DE FEITEN OVER CORONA IN EEN INTERESSANTE VIDEO – 08/05/2021

” NEDERLAND IS FEITELIJK EEN DICTATUUR, TESTMAATSCHAPPIJ EN POLITIESTAAT GEWORDEN “

Ik ben altijd op zoek naar betrouwbare informatie over het coronavirus. Facebook sla ik dus over en het liefst neem ik audiovisuele informatie tot mij. YouTube was tot voor kort mijn grootste informatiebron. Maar YouTroep, net als andere socialmedia/websites als Facebook, LinkedIn, Amazon, Twitter, enz. zijn al geruime tijd bezig met censureren van informatie die niet aan de richtlijnen van de World Health Organisation voldoen. Ik ga nu niet in op de vraag wat hun bezielt om te censureren want dan ga ik weer los en verlies ik mijzelf en gaat deze belangrijke boodschap verloren.

In deze 45 minuten durende en Nederlands ondertitelde video “Time to reopen Society” presenteert ene Nick Hudson (van de organisatie PANDA) een heel duidelijk verhaal over de coronacrisis, feiten van deze crisis en waar het naar toe zal leiden. Deze video is speciaal voor mensen die (nog steeds) angst hebben voor dit virus. Veel feiten en zaken worden duidelijk uitgelegd.

Aan het einde van deze video zouden deze mensen het licht moeten gaan zien.
Ik vind dit de beste video die ik tot nu toe heb gezien over Covid19.
Hij is ook netjes Nederlands ondertiteld. Deze video is mij ontgaan omdat YouTroep deze video natuurlijk had verwijderd. Anders had ik hem allang gevonden.

Kijk en evalueer. Open your mind. Open your mind.

Met dank aan waarheid.tv voor het inleiden en posten van de video!

TIME TO REOPEN SOCIETY

Klik op de link hierboven om deze geweldige video te bekijken.

Nick

Bronnen: waarheid.tv, maurice.nl en café Weltschmerz

Similar Posts