|

PRIJZEN GRONDSTOFFEN STIJGEN HARD – 04/05/2021

” De dictatuur, testmaatschappij én politiestaat is een feit in Nederland! “

Stijgende prijzen. Een nieuwe crisis?

Iedereen die dit blog volgt weet dat ik vele voorspellingen heb gedaan over de huidige coronacrisis en zaken die eromheen spelen. Ik krijg helaas steeds meer gelijk. Ook op het gebied van de economie. Onze huidig economisch systeem is onhoudbaar en technisch zijn we allang failliet.
Vandaag in het AD een bericht dat gaat over de alsmaar stijgende prijzen van (metaal) grondstoffen.
Maar niet alleen zeldzame metalen zijn duur, alle producten zijn flink duurder geworden. Er is een tekort aan hout, medicijnen, microchips, metalen en dergelijke. Gemeenten kampen met miljardentekorten.
Ook de benzineprijs is enorm gestegen ondanks dat we veel meer thuiswerken.
Er is gigantisch veel aan de hand en mensen blijven maar doen alsof het allemaal goed komt. Vandaar dat we vandaag de dag door een NEP PANDEMIE in een totalitaire staat leven. Puur om de aankomende hyperinflatie onder de pet te kunnen houden en/óf de coronacrisis de schuld te geven van de economische malaise.

Want corona kwam de machtshebbers dan ook erg goed uit. Ik zou zowaar gaan geloven dat de hele nep pandemie is uitgeroepen om de mensheid versneld naar agenda2030 te leiden. Een agenda die op papier er geweldig uitziet.

– Géén armoede meer. (Maar wie gaat dat betalen?)
– Schone en betaalbare energie (Biomassa? Wie kapt alle bomen weg?)
– Meer inkomensgelijkheid (Het Noorden van Europa onderhoud het Zuiden van Europa en die mensen mogen met 60 jaar met pensioen, terwijl wij al naar de 70 jaar gaan).

Zoals u leest ben ik sceptisch over Agenda2030 en haar doelen.
Ja, we zullen naar een eerlijkere wereld moeten. Maar dat hadden we 50 jaar geleden al moeten doen. Nu is het te laat. En dus moeten we vooral praktisch blijven. Overbevolking tegengaan, stoppen met het kappen van bomen. Dus de houtprijs zal wel blijven stijgen bij toenemende behoefte.
We vissen onze oceanen leeg. De mensheid is door het dolle heen en heeft zijn grenzen teveel verlegd.

De oplossing? Voorlopig op gas blijven draaien. Wereldwijd investeren in ruimtevaart en kernenergie. Bomen blijven planten. Overbevolking tegen gaan door bijvoorbeeld kinderbijslag af te schaffen. Vluchtelingen weigeren op te nemen en ter plaatse helpen. Foute regimes onder druk zetten maar het volk is zelf verantwoordelijk om deze regimes te verwijderen.
En stoppen met wapens maken. Deze energie en materialen gebruiken om onze voedselvoorziening op peil te houden of investeren in een beter milleu.


Nick

Bronnen: Nick Govaart en AD.nl

Similar Posts