IK WAS BIJ EEN DEMONSTRATIE VAN VIRUSWAARHEID – 05/05/2021

” NEDERLAND IS FEITELIJK EEN DICTATUUR, TESTMAATSCHAPPIJ EN POLITIESTAAT GEWORDEN “

Vandaag 5 mei 2021 was ik dan eindelijk voor de eerste keer bij een demonstratie op het Malieveld in Den Haag georganiseerd door Viruswaarheid. Een mooie ervaring. Helaas was het niet zo druk.
Er zouden hier miljoenen mensen moeten staan” zei Jeroen Pols tijdens zijn speech. Ik schat dat er ten hoogste een man of 1000 was. Ook was er veel politie inzet en deze liepen gemoedelijk tussen de demonstranten zonder muilkorf, overigens. Dat was goed om te zien.

Er waren veel sprekers, maar ik was toch wel het meest geïnteresseerd in de speech van Jeroen Pols. Hij is de jurist van Viruswaarheid die bijna alle rechtszaken voorbereid en deze ook pleit. Verder géén nieuwe zaken gehoord.
Het viel mij op dat veel demonstranten elkaar kennen. Dat kan betekenen dat ze trouw bij elke demonstratie zijn. Helden zijn het in mijn ogen.

De speeches en de geluidskwaliteit van de installatie waren goed.
Dat is belangrijk en het geheel was dan ook goed voorbereid.
Er waren géén foodtrucks in de buurt. Ik denk dat de burgemeester daar géén toestemming voor heeft gegeven.
De grote tent waar vanuit gepresenteerd werd mocht gelukkig wel.
Jammer dat het niet druk was. Het zegt genoeg over de domheid van het Nederlandse volk. De maat is bij mij echt vol. Ik ga mijzelf bevrijden van deze onzin. Ik heb via een formele email (2x) mijzelf afgemeld bij het RIVM voor de experimentele vaccinatie. Wist u dat? Iedere burger is, zonder toestemming, automatisch aangemeld bij het RIVM voor de vaccinatie. Ik heb mijn gegevens laten verwijderen in het kader van de wet AVG en zal ook géén vaccinatie uitnodiging meer krijgen.

Nu nog een gele ster bestellen met daarop “niet gevaccineerd” en dan kan ik daarmee gaan rondlopen. Want de tweedeling van de maatschappij wordt binnenkort een feit.

De tweedeling van onze maatschappij wordt binnenkort een feit.

De tijdelijke wet testbewijzen gaat uiterlijk 1 juni in, dacht ik.
Daarmee wordt op het HBO en MBO testen min of meer verplicht om mee te kunnen doen aan het onderwijs. Bij de cultuursector hetzelfde. Zonder vaccinatiepaspoort óf negatief testbewijs géén toegang meer tot (volledig) onderwijs & cultuur.
En reken maar niet dat d spoedwet 1 september van tafel is. Nee, want dan begint de seizoenswisseling en komt corona terug. En zo niet, dan gaan we door met een andere virusvariant. Net zo lang totdat het volk gebroken is en dan volgt de afrekening in de vorm van het ineenstorten van ons huidige economisch systeem. En kan Agenda2030 versneld uitgevoerd gaan worden. Misschien wel beginnend met een radicale hervorming van ons pensioenstelsel, Lees: nivelleren met andere landen. Dir natuurlijk in een “verenigde Europese Unie”.

In de horeca wil het regime ook testbewijzen invoeren, maar er is gelukkig weerstand vanuit de branche. Het zou betekenen dat ik niet meer met mijn moeder wat kan gaan drinken (op het terras nog wel?). Te gek voor woorden. Deze maatschappij is gek geworden. Ik neem het de schapen dan ook persoonlijk kwalijk en ik hoop dat ze hard getroffen zullen worden. Ik heb het nu over zo’n 75% van de Nederlandse bevolking. Ik zal het hen nooit vergeven wat ze veroorzaakt hebben. Nooit.
Het regime mag van mij wegrotten in de gevangenis van Scheveningen.
Ik hoop echt dat er binnen niet al te lange tijd een tribunaal opgetuigd zal gaan worden.
Oh ja, ik zag klokkenluider Huig Plug ook nog even richting het Malieplein fietsen.
Het is wel een beetje ons kent ons gebeurtenis denk ik zo.

Een overzichtsfoto van de demonstratie.
Willem Engel aan het woord.
Jurist Jeroen Pols van Viruswaarheid
Een demonstratie-uiting.

Nick

Bronnen: Nick en wikipedia

Similar Posts