IC BEZETTING APRIL 2021 DEZELFDE ALS IN APRIL 2020 – 28/04/2021

” NEDERLAND IS FEITELIJK EEN DICTATUUR, TESTMAATSCHAPPIJ EN POLITIESTAAT GEWORDEN “

De Telegraaf heeft voor ons uitgezocht dat de IC bezetting van vandaag bijna hetzelfde bedraagt als april vorig jaar.
We zijn nu 1 jaar verder en er is eigenlijk niets veranderd. We hebben in dat jaar véél strengere maatregelen genomen en de getallen willen maar niet dalen.
Geeft dat niet tot nadenken?

Het regime en het RIVM zullen claimen dat de burger zich minder aan de maatregelen houdt. Ik, als criticaster zal claimen dat het aan de niet werkende maatregelen ligt. En dat wordt ook steeds meer wetenschappelijk aangetoond.
Omdat het nu een vrij koude periode is, zijn de ramen en deuren veel dicht.
De ventilatie is daardoor verstoord en dát is de reden van de toenemende cijfers.
Omdat dat klote regime tot op de dag van vandaag weigert om actieve ventilatie te noemen als tegenmaatregel. Ze hebben bloed aan hun handen.

Gisteren, op Koningsdag, was het heerlijk weer. Ik weet niet wat de luchtvochtigheid was, maar laat ik er maar vanuit gaan dat er totaal geen problemen zullen ontstaan. Vandaag gingen de terrassen en winkels weer open en daar verwacht ik ook niet veel problemen van.

De heren Kuijpers en Gommers en mevrouw Koopmans verwachten binnen 2 weken wéér een catastrofe omdat de versoepelingen zijn ingegaan.
Ik ben eerder bang voor al die thuisfeestjes van gisteren. Die kunnen wél een rol spelen. We zullen zien.UPDATE 28/04/2021 – Hier bij BLCBX.TV een Belgische cosmetische chirurg aan het woord die precies hetzelfde zegt als ik al altijd heb gedaan. Het is een FAKE pandemie en Corona heeft juist de overhand gekregen dóór de maatregelen.
BIZARRE uitzending van Flavio Pasquino. KIJKEN! OPEN UW OGEN!


Er was trouwens ook een mooie supermaan gisteren.
Deze foto heb ik genomen met mijn Canon R5 met RF 100-500 mm

Nick

Bronnen: nu.nl, ad.nl en telegraaf.nl

Similar Posts