CENSUUR VAN AMAZON REVIEW – 27/04/2021

” De dictatuur, testmaatschappij én politiestaat is een feit in Nederland! “

Amazon sucks

Als sinds jaren heb ik zo’n SodaStream bruisapparaat. Daarmee kun je water van bubbels voorzien. Persoonlijk gebruik ik hem om oude, prikloze frisdranken weer op te frissen.
Nu kwam ik eergisteren een Pepsi Cola siroop tegen van Sodastream die adverteerde met 100% smaak van Pepsi Cola. Ik dacht, hé fijn. Dan kan ik mijn eigen Pepsi Cola maken. Maar gezien mijn ervaringen met het verleden doe ik altijd eerst onderzoek. Ik zag een uitvergroting van het etiket van die siroop en zag meteen dat er slechts 26 kcal per 100 ml inzitten.
De normale cola van Pepsi heeft er 44. Dus hier heeft Pepsico de suiker voor een deel vervangen door een zoetstof. En laat ik dat nu nét verschrikkelijk vies vinden. Doe er dan alleen minder suiker in.
Ik zag al aan de review dat meerdere mensen het niet de originele Pepsi smaak vonden. Ik schreef ook een review (zonder het geproefd te hebben) maar ik ben een 100% ervaringsdeskundige. Ik vecht al jaren tegen Coca Cola en Pepsico.
Al hun lekkere frisdranken zijn voorzien van minder suiker en meer zoetstoffen.
Een met de regering afgesloten convenant is de reden. Om mensen gezonder te maken. Maar is dat niet mijn eigen keuze? Mag ik niet meer kiezen wat ik eet, rook of gebruik? Nee, dat mag dus niet meer. De NGO’s en Multinationals maken tegenwoordig het beleid en dat zal ik niet accepteren en ik zal me ten alle tijden verzetten tegen deze gezondheidsfreaks. Want u bent uiteindelijk alleen maar belangrijk om te bezuinigen en om langer te werken.

Ik had dus ook een review op Amazon ingediend en deze is geweigerd op community richtlijnen (zie onder). Meer uitleg krijg je niet. Maar ik had geschreven dat de smaak nep is (ook al heb ik deze niet geproefd want het is niet de originele smaak van normale Pepsi gezien de andere ingrediënten die in deze nepsiroop zitten). En daarbij heb ik verwezen naar de overheid. Want die is voor het grootste deel schuldig aan deze nep receptuur. Ook heb ik gezegd dat dit zeker géén innovatie is maar een achteruitgang. Vroeger was de Fanta en Lemon zó verschrikkelijk lekker. Nu is het zó vies. Ik ben wel een fijnproever, dat wel. Maar het gaat uiteindelijk om het principe van (keuze) VRIJHEID.
Laat Amazon eerst maar eens hun eigen personeel beter betalen en behandelen voordat ze anderen de maat nemen.

Ik ben bang dat de originele cola’s van Pepsi en Coca Cola binnenkort dus ook voorzien gaan worden van zoetstof. Deels door de (R)overheid en deels door de duurder wordende grondstoffen. Feit blijft dat ik straks niets meer te kiezen heb.
De deugburgers worden immers door de NGO’s en Multinationals opgevoed tot communistische schapen in deze opkomende testmaatschappij.

Ik waarschuw u: TRAP HIER NIET IN. Hou alles goed in de gaten.
Hieronder de mail die ik terugkreeg van Amazon (ik wist eigenlijk al dat deze niet zou worden geplaatst want tegen het overheidsbeleid).
Toch te triest voor woorden. Ik kom met feiten en je wordt gewoon genegeerd of gecensureerd. Maar er komt een dag van de afrekening. Ik vergeet niet en ik vergeef niet.

Oh ja, de suiker taks komt er ook nog aan. En dat terwijl de suiker in FRISDRANK al sterk is teruggedrongen. De Roverheid wil meer en meer van ons.
Vandaag de dag worden andersdenkenden zoals ik gecensureerd. Echter, er komt een tijd dat de waarheid naar boven komt en dan zullen de bruikbare idioten & schaapjes hun bek moeten houden. Dat is de dag van de bevrijding en dat we ons ontdoen van dit fascistische regime.

UPDATE 28 juli 2021 – Inmiddels is natuurlijk, zoals ik al dacht, de receptuur van Pepsi Cola aangepast en is het lekkere eraf. Dus de bovenstaande sodastream siroop was een voorloper daarop. De suiker is voor een deel vervangen door zoetstoffen. Ik proef dat meteen. Dus voor mij géén Pepsi Cola meer. Alleen Coca Cola blijft nu nog over. Maar voor hoelang?
De NGO’s en multinationals zullen nooit stoppen. Ze noemen het productinnovatie. Maar dat is het zeker niet. Een innovatie geeft altijd betere eigenschappen bij dezelfde kwaliteit. Dat is bij voedsel nooit zo. Voedsel innovatie gaat altijd ten koste van kwaliteit en/of smaak. Natuurlijk zal het vast wel iets gezonder zijn. Maar als je gezond wil dan neem je ook géén of weinig frisdrank óf neem je de light variant. Het gaat erom dat je een keuze kan maken. En die keuze is er niet meer. En dat irriteert mij. Het gaat precies zoals ik voorspeld heb. Binnen enkele jaren worden we gepushed om insecten te eten. Het kan zelfs zo zijn dat ze de insecten gewoon toevoegen aan bijvoorbeeld vleeswaren of andere producten met veel eiwitten. Ze zetten eiwitten op het etiket in plaats van meelwormen en niemand klaagt.

Nick

Bronnen: Nick Govaart, Joop, BNN/VARA

Similar Posts