PARKEN TE DRUK OP KONINGSDAG – 27/04/2021

” NEDERLAND IS FEITELIJK EEN DICTATUUR, TESTMAATSCHAPPIJ EN POLITIESTAAT GEWORDEN “

Het is vandaag Koningsdag en zoals u weet zijn alle (grote) feesten al voor het 2e jaar op rij geannuleerd.
In de Televaag staat het bericht dat het in diverse steden te druk wordt en de parken overvol zijn. Mensen worden niet meer toegelaten of parken worden zelfs ontruimd.
Het is zó druk dat ik mij afvraag hoeveel bruikbare idioten er zich in die parken bevinden. Want ook buiten is immers besmettingsgevaar volgens van Dissel. Het komt nu steeds meer voor dat zelfs de bruikbare idiote schaapjes zich niet meer aan de regels houden en er massaal op uit gaan.
Er was vanochtend nog geen ME te bekennen in het Amsterdamse park dat toen al vol was. Maar als er een anti corona maatregelen demonstratie is dan wordt alles uit elkaar geslagen. meten met 2 maten, Halsema!

Maar goed. Nu is de ME er wel en vluchten mensen alsnog het park uit.
Ik hoop dat die klote schaapjes nu eens wakker worden en beseffen in wat voor nachtmerrie we zijn terechtgekomen. Corona speelt met een IFR van 0,15 nét zo’n grote rol als griep. Ik blijf het daarom een NEP PANDEMIE noemen.

De politie kiest nog steeds niet voor het volk en dat gaat ze op den duur opbreken. De dag van de revolte komt snel naderbij, vrees ik.
De politie weet dat en ook de burgemeesters (zelfs Bruls) weten dat.

Als je al ziet wat één mooie dag teweegbrengt dan hou ik mijn hart vast als het langdurig warm wordt. Ik weet het antwoord wel.
Dan begint de burgerlijke ongehoorzaamheid en is het regime aan zet.
Ik weet nu al dat ze fatale en verkeerde zetten gaan doen.
Uiteindelijk zullen we ons zelf bevrijden van deze tirannie en zal in een later stadium wetenschappelijk worden vastgesteld dat het coronavirus een vervelende ziekte kon veroorzaken die vergelijkbaar was met stevige griep maar dat de maatregelen disproportioneel van aard én tegen de grondwetten waren.

Maar dat ons gehele rechtssysteem ondersteboven is gehaald vind ik nog het ergste. En dat is de reden dat ik voor de zwaarst mogelijke straf ben voor de verantwoordelijken die hieraan meegewerkt hebben.
Rutte, Grapperhaus, de Jonge, van Dissel, Ab Osterhaus, Marion Koopmans, Ernst Kuijpers en Diederik Gommers mogen wat mij betreft voor een hele lange tijd worden opgeborgen in de gevangenis van Scheveningen wegens dood door schuld.
Waarom? Nou, de reguliere ziekenhuisbehandelingen liggen stil en in het begin van de crisis werden de bejaarden TEGEN hun zin opgesloten in de verpleeghuizen met dichte ramen en deuren omdat het ventilatieverhaal met wetenschappelijke achtergrond van Maurice de Hond werd weggewuifd. Zo’n 6000 senioren kwamen in 2020 om het leven omdat het virus flink te keer ging in de verpleeghuizen. Ik vind het wegwuiven van goede maatregelen en het star volhouden van dogma’s een misdrijf dat zijn weerga niet kent.

Oh ja, het verplegend personeel en dokters van ziekenhuizen zullen wel weer huilie huilie gaan doen op een dag als deze. Doe je werk en ventileer je ruimtes goed!
Let op mijn woorden: het publiek buiten in het park zal over 1 tot 2 weken géén extra besmettingen veroorzaken. Wordt nu toch eens wakker!

Rotterdam: LOSERS! Verkeerde maatregelen zetten géén zoden aan de dijk!

UPDATE 28/04/2021 – Driekwart horeca op omvallen
Vandaag dit bericht op nu.nl. Hadden ze nu maar gisteren open mogen gaan. Had wellicht iets gescheeld. Dit regime dient voorgoed te verdwijnen en de poppetjes erachter ook. En wat er gebeuren? Grote (horeca) bedrijven nemen voor een prikkie de failliete zaken over en krijgen zo nog méér macht en invloed.
En dat te danken aan een communistisch regime. Je zou bijna denken dat dit opzet is. Owww wacht, het is opzet. Zie agenda2030 (The Great Reset).
“U zult niets bezitten en toch gelukkig zijn”, aldus Klaus Schwab van het World Economic Forum.

Nick

Bronnen: nu.nl, ad.nl en telegraaf.nl

Similar Posts