CORONAUITBRAAK IN VERPLEEGHUIS ONDANKS VACCINATIES – 30/04/2021

” NEDERLAND IS FEITELIJK EEN DICTATUUR, TESTMAATSCHAPPIJ EN POLITIESTAAT GEWORDEN “


In een verpleeghuis voor demente ouderen is, ondanks dat bijna alle bewoners 2 vaccinaties gekregen hebben, toch corona uitgebroken. 12 van de 29 bewoners zijn inmiddels positief getest maar hebben gelukkig milde klachten.
Er komen wel meer uitbraken voor maar niet veel meer op deze schaal, volgens een woordvoerder.

Er zijn, naar mijn mening, een aantal conclusies te trekken uit dit bericht:

– Vaccinaties kunnen een milder ziekteverloop geven.
– Vaccinaties zijn géén bescherming tegen besmetting en doorgeven van het virus.
– Door de grote uitbraak hebben die dementen zich niet aan de basisregels

gehouden 🙂 Nee, zonder gekheid, hebben ze nu nog niet door dat ventilatie
belangrijk is?

Mijn (schokkende) eindconclusie:

Corona is onder ons en blijft onder ons. Met of zonder vaccinaties. Het doel van die vaccinaties is alleen nog maar om een milder ziekteverloop te krijgen. Tot nu toe schijnt dat te lukken en dat is dan goed nieuws. Wat mutaties doen is nog niet bekend. Dat is afwachten.
Dat betekent in theorie dat de anti coronamaatregelen voor altijd moeten gelden (de 3 die niet werken van het RIVM).
Ik denk dat het Delta Ventilatieplan van Maurice de Hond in de toekomst toch nog het levenslicht zal zien. Als het regime én RIVM doorheeft dat het coronavirus vooral via aerosolen verspreidt.

De spoedwet, muilkorven en het groene paspoort. Dát zijn de zaken waar ik mij echt zorgen over maak. Deze gaan dus niet zo maar verdwijnen. Ja, door revolte van het volk.
Ik, als laffe hond, ga binnenkort ook stoppen met die muilkorf. Ik ben er klaar mee. Dan maar het risico op een (niet rechtsgeldige) boete. Er moeten statements gemaakt worden, anders houdt deze onzin nooit op.

De griep heeft de afgelopen jaren de overhand gehad. Nu is dat corona. Volgend jaar misschien weer de griep. Wie zal het zeggen?
Feit is dat de oversterfte in 2020 en 2021 heel erg meevalt. Maurice de Hond laat hier daarover een grafiek zien.

Corona dient, net als de griep, behandeld te worden als alle andere ziektes.
Huisarts is eerstelijns, vitamines slikken ter preventie, goed ventileren, handen ontsmetten bij bezoek verpleeghuis/ziekenhuis is een goed idee (niet zozeer tegen corona maar wel tegen andere virussen?), muilkorven weg, spoedwet weg en terug naar normaal. En bovenal: medicijnen ontwikkelen of de huidige (Ivermectine) goedkeuren voor gebruik!

Maar voor nu is het oude normaal weg. We zullen jaren nodig hebben om van deze nep pandemie te kunnen herstellen. Hmm, dan zijn we automatisch aangekomen bij agenda2030. Wat een toeval.

UPDATE 06/05/2021 – Bewoner verpleeghuis overleden
Zojuist dit bericht op de online Telegraaf: gevaccineerde bewoner verpleeghuis overleden na coronabesmetting. Het betreft hier een bewoner van bovenstaand artikel. De rest van de geïnfecteerde bewoners die positief testten hadden vooral maag en darmklachten.
Het laatste zetje? Misschien. Óf waren deze bewoners positief getest door het vaccine zelf? Kan dat? En zo ja, dan waren ze misschien ziek door bijvoorbeeld het Norovirus?
Het lijkt mij sterk dat (bijna) alle bewoners het coronavirus oplopen door allemaal hetzelfde voorwerp aan te raken of zoiets.
Een mogelijkheid is dat het virus door de vaccinatie gewoonweg minder kwaad kon en dus andere medische problemen veroorzaakten die normaal op de achtergrond waren bij een longinfectie. Dat is ook een plausibele aanname.


Nick

Bronnen: nu.nl, maurice.nl, ad.nl en telegraaf.nl

Similar Posts