WETENSCHAPSPRIJS VOOR JAAP VAN DISSEL – 06/05/2021

” NEDERLAND IS FEITELIJK EEN DICTATUUR, TESTMAATSCHAPPIJ EN POLITIESTAAT GEWORDEN “

Hoever onze wetenschap en maatschappij is gezakt wordt weer eens geaccentueerd door het bericht op MSM dat Jaap van Dissel eind mei 2021 een wetenschapsprijs krijgt uitgereikt voor zijn verdiensten ter bestrijding van het corona virus. Ik vind het werkelijk ongehoord dat deze crimineel een prijs krijgt.
Ja, een prijs kan hij krijgen. Vele jaren detentie in de gevangenis van Scheveningen.
Hij is mijn ogen een crimineel omdat hij vanuit zijn ‘adviserende’ rol duizenden senioren de dood in heeft gejaagd toen ze maart 2020 in de verpleeghuizen werden opgesloten met ramen en deuren dicht. Want het virus was niet of nauwelijks via de lucht overdraagbaar volgens het RIVM. Hier legt van Dissel dit nog eens uit. En dat terwijl Maurice de Hond dat allang bewezen via internationale wetenschappelijke gegevens en zelfs de WHO gaf het op een gegeven moment toe. Dus ik heb totaal géén hoge pet van deze meneer en nep wetenschapper.
Hoe komt het dat de IC’s vol liggen met longpatiënten? Dat komt omdat deze mensen geïnfecteerd zijn door aerogene verspreiding, dommie!

Bovenstaande is voor mij weer een bewijs van de ondergang van onze beschaving én vrijheid.

Vandaag het debat over de tijdelijke wet Testbewijzen. Die enge Paternotte (liep snel weg bij het debat over bonus voor zorgmedewerkers) van D666 opende als eerste het woord waarna de woordvoerder van Groen Links zich afvroeg hoe tijdelijk deze wet is en of er niet verder gekeken moest worden.
Het antwoord weet ik wel: deze wet gaat niet weg. Niet zolang wij als volk hier niet tegen optreden. De sleutel ligt helaas in handen van de schapen/bruikbare idioten. Want dit laffe foute meerderheid van het volk bepaalt op democratische wijze wat er gaat gebeuren. Deze crisis toont eens en voor altijd aan dat democratie (de wil van de meerderheid) ook niet altijd werkt. Want mijn vrijheid is ingeperkt door een stel niet goed geïnformeerde idioten die in meerderheid voor de regels is.

Maar wat nu als de corona basis regels niet kloppen (zie boven)? Wat dan?
De maatregelen van het Regime Rutte zijn totaal tegenstrijdig met de maatregelen die wel nodig zijn als het virus airborne is (IC’s met longpatienten), zoals ventilatie.
Die leugenaar van Dissel zegt eenvoudig dat ventilatie erg belangrijk is en verwijst naar bouwbesluiten. Maar waarom staat ventilatie dan niet in de 3 basisregels?

Dit is dus de kern van het probleem. Dat is waar ik als individu mij enorm kwaad over maak. Dus een prijs voor deze nep wetenschapper? NO WAY!

UPDATE 06/03/2021 – Hugo de Jonge doet weer domme uitspraken

Clown Hugo de Jonge mag zijn tijdelijke wet Testbewijzen verdedigen. Na een vraag van Fleur Agema (PVV) die haar rol als voorzitter even overgeeft aan een ander komt er weer een ontkennend antwoord van de Jonge.
Fleur Agema vraagt aan de Jonge waarom de belangrijkheid van aerosolen niet wordt onderkend door het regime. De jonge reageert vervolgens met het antwoord dat hij de wetenschap niet wil politiseren en het RIVM beleid als de standaard ziet.
Dit regime blijft de belangrijke rol van aerosolen maar ontkennen. Ja, hij verwijst naar bouwbesluiten. De standaard route. Feit is dat de corona maatregelen stoelen op de grote druppels. Helaas hanteert het RIVM een verkeerde definitie van wat grote druppels zijn.
Zij houden tot 5 micrometer aan. Maar dat zijn wel degelijk kleine druppels!
Zelfs een druppel van 100 micrometer kan nog gewoon een tijdje zweven!
Dus het RIVM zit fout. Want de 1.5 meter regel werkt alleen voor zéér grote druppels. Die vallen binnen 1 meter op de grond en vormen geen gevaar. Het zijn toch wel degelijk de aerosolen die het gevaar vormen, dombo’s!
Aerosolen overbruggen met gemak vele meters meer.

En ik lees net op nu.nl dat de Burgemeester van Utrecht, Sharon Dijksma, positief is getest. Zij is, net als ik, wat corpulent. Ik ben benieuwd of ze op de IC terecht komt want dikkerds zijn in groot gevaar, tenminste volgens sommige dokteren dan. Ik hoop het niet.
Mijn gevoel zegt dat Sharon Dijksma niet ziek zal worden. Dat hangt namelijk af van de viral load. Of is ze al gevaccineerd? Vragen, vragen…….


Nick

Bronnen: msm.com, twitter.com, nu.nl en politiek24.nl

Similar Posts