA en de SP.
De politiek worstelt volgens de Televaag toch al met het coronabeleid zoals de lockdowns en boosters. Het is echter een premium artikel, dus informatie kan ik er verder niet uit halen. Maar ik heb de politiek nog nooit zien worstelen met die onzinnige en niet werkende maatregelen en gaan ze er dus gewoon mee door. Want al die maatregelen komen terug in een nieuwe, permanente wet als het aan het regime ligt.
Het regime internetkrantje nu.nl schrijft in een eigen artikel dat ze tijdens de corona periode teveel aan de kant van het regime stonden en te weinig hebben geluisterd naar het gewone volk. Leuk dat ze dit toegeven, maar dit beleid gaat tot op de dag van vandaag nog steeds door. De mensen achter nu.nl zijn nog steeds het doorgeefluik van de grote persbureaus als Reuters of ANP. En ze staan ook nog steeds aan de kant van het regime. Er komt een tijd dat er door een tribunaal wordt afgerekend met nu.nl. Dan zal het verleden.nl gaan heten.

Nederland stevent af op een immigratierecord. Dat betekent dus dat we weer veel doctoren en tandartsen erbij krijgen in ons land. Oh wacht… In ieder geval steeds meer mensen die een huis en een Miele wasmachine nodig zullen hebben. En nog erger: als de statushouders dan een huurhuis hebben gekregen, stoppen ze onmiddellijk met hun baan en vragen ze een uitkering aan. Te bizar voor woorden!

In Frankrijk zijn er door stakingen grote brandstoftekorten. De chaos is onder ons en is overal zichtbaar aan het worden. In Nederland nog géén grote demonstraties of stakingen, anders dan de Corona demonstranten die al 2 jaar demonstreren tegen van alles en nog wat. Dat is naar mijn mening meer dan terecht. Ik hoor ook bij deze groep. Ook al heb ik tot nu toe slechts 4x gedemonstreerd. Ik zal in de toekomst meer gaan deelnemen aan dit soort manifestaties. De omgekeerde vlag zal misschien binnenkort ook wel wapperen aan mijn gevel.

Jesse Klaver, de onbenul van Groen Links heeft achter de schermen tegen een journalist gezegd dat het rapport over de stikstof situatie in Nederland snel door het regime omgezet dient te worden in beleid, omdat anders de boeren erachter zullen komen dat er in principe niets zal veranderen. Dit zegt genoeg. De boeren moeten weg. Goedschiks of kwaadschiks. Onze voedselvoorziening (en dus ook die van de Derde Wereld) zal in groot gevaar kunnen komen.
Er heerst al een groot voedseltekort in de Derde Wereld en reken maar dat er vele mensen zullen sterven. En dat dankzij de SDG doelen. Of kunnen de corrupte Westerse regimes Putin ook hier weer schuld van geven?
UPDATE: Remkes heeft inmiddels commentaar gegeven op de domme actie van Jesse Klaver.

Door de stijgende prijzen gaat de consument op koopjesjacht. Echter deze consument moet dan wel in de gaten houden of de producten evenveel inhoud bevatten als vroeger. Ik merk dat er al veel verpakkingen zijn aangepast en dus minder inhoud bevatten voor dezelfde (of hogere) prijs. En de aanbiedingen van nu zijn vaak duurder dan de normale prijs van een paar maanden geleden.
Over de gehele linie valt de productie stil door de hoge (energie) kosten. De bedrijven schreeuwen om hulp.
En ondertussen sluit het regime steeds meer kolencentrales vanwege het klimaat. De stomste beslissing die ze hebben kunnen maken. En tot overmaat van ramp zijn dieselrijders nog steeds duurder uit. Dat is natuurlijk ook slecht voor de transportsector als geheel.

De inflatie blijft maar stijgen. De situatie is onverminderd kritiek. Ook de Amerikaanse beuren schoten deze week weer in de min ondanks een minder erg banenrapport dan verwacht. Er is nog steeds een tekort aan personeel, zegt men. Maar ik weet het zo net nog niet. Zeker is dat het personeelstekort binnenkort zal omslaan in grote ontslaggolven vanwege de niet meer te betalen energieprijzen. We staan aan de rand van de Great Depression.
De gepensioneerden hebben nog meer koopkrachtverlies door de hoge inflatie, mede omdat hun pensioen al vele jaren niet meer was geïndexeerd. Dus zij hebben dubbel pech.
De SNS bank heeft een filmpje vrijgegeven over een hulplijn voor mensen die financieel dreigen onder te gaan en er wakker van liggen. Ik weet niet helemaal of het wel echt is of een ludieke actie van iemand.

De hypotheekrente is naar een recordniveau gestegen sinds 9 jaar. En het gaat allemaal nog hoger worden. Huizenkopers: gefeliciteerd! Mensen met een huis en een variabele hypotheek die omgezet moet worden of afloopt kunnen hierdoor wel eens in de problemen komen. Daar komen torenhoge aflossingen voor terug.

Eén van de grootste plantenkwekers in Nederland stopt met het bedrijf wegens de hoge energiekosten. Er gaan 400 banen verloren. En mijn vraag is dan wie het over gaat nemen? Want dit bedrijf kweekt van zaadjes miljoenen kleine potplantjes die dan weer door andere bedrijven verder worden opgekweekt. Het zijn vooral tomaten, komkommers en paprikaplanten. Of te wel belangrijke componenten voor onze voedselvoorziening. HAK heeft ook besloten om tijdelijk af te schalen vanwege de hoge energiekosten. Dat betekent dus dat er minder potten ingeblikte groenten van HAK in de supermarkten zullen staan en dat zal ook weer gevolgen kunnen hebben voor de nationale voedselbanken die ook nog eens een stijgende vraag zien.

Ook verzorgingshuizen kampen met de hoge energiekosten (en scholen waarschijnlijk ook). De situatie zal voorlopig niet beter worden. Ook hier is het kritiek.

Minister Kaag is de fout ingegaan met regels tegen witwassen. Dit mens stapelt fout op fout. Ik hoop dat ze snel zal aftreden. Strik eromheen en nooooiiittt meer terugkomen.

Als laatste de oorlog in Oekraïne. Deze week veel propaganda over herovering van gebieden op de Russen én als hoofdtopic de vraag: “Wat als de bom valt?“. Het antwoord is kort en simpel: Dan is het voorbij voor de mensheid.
Vandaag een artikel dat we ons land niet zomaar kunnen verdedigen tegen een nucleaire bom. Nee, duhhhh.
Als de Russen al worden teruggedrongen, dan komt dat door de Westerse High Tech wapens die illegaal het land zijn binnengesmokkeld. Dat is linke soep, want als Putin daardoor in ernstige problemen komt, is de kans op inzet van chemische en nucleaire wapens groter geworden. Ik moet er niet aan denken. Als de economische crisis zich doorzet, krijgen we de situatie van 1929. En daarop volgde toen de grote depressie met als gevolg de Tweede Wereldoorlog. Nu zal dan de Vierde Wereldoorlog uitbreken. De Derde is nu al bezig. Dat is de economische en monetaire oorlog. De Amerikaanse Dollar zal koste wat het kost de boventoon moeten blijven voeren. In ieder geval is de KOUDE OORLOG terug. Putin trekt zich ook steeds meer terug in het Kremlin. Ook dat is géén goed teken.

Oh ja, het weekjournaal van Willem Engel en Jeroen Pols is ook weer een aanrader!

DE TOESTAND IS ZËÉR KRITIEK; ER IS GÉÉN WEG MEER TERUG

Nick

Bronnen: youtube.com, maurice.nl, telegraaf.nl, nu.nl, cnbc.com, bnr.nl, rijnmond.nl, tweakers.net, maurice.nl, rtlnieuws.nl, twitter.com, wikipedia.com, videowaarheid.nl, parool.nl, eenvandaag.nl, ad.nl en nos.nl.

Similar Posts