WHO SMOKING GUN – 31/10/2020

Maurice de Hond heeft een YouTube filmpje van het WHO gespot. Een filmpje waarin de WHO ventilatie een cruciale rol toebedeelt. Dit mag wat mij betreft als een keerpunt in de bestrijding van het virus gezien worden.
Maar? zult u denken, Er is toch al een tijdje aandacht voor ventilatie op scholen bijvoorbeeld?
Dat klopt. Maar dát is gekomen doordat docenten zich zorgen maakten en de VO-raad getriggerd werd.
Daardoor kwam er een brandbrief vanuit het ministerie van Onderwijs over ramen en deuren tegenover elkaar open en ventilatie controle vóór 1 oktober. En stond dus verder los van de adviezen van het RIVM en de rest van de overheid.

Rutte heeft letterlijk gezegd dat mensen tot twee moesten tellen om het virus géén kans te geven. Namelijk: 
1)  1,5 meter afstand houden
2)   Handen stukwassen

Neem van mij aan: er komt een tijd dat ze er niet méér onderuit kunnen om ventilatie een prominente plek te moeten geven in de virusbestrijding. De overheid en RIVM zullen het dan gooien op voortschrijdend inzicht.
Echter dat is bullshit!  Want Maurice (en vele andere wetenschappers) hebben al sinds april 2020 aangegeven dat ventilatie, temperatuur én luchtvochtigheid hele belangrijke factoren zijn om het Covid19 virus aan te pakken.
Bij mij komen ze hier dus niet mee weg en ik blijf dan ook vinden dat de verantwoordelijken strafrechtelijk vervolgd dienen te worden wegens misdaden tegen de mensheid & menselijkheid. Er zijn duizenden ouderen onnodig om het leven gekomen door verkeerd beleid.

Zie hier de poster van het RIVM (27 mei 2020) waar ventilatie en aerosolen niet worden genoemd.
Deze poster is nu nog steeds dé basis om het virus te bestrijden. Peildatum: 31 oktober 2020.

Maar ook de mainstreammedia is een hele grote schuldige in het beleid. Zij hebben het nagelaten om de juiste vragen te stellen en diepgang in de discussies te stimuleren. De juiste discussies moesten komen van Willem Engel (viruswaarheid), Jensen, Maurice de Hond, Café Weltschmerz, Blue Tiger Studio, gezond verstand, en vele andere alternatieve media die werden weggezet als complotgekkies.

De waarheid is nu weer een stapje dichterbij gekomen.

 

Nick

 

Bronnen:  Maurice.nl, WHO 

Similar Posts