ERNST KUIPERS: AVONDKLOK HEEFT GEEN EFFECT GEHAD – 29/04/2021

” NEDERLAND IS FEITELIJK EEN DICTATUUR, TESTMAATSCHAPPIJ EN POLITIESTAAT GEWORDEN “

Ernst Kuipers, voorzitter van Landelijk Netwerk Acute Zorg, heeft in de krant gezegd dat de avondklok géén enkel effect op de ziekenhuisopnames heeft gehad. En dat terwijl deze klootzak een groot voorstander was van alle maatregelen en zelfs nog verder wilde gaan. Hij wilde ook zeker niet versoepelen. Met zijn kop bijna elke dag het domme volk bang houden door bij de fake news mainstreammedia weer vertellen hoe erg deze fake pandemie wel niet was. En nu zeggen dat er géén effect was?

Ik word er nog radicaler en bozer van. Deze hele fake pandemie heeft in mijn ogen niets anders dan de uitwerking van een gemiddeld griepseizoen. We zijn er massaal ingeluisd door onze fake regeringen en parlementen. Deze hebben, onder druk van NGO’s en Multinationals ons allemaal onder curatele gesteld en zullen ons daar ook zo lang mogelijk in gaan houden. Naar mijn mening kan dit helaas niet meer vreedzaam worden opgelost. Er komen op korte termijn burgerlijke ongehoorzaamheden tevoorschijn.
In veel landen zijn er al grote demonstraties aan de gang. De NOS zal u daar niets over vertellen of laten zien.

De spoedwet eindigt op 1 juni 2021. Staatsrechtgeleerde Wim Voermans is stellig en zegt dat deze gruwelijke wet dan ook echt zou moeten stoppen. Maar Hugo de Jonge probeert nu met de wet “tijdelijke testbewijzen” de spoedwet te verlengen door de wet testbewijzen eraan te hangen.
De oppositie kijkt toe en laat het gebeuren. Ook zij (op een enkele persoon/partij na), dienen na deze crisis juridisch aangepakt te worden via een tribunaal. Ik denk en ik hoop dat er een soort van wereldwijd tribunaal zal worden opgericht. Niemand die aan deze fake pandemie heeft meegewerkt dient er mee weg te komen. Niemand.
Het is mij duidelijk: nu heeft corona al zowat 2 jaar geregeerd. Misschien dat volgend jaar wel weer de griep de wereld in zijn greep houdt. Bij mij blijft de vraag waarom deze corona nep pandemie uitgeroepen werd als gevaarlijk?
De machtshebbers hebben iets groters te verbergen. Ik weet het zeker.

De bruikbare idioten en andere schaapjes zullen hun straf ook krijgen. In de vorm van hele hoge belastingen. Want de zogenaamde bestrijding van deze nep pandemie moet toch ergens van betaald worden. Het zal mij natuurlijk ook financieel treffen, we zullen zien.

N.B.: Het Coronapaspoort komt er definitief. Er is vandaag groen licht door Europa gegeven. De viruswappies die dit een jaar geleden al voorspelden werden weggezet als idioten. Tja, het is maar hoe je zaken bekijkt. Nu is het te laat om nog in te grijpen als volk. En er waren kansen genoeg.
In het AD zijn mensen blij met dit paspoort. Als ik niet wist dat dit propaganda was dan zou ik deze bruikbare idioten vervloeken. Het TU onderzoek naar de invoering van zo’n paspoort was ook al fake. 1670 mensen vragen of ze het eens zijn met de invoering (met allerlei enge opties toevoegen zoals boetes en dergelijke) onder valse voorwendselen vind ik een strafbaar feit. Ook konden die mensen niet kiezen om helemaal géén coronapaspoort in te voeren. Zo kan ik ook een onderzoek ontwerpen. De uitkomst staat al vast. Door publicatie in de virusmedia lijkt het dan ook nog eens zo dat mensen er massaal achter staan. Ik weet dat er véél weerstand is tegen dit vreselijke corona paspoort. En ik weet ook dat het regime dus via een achterdeurtje de wet “tijdelijke maatregelen Covid19” zal verlengen.

We leven in een dictatuur. Helaas heeft de meerderheid van het volk dat nog niet door, behalve als het warm wordt dan gaan ze massaal naar buiten en overtreden ze zelf de coronaregels. Jullie karma komt nog wel denk ik maar.

Ook dit corona paspoort gaat niet meer weg zonder revolte. Ja, ze zeggen dat als de WHO de pandemie als beëindigd beschouwd, dit paspoort ook zal stoppen. Dat hebben we meer gehoord.
Met dit paspoort kun je totale controle krijgen over reisbewegingen en nog meer gegevens van mensen uitwisselen. Nee, dit is een blijvertje. Er komen wel weer andere ziektes voor corona in de plaats.
We gaan terug naar een systeem waarbij mensen verplicht gezondheidschecks krijgen. Ik zal, als vechter voor absolute vrijheid, dit nooit accepteren.


UPDATE: collega’s van Kuipers snappen niet dat hij heeft gezegd dat de avondklok géén effect heeft gehad op het aantal ziekenhuisopnames. Ze zijn het totaal niet eens met elkaar. Dat komt omdat wetenschappelijk bewijs voor al deze onzin maatregelen gewoonweg ontbreekt! Het is gissen. En dat terwijl ventilatie wél wetenschappelijk is onderbouwd. Maar daar hebben die klootzakken het niet over.
Deze hele cojona crisis is NEP. Ondertussen heeft de Televaag het weer eens over aliens. Echt opvallend vaak zelfs! Is een verband met cojona of klimaat 🙂 ?

En steeds meer belangrijke wetenschappelijke instituten komen met bewijs dat de aerosolen de gevaarlijkste factor zijn in verspreiding van het corona virus. NIET de grote druppels van het fake instituut RIVM.
Ik ben benieuwd hoe ze hun 3 maatregelen kunnen blijven verdedigen.
1) Handen wassen (heeft bij aerosolen géén zin; die gaan via de lucht, ha,ha.).
2) 1.5 meter afstand (heeft bij aerosolen géén zin. Die komen meters verder).
3) Testen (heeft géén zin want valse test en draagt bij tot opsluiting van mensen).

UPDATE 01/05/2021 – Het Landelijk Netwerk Acute Zorg (LNAZ), ja, die van Ernst Kuipers, wil géén verdere versoepelingen als de druk zo hoog blijf op de ziekenhuizen. Een druk die vooral te wijten is aan het feit dat véél zorgpersoneel verplicht thuis zit vanwege een positieve test. Zonder verder ziek te zijn, overigens. De coronatesten deugen niet. En er gaan ook al geruchten dat na een vaccinatie je ook positief kunt testen. We zullen zien wat hier nu weer uitkomt. Ik blijf het maar en HOAX vinden allemaal. Door de uitgeklede zorg wordt de problematiek nu goed zichtbaar.

Nick

Bronnen: nu.nl, ad.nl en telegraaf.nl

Similar Posts