EUROPA KOOPT VOOR JAREN VACCINS – 08/05/2021

” NEDERLAND IS FEITELIJK EEN DICTATUUR, TESTMAATSCHAPPIJ EN POLITIESTAAT GEWORDEN “

De Europese Unie heeft voor jaren vaccines aangeschaft bij BioNTech/Pfizer.
En dat hebben ze natuurlijk gedaan op advies van virologen of andere belanghebbenden. Zij weten net zo goed als ik dat dit virus nooit meer weg zal gaan. Maar in plaats van te concentreren op medicatie worden er schichtige deals gemaakt met BioNTech/Pfizer over de aankoop van een experimenteel product zoals dit “vaccin”.

Voor mij HET bewijs dat we de komende jaren niet van de Lockdown maatregelen, testen en vaccinatiepaspoorten verlost zullen zijn. Er zijn nog steeds bruikbare idioten die er heilig in geloven dat onze overheid het beste met ons voor heeft en er snel een einde aan de maatregelen komt. Dat is natuurlijk niet waar.
De avondklok zou ook maar 2 weken duren en het kwartje van Kok zou ook tijdelijk zijn. We weten allemaal hoe dat is verlopen.

Ik denk dat er een tweedeling in de maatschappij komt en daar uitvolgend zal er onrust gaan ontstaan bij het volk. De schapen die wakker zullen worden gaan misschien uiteindelijk voor de ommekeer zorgen, maar natuurlijk wel te laat. In de tussentijd zullen er vreselijke dingen gebeuren.

De onrust bij Feyenoord en Ajax “supporters” zegt genoeg. Bomaanslagen onderling, onrust, etc. Er komen steeds meer triggers die de vlam in de pan zullen laten slaan. Dat is natuurlijk altijd zo geweest maar de fake coronacrisis (en de achterliggende echte economische crisis) zorgen voor extra vuur in deze verschrikkelijke tijd. Een tijd waarin geen ruimte meer is voor bezinning en vooruitkijken. Een tijd waarin we in blinde paniek allerlei uitdagingen op moeten lossen maar daarbij de ethische en maatschappelijke kant verwaarlozen. Alles op corona. Dan kunnen de andere problemen aan de kant en kunnen we alle schuld straks op het uitbreken van corona schuiven. Nou, ik trap daar niet in. Ik weet dat er véél meer speelt op dit ogenblik.

Nick

Bronnen: Telegraaf.nl en ad.nl

Similar Posts